11997
12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games

• Jabar
    hihíí, tök jó :)
  • Ironman2
    Tehát akkor ezentúl nem kell majd nyelvet választani,mert ha magyarra van állítva a steam kliens,akkor magyarul fog telepítődni a játék is!

szerk:patch után,nem vált magyarra,csak újratelepítéskor,viszont ha a játék indító sorába ezt beirjuk,akkor magyar lesz:

-culture=hu
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.03.02. 13:02:08
  • Ironman2
    Bekerült a magyar nyelv is hivatalosan!!!!

Current Version: v236.3
    * Made the Localized language correspond to the Language Setting for ARK in your Steam Client, with the following supported languages (Thank you so much, volunteer ARK translators, you're the best!!!!).

Note: if you want to use a non-English language now, you must set it in the "Languages" tab of the Game Properties within your Steam Client, as the game does NOT automatically select your Steam Client language if it is already installed. You will only have to do this manually once, and it is automatically chosen for new ARK installations.

English: en
    German: de
    French: fr
    Italian: it
    Spanish: es
    Simplified Chinese: zh
    Traditional Chinese: zh-TW
    Russian: ru
    Thai (NEW!): th
    Japanese (WIP): ja
    Polish (NEW!): pl
    Danish (NEW!): da
    Dutch (NEW!): nl
    Swedish (NEW!): sv
    Hungarian (NEW!): hu
    Czech (NEW!): cs
    Turkish (NEW!): tr
    Brazilian Portugese: pt_BR

You can also directly override the language by using the following startup commandline (for dedicated servers, etc, where 'en' is one of the language codes listed above):
    -culture=en

* Updated the ShooterGame.manifest with the latest exported strings for the new game content (Beaver stuff, etc)

* Improved rendering performance by about 5%, and reduced stream hitching
    * Added further support for fast International server pipeline
    * Improved the server BattlEye implementation to support auto-updating the BattlEye libraries.
  • XeroX
    Köszönjük!
    A szöveget átnéztem, rendben volt, így már jóvá is hagytam mindent.

Holnaptól ezt a 'Xerox' fiókomat megszüntetem, helyette a DevLupius-t fogom használni.
    (egységesítem mindenhol)
    Utoljára szerkesztette: XeroX, 2016.03.02. 09:32:30
  • Dronaven
    Jelentem az XBox móka készen van, just have to check and submit to approval. :)
    Kifolyik az agyam ... nem ittam kávét. :D

Legszívesebben csak annyit írnék mindenhova:
    Vedd meg mert jó, Vedd meg mert Dínó, Vedd meg mert Sziget, Vedd meg mert jobb mint a minecraft. :D
    Nah de viccet félretéve tényleg kész és nem csak a translatoros szöveget írtam át...
    Utoljára szerkesztette: Dronaven, 2016.03.02. 09:07:49
  • XeroX
    Kaptunk még egy Xbox Marketplace szöveget, 17 sor, abból kilencet megcsináltam a többit (ezek rövid sorok) megcsinálnád és ránéznél az enyémre, hogy jó lesz e ?
    Köszi.
  • XeroX
    Pont most beszéltem a steam-en a fejlesztővel, már belerakta a játékba a magyarítás, teszteli és a következő frissítéssel jön.
    Szóltam neki, hogy a magyar karakterkészletet nehogy kifelejtse belőle :)
    Utoljára szerkesztette: XeroX, 2016.03.01. 19:01:41
  • XeroX
    Köszönjük, jóváhagytam, így már 100%.
    Már csak a megjelenésre kell picit várni.
  • Jabar
    Végeztem a steam-es fordítással, nézzétek át, javítsátok ha szükséges és szavazzatok, hogy végleges lehessen.
  • XeroX
    Igazán nincs mit, ez csapatmunka!
    Frissítettem a blogot.
    Viszont a Steam fordítás még hátra van, ez szükséges a játékba kerüléshez, arra várunk még bátor jelentkezőket :)
  • Dronaven
    Köszönjük Lupius!
  • Ironman2
    Már most magyar,bárki letöltheti,és berakhatja,mi csak a fejlesztőkre várunk hogy ők is betegyék hivatalosan
  • Norbertboy
    Ez király magyar lesz a játék :-) Izgatottan figyeltem a fejleményeket, szép volt srácok!

Ha meg lesz az új gépem kipróbálom a játékot.
  • XeroX
    A hiányzó szövegek is jóvá lettek hagyva így 100% a magyarítás, viszont a Steam része csak 20%, de az is már jóváhagyva.
    Van esély a holnapi debütálásra :)
    Utoljára szerkesztette: XeroX, 2016.02.28. 20:13:18
  • XeroX
    Átnéztem, leellenőriztem és jóváhagytam a szövegeket, de marad pár darab amit még át kéne néznetek.
    Szavazzatok, hogy mi legyen, vagy írjátok be amit jónak gondoltok.
    Amire több szavazat van azt fogom jóváhagyni.
    Itt vannak a szavak, keressetek rá a szövegben.

• XeroX
    Nem hinném, hogy követelmény, de minden eddig bekerült nyelv fordítói megcsinálták, és a készülőben lévőknél is fordítják.
  • Ironman2
    A steamstore translation-nál nézd amik elött még nincs a zöld pipa,az már csak 15 sor.De amúgy nem értem minek erőltetik rá hogy a steam oldal szövegét is mi fordítsuk le? Vagy ez követelmény a készítőktől?
  • Jabar
    Van amelyik már zöld de nincs lefordítva hanem az angol szöveg lett belemásolva valamiért, ezen kívül 1-2 fordításhoz írtam másik verziót, nézzetek rá (steam-es rész).
    Délután leszek még, akkor majd fordítgatok.
  • Jabar
    egyet megcsináltam, hát nem egyszerű :DD
    formázva csináltam mint az eredeti erre összetömörítette :p
  • XeroX
  • Jabar
    Ha lesz időm ránézek, max értelmesebbre átfogalmazzátok ha nem jó.
  • Skynet85
    Ránézetem mondom 16 sor... de ez nem 16 sor :D
  • XeroX
    Át kéne kerülnie a Magyar nyelvnek a "Translated, but Needs to be Voted:" kategóriába, hogy bekerüljön a játékba.
    Ehhez le kéne fordítani a Steam Szövegeket ami 18 bekezdés.
    Egy jó angolos szánna rá egy kis időt?
    Ha holnap estig meglenne én jóváhagyom és a hétfői hot fix patch-ben akár benne is lehetne.
    Ezt a 16 sort kéne lefordítani.

Utoljára szerkesztette: XeroX, 2016.02.27. 20:16:20
  • Ironman2
    Ez nagyon jó hogy irtok is valamit a szerverekről,köszönjük!

szerk:ha vannak oldalak szerverekről,vagy facebook,bármi,akkor jelezzétek,és berakom a bannerba
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.02.27. 19:50:53
  • XeroX
    Jóváhagyva 33%, közben folyamatos javítom azokat a hibákat amit játék közben találok: szóköz, elírás, kettőspont stb...
  • Skynet85
    Ha már ilyen marketingben erős nap van, akkor kis helyzetjelentés én is tartok. A [HUN]Ters ark teljesen Magyar Szerver átlag 8-17 online (csak Magyar) játékossal, ez természetesen a csúcsidőt jelenti! 2015 decembertől állunk a magyar ark játékosok rendelkezésére és ha rajtunk múlik még nagyon sokáig fogunk is! Igyekszünk hosszú és rövidtávú eventekkel felpezsdíteni a szerver lakóinak életét. Ezeket a huntersark.info oldalon meg is tudjátok nézni! Lag csak a mentések idején van, de ez sajnos a játék sajátossága, valamint próbálunk up to datek lenni, ez eddig sikerült is.
  • Dronaven
    Hozzám nem nagyon jönnek a külföldiek már.

Valhalla Map van nálunk is Akushima, Minivault és Industrial grinder modokkal 6X szorzóval 20x breed sebességgel,
    akár lvl 150 es vad dínókkal. Ha valaki megnézné, csak szívesen adok érkezéskor bör ruhát, meg egy madarat hogy körbe lehessen repülni, amit maradás esetén meg is lehet tartani. Csak jelezzétek, hogy itt írtam, hogy van ilyen lehetőség. Nálunk sajnos most nincs igazán állandó játékos francia országban fut a szerver 20-40 ms válaszidő, lag csak mentéskor.
    PvPvE Ha lenne kinek, akkor hétvégente szívesen szerveznék eventeket. Növelt emlékkép pont mennyiség, LvL max 100

Nem feltétlenül muszáj ezért feltenni a mapot, elég jönni megnézni :)
    Nálunk vagy a kollégánál :)
  • gabor696
    Tudom tudom, hogy bent vagyunk csak gondoltam szólok egy pár szót. :P
  • Ironman2
    Ti benntvagytok a listában felül már régóta.Amúgy érdekel engemet ez a Vallhala pálya,majd megfűzöm Skynetet hogy a következő wipe-nél rakja be.
  • gabor696
    Üdv Hölgyek/Urak,

Engedjetek meg egy kis reklámot/felhívást.

Ha unjátok már egy kicsit a default map ot és kipróbálnátok mást szeretettel várunk minden érdeklődött, Valhalla map van a server-en és jelenleg 15-20 fős stabil játékosbázissal rendelkezünk. (ezt szeretnénk még növelni) A server nemzetközi tehát nem csak magyarok vannak, azaz global chat nyelve angol. Vannak franciák, angolok, németek.

Server ping 20-30ms tehát no lag csak ugye a mentéseknél ami kivédhetetlen :)

Steam group és minden infó itt található: http://steamcommunity.com/groups/AFTWD

Köszönöm
  • XeroX
    Neizan hagyja jóvá azokat a szövegeket amiket szavazatával igazolt valaki, hogy jó, de neki rengeteg nyelvet kell ellenőrizni ezért megbízott engem, hogy hagyjam jóvá azokat a szövegeket amiket valaki vagy többen visszaigazoltak a "vote"-val.
    Nekem már csak egy pipa jelenik meg ezeknél a szövegeknél, ha elfogadom akkor a zöld csík növekedik.
    Elég sok szöveget átnéztem, és találtam benne helyesírási és elírási hibákat is, ezek könnyen kiszúrhatók mert a fenti szövegben be van kapcsolva a helyesírás ellenőrzés, így alá is húzza a hibás szavakat.
    Ha valami hibát találtok javítsátok és "save".
    Aki játszik és használja a magyarítást és hibát talál benne az írja be a hibabejelentőbe.
    Lesz pár álmatlan éjszakám amíg a szöveget átnézem és mind kipipálgatom.

A 100% eléréséhez szükséges a Steam fordítás is, azt valaki profi bevállalhatná.

----------------------------------------
    Igen működik akárhol, de ha a fejlesztők belerakják a játékba, akkor a hu mappa lesz használatos, mert a STEAM onnan fogja indítani.
  • Ironman2
    Most mi ez a jóváhagyás zöld csík ami 3 százalékon van? Ki hagyja jóvá?

szerk.egyébként annyit hogy én nem hoztam létre HU mappát hanem ment egyenesen a DE-be az átalakitás,és a 6 fájl bemásolása,és német nyelvnél müködik is
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.02.27. 12:03:52
  • Ironman2
    Húha,akkor lesz sok elkóborolt állat majd utána
  • XeroX
    Igen a megjelenésig biztosan minden információ megtalálható lesz ott ami a fordítással kapcsolatos.
    -------------------
    Mivel megkaptam a Leader jogokat Crowdin oldalon, én már nem tudok szavazni (vote), én csak a szövegeket tudom jóváhagyni.
    Ezért jó lenne látnom, hogy mi az amire szavaztatok és valóban ellenőriztétek, hogy véletlenül se kerüljön hibás szöveg a játékba.
    Minimum 1 de legalább 2 szavazat kell a jóváhagyáshoz.
    A SteamStore szövegket kéne még elfordítani valakinek.
  • Skynet85
    Frissítettem az oldalunkon a linket erre: http://devlupius.tumblr.com/ ez up to date lesz ? Azért is kérdezem mert kitenném az oldalunkra egy widgetbe.
    Utoljára szerkesztette: Skynet85, 2016.02.27. 09:16:07
  • XeroX
    Nos, beleraktam a készítők neveit, hozzávettem azokat is akik a crowdin doksiban dolgoztak.
    Töltsétek le most és nézzétek meg, hogy jó lesz e így?
    (Jól írtam a neveket ? ki maradt ki? stb...)
  • Skynet85
    Tudom, hogy nem a reklám helye de most hétvégén nálunk 5X Tame!
  • Ironman2
    Nem most javitottam,már régebben,mikor még nem volt ez az oldal.
  • XeroX
    Amit elküldtem abban már javítva volt, amit crowdin-ről lehet letölteni, most még nincs benne semmi, de majd belerakják.
    Te valami régebbi verziót használhatsz akkor, töltsd le és telepítsd a legfrissebbet.
    -------
    Egyébként úgy látom, hogy mindenkinek saját "vote" -ja van, így az összes szöveget ki kell "+" -ni.
  • Ironman2
    Az enyém se jól volt benne,csak időben átirtam,Lupius észre se vette,de pssszt!