11997
12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games

• Ombika
    Nem olvastam ingameban,h leirtad volna.. Sorry... Thx infot..
  • Báthorya
    Már ingame is leírtam:
    C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ARK\ShooterGame\Saved\Config\WindowsNoEditor
    Itt találod meg a Game.ini fájlt, nyisd meg, és keresd ki a VSYNC-et ami alapvetően "False"-ra van állítva. Írd át "True"-ra, mentsd el és kész.
  • Ombika
    Hasznalja itt vki SLI kartyakkal jatekot 1440p-ben?!
  • foxpal
    Ha esetleg szeretne valaki fittestezni. http://steamcommunity.com/profiles/76561198018994736/
  • Dagohun74
    ok. Köszi.
  • Ironman2
    Neked kell megkeresni,még nincs olyan hogy hazataláljon,ráadásul ha konfliktusba keveredik,akkor meg is ölhetik.Ha lehet akkor zárt téren belül legyen a vándorlás
  • Dagohun74
    Valaki tudna segíteni? Ha engedélyezem a vándorlást valamelyik dinónál, az hogy működik? Kiengedem elmegy gyűjtöget stb... , ha kész visszajön vagy nekem kell megkeresnem. Mi történik?
    Előre is köszi a választ.
  • Ombika
    Igen tolom ,mar 6os szint. Viszont VSYNC-et nem lehet bekapcsolni ebben a gameban?!
  • Skynet85
    Ha már játszol akkor kellemes időtöltést nálunk!
  • Skynet85
    Köszi a segítséget! :)
  • Dagohun74
    Klikk fent a linkre (HunersARK oldala) es regisztralj. Email-ben kapod a jelszot.
  • Ombika
    Jelszot kitol lehet kerni?
  • Dagohun74
    Szia!

Én és az asszony szintén a HuntersArk szerveren vagyunk. Eddig jó ott nyaralni.
  • Joob81
    Szia!

Jómagam a HuntersArk szerverén vagyok, de maximálisan elégedett a véleményem!
  • Ombika
    Melyik serveren erdemes elkezdenem,ti hol vagytok a legtobbet?
  • DevLupius
    Van pár új event szöveg a Crowdin-en, ránéznétek, hogy jóvá tudjam hagyni .
  • DevLupius
    A 2,4 Giga szabad hely a telepítéshez false pozitív,letöltés közben egy másolatot csinál a játékról, ezért 30 giga szabad hely sem elég a telepítéshez.
    Telepítés után viszont törli az ideiglenes könyvtárat, így marad a tiszta 55GB játékkönyvtár.
    Utoljára szerkesztette: DevLupius, 2016.03.26. 12:41:18
  • Ironman2
    LOOOL,mekkora tojásokat lehet festeni.Meg azok az óriásnyulak,mintha a kenguru le lenne butitva.DD

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.03.26. 10:16:03
  • Ironman2
    Megjött a csodálatos Húsvéti patch (2.4 gb a drága!!)

Havas,és mocsaras barlangok előálltak felderítésre!!!

Current Version: v237.0
    LIMITED EVENT: ARK: Eggcellent Adventure, March 25 - March 31
    - Snow and Swamp caves
    - Increased Server Performance
    - Majorly Reduced Client CPU utilization where many Dinos are active, significant gains for most players
    - You can no longer be mounted on Flyers within ARK Caves

• Ironman2
    A héten 3 új dino-val gyarapodunk:

Week of March 27
    - New 'Dino': Woolly Rhino!
    - New 'Dino': Eurypterid!
    - New 'Dino': Dunkleosteus!
    [MORE NOTES TO COME]
  • Ironman2
    Jön a Húsvéti event! Március 25-31-ig fog tartani.Ma este kapjuk meg az új 237-es patchet:

LIMITED EVENT: ARK: Eggcellent Adventure, March 25 - March 31

- Epic 4K Texture Deployment (all textures at source resolution)! Better texture pool utilization at all Texture setting levels
    - Snow and Swamp caves
    - Breeding Mechanics Phase 2
    - Tribe Member Rankings with Customizable Per-Rank Privileges
    - Increased Server Performance
    - Majorly Reduced Client CPU utilization where many Dinos are active, significant gains for most players
    [MORE NOTES TO COME]
  • Joob81
    Sziasztok!
    Klánt keresnék ahová be tudok társulni. Jelenleg 15 órám van a játékban, tehát eléggé kezdő vagyok!
    Steam-en joob81 néven találtok meg!

Köszönöm!
  • Ironman2
    Valahogy nem hatott meg ez a riogatás
  • grebber
    Ark: Survival Evolved - perlik a fejlesztőt, a játék is bajba kerülhet
  • Ironman2
    Lehet virusos a rendszered,nem árt lefuttatni egy komolyabb vírusellenőrzőt
  • Kipurcantix
    Hello tudom nem ide tartozik de már nem tudom hol keressek megoldást.. :/
    Az a problémám hogy újra raktam a gépemet Windows 7 ultimate ugyan ez volt fent előzőleg és azt is én raktam fel és működött azon de most nem megy a ts mert valami werfault.exe is elindul vele és leáll... és a windows updater sem frissít egy idő után pedig előtte ment...
    Talált hiba : 800F0A08 ez lenne az Windows 7 Service Pack 1 szervizcsomag x64-alapú rendszerekhez (KB976932)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Letöltési méret: 73,6 MB - 892,6 MB

A frissítés életbe lépéséhez lehet, hogy újra kell indítania a számítógépet.

Frissítés típusa: Fontos

A Windows 7 Service Pack 1 ajánlott frissítések és javítások csomagja a Windows rendszerhez, amely egyetlen telepíthető frissítésként érhető el. A szervizcsomaggal biztonságosabbá és megbízhatóbbá tehető a számítógép. A telepítés általában 30 percet vesz igénybe, és körülbelül a telepítés felénél újra kell indítani a számítógépet.

További információk:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=206783

Súgó és támogatás:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=206784

Valaki tudja a megoldást? előre is köszi
    Utoljára szerkesztette: Kipurcantix, 2016.03.24. 19:04:04
  • Dagohun74
    Hát ez a játék nem semmi. Reggel hív a párom hogy vigyázzak ha belogolok. Reggel fellépett szedjen egy kis fát. Éjszakára nyitva maradt a ház ajtaja két ragadozó is volt bent. Úgyhogy ő meg is halt helyből. Persze az egy szerencsétlen dinónkat amit befogtuk azt is megölték. Tetszik.
  • wildstorm
    Van valahol arra lehetoseg, hogy megnezze az ember, hogy adott szerveren milyen beallitasok illetve modok vannak?
    A szervernevbol gyakran nem derul ki minden.
  • Stief
    Szia! Melyik szerver? Mert hozzánk jöhetsz. Steamen megtalálsz stief néven kék kis cápa az ikonom.
    [HUN/EU] Nomad *PVP* magyar szerver, várunk szeretettel minden játékost.
    40 fo stack és épület kiegészíto mod. Beállítások alap. Pvp ugyan de nem agresszív, békések a csapatok
  • Ironman2
    Küldtem privit,majd privibe válaszolj is légyszi! Kösz!
  • DevLupius
    Jött még 8 sor :)
  • Jabar
    mire ránéztem már kész volt :D
  • priluki
    na megoldodott bocs a korai kérdésért :D viszint a szervert nem látom amit itt lentebb irtatok, felmennék majd oda..
  • priluki
    üdv, most huztam le stramről a játékot, első körben az lenne a kérdésem miért csak ablakban tudom futtatni?
  • DevLupius
    Új szöveg a Crowdin-en
    Pár sort (inkább szavak) kéne fordítani és ellenőrizni, hogy jóvá tudjam hagyni.
  • Stief
    [HUN/EU] Nomad *PVP* magyar szerver, várunk szeretettel minden játékost.
    40 fo stack és épület kiegészíto mod. Beállítások alap. Pvp ugyan de nem agresszív, békések a csapatok!
    Utoljára szerkesztette: Stief, 2016.03.17. 09:59:13
  • Stief
    Mi szeretettel várunk egy növekvő szerón.
  • Ironman2
    Nekem most meló van a héten,nincs is időm játszani,lehet már éhenhalltak az állataim,a csapattagok se nagyon játszanak,egyedül voltam utoljára is,na ennyit az összetartásról.Ugyanaz lesz itt is mint az előző szerón,magamra maradok.
  • DevLupius
    Kezdődik a party!
    ARK: Survival of the Fittest Launch!
    Play Free!
    Csak 40 giga szabad hely kell hozzá.

http://store.steampowered.com/app/407530
    Utoljára szerkesztette: DevLupius, 2016.03.16. 18:10:38
  • Dronaven
    Thx :) akkor majd ezt valahogyan meg próbálom össze foglalni.
    Természetesen célszerű egy LAN van egy saját szerveren megcsinálni ahol nincsenek hátráltató tényezők (Jön Béla és megesz :D)