11997
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
#1563 Nem olvastam ingameban,h leirtad volna.. Sorry... Thx infot.. -
Báthorya #1562 Már ingame is leírtam:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ARK\ShooterGame\Saved\Config\WindowsNoEditor
Itt találod meg a Game.ini fájlt, nyisd meg, és keresd ki a VSYNC-et ami alapvetően "False"-ra van állítva. Írd át "True"-ra, mentsd el és kész. -
#1561 Hasznalja itt vki SLI kartyakkal jatekot 1440p-ben?! -
#1560 Ha esetleg szeretne valaki fittestezni. http://steamcommunity.com/profiles/76561198018994736/ -
Dagohun74 #1559 ok. Köszi. -
Ironman2 #1558 Neked kell megkeresni,még nincs olyan hogy hazataláljon,ráadásul ha konfliktusba keveredik,akkor meg is ölhetik.Ha lehet akkor zárt téren belül legyen a vándorlás -
Dagohun74 #1557 Valaki tudna segíteni? Ha engedélyezem a vándorlást valamelyik dinónál, az hogy működik? Kiengedem elmegy gyűjtöget stb... , ha kész visszajön vagy nekem kell megkeresnem. Mi történik?
Előre is köszi a választ. -
#1556 Igen tolom ,mar 6os szint. Viszont VSYNC-et nem lehet bekapcsolni ebben a gameban?! -
#1555 Ha már játszol akkor kellemes időtöltést nálunk! -
#1554 Köszi a segítséget! :) -
Dagohun74 #1553 Klikk fent a linkre (HunersARK oldala) es regisztralj. Email-ben kapod a jelszot. -
#1552 Jelszot kitol lehet kerni? -
Dagohun74 #1551 Szia!
Én és az asszony szintén a HuntersArk szerveren vagyunk. Eddig jó ott nyaralni. -
Joob81 #1550 Szia!
Jómagam a HuntersArk szerverén vagyok, de maximálisan elégedett a véleményem!
-
#1549 Melyik serveren erdemes elkezdenem,ti hol vagytok a legtobbet? -
#1548 Van pár új event szöveg a Crowdin-en, ránéznétek, hogy jóvá tudjam hagyni . -
#1547 A 2,4 Giga szabad hely a telepítéshez false pozitív,letöltés közben egy másolatot csinál a játékról, ezért 30 giga szabad hely sem elég a telepítéshez.
Telepítés után viszont törli az ideiglenes könyvtárat, így marad a tiszta 55GB játékkönyvtár.
Utoljára szerkesztette: DevLupius, 2016.03.26. 12:41:18 -
Ironman2 #1546 LOOOL,mekkora tojásokat lehet festeni.Meg azok az óriásnyulak,mintha a kenguru le lenne butitva.DD
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.03.26. 10:16:03 -
Ironman2 #1545 Megjött a csodálatos Húsvéti patch (2.4 gb a drága!!)
Havas,és mocsaras barlangok előálltak felderítésre!!!
Current Version: v237.0
LIMITED EVENT: ARK: Eggcellent Adventure, March 25 - March 31
- Snow and Swamp caves
- Increased Server Performance
- Majorly Reduced Client CPU utilization where many Dinos are active, significant gains for most players
- You can no longer be mounted on Flyers within ARK Caves
-
Ironman2 #1544 A héten 3 új dino-val gyarapodunk:
Week of March 27
- New 'Dino': Woolly Rhino!
- New 'Dino': Eurypterid!
- New 'Dino': Dunkleosteus!
[MORE NOTES TO COME] -
Ironman2 #1543 Jön a Húsvéti event! Március 25-31-ig fog tartani.Ma este kapjuk meg az új 237-es patchet:
LIMITED EVENT: ARK: Eggcellent Adventure, March 25 - March 31
- Epic 4K Texture Deployment (all textures at source resolution)! Better texture pool utilization at all Texture setting levels
- Snow and Swamp caves
- Breeding Mechanics Phase 2
- Tribe Member Rankings with Customizable Per-Rank Privileges
- Increased Server Performance
- Majorly Reduced Client CPU utilization where many Dinos are active, significant gains for most players
[MORE NOTES TO COME] -
Joob81 #1542 Sziasztok!
Klánt keresnék ahová be tudok társulni. Jelenleg 15 órám van a játékban, tehát eléggé kezdő vagyok!
Steam-en joob81 néven találtok meg!
Köszönöm! -
Ironman2 #1541 Valahogy nem hatott meg ez a riogatás -
#1540 Ark: Survival Evolved - perlik a fejlesztőt, a játék is bajba kerülhet -
Ironman2 #1539 Lehet virusos a rendszered,nem árt lefuttatni egy komolyabb vírusellenőrzőt -
Kipurcantix #1538 Hello tudom nem ide tartozik de már nem tudom hol keressek megoldást.. :/
Az a problémám hogy újra raktam a gépemet Windows 7 ultimate ugyan ez volt fent előzőleg és azt is én raktam fel és működött azon de most nem megy a ts mert valami werfault.exe is elindul vele és leáll... és a windows updater sem frissít egy idő után pedig előtte ment...
Talált hiba : 800F0A08 ez lenne az Windows 7 Service Pack 1 szervizcsomag x64-alapú rendszerekhez (KB976932)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Letöltési méret: 73,6 MB - 892,6 MB
A frissítés életbe lépéséhez lehet, hogy újra kell indítania a számítógépet.
Frissítés típusa: Fontos
A Windows 7 Service Pack 1 ajánlott frissítések és javítások csomagja a Windows rendszerhez, amely egyetlen telepíthető frissítésként érhető el. A szervizcsomaggal biztonságosabbá és megbízhatóbbá tehető a számítógép. A telepítés általában 30 percet vesz igénybe, és körülbelül a telepítés felénél újra kell indítani a számítógépet.
További információk:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=206783
Súgó és támogatás:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=206784
Valaki tudja a megoldást? előre is köszi
Utoljára szerkesztette: Kipurcantix, 2016.03.24. 19:04:04 -
Dagohun74 #1537 Hát ez a játék nem semmi. Reggel hív a párom hogy vigyázzak ha belogolok. Reggel fellépett szedjen egy kis fát. Éjszakára nyitva maradt a ház ajtaja két ragadozó is volt bent. Úgyhogy ő meg is halt helyből. Persze az egy szerencsétlen dinónkat amit befogtuk azt is megölték. Tetszik. -
#1536 Van valahol arra lehetoseg, hogy megnezze az ember, hogy adott szerveren milyen beallitasok illetve modok vannak?
A szervernevbol gyakran nem derul ki minden. -
Stief #1535 Szia! Melyik szerver? Mert hozzánk jöhetsz. Steamen megtalálsz stief néven kék kis cápa az ikonom.
[HUN/EU] Nomad *PVP* magyar szerver, várunk szeretettel minden játékost.
40 fo stack és épület kiegészíto mod. Beállítások alap. Pvp ugyan de nem agresszív, békések a csapatok -
Ironman2 #1534 Küldtem privit,majd privibe válaszolj is légyszi! Kösz! -
#1533 Jött még 8 sor :) -
#1532 mire ránéztem már kész volt :D -
priluki #1531 na megoldodott bocs a korai kérdésért :D viszint a szervert nem látom amit itt lentebb irtatok, felmennék majd oda.. -
priluki #1530 üdv, most huztam le stramről a játékot, első körben az lenne a kérdésem miért csak ablakban tudom futtatni? -
#1529 Új szöveg a Crowdin-en
Pár sort (inkább szavak) kéne fordítani és ellenőrizni, hogy jóvá tudjam hagyni.
-
Stief #1528 [HUN/EU] Nomad *PVP* magyar szerver, várunk szeretettel minden játékost.
40 fo stack és épület kiegészíto mod. Beállítások alap. Pvp ugyan de nem agresszív, békések a csapatok!
Utoljára szerkesztette: Stief, 2016.03.17. 09:59:13 -
Stief #1527 Mi szeretettel várunk egy növekvő szerón. -
Ironman2 #1526 Nekem most meló van a héten,nincs is időm játszani,lehet már éhenhalltak az állataim,a csapattagok se nagyon játszanak,egyedül voltam utoljára is,na ennyit az összetartásról.Ugyanaz lesz itt is mint az előző szerón,magamra maradok. -
#1525 Kezdődik a party!
ARK: Survival of the Fittest Launch!
Play Free!
Csak 40 giga szabad hely kell hozzá.
http://store.steampowered.com/app/407530
Utoljára szerkesztette: DevLupius, 2016.03.16. 18:10:38 -
Dronaven #1524 Thx :) akkor majd ezt valahogyan meg próbálom össze foglalni.
Természetesen célszerű egy LAN van egy saját szerveren megcsinálni ahol nincsenek hátráltató tényezők (Jön Béla és megesz :D)