11997
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
Ironman2 #1643 Nemtudom,de a véletlenszerű mutáció,és az interaktív bébi fejlődés az érdekes lesz,akkor nem szakaszosan nő a dinó mint eddig,hanem a szemünk láttára tollasodik,vagy vedli a bőrét,az meg méginkább megnöveli a gépigényt -
Dagohun74 #1642 BY GRABTHAR'S HAMMER, THIS WILL RELEASE!!!!! :
Ez mi?
Még jön szerver oldali patch, május 15.-én. 4GB ! Újra írták az egészet? -
Ironman2 #1641 Na ha ez kijön,akkor megyek!! -
Ironman2 #1640 Május 30-án jön a köv patch,kibővítik a havas területet,és jön mégegy biome a redwood forests (hatalmas fenyőerdők),új teremtmények,köztük a vérszívó pióca! LOOOL!!! Állandó betegségek,és gyógymóduk,sárkányaréna,és felfedezni való romok.
Upcoming Version: v241, ETA: May 30
- New Creature: Diplodocus!
- New Creature: Leech!
- New Mechanic: Permanent Diseases & Cures
- Biome Update: Snow Extension & New Redwood Forests (this is a major environmental overhaul!)
- Tribe Groups Phase 2: Support for Limited Non-Admin Invites & Promotions/Demotions per Group! Also "Prevent Dino Unclaiming" checkbox, and other new per-Rank options.
- Dragon Arena
- Ruins & Explorer Notes
- Arthropluera "Turret" AI mode option: won't move and will only used ranged attack against targets.
BY GRABTHAR'S HAMMER, THIS WILL RELEASE!!!!! :
- Breeding Mechanics Phase 2 (Random Mutations, Family Trees, & Interactive Baby Raising)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.06. 14:04:26 -
Ironman2 #1639 Amúgy kijött a 240-es változat 2 napja,már annak is vannak frissitései:
Current Version: v240.2
* Reduced megapithecus shake
* Fixed Arthropluera offset when riding on elevators
* Fixed crash with unsupported "simple dynamic lighting" render pipeline (that pipeline is fully disabled now, it didn't appear to gain any performance)
Fixes require Server Update:
* Fish should no longer get knocked back so much when dying
* You can no longer pet dead/unconscious/baby lystros
* Arthropluera can be ridden when swimming, has reduced damage knockback
v240.1
Fixes require Server Update!
* Fixed Bola damaging you on Spike Walls
* Fixed Bola FPV mesh
* Fixed fish meats not cooking in pre-240 campfires and grills
* Fixed harvesting Salmon with Sickle (yields high quantity of Prime Meat)
* Fixed Arthropluera not being able to fit thru Caves/Gates (reduced collision size)
v240.0
* New Creature: Lystrosaurus!
* New Creature: Arthropluera!
* New Creature: Sabertooth Salmon, with Fish Meat!
* New Weapon: Primitive Bolas!
* Megapithecus Arena
* Added Option to Disable Melee Camera Swings (including 'Harvesting Head Wobble')
* Tribe Member Rankings with Customizable Per-Rank Privileges -
Ironman2 #1638 Játékosok kitervelték egy dino megmentését -
Ironman2 #1637 Azóta küldtem mégegyet,ja eléggé szar így a fórum,a régi megoldás jobb volt
szerk:kész a pipa
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.05. 13:19:55 -
#1636 Régen kiírta középre ha üzenet érkezett, most nem. Válaszoltam.
Új szövegek érkeztek, lefordítottam, át kéne nézni és pipálgatni megint. -
Ironman2 #1635
szerk:állítólag küldtem privit a napokban,nem tudom léttad-e
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.04. 13:01:42 -
#1634 Magyarítás - lefordítottam az új szövegeket, valaki ránézne és pipálgatná őket, hogy jóvá tudjam hagyni ? -
#1633 Milyen felbontasba akarod? -
#1632 Sziasztok! Rég nem néztem be ide, legutóbb még egy elég bugos, és gépizzasztó játék volt ez. Konkrétan 8 giga rammal i3 4gen procival és r9270x videókarival egy erős 25 fpst tudtam belőle kihozni. Ahogy nézem rohamosan fejlődik...optimalizálták már végre? Lehet most megpróbálnám újra. -
Ironman2 #1631 -
#1630 Köszi, van még pár sor a ARK: Survival of the Fittest alatt is. -
#1629 Itt is egyre tobben vannak,eleg kulturalt emberek es segitokeszek. Nincs kedvem a nullarol kezdeni! :( -
Ironman2 #1628 Az utolsó párat kipipáltam,nem sok hiányzott -
#1627 Magyarítás - lefordítottam az új szövegeket, valaki ránézne és pipálgatná őket, hogy jóvá tudjam hagyni ?
Így a következő frissítésbe már benne lenne. -
gabor696 #1626 Az sucks, nem akarlak elninjázni a jelenlegi server edről mert az nem szép dolog,de ha gondolod nézz be hozzánk, Valhalla server tűnik a populárisabbnak, arra jönnek napról napra többen. Múlt hét szombaton indult tehát még sok a szűz terület :) -
#1625 Lehet server fuggo,akkor ez a patch,de jelenleg nincs is kedvem belepni emiatt.. :( -
gabor696 #1624 Ezt már olvastam reddit en is hogy szidják a legújabb patch-et de szerencsére én még nem tapasztaltam ilyen problémát :)
Van sok Mod ahol játszol? Mert az is okozhat bőven gondot. (amit persze elvileg már megoldottak :) ) -
#1623 Kidobal a server,majd nem latja vagy idotullepes,aztan 20-30 sececre megall. Kurva idegesito... :-( Heti frissites ota csak rosszabb lett,szinte jatszhatatlanna tette jatekot! :( -
gabor696 #1622 Server, ha nem a mentésenkénti 5-10mp s "lagg-ra" gondolsz mert az a probléma, hogy a sima ark server bérléses szolgáltatók megosztják a "fizikai/virtuális server-t" magyarán pl 1 fizikai vagy virtuális serveren több ark fut és megoszlik az erőforrás.Mi voltunk már 3 "populáris" szolgáltatónál is.
Nitrado, Host Havoc, Serverblend és mint 1 raklak sz...r a dedicated server hez képest. A mostani szerveren 3 ark fut és még így is van 60% free ram és 90%free CPU ezért nincs lagg egyáltalán, mind a 3 server en 20-25ms a ping -
Ironman2 #1621 értem én -
#1620 HUNters iszonyat laggol,szinte jatszhatatlan. Ez server kerdes lehet vagy ark sajatossag ? -
gabor696 #1619 Köszi, de megy csak hosting-ot váltottunk tehát a 149.202.194.40 az már kuka az host havoc volt de egyik rosszabb mint a másik tehát átnyergeltünk dedicated root server re. 12core,36gig ram, 2TB HDD 1gig net Düseldorf i datacenterben :) ez a vas kicsit hasít, no lagg always 20ms a 3 futó ark server-rel
So most a 3 ark a 213.202.212.196 ip alatt van.
Valhalla most indult múlt szombaton, s kezd beindulni
Annunaki kicsit régebbi de nem nagyon vannak már ott
The Island meg csak úgy van hátha valaki azt kajolná
Jah és csak az Annunakis on van mod s a Valhalla meg primitive és a Giga untameable. -
Ironman2 #1618
Az annunakit nem töröltem,vagy az nem megy most? -
#1617 Ujabb frissitessel jatszhatatlan lett ismet lagg halmaz.. :-( -
#1616 Valaki ránézne a magyarításra a corwdinen és pipálná ha rendben van? -
gabor696 #1615 @Ironman2. Főni majd kicserélnéd az AFTWD s server-t ezekre a banner ban ha van időd pls? Hátha érdekel valakit :)
https://toparkservers.com/1/search/?term=aftwd
Server info: http://ark-servers.net/server/42091/
Ping check: http://ark-servers.net/server/42091/ping/
Köszönöm
-
Dagohun74 #1614 Uhhh ... Köszi majd kipróbálom, mi úgyis online nyomjuk az asszonnyal. A gyerek meg el lesz ezekkel. Reméljük működik az első felállás és belövöm a gyereknek SP-ben. -
Ironman2 #1613 vagy ez:
single player commands
addexperience X 0 0 - Gives you X amount of xp, change X to the desired amount ex. addexperience 1000 0 0
fly - You are able to fly.
forcetame - Instantly tames a dinosaur, can ride without saddle
giveengrams - Unlocks all crafting recipes for your character
giveresources - Gives you 50 of all resources
ghost - Noclip, ability to walk through walls/objects.
god - Enables god mode, you are unkillable but be careful, you can still drown
infinitestats - Gives you infinite hunger, stamina, etc.
setcheatplayer true - Enables a cheat menu
setcheatplayer false - Disables the cheat menu
settimeofday timestring - Changes the time of day ex. settimeofday 12:00
teleport - You are teleported in the way that you are facing.
toggleInfiniteAmmo - Gives you infinite ammo for your weapons
walk - Deactivates flying and allows you to walk again.
multiplayer commands
admincheat addexperience X 0 0 - gives you X amount of XP, change X to the desired amount ex. admincheat addexperience 1000 0 0
admincheat ban name - Bans the user from the server
admincheat destroyallenemies - Destroys all Dinosaurs. They re-spawn gradually again after a set time
admincheat Fly - You are able to fly
admincheat forcetame - instantly tames a dinosaur, can ride without saddle
admincheat Ghost - noclip, ability to walk through walls/objects
admincheat giveresources - gives you 50 of all resource
admincheat God - Enables god mode, you are unkillable except be careful, you can still drown
admincheat infinitestats - Gives you infinite hunger, stamina, etc.
admincheat summon - allows you to summon various available dinosaurs only 1 can be summoned at a time
admincheat Teleport - You are teleported in the way that you are facing
admincheat ToggleInfiniteAmmo - Gives you infinite ammo for your weapons
admincheat unban name - Unbans the user from the server
admincheat Walk - Deactivates flying and allows you to walk again
giveengrams - Unlocks all crafting recipes for your character
setcheatplayer false - Disables the cheat menu
setcheatplayer true - Enables a cheat menu
settimeofday timestring - Changes the time of day ex. settimeofday 12:00
server commands
alwaysNotifyPlayerJoined - Players will always get notified if someone joins the server
alwaysNotifyPlayerLeft - Players will always get notified if someone leaves the server
allowThirdPersonPlayer - Enables 3rd Person view
globalVoiceChat - Voice chat turns global
mapPlayerLocation - Shows your location on the map
noTributeDownloads - Disables outside downloads of characters
proximityChat - Only players near each other can see their chat messages
serverPVE - Disables PVP
serverHardcore - Lvl wipe on death
serverForceNoHud - HUD always disabled
-
Ironman2 #1612 Hello! ezt találtam,a konzolba kell beirni,aztán nem tudom müködik-e (csak single player modban)
Host Local for Single Player
In any SP game, you can enter the console with the "tab" key.
God - God mode
Infinitestats - Never worry about any stats
Giveresources - 50 of every resource
Playersonly - Freeze anything besides you
Forcetame - Instant tame(when dino is knocked out) -
Dagohun74 #1611 Üdv!
Ebben a játékban van valamilyen lehetőség hogy kreatív módban fusson, (mármint ha van benne ilyesmi) mint pl. a minecraft. A gyerek véget hagy építgessen kedvére. -
#1610 Inkabb a k...a laggot oldanak meg es pici optimalizalast.... -
Ironman2 #1609 Május harmadikán jön a következő nagy patch,újabb teremtményekkel (jó zsúfolt lesz a sziget már!)
v240, ETA: May 3
- New Creature: Lystrosaurus!
- New Creature: Arthropluera!
- New Creature: Sabertooth Salmon, with Fish Meat!
- New Weapon: Primitive Bolas!
- Megapithecus and Dragon Arenas
- Ruins & Explorer Notes
BY GRABTHAR'S HAMMER, THESE WILL RELEASE!!!!! :
- Breeding Mechanics Phase 2
- Tribe Member Rankings with Customizable Per-Rank Privileges
- Epic 4K Texture Deployment (all textures at source resolution)! Better texture pool utilization at all Texture setting levels
[MORE NOTES TO COME] -
Ironman2 #1608 Manta rájából szép kis járművet lehet kihozni:
-
Ironman2 #1607 Broodmother Boss Arena, and Spotlight: Direbear & Manta
-
#1606 Remelem,mert eleg idegesito volt mar!! -
Dagohun74 #1605 "Fixed physx issue that could cause excessive server lag"
Kevesebb lesz a lag? Mert az ráférne a játékra. -
#1604 Kint van a 239-es patch:
Current Version: v239.0
* New Creature: Direbear!
* New Creature: Manta!
* New Structure: Chemistry Table!
* New Structure: Primitive Cannon!
* Broodmother Boss Arenas
* Added 2 more Player and Dino Max Levels
* Fixed timeouts that people were getting connecting to servers that used lots of Mods
* Fixed issue with placeable explosive/traps collisions
* Fixed physx issue that could cause excessive server lag