2874
-
#308 Dobjuk fel egy kicsit képpekkel is a fórumot :)
-
#307 Működnek a kormányok, csak szar az egész :) -
chris0000 #306 #305:1080p-be Ultrán
a lista még nem teljes és állítólag ezekkel mennie kéne.
What wheels and controllers are supported by DiRT Rally?
Official Xbox 360 Wireless Pad
Official Xbox 360 Wired Pad
Logitech G27
Logitech G25
Thrustmaster T500 RS Racing Wheel
Thrustmaster T500 RS F1 Racing Wheel
Fanatec Clubsport Base v1
Fanatec Clubsport Base v2
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.05.03. 00:17:52 -
chris0000 #305 hi.
egész jó lett ez az új dirt rally.
elég részletes a pálya,a táj és a kocsi is.fizika is jobb talán,mint az előző rallys játékokban.
az én i53570K(4.2)+MSI770Lightning2GB+Vsync:ON+4xMSAA gépemen is 60fps-el megy 1080p-be.
kormányt még nem próbáltam,látom elég nagy a kínlódás vele.
a LEAGUES-be steamen keresztül léptek be,vagy codemasterses fiókkal?
steam:chris0000
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.05.03. 00:00:52 -
Jackal #304 Köszi, majd holnap megnézem a file-t amit linkeltél. -
#303 No mindegy én pihentetem ,amíg nincs rendes kormány alatta, ennek nulla élvezeti értéke van, meglátjuk mit piszkálnak rajta .... -
Thread #302 A kormanyzas joy-jal se jo. [a jo alatt azt ertem, hogy AC-ban ha akarom, pont ugyanugy porog a kormany mint a joy vagy az igazi kormany, nem szol bele lassitassal, laggal] [ilyen utoljara Forzaban volt]
Fizikat egyaltalan nem talalok a jatekban. [csodalkozom egyelore, mert a videok alapjan mintha lett volna :)]
A grafika meg a hang elviszi, kiprobalom majd szim.ulesben, kijott a simtools plugin. -
#301 JAh ..:)
mindegy megoldottam replayből ,tényleg olyan, valami el van törve benne :))
-
#300 A setup valoban segit az auton, jobban megy es kanyarodik, de az alapveto autokezelesen es FFB-n (ami alap gond) azon ez nem segit:/ -
#299 Kulsonezetre (hatulrol tologatos:P) valtasz (a beallitasoknal be kell allitani, hogy kulsore is lehessen kapcsolni), aztan hatranezel:) -
Nando8 #298 Próbáljátok setupolni az autót (differenciál, fékerő eloszlást hátrább, sokkal rövidebb váltás) és sokkal jobb lesz a kezelhetőség. alapból nagyon hosszú a váltó áttétel és a fékerős is nagyon elöl van. -
Nando8 #297 Végigmentem az összes stagen lehet sűrűbre kell rakni a javítást -
#296 És hogy nézzem kívülről és elölről ? :)
-
#295 Annyi trukk van meg benne, pontosabban gagyizas (vagy inkabb konnyites az egyeb kontrollerekhez), hogy az iv belso kerek (amerre fordulsz), gyorsabban fordul. Vagyis a kormanyszog utolso 10–15%-ban, a "belso" kerek mar koppanason van, a "kulso" kerek meg fordul:)
Probald ki. Nezd kivulrol es elorol az auto, es forgasd a kormanyt:D -
#294 Na jo 450 alatt meg az elejen, kozepen ultra gagyi erzekeny ..... -
#293 450 felett nem is erdemes probalkozni, totalisan szar;) Mindig a teljes kormanyelfordulasra szamolja a kerekelfordulast es az FFB-t, amit fixen 300 kornyekere lottek be, igy egyertelmuen foss.
Ebben (..\DiRT Rally\forcefeedback\effectsetup.xml) erdemes beloni ezt a sort:
<FFBEffectSelfAligningTorque device="wheel" scale="3.0"/>
Ez szamolja a "valodi" FFB-t, a scale alapbol 1.0, ami harmatgyenge. Erdemes felhuzni.
A bellitasoknal a Vibration Strength legyen nulla, felesleges kamu razasok.
A kormany ero 100.
A Wheel Weight: 0 vagy max 10.
Sajnos nem szamol sebessegfuggo kozepre huzast, igy kozepen minimalisan fityeg (minnel nagyobb a kormanyszog, annal jobban:P).
Codies alapbol driverbol beallitott allando kozepre huzast reklamozza, de az meg gagyibb:) -
#292 Nekem nyolc, csak arra es ugy menjen az auto ahogy en tekerem a kormanyt :)
Mondjuk ilyen beharangozassal oriasit buknak ha vegen megis marad minden a regiben ..... -
#291 En nagyreszt csak szetturtam, valodi hasznalat keves volt;)
De vannak biztato jelek!!! Legalabbis arra, hogy valoban komolyabban gondoljak, hogy normalisan kormanyra is optimalizaljak.
F1-nel az FFB-t (nem a kamut, hanem a lenyegi reszt) Slip-pel (kerek csuszasi szogek) probaltak megoldani, a Grid-nel mar Caster-rel (kerek elfordulas es doles).
Itt eloszor bevezettek a nyometek alapu cuccot, ami "eros" valtozas.
Erosen pozitiv az is, hogy eddig minden vezerlore (joy, gamepad, rezgo es normal FFB kormany) ugyanazt a effektezos reszt hasznaltak. Most kulon van/lehet parameterezni a kormanyokat. Igy nem ugyanazzal a "rezgessel" (pl. a kamu felfuggesztes mozgas) operal majd a gamepad-en es a kormanyon. Ami igazabol a nyomatek alapu cucc miatt nem is kell.
Plusz talaltam benne szamolt kozeprehuzo es progressziv erokre parametereket, ami meg nem mukodik. Remelem, az lesz a kovetkezo fejlesztes, hogy ezeket bekapcsoljak:D
Ha ezek melle meg kormanyattetelt is lehetne allitani autonkent (vagy globalisan), mar "boven jo lenne". -
#290 Féktáv, csúszás, kigyorsítás is sokkal nehezebb és jobb. Mint amikor a Dirt 3at toltam grip móddal, csak az akkor is kissé suta maradt, ez meg így egész jó összhangban van magával.
Határon autózva pokoli nehéz, persze lehet én vagyok béna. -
#289 De gondolom a vegig meg nem sikerult menned...:-)
Amugy jah, nem szim, butasag azt varni tole. De eddigi dirt okhoz kozenincs, annal azert sokkal jobb.
Van az rbr, meg talan lesz valami rbr folytatas, 20 eves szinvonallal, bar ahigy nezem lehet az sose lesz kesz.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.02. 11:59:57 -
Jackal #288 Kipróbáltam, ez annyira messze áll egy szimulátortól, hogy nincs rá szó. Minden értelemben.
Lightos esti árkádozásra természetesen teljesen okés, még az ffb se annyira szörnyű mint hittem, csak gyenge még 100%-on is.
Kormányzás 900 fokkal elég rossz(ahogy sejtettem, ez is 360 fokra van belőve), fizika az kb az eddigi dirt-ök szintjén, max néhol valami furra módon jobban csúszik a kocsi kanyarban, de fékezésnél pl beleáll a földbe, murvánál. (gyorsabban megáll mint valamelyik gt kocsi betonon)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.05.02. 11:52:29 -
#287 Nalam egyelore annyi a jatek, hogy ki be lepegetek es allitgatom ezt a ganyol
ast:-:-) Ha ezt se foltozzak meg, az tuti soha tobbet egy fillert nem adok nekik :-) -
Nando8 #286 Ez semmi komoly, csak ha már játszunk akkor már viccesebb egymás ellen. -
#285 Hat amig nincs egy egeszseges kormanyzas, engem semmi komoly dolog nem erdekel:-) -
Nando8 #284 Csinálhatsz másikat is, ha akarsz, ez a 8 stage gyorsan megvan
Mindent lehet állítani, nagyon jól ki van találva ez a league oldal és egyszerű is megcsinálni.
Utoljára szerkesztette: Nando8, 2015.05.02. 11:07:23 -
Nando8 #283 Nem írtam , hogy mettól meddig lehet részt venni az eventen.
Start: 02/05/2015 11:30
Finish: 04/05/2015 21:00
Utoljára szerkesztette: Nando8, 2015.05.02. 11:00:41 -
Ezt eppen mara terveztem kiprobalni, de legalabb masban is megvan az egeszseges kivancsisag:D -
Nando8 #281 Sziasztok!
Csináltam egy Liga tesztet, láttam streameken, hogy lehet egymással így versengeni.
Szóval: https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/14356/sg-forum-teszt
Ja és Firefoxból nem működik a link, erről fejlesztők tudnak, majd javítják.
- 8 stageből áll Wales-i szakaszok,
- minden 3. stage után lehet javítani az autót,
- nincs event se stage restart (szerintem így realisztikus) ésszel kell menni,
- Group B-s autók
Azt hiszem ennyi, jó szórakozást!
Ha valami nem egyértelmű kérdezzetek.
Utoljára szerkesztette: Nando8, 2015.05.02. 10:51:17 -
#280 -
#279 Azt a natur cuccot nem hasznalatra gondoltam, csak erdekessegnek:) Az ugy hasznalhatatlan. Annak csak annyi a lenyege, erezni mi az amit "szamol" es azt hogyan. Ha eleg kicsi a kormanyszog, foleg amit ajanlanak hozza, akkor minden kamu cucc nelkul szamolja az atterhelodest es a felfuggesztes mozgast is. De ez alaphelyzetben elvesz, mert eleve kozepen nulla, es normalisabb kormanyszoggel (450–720) es az alap erovel (ennek a harmada) hasznalhatatlan. -
#278 -
#277 Próbáltam, jobb, de akormány nekem akkor sem jön be, vagy csak nem találtam meg a tutit ! :)
Vagy rángatja az autóüt mint arongyot, vagy olyan lusta középen, hogy amiatt idegesítő :) -
#276 -
#275 -
#274 Probald majd ki a lenti natur FFB-t. Erdemes:)
Ha mar csak egy normal SZAMOLT kozepre huzast beletennenek es lehetne allitani a kormanyattetelt (es nem ez a kamu dinamikus lenne es/vagy fix 200 fokra beallitva), mar a kamu cuccok nelkul is jo(bb) lehetne. -
#273 mondjuk ez is igaz, a sok tizezer gamepados igénye is igény ! :) -
#272 Igen de 360 -nál már olyan szintem rángatom az autót, mintha TIE-vadász lenne, muszáj több, hogy picit autósabb legyen ...csak ott meg szar, szóval zsákutca :)
Pedig elég lenne a 360, ha jól működne ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.02. 00:23:09 -
#271 konzolra menni fog szerintem, mert tényleg javult az már most is az előző részekhez képest...rally hiánycikk így venni fogják szerintem...
abszolút pozitív kicsengése van a játéknak szerintem, mert tényleg sok mindent megfogadtak a kapott kritikákból...de továbbra is úgy voltak vele szerintem h ők a kontrollereseknek csinálnak játékot, mert abban van a pénz... -
#270 Hangulatosan kanyarodni jobbra-balra;D
Probald ki: ha 180-at kell tekerned egyiranyba (ami osszesen meg csak 360), mar az kenyelmetlen tartas;)))) Szerinted szivatni fogjak a nagykozonseget ilyen kenyelmetlen es bonyolult dolgokkal?!:DD -
#269 De kétszáz fok meg mire jó ? .)