2874
  • Alexease
    Eppen ezt akartam irni. Az Input file-okban lehet irkalni/boviteni, elvileg oda be lehet huzni 3-4 vezerlot is. Csak tudni kellene, mia alapjan ossza ki a GUID cuccokat.
  • GeriDoc
    Nézd meg az input mappába, hogy egyáltalán kezeli-e, mert a TH8RS-t sem kezelte, de arra már írtak filet.
  • lac coo
    Fanatec
    De a h valto+kuplunggal szerintem amugy is van valami baja, mert meg ugy sem latja ha billre rakom a valtot...
    Erzekeli, mikor be akarnam allitani, de egybol unassidnedre rakja....
    Tomsteel is irt valami ilyesmi bugrol....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.04. 19:50:57
  • Timbu
    Itt is van a roadmap-ben: június Németország, szeptember Finnország. Mintha még ezenkívük egy helyszínt, Horvátországot említették volna valahol.
  • Adam Jonas
    Az tényleg jó lenne, volt 1-2 baromi jó szakasz. :) Emlékszem, amikor az egyik szakaszon állandóan defektet kaptam a Focus WRC-vel. :D
  • GeriDoc
    Laccoo milyen váltód van?
  • Totti5
    2015 végéig, vagyis amíg nemlesz 1.0 minden benne az EA árában.
  • lac coo
    Regi CMR spanyol palyai kellenenek ! :)
  • Timbu
    Early access, nem kell. Aszfaltos pályának mintha jönne valamikor Németország.
    Utoljára szerkesztette: Timbu, 2015.05.04. 19:39:38
  • Adam Jonas
    Azt mondták ingyenes lesz.
  • akyyy
    csak ne kelljen érte fizetni
  • lac coo
    Nekem G27 plusz clubsport pedallal siman megy, a harmadik eszkozt , ` valtot mar nem latja .
    Van viragbolti, probald ki mukodik e !
  • Totti5
    Tartalom folyamatosan fog jönni.
  • BooMiller
    A kétoldali mágneses effektre van megoldás, be lehet rakni hogy középen legyen mágneses az út:DDDD Kipróbáltam bekapcsoltam a segítségeket 30 másodpercel mentem gyorsabban egy szakaszon, nem az egészen egy darabján:)) Walesben nem megy egyik oldalról a másikra pl a fulvia hanem betapad középre egy vicc...
  • chris0000
    én úgy láttam,h ez a timeline a ligán belül is ott van és írja,h mikor mi várható.
    persze nem lehet tudni,h abból mi valósul meg.
    Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.05.04. 18:45:16
  • akyyy
    nekem csak a pályák tünnek kevésnek; valoban van jó saras walesi, meg hegyes téli monaco, meg a görög murvás. még a jeges monakóc nem is rossz, mert ott előfordul olyan gyors amin kb 75% az aszfalt, a többi jég vagy hó. azokon tudok második is lenni kampányban, többibe nem igazán :D

jó lenne több csak aszfaltos pálya, amin nincsennek ilyen idióta szakadékok amibe bármikor bele esik az autó.

amugy tle van buggal a játék. előbb szépen veszem be a hajtú kanyart, erre visszarak az útra, mert kisordódásnak vette.
  • Adam Jonas
    Az a hivatalos, azt tudom. Viszont májuson belül mikor? :D Honlapon van egy Timeline, csak abból se derül ki egyértelműen.

• Totti5
    Májusban jön a Pikes Peak. Az lesz.
  • Adam Jonas
    A Sector3-nál a kommunikáció továbbra is bőven hagy kívánni valót maga után. Ma tettem fel a kérdést nekik, hogy ugyan mikor méltóztatnak végre valamit cseszni a nyomorult dedicated szerverrel? Lassan fél éve ígérgetik, meg tesztelgetik, de a decemberi-januári videó óta egy kukkot nem tudunk róla, hogy mi van...
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.05.04. 17:38:56
  • Adam Jonas
    Rákérdeztem most fórumon, hogy mikor jön az első update, kíváncsi vagyok, mit válaszolnak majd. :)
  • Alexease
    Az Sector3 hasonlo cipoben jar:)
    A Codies-nel a korites alapbol szep, jatekot kell faragniuk belole, de az FFB/kormany elavult.
    Az S3S-nel a koritessel voltak gondok, azt kellett piszkalni, az alap engine nem volt olyan rossz. De az FFB/kormany mar naluk is elavult (F1C/rF1 szin). Igergettek, de csak parametereztek, jo nem lett, max hasznalhato.
  • neilszab
    Már majdnem megvettem, mikor valahol olvastam, hogy a nem tud kezelni több különböző beviteli eszközt és az analóg tengelyeket nem lehet egyenként beállítani, ez mennyire igaz?

Én G25 + PTR pedál kombóval tolom (két külön USB eszköz), fogok tudni ezzel vezetni? Köszi!
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.05.04. 17:35:47
  • lac coo
    De ujat nem tudok mondani nekik, elavult a kormany , ffb, de ezt ok is pontosan tudjak :)
    Ott a boszme fanatec cucc, beindit egy ac t vagy rf et es ennyi, mert megneznek, hasznalnak olyanokat is az tuti :)
  • Adam Jonas
    Köszi!
  • Solt
    PH-n "találtam" egy magyar fejlesztő srácot aki a játékon dolgozik... ha reagál a privátra, megpróbálom tolmácsolni neki az észrevételeinket.
  • Adam Jonas
    Halkan megjegyzem, hogy még a Sector3-as srácok közül is van, aki vette a fáradtságot, és írt a CM fórumra, hogy neki mi nem tetszik és miért. :)
  • Totti5
    2013as első kiadás isteni volt.
  • lac coo
    Az amugy muris, hogy mindenki szivbol gyuloli a Cm F1 jatekait, pedig azok minden tekintetben jobbak ennel . :))))
    Ott jo a kormany, van hasznalhato ffb, fizika az rmg egy F1 nek elmegy . De az sem sinauto ....
  • oneal1
    köszi a sok választ! :)

főleg az elsőt :D :D
  • akyyy
    csiáltam én is egy bajnokságot :D
    féltől indul, és fél kilencig tart
  • Adam Jonas

Én is ezt próbálom/próbáltam mondani, kellőképpen nagy optimizmussal, mondom hátha átragadna 1-2 emberre, és ami nem tetszik nekik, esetlegesen leírják a CM fórumon, de én már kezdem ezt feladni. :D
  • Tomsteel
    Páran olyan mélyen elástátok ezt a projektet pedig egy árva patchet nem kaptunk még hozzá, amiből legalább látni lehetne az irányt.
    Egyelőre olyan amilyen, ne temessünk valamit, ami még csak egy egyszerű piackutatási tapogatózás.
  • akyyy
  • Adam Jonas
    Csináltam egy 'bajnokságot', SG Test League néven. Több event-et is csinálok majd, ha lesz rá igény, egyelőre a héten csak egy lesz.
    - Rally kezdete: 2015.05.03. 23:00
    - Rally vége: 2015.05.09. 23:00
    - Géposztály: WRC 2010
    - 5 szakaszból fog állni ez az esemény
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    - 1. szakasz: Bidno Moorland /Morning, Overcast/
    - 2. szakasz: Bidno Moorland Reverse /Midday, Overcast/
    - 3. szakasz: Pant Mawr /Afternoon, Overcast/
    - 4. szakasz: Pant Mawr Reverse /Night, Overcast/
    - 5. szakasz: Sweet Lamb /Morning, Rain/

- 2. és 4. szakasz után van szervizpark (ha jól sikerült beállítanom a dolgokat :D )
    - Eseményt lehet újrakezdeni (Event restart), szakaszt nem!
    - Link a bajnoksághoz: SG Test League
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.05.03. 23:02:30
  • Alexease
    Jatekmenet szempontjabol a szimulatorosabb rally a cel. De kormany es FFB kezelesre meg a regi rendszer mukodik (nem szar, de a jotol is nagyon messze van;P). De biztato jelek vannak... Mivel EA, 2-3 build mulva kiderul, ha addig valtozik valamit, akkor meg jo is lehet a vegere. De ha csak tartalmak jonnek, es FFB-revision cimszoval az XML-effekt file-ban csak atirogatnak 1-2 szamot (lasd SimBin/R3E FFB revizio:D), akkor necces lehet a dolog.
  • GeriDoc
    Háát.... Ha az AC szimulátor, akkor ez nem az. Addig jól van ez, amíg nem lesz normális rally szimulátor, de nem több. Szerintem előbb az orosz bolti verziót próbáld ki, és ne add fel elsőre, próbálgasd a kormány beállításokat. Ha azt belövöd (már amennyire lehet), akkor még élvezheted is. Lehet az egész csak az ffb-n bukik el, de mivel ezen keresztül érezzük a tapadást és a mozgást, e nélkül nehezen hívhatjuk szimnek.. Nagyon sok apróság is hiányzik belőle ahhoz, hogy szim legyen. Egy próbát azért megér, aszfalton pl. vannak biztató jelek, a murva jobb, mint rF vagy AC alatt. ( Az RBR-től meg összességében nekem már régóta minden jobb )
  • lac coo
    sorry, nem lehetett kihagyni :D

amúgy nem szimulátor, pocsék ffb-vel és kormánykezeléssel, de ugyanakkor egészen élvezhető fizikával... Nem szim, de jó.
    de ez magánvélemény persze ...
  • Szabi #351
  • lac coo
    Igaz a hír, tényleg szimulátornak harangozták be !
  • oneal1
    azoktól kérdezném akik már kipróbálták.

mi igaz ebből a szimulátoros beharangolásból? :)