2874
-
#188 Milyen programmal tudnám a váltót bill kiosztásra rakni ?
most , hogy kellene, sehol nem találok semmit, pedig tudom, hogy van ilyen :)) -
#187 Az első update-nél majd kiderül ,mennyire mondanak igazat ! :)
Addig még mindig igen erős cars szagot érzek ...! :DD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.30. 06:35:24 -
#186 Nem tudom miért olyan nehéz feldolgozni, hogy mi is az az early access, de mivel látom, hogy sokan nem értik, köztük te sem, tessék: http://en.wikipedia.org/wiki/Early_access
Itt arról van szó amit valaki korábban írt. A CM valószínű egy kis gárdája, vagy épp új kis csapata készíti a játékot és se budzsé se a hova tovább ötlet nincs meg, ezért kérik a játékosokat, hogy segítsék a munkát.
Tehát ez nem készült, ezt még nem tervezték, hanem ez KÉSZÜL és TERVEZIK! Az igeidő nagyon nagyon fontos! Tessék végre megérteni, hogy ez NINCS KÉSZ! Ez még közel sem a végleges verzió, még béta sincs !!!
Fogták a CM háztáján fellelhető dolgokat és beleszórták, hogy majd innen haladnak valamerre. Végigküzdöttem egy-két EA játékot, láttam, hogy a jobbaknál hogy is megy ez, pl Rust, szóval én nem temetném, inkább írnék a készítőknek, hogy mi nem tetszik. Az a baj, hogy itt sokan úgy beszélnek, mint ha ezt rakták volna az arcunkba, hogy KÉSZ, pedig kurvára nem erről van szó, fel kéne fogni végre mit is jelent az EA. Könyörgöm pls álljunk már így a dolgokhoz, mert nagyon fájdalmas ezeket a sírós kommenteket olvasni, főleg úgy, hogy rohadtul nem jogos egyik sem... Vagy TV2-es jóslatok mennek, vagy úgy beszéltek, mint ha kész lenne. Sajnos bennetek a hiba, mert nem fogtok fel egy tök egyszerű dolgot, tulajdonképpen alpha teszterek vagytok, akik feedbackelnek.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.04.30. 04:49:26 -
#185 Ha 360-rá tervezték akkor vajon miért 270 fok az ajánlott? Ha 540-re tervezték volna már jó is lenne...Club sporton 270-nem bohockodnak a fejlesztok :) -
#184 ez akkor állná meg a helyét, ha már kint lenne a játék... ez early access alpha, sehol nincs még a vevőkör, még gondolatban sem... -
#183 Mindenhol linearis a kormanyzas, csak mas lesz az attetel. A kerekelfordulas fix es nem is lehet allitani, arra van rahuzva a kormanyelfordulasa. Es mivel az attetelt a nagykozonseg miatt 360-ra terveztek, mindenautonal egyforman, igy 450 vagy afolott eleg szar/hasznalhatatlan (de linearis!).
Egyszeru megoldas, de ez van.
De nem ez a progi gondja, hanem az FFB. Ha valos elfordulasok lennenek es lehetne allitani az atteteleket, ugy is addig allitgatnad, amig max 450 lenne a hasznalhato, mert sose akarnal atfogni a kormanyon;D -
#182 Látszik h vannak új arcok is a csapatban és tényleg akarnak valami jobbat...De
Mikor meglattam h továbbra is maradt a 270 fok mint minden eddigi cimuknel akkor azért morcos lettem:( nagyon bullshit szövegnek tűnik ebből nekem az egész komolyodas...
Nem hiszem el h nem tűnt fel eddig egy fejlesztoknek sem h egy autóban nem 270-t fordul a kormány...
Továbbra is úgy tűnik h nem mernek változtatni igazán, mert így nagyobb a potenciális vevőkör...
Ettől függetlenül el lehet vele jatszogatni, de kétlem h lesz normális kormányzás... Akkor majd a kontrolleresek meg a régi kormányok sírnak majd... -
#181 Ez úgy működik, hogy egy fejlesztőnél/kiadónál több csapat van. Ezáltal tehát előfordulhat, hogy egy darab ember sem dolgozik az F1 fejlesztők közül ezen a játékon és mivel itt lehet érezni az új irány szagot (EA megjelenés a semmiből is pont ezt támasztja alá, a nagy hype és a nesze semmi fogd meg jól bevett szokás helyett), feltételezem, hogy mások, más hozzáállással álltak neki. Csak egy példa. Ott a valve, de tök mások csinálják a Dota2-t, mint a CS:GO-t... Ne feltételezzük egyből a legrosszabbat... Ha észrevétel van tessék megírni nekik és pont. -
#180 olvasd el figyelmesen te...200 és 540 közt tartják kb játszhatónak....de mivel csak 270 fokon lineáris a kormányzás így minden kormányhoz az ajánlott 270....Clubsport G27 stb... ők így használják hisz szerintük így rendben van:) -
#179 F1 2010-et ne keverd ide, mert hál'istennek azt Bernie bácsi igényei szerint (á lá minél többet lehessen eladni belőle) alakítják. CMR (DiRT) sorozat meg sose arról szólt eddig, hogy az eladási listákon a top10-be kerüljön. -
#178 Nem hát, de azért pCARS szagot érzel -
#177 kicsit szkeptikus vagyok a CM -mel kapcsolatban..f12010 óta sírják/sírták tele a fórumot h talán pl javíthatnák az online részt és ne állandóan connection lost legyen , az olyan apróságok minthogy a köridő ne függjön attól h hány fps-em van stb változtak az f1-ek az évek alatt, egyre rosszabbak lettek...
persze most hirtelen megváltoztak , eddig biztos csak elfelejtették olvasgatni a fórumaikat...:)
a legviccesebb az volt amikor egy a sok sirnkozás miatt egyszercsak megszüntették a fórumát az f1201x-nek az ígért patch meg elfelejtődött:)akövetkező évi f1 -ben sem sikerült javítani, mellé kaptunk még pár bugot... -
#176 Látom figyelmesen elolvastad.
"All Wheels - Recommend using 200 – 540 degree (however 270-400 is the sweet spot)"
Továbbra is EA a dolog, szóval nem kell vészmadárkodni. Egyébként az a gyanúm, hogy több lépcsőbe fogják ezt a fizikát/FFB-t csiszolni. Most megtették az első lépést azzal, hogy a DiRT3-at átalakították annyira reálissá, amennyire csak lehetett; és gondolom, ezután jönnek majd a komolyabb fejlesztések. -
#175 ezért mondom, hogy valamelyikőtök szépen fogalmazza meg angolul és küldje el nekik... ha megkapják 650x ezt a kritikát, szerintem odateszik magukat... -
#174 Picit fura az tény, de én pl 540 -.ben használom ....
Amúgy annyira nem rossz játék ám mint hiszed ...:)) -
#173 nem a grafikai kormány a gond... ez a játék 270 fokos kormányzásra van írva... ha nagyobb szöget állítasz nem lesz 1:1-es akormány /kerékelfordulás...(nem grafikailag a lényeg...eleve azért nincs megcsinálva mert 270re van tervezve ahogy az összes eddigi jnátékuk...
sebességérzékenykormányzás van ha nem 270 fokot használsz...
Adam Jonas linkelte itt a CM által javasolt beállítást...nem véletlenül javasolják h 270 fokon hasznbáj Clubsport kormányt vagy g27-et vagy t500-at...
vicc az egész -
#172 Hát nem egyszerű végigmenni, az tuti :)))
-
#171 Mondjuk a garfikai kormányt leszarom, úgy sem látom, műszarfalnézetből tolom :)) -
#170 CM -ék nagyon komolyan veszik h kicsit komolyabb játékot csinálnak...csak szegényeknek nem tűnt fel h egy rally autónak nem 270 fokos a kormányszöge...senkinek eszébe se jutott idáig a stábból, de Lacoonak meg kéne írnia és akkor majd megoldják... apró figyelmetlenség ez , nekik fogalmuk sem volt róla h milyen egy rally autó kormányzása ...azt hitték ugyanolyan mint az eddigi összes játékukban... -
#169 Cars szagot érzek ! :P -
#168 Ez nem azért EA mert rá vannak szorulva, hanem azért mert valami újat akarnak csinálni. Nem értelek titeket tényleg. Nyitnak a játékosok felé, meghallgatják a kritikákat, erre mi itt háborgunk a fórumon, hogy ááá nem hiszem én azt, meg úgy se fogják... Honnan tudjátok? Próbáltatok egy értelmes angol mondatot összerakni és elküldeni nekik? Leírta bármelyikőtök is, hogy milyen alapvető dolgokat kéne nekik változtatni, adott esetben újraírni? Nem? Akkor itt az ideje és ha ősszel is ugyanitt tart az egész, akkor lehet hőbörögni, addig nem... Nem rosszindulatból írom ezeket amúgy, de TV2-n éjfél után nem jósolnak így előre, ahogy ti most... -
#167 kiprobaltam azert ezt az ffb-t, monacoban is, tisztan lehet erezni vannak jeges utaszakaszok, jobban jegesek, stb a grafikaval nincs szinkronban, de szepen kezd felpuhulni az egyre csuszosabb szakaszokon. Viszont itt megint azt erzem, hogy egy dodgem arcade jatekot iranyitok, igy nem eroltetem ezeket a reszeket.
---
utana olvasok ennek a csikozasnak, mert itt nagyon bosszanto. Megnezem dirt3-ban, mi a helyzet.
-
#166 AC ban nekem is volt, aztan amiota nvidiam van megszunt. Itt sem latom, minden tokeletes. -
#165 ja viszont is itt van az a csunyasag, mint Ac ben is, van volt. Hogy bizonyos fak csikosak. mintha minden masodik sor lenne csak kirajzolva beloluk. -
#164 Jah, fizikaban a legzavarobb, hogy barmilyen meredek falnak is utkozik oldalrol, felmaszik ra !:-) -
#163 Reverse palyak vannak, persze, meg egy nagy terkeprol vannak kivagva az adott szakaszok, elvileg ismetlodhet is egy-egy resz.... -
RYO21 #162 Na leteszteltem a csúnya verziót, és egészen tetszetős. Viszont szerintetek mi az ami legjobban ront a teljesítményen? Mert akárhogy állítom mindig csak 42 fps van. -
#161 En mar minden kormanyszoget vegig neztem, minden saturacioval, de nem erzem linearisnak!
Vagy az elejen doglott majd utana egyszer csak beharap, vagy az elejen harap es utana lustul el, es kacsazok egyenesben mint barom :-) -
#160 Nekem ezzel mar teljesen elvezheto murvan. a leglenyegesebb dolog szamomra, amikor picit elemelkedik az utrol a kocsi erzem, ahogy visszater az utra, ujra tapad. Nem raz feleslegesen, mint alex modositasanal stb. Persze most hogy mukodik azert kijon egy csomo anomalia, pl ha sziklafalhoz vagy barmihez kozeledsz az ut szelen mindig elrantja a kormanyt es hasonlok. De en mar ezzel boven elvagyok murvan.
Viszont itt is van palya szakasz ismetlodes, most hogy mentem tobben, sot visszafele is van beteve palya.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.04.29. 21:26:29 -
#159 En a korai kiadast nem tudom mire velni!
Egyszeruen egy CM nem szorul ra erre.
Ismerve az Ego motort ezt a jatekot kb csak ossze kellett lapatolni....
Max a palyakat modelleztek nullarol, ha nemvoltak meg ezek...
Most vagy a leheto legkisebb kockazattal tenyleg megprobalnak valami komolyabbat csinalni, mert aGrid bukott, tavaly mar az F1 is, gondolom az AC is szurja aszemuket, hogy egy garazsproject a ma leginkabb felkapott autos jatek, megprobalnak ok is komolyodni.
Vagy, vannak annyira pofatlanok, hogy szemrebbenes nelkul bekamuzzak ezt a szimesebb dolgot, esavegen tenyleg egy moddoltdirt lesz, eladnak meg egy szemetet a nepnek ! :-) -
#158 majd összevágunk hozzá ordibálós magyar hangokat :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.04.29. 21:06:48 -
#157 Az F1 valoban sokkal jobb. Erezni hogy kicsit kamu, de mar hasznalhato. Gondolom sokat szamit ehhez a megoldashoz, hogy ott egy brutal kemeny es alacsony felfuggesztes van, durvan tapado szeles gumikkal. Itt a csuszkalastol es a kerek kiprogresektol kicsit/nagyon elhal a dolog.
Nalam a kormanyzas jonak tunik, linearis meg ami kell. Nem a kiporgo vagy csuszo kerekek miatt erzed hogy nem fordul rendesen? Vagy menetkozben kivulrol latod? -
#156 Ez a "korai alfa" azert erosen csaloka:) Az ilyesmit max egy nullarol irt, teljesen uj engire lehetne ertelmezni. Ez egy 10 eve kiforott cucc. Kinezetre es mukodesre lenyegeben nem kulonbozik a korabbi evek Dirt/Grid/F1 cuccaitol. Minden ugyanaz. Ha esetleg tettek volna bele normalis cockpit es FOV allitast, kormany kalibraciot es elfordulas allitast, az auto setuphoz kormanyattetelt es hasonloak, akkor azt mondom, valoban belenyultak.
Valszeg kicsit jobban athangoltak az eddigi parametereket (gumi, ut, felfuggesztes stb.), kidobaltak a nagyon arkados dolgokat, aztan ennyi.
A tovabbi fejlesztesek, nagyreszt tartalmak lesznek. Az oldalukon is foleg a belekerulo tartalmakat reklamozzak, mint fejlesztesi utemterv:D
Egyelore sikerult beallitanom ugy ahogy. Ami most zavar, igy hogy elesben tesztreltem, a motorhangtol alig hallom a fickot, gozom sincs merre kell majd menni:DD Meg jo hogy korabban ezt reklamoztam, hogy igy az igazi:DDDD
-
#155 + fav.
megvettem :DDD
-
#154 Nekem még az F1 szinvonalat sem sikerült elérnem ...:)
Az is kamu, meg buta, de legalább mindig annyit fordul a kerék mint a kormányom, semmi anomália, érzékeny, kevésbé érzékeny zónák stb ...
Itt bárhogy állítom mindig vannak bajok a kormányszög elején ....
Meg F1 ben legalább erősre állított FFB-nél ,volt valami kamu effekt, valami jó érzésű egészséges középrehúzás stb ....Itt lötyög, fityeg, remeg, nem akar visszatérni középre ....elég szar ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.29. 20:59:35 -
#153 Pedig a progi valoban jo lenne. Most majdnem vegigmentem egy zakaszt: a vege elott 100 meterrel bezudultam az arokba, nekicsattantam a fanak, aztan kireszetelt es leallt a gepem:DD Igazi szimulacio, ez volt a bunti:DD
Mivel 10 eve tolja ezt az kormany/FFB stilust a Codies, felo/valszeg nem fog hozzanyulni:/ Allitgatnak majd eroket, erzekenyseget, esetleg tesznek be meg valami beallitast, de nem irjak ujra, az tuti.
Most probalgattam ezt azt, de max a hasznalhatatlanbol lehet hasznalhatot csinalni. Ha valoban foglalkoznak vele, meg ha igy is marad, talan ossze tudnak hozni egy elviselheto mukodest. -
#152 Igazából nem hiszek én ebben a mindent meghallgatunk dumában :)))
Ha lesz jobb kormánykezelés, az nem azért lesz mert sokan panaszkodnak, pontosan tudják, hogy egy ezer éves vackot tudtak csak mutatni a játékukban jelenleg ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.29. 20:54:29 -
#151 Írd le akkor ide, lefordítom nagyon szívesen. :) -
#150 -
#149 Az én angolommal nem fogják érteni, asszonyt meg ezért nem zaklatom :))))