2874
-
#348 Persze, valami mas baja van, nem tetszik neki , nem is erzekeli h baltoban a valtot, csak sq- ban..... -
GeriDoc #347 A preferences-ben átállítottad H-pattern+clutch-ra?
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.05.03. 20:41:01 -
#346 Pedig müxik mind a kettő!!!
-
#345 -
#344 League-be is tudsz elméletileg olyat létrehozni, ami publikus. Legalábbis múltkor az egyik dev diary-be ez hangzott el. -
#343 de itt nem az a lényeg hogy "egymás ellen" mint két ismerős, hanem ki van téve az Event, lehet rá nevezni, nem is kell egymás ismerőseinek lenni steambe vagy hol, attol még egymás ellen megyünk.
remélem érthető :D -
#342 Hát a H váltó az nem megy így sem, se a kuplung, hiába no, ez banánra lett tervezve :DDD -
#341 Lényegében igen, csak itt már tudsz definiálni pontrendszert, büntetéseket, így konkrétan nem kell neked külön Excel-táblázatban számolgatnod. :)
De a sima Event-be is egymás ellen lehet versenyezni. (Javítsatok ki, ha tévedek.) -
#340 Olvasd vissza a stílusát.. de már ignore. -
chris0000 #339 hi.
ez a liga az egymás elleni versenyekről szólna? -
#338 személyeskedést jó lenne el se kezdeni.. -
#337 Veled aztán egy élmény beszélgetni, főleg ahogy érvelsz! Megjött vagy még nem vagy abban a korban? Az ennyire mélysötét megy ignoréba azonnal..Na viszlát pfff.. -
Nando8 #336 Ha nem érted akkor hagyjuk is és részemről téma lezárva. Assetto Corsa a világ legjobb autós játéka, aludj szépeket. -
#335 valaki nem csinál még ilyen ligát vagy mit? a multkorit ekzedtem de megint defekt, és nem is engedi folytatni se meg ujrakezdeni se :D -
#334 nekem 540 fokon rángatja az autót az elején, a kis holtjáték után . -
GeriDoc #333 Enyém is ilyen.:) FFB: 20/30/10, a többi alap, driverben a szokásos szimes G25 beállítás, 540 fok. Én a többi szimet is elég puha ffb-vel használom, de ezzel a beállítással nekem jó ez is. Aszfalton pl. simán érezni, amikor kiérek egy száraz részre és elkezd tapadni. Persze nem AC, de annyira azért nem is rossz, mint gondoltam.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.05.03. 13:31:53 -
#332 Valamit benéztél,megkérdeztem mi unreal az AC-ban.. ennyi nem több:)
Egyébként van benne vagy 10 féle postprocess ami pont ezt variálja amiről te beszélsz ezért nem értem:) -
#331 Neki vajon hogy van belőve a kormánya ? :))
Elég takony, de jobban tetszik mint az én rángatós szarom :))))
-
tarantito #330 Üdv,
Amint beállítom a játékban a G27-et mindent gombokra tesz, de nekem a váltó nincs felrakva. Hogy tudom átállítani hogy pl. a replay ne a 19-es gomb legyen ami nincs.... stb
Köszi -
#329 Azt megnézné valaki ,hogy engedi-e a játék a numpad számait beállítani ?! :) -
#328 3, kormány pedál meg váltó ,de mind külön cuccnak veszi . -
GeriDoc #327 Miért, neked mennyi van? -
#326 Lehet mert csak két kontrollernek veszi ....
De találtam valami Pinnacle cuccot, azzal végre működik ! :) -
GeriDoc #325 Nekem G25 van kormányra, pedálra, plusz egy gamepadből kialakított szek. váltó, és simán működik. -
Nando8 #324 Nem kell egyből harapni, csak elmondtam, hogy nem tetszik NEKEM. Attól még másnak biztos tetszik, sőt elég sok embernek. A színek illetve a fények nem tetszenek túl giccsesek vagy nem tudom, hogy mondjam. Most hiába akarsz meggyőzni, ha más az ízlésünk. Ezzel nem a játékot akarom leminősíteni. -
#323 Hát azt nem tudom ,de annyira széttúrni sem akarom, máshol működik jól a váltó .... -
#322 nem lehet a váltót x360emu -val bekalibrálni? így egy plusz x360 vezérlőként ismerné azt fel...talán működne -
#321 Rrohadek valtot kene valahogy beizzitani, de nem sikerul! :(
Ha valaki tud valamit, megkoszonom a segitseget, gondolom a jatekvezerlot kellene valahogy billekhez rendelnem, de nem sikerul..... -
#320 De amin nincs ho, meg sut hetagra a nap, olyan ? :)) -
#319 Most is van:)) -
#318 Amugy aszfalt is lesz benne ? -
#317 Ezt fejsd mar ki legyszives mi az unreal benne, elavultsagrol beszeltem... -
Nando8 #316 Nekem meg az AC grafikája nem tetszik túl unrealisztikus számomra. Kinek ez tetszik kinek az, embere válogatja. -
Nando8 #315 Codemaster fiókon keresztül, de azt hiszem regisztráláskor szinkronizálni kell steammel. -
#314 Bevenné a májam, ha butítva ilyen lenne az AC :))
Úgy az összkép a jó, bár néhol már tényleg kicsit kopottas, de még mindig szuper .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.03. 09:42:34 -
#313 Próbáld már ki nélküle mert az bizony szétcseszi az eleve szar kormányzásod:)) Gondolom olyan inputlagot general:) -
#312 Igen mi annyira szuper benne?:) Komolyan kérdem, a paca texturák vagy a baltával faragott műszerfal?:) Ilyen színvonalra butítom az AC-t ami garázsengine van vagy 150 FPS-em egyedül nordon.. Természetesen ha fasza lenne minden, akkor elég lenne a látvány.
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.03. 09:34:54 -
#311 Nem tudom, ilyent nem tapasztaltam.
Nalam vsync van be van kapcsolva, semmi furcsat nem latok. -
RYO21 #310 Viszont azt még mindig nem értem, hogy miért kell 100+ fps ahhoz, hogy folyamatos legyen a kép. Az eddigi összes CM-ben elég volt a 60 fps, itt viszont olyan mintha csak 30 fps lenne. Vagy az én GPU-mmal lehet a gond? -
#309 Engem mindig lenyűgöz az EGO motor, ilyen gépigénnyel ilyen látványt senki nem tud csinálni .....