2874
-
#508 nálam még nem jó a liga. hibát ír ki, hogy nem tud csatlakozni. :( -
#507 1. eventet végigfutottam.
-
#506 Igazából nem tudom, nem értem ,sose vezettem mással mint kormánnyal , nem tudom mit érezni ,mit ad át egy gamepaddal, vagy billel egy autós játék ...
néhány napig toltam billel a legelején ,aztán rájöttem, hogy ez jó és vettem egy rugós kormányt :)))) -
#505 PH topicban valaki azt isteniti:))) Hogy remeli ez is eleri azt a szinvonalat, ez nem is lenne problema de kpmolyan is gondolta:))) -
#504 Én azt a WRC valamit kipróbáltam egyszer, de az valami szörnyűség volt, nem is árkád vacak, totál mint valami pegi3 marioban teknőst vezetni :))) -
#503 Ott a vegen olyan elegansan mozog az auto, csak ugy csorgott a nyalam:))) -
Ez az a tipusu lesz, amiben a kanyarok szamozasahoz egyszeruen a numerikus billeket kell csak nyomni, es arra kanyarodik? Expert fokozatban a jobbkanyar a numerikus, a balkanyar a felso szamsor:) -
#501 Brutális :) -
#500 Sírtam amíg néztem:DDD Nem mert berakni simán annyira durva jelenetek vannak benne:DDDDDDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.15. 21:27:54 -
#499 Igen, USB-s. Működik PC-vel is, csak drivert kell leszedni hozzá a logitech honlapjáról.
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.05.15. 16:10:02 -
#498 Nem tudom már melyik rallyn itthon Imprezzaval ment a csapat, majd T.tomi jó levágta a kanyart:) hisz csak bokor volt ott.
Ahamm meg benne egy ilyen régi 25x25 centis fél méter magas kilométerkő, amit telibe vert a kerékkel. Leszakadt így a kormány , ami a vicces volt a navigátor mesélte hogy elkapta a tengelyt kézzel hogy majd tekeri:DDDDD Szerencsére nem lett baj pedig ott nyélen ment a WRC:) -
#497 Jól látom, hogy ebből a Driving Force Gt kormányból csak PS3-as van? Ti is azzal játszotok pcn ? Gondolom akkor alapból USB-s ugye? -
#496 én felvettem a grafikát maxra de úgy már túl nagy volt a lag. lejebb vettem, és akkor megjelent a hó esés. szóval valamit vegyél lentebb és akkor neked is lesz eső, meg hó. hogy pontosan mis is kell azt nem tudom :) -
#495 srácok nekem valamiért sem az eső sem a hó nem látszik.. a szélvédő nedvesedik és törli, de mintha nem esne semmi... ja és párszor úgy kompletten szétesett a háttér is már (fekete lesz, komplett szivárványszínű, villódzik stb..) Másnak volt ilyen? -
#494 -
#493 loal:DDDDDDDDDDDD de én vittelek az erőbe mentségedre:D
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.14. 20:39:51 -
Solt #492 -
#491 Vazzeg 10 perce bújom a redbullos riportot, hogy mitől jó a por ....:)))
De most már leesett ! :DD -
#490 -
Solt #489 Jó ötlet! :D -
#488 Második bekezdésben ott a link lustaság:))) -
#487 Nem olvasom el..mitől ? :)) -
#486 Ott van a cikkben mitől is annyira jó a por a cuccban:) -
#485 -
#484 fordítva nincs ? :) -
Solt #483 AMD akció -
#482 http://www.redbull.com/en/games/stories/1331722846551/dirt-rally-codemasters-interview -
#481 Ez a duma... megkerdezunk par rallys csokat, pont az ffb-rol, minek. semmi koze a valosaghoz. Miert nem kerdezik meg a szimulatoros jatekosok nagy szazalekat, melyik jatekban elvezik a legjobb az ffb-t, aztan probalnanak olyasmit csinalni.
Kivancsi leszek erre a pikes peakre, elmelekeztem en, hogy valamelyik dirtben benne volt. Remelem nem ezt teszik at. Durva itt minden ut milyen szeles volt anno, pistikeknek gondolom.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.05.14. 17:34:58 -
#480 Helyes. Reméljük nem csak kirakják menübe az eddig xml-es cuccot :) -
#479 Tessék. Mondtam, hogy nem itt kell 10x sírni ugyanazért, hanem egyszer leírni a hivatalos fórumon.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!We’ve got things feeling right as far as the Force Feedback is concerned but it has taken a complete rewrite to get us to this point. Next we are going to get it in the hands of some rally drivers to get their feedback (pardon the pun). We are also working on the in-game calibration, configuration and options screens to give you more control over how the wheel feels.
http://simracingpaddock.com/pc-racing/codemasters-dirt/dirt-rally-pikes-peak-images/
-
#478 nem sok jatekrol mondhato el, hogy jatek kozben pause, aztan allitgathatom a grafikat ahova csak akarom es minden valtozast egybol latok a hatterben. Viszont a csikozodas sehogy nem tunik el nekem. -
#477 Skilled programozók és engine. Tehetség kérdése. -
#476 Ket dolgot nem ertEk ...
Miert csak a CM kepes ilyen szinvonalon futot, port csinalni, mas jatek beallna ennyi es ilyen portol mint a szog ?! :))
Valamint miert csak ok tudnak valami igazan utoset kihozni az FModbol ? :) -
#475 fizikát itt többre tartom mint abban, minden más jelenleg nulla , az tuti :)) -
#474 "Pedig ezzel erdemes jatszani, nem ugy mint a pcarssal..." ?! :)
Ehez kepest a CARS high-tech szimulator;D -
#473 Én is több potenciált látok benne, de amíg nincs rendes kormányzás én nem erőltetem .:( -
#472 Nekem is ilyen, most lehet probalkozok, par beallitassal. Elsimitas nalam nincs bekapcsolva.
-----
Nezem Adam rovid teszt ligajat, ha jol latom 2 ember ment vegig csak a 6 szakaszon, eleg karcsu.
Pedig ezzel erdemes jatszani, nem ugy mint a pcarssal... -
#471 Valamelyik elsimitas vagy hasonlo filterezeskor szokott elojonni. Vagy azok valamilyen kombinaciojatol;) -
#470 Ac ban egy bizonyos beállítással nálam is csinálta még AMD-m volt .... -
#469 Akkor megnyugodtam, hogy legalább nem hardveres hiba...nagy eséllyel. Köszi!