2874
-
#468 Nem tom mi ez, mert nemcsak nálad és nemcsak ebben a játékban van ilyen. Hanem AC-ban is panaszkodnak páran, nálam 7870 nem jelentkezik. -
#467 Az alábbi hiba jött elő 6950 VGA-val:
KÉP
Van valakinek tippje mitől lehet? (legújabb catalyst van fent, még a béta előtti "stabil" verzió). -
chris0000 #466 sikerült megnyitni...
várni kell akkor pár percet,h frissítse a ranglistát.
8.vok u.h. reset...:) -
chris0000 #465 hi.
megcsináltam az első eventet.
nem volt 1szerű,főleg az éjszakai pálya ahol defektet kaptam két szakasszal a vége előtt és a végefele a világítás is off lett.
biztos vmi autóelektronikai hiba amiről én nem tehetek :))
1szerre nyomtam végig a 6 szakaszt és a víz kivert mire a végére értem.:)
a verseny előtt sikerült megnyitni a liga oldalt,most meg nem tudom,ez mitől lehet?
hol tudom megnézni,h hanyadik vok?
bár máj.17-ig még lehet resetelni.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.05.11. 18:01:13 -
#464 Megcsináltam a 2.évadot (S02) is funnak, 2 event, 6 szakasz/event.
- 1. event időtartama: 2015.05.11. 12:00 - 2015.05.17. 23:00
- 2. event időtartama: 2015.05.14. 12:00 - 2015.05.20. 23:00
Autók:
- 1. event: GroupA
- 2. event: 1960s, 1980s (RWD)
Szakaszok:
- 1. event: 3 szakasz Greece Route 1-ból, 3 szakasz Greece Route 2-ból
- 2. event: nem merem leírni, mert meg leszek lincselve :D Legyen meglepi! :D
A liga oldala: https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/14556/sg-test-league
Jó szórakozást! -
#463 Állat :D Gratula! :D -
#462 van valami letöltési lehetőség? ki szeretném próbálni ,hogy érdemes e vele foglalkozni vagy sem :D
-
#461 Csittos vagy vazzeg :D
-
#460 Elsőre kiadta :D
-
Sponnyabob #459 Én, meg pont, hogy nagyon szenvedtem az elején vele, de úgy tűnik csak kicsit szoknom kellett, most már egész élvezetes, bár én felraktam ezt a fix-et. Igazából egész jó, de középen borzalmas ide oda rángat, belülről annyira nem tűnik fel, de visszajátszásban nézve ide oda kóvályog az autó az egyenes részeken. Egyébként, nincs valami oldal ahol, az adott pályához vannak autó beállítás javaslatok? Ezzel elég sok idő el szokott menni, és annyira sok kedvem nincs is hozzá egyenlőre, de legalább valami irány jó lenne hogy merre próbálkozzak. -
chris0000 #458 hi.
én most próbáltam ki 1 logitech momo kormányt.
friss drivert leszedtem az oldalról (W7 64-bit) és teljesen jó az irányítás default beállítással.
az ffb is egész jó.
így már sokkal jobb időket tudok menni,mint billentyűvel.
a kézifékes fordulásokat nehéz kezelni,h mindig a legjobb legyen.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.05.10. 15:56:04 -
GeriDoc #457 Próbáld ki, mert mindenkinek más tetszik. Letölt-berak-kipróbál-ha nem tetszik vissza az eredeti. Ez így kb. 10perc cakk-pakk. Ha ennyi időd nincs, akkor hagyd az egészet.:) -
Nando8 #456 Én azzal tolom, nagyon jó élveztes számomra, nem haszanálok semmi ffb fixet. Én nem próbáltam, de szerintem csak ffb-t erősít és ennyi ha jól tudom.
Utoljára szerkesztette: Nando8, 2015.05.10. 09:08:37 -
Sponnyabob #455 Sziasztok!
Logi DFGT-vel játszik valaki? Lentebb mintha láttam volna, már ezt az ffb fix-et, de nem találom, hol volt. A lényeg, hogy próbáltátok már, van valami értelme, vagy ne pocsékoljam az időt vele?
Utoljára szerkesztette: Sponnyabob, 2015.05.09. 14:01:57 -
#454 Egyébként a WRC 3-nál is ugyan ez volt a gond nem bírtam beállítani a holtjátékokat.. -
#453 Pontosan melyik az a kormány profil mert A Controll Preset-nél beállítottam Direct Input-ra de így sem jó. A balra/jobbra kormányzásnál Right/Left felirat és kis Xbox Kontroller ikon van, de mind 2 -nél "LS", tehát Left Stick . A többi Gombnál nincs Xbox ikon. -
#452 Csakvakon kerdezem, most nem tudom megnezni (:P), de kivalasztottad a kormany profilodat? Talan csak valami digitalis cuccnak kezeli/latja, azert nincs plusz allitas az analog cuccokra. -
#451 Üdv ! Egy kis segítség kellene. A kormány beállításokban nincs "Advanced wheel settings" lehetőség. Mi lehet a gond ? Az irányiíást be bírom állítani, tehát érzékeli a kormányt.
A Dirt 3-ban jól működik minden.
A kormányom: Logitech Formula Force Gp. -
#450 par nap utan elovettem, termeszetesen megint nem indult. A forumokon csupa hulyeseg otleteket adnak, kozben annyit kellett, hogy a temp valtozokat olyan helyre allitani, ahol sok hely van. Nekem alapbol a ramba van iranyitva es 1,5 Giga. Ennyivel egyszeruen nem hajlando elindulni a jatek.
Multkor a modositott ffb-t hasznaltam, most az alex altal total lecsupaszitottat. Hat nem sok info jon a jatekba az utrol meg kell hagyni :) Viszont vegre megszunt az az idegesito kamueffekt, hogy ha az ut szelehez mentem, mindegy mi volt ott domb, godor, sik terep, kirantotta a kezembol a kormanyt. Igy maris total egyszeru vegig menni az egesz palyan. A gyari idok sincsenek a magaslatok csucsan, egy wales-i rally par szakasza utan mar 10 perccel le vannak maradva, nincs ez meg finom hangolva. De igy jo moka. -
#449 Nálam 600 fok a kormány játékon belül 10-50-10 egyenlőre ez remekül müködik a BMW-nél és az első kerekes csoda fulviánál. Most sikerült venni egy 205 pugot , hát erre még ki kell találnom valamit , mert ez az összekrék elég érdekes. -
#448 Neke úgy rossz, igaz jóval lassabb egy valós 540 fok, meg néha ki is csúszok miatta, de jobb érzés sokszor ... -
GeriDoc #447 Most megint 2 külön dologról beszélünk. 1 hogy mennyire állítod be a kormányt, 2 hogy mennyit akarod tekergetni menet közben a pályán. Nálam ez 900 és olyan 360-450 környéke,ha szitu van Nekem így kényelmes. (csak halkan az 540 100-as szaturációval uaz., mint a 900 60-assal:))
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.05.07. 20:43:53 -
#446 Én fennhagytam a te natur FFB-det, és nem olyan rossz... Már amikor érezni valamit belőle, középen úgy jó ideig semmi ,de utána ha dolgozik ,akkor bár gyenge meg sokszor azért a fene se tudja mit akar, de amikor épp jó akkor teljesen rendben van :) -
#445 A 360 az azert keves, kcsit rangatos. 450–540 ami itt hasznalhato. Leszamitva, hogy kozepen kicsit lyukas az FFB:D Ha kap egy normalisan szamolt kozeprehuzast (nem allando kamut), linearis eroket (ami valoban fugg a terhelestol es gumiktol, es nem szinte digitalis, mint most) es kormanyattetel allitast, akor jo lesz. -
#444 Nekem meg a 360 fok is rohadt keves, jonak kellene lennie egy mai autonal, de nem jo:-) -
#443 Nekem is kurvára sokat kell tekernem a kormányt. Nem éri be 180 fokkal. -
Solt #442 Megjelenés után elég hamar vettem G25-t, nem keveset toltam vele az RBR-t 450 fokon, az égvilágon semmi baja! :) Ettől nem fog tönkre menni, idiótán rángatni meg lehet 180 fokon is! ;) -
GeriDoc #441 Mert ha 360 fokot tekergeted finoman, vagy 540-900-on rángatod mint a barom, akkor nyilván hamarabb tönkremegy. Én ezért hagytam abba annak idején a rallyzást. (meg nekem akkoriban már nem tetszett a RBR) Ezért van egy 9 éves G25-öm, aminek semmi baja, miközben emberek 4-5-öt elfogyasztottak belőle, meg csapágyház törés, meg ilyenek.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.05.07. 20:00:55 -
Solt #440 Nekem nincs még meg, nem tudok nyilatkozni a tempóról, de miért tennénk tönkre a kormányt 900 fokon? :) -
GeriDoc #439 Be lehet állítani ilyen kormányszöget, ha mindenáron tönkre akarod tenni a kormányt. Egyébként hátsó kerekessel simán van nálam hasonló gépészkedés. Nem lehet, hogy csak lassan mentek? Mert eleinte én is azt gondoltam, hogy kuka, de elkezdtem gyorsabban menni és adja. 900fok, 60-as szaturáció (azért 900, hogy ne kelljen állítgatni). A pálya nagyon hasonlít a Walesire, mintha ez a környék lenne a játékban. -
Solt #438 :D -
#437 Ilyet a Codies tuti nem nez, vagy ha igen, akkor benezi, mert ebben nem 180 fokos kormany van:D -
Solt #436 Off, de ezt muszáj... max hangerő, teljes képernyő! :)
-
GeriDoc #435 Kösz. Arra gondoltam, hogy így nem lesz hosszú életű, bár igazad van, a RBR-be sem volt sokkal másképp, meg aztán ha jön a RX pár pályával, akkor onlineba el lehetünk vele, illetve a időjárás állítással elég sok verziót elő lehet varázsolni. Megnézem ezt a pCARS-t, aztán eldöntöm melyiket szerzem be, de van egy gyanúm, hogy ez lesz az.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.05.07. 14:28:20 -
#434 Simán elképzelhető olyan idő, szóval gratula! Nekem min. 1,5 perc maradt benne
Igen, azt néztem én is, hogy van 2-3 teljes szakasz, és azok vannak feldarabolva. De ha jobban belegondolsz, RBR-be se volt másként: volt 4-5 szakasz, meg annak az ellentétes menetiránya, aztán ennyi. :) -
GeriDoc #433 Na lementem, de gondolom kételkedni fogtok. 20:34:283 az összidőm (az AI így is agyon vert). Viszont gondolom ti is észrevettétek, hogy ez 1 (azaz 1 db) pálya, csak fel van darabolva. Úgy látom, hogy 2-2 pálya van minden területhez, ez egyenlőre szerintem nem sok...
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.05.07. 07:57:56 -
GeriDoc #432 Nem tudok még oda menni. Megvárom a PCARS-t, volt DCS modul vásárlás is, meg lehet lecserélem a G25-öt 27-re. Szóval egyenlőre egy bizonytalan projektért nem adok pénzt, de csinálok magamnak egy ilyen versenyt, és megnézem, hogy hogyan állok hozzátok képest. -
#431 Karrier 1. szezonja ettől hülyébben nem is fejeződhetett volna be. Monte-ra elkaptam a ritmus, 2.szakasz után vezetem is a ralit 15 mp-cel, majd magabiztosággal tele, a 3.szakasz 1.kanyarjába kiteszem a kocsit a hófalon kívülre, a szakadékba = rali vége. Hoki Mini Cooper, csak egyszer szabaduljak meg tőle. -
#430 Ez pics@füst az RBR 1-2 pályájához képest. Amúgy ma kipróbáltam, még csak joy-jal, de elég faszának tűnik. Holnap G25-tel is majd. -
#429 Gyere az Event-emre, már 7-en lefutottuk a szakaszokat! :)