2874
-
#228 Jah, így valahogy , én is órákat töltöttem már kormány próbálgatással ....egyik rosszabb mint a másik :))) -
#227 900 tól 270 ig mindent próbáltam, kevés sikerrel. Újra kéne írniuk a fizikát, engem nem zavar hogy nem full szim, de legalább egy raceroom szintű élvezhető dolgot hozzanak ki belőle. -
#226 Nem volt mit tenni ffb-re tettem egy kis kozepre huzast, igy jobb, de a kormanyzas csapnivalo...
Mentem a fulviaval, tok jo kis esetlen kavedaralo, de nem merek gyorsan menni vele olyan vacak a kormany....Egyszeruen szegyen, hogy egy ekkora ceg nem kepes megoldani egy ilyen alap dolgot.
Teljesen elvezheto a fizika, nem szim meg neha buta, de akkor is jo, de nullara rontja az elmenyt a kormanykezeles.
Lehet asszonnyal lefordittatom, hogy ilyen cuccal kar is munkat fektetni bele, mert ma mar ez keves, ugyanolyan bukas lesz mint az elmlt 3 evben minden jatekuk....
Aztan had magyarazkodjanak :-)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.01. 10:41:32 -
#225 Jah....
engem kifejezetten igegesít, mikor egy fejlesztő tolja a hülye dumát, hogy ugyan írd már le miért nem jó, mi lenne ajó , stb ....
mintha nem látott volna még normális ffb-t :))))
ezt az ffb-t nem állítgatni kell, se user szinten se játék szintjén, ezt ki kell dobni a kukába .....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.01. 09:10:24 -
#224 Szerintem ezen tekerhetünk akármit, ha nem jön patch az FFB így egy fillért nem ér. -
#223 hány fokon van a kormány ?
De mondjuk mindegy, jah ,tényleg szar ez a része ...
Magasabb kormányszögnél hihetőbb de ott sem az igazi . -
#222 Az hogy alávágja vagy nem de nincs az a tapadásból ill. tömegből adódó alul vagy túl kormányozottság egyszerűen hirtelen arra megy amerre a kormány mutat. Mintha gamepaddal tolnám. -
#221 Mert alavagja azonnal a kereket, szvsz.
En felhuztam 600 fokra ugy picit jobb. -
#220 FFB nekem a legkisebb bajom, a kormány beállítás sztem nagyobb baj, ahhoz képest hogy Alex a linearitást dicsérte nálam -6 ra kellett venni hogy az inercia hiányát valahogy lehessen "szimulálni" (nincs tehetetlensége az autónak nem beszélve a tömegmozgást se nagyon érezni)mert hogy nincs az tuti mintha papírból lenne az autó úgy fordul el, a 4wd autóknál nagyon érezni az rwd-nél kevésbé zavaró. -
#219 "FFB - The team are looking at your feedback on this now and we'll have some settings for you to try out later today." -
#218 a videokártyám nekem is ugyanez. bár a procim i5 és win7. shader detail-t húzd le teljesen, de legalább utolsó előttire, és az aljnövényzetetet offra. nekem ez a kettő ette nagyon az fps-t. többi is eléggé nullán vagy minimumin van nálam, de így azért már úgymond "szép". mondjuk gondolom azzal sokat nem mondok, hogy mindent húzz le full minimumra és off-ra és a felbontást vedd kisebbre. -
Thread #217 Viragboltra tores hol van? -
endy papp #216 Ezzel nem is vagy egyedül.... -
#215 loool, ,megyek a monacos pályán. észrevesze, hogy kicsit lagol, na mondom lejebb veszem a beállitást. levittem a weathert highről low-ra, erre elkezdett esni a hó a pályán. előtte semmi ilyen. mi az hogy a hóeséssel lejebb vetem a grafikát? nem fordítva kéne legyen? :D -
#214 Köszi megvan -
#213 Ebbol meg barmi lehet.
A kormanyzas es az FFB necces, abba nagyon bele kellene nyulniuk, mert ez nem bugos vagy meg nincs kesz, hanem ez 10 eve igy mukodik es egyszeruen szar;)
Kell neki legalabb 2-3 EA-build. Utana kiderul mennyire veszik komolyan a szimesebb es normalisabb dolgokat, es a kozosseg igenyeit.
Ha addigra sem lesz erdemi valtozas (kormany es FFB beallitasok, lehetosegek; cokpit allitas [ami valszeg fel oras munka lenne;P]), es csak patch-eles lesz es aprobb valtozasok, meg persze a tartalom megjelenesek, akkor valszeg bukta. Legalabbis mint szimesebb (normalisan kezelheto/kormanyozhato es erezheto FFB) cucc. Mint rally progi, valoban lehet belole eleg jo.
De sajnos ha a kezeles nem jo (normalis FFB-s kormannyal!), akkor ismet csak a nagykozonsegnek gyartanak egy jo programot (billel, gamepad-del, fenyceruzaval, mutogatassal, raolvasassal).
En abban remenykedem, hogy ez most egy "hirtelen" otlet volt (a bejelentett egyeb rally-s cuccok miatt), gyorsan osszelapatoltak a meglevo engine-re, kitoltak EA-be, es majd mellekesben (a fo programok melett) elszorakoznak ezzel is. Akkor talan hajlandoak lesznek belenyulni a komolyabb dolgokba is.
De ha ezt igy terveztek mar regen, es az EA igazabol csak "uzleti koncepcio", akkor lesz belole egy szokasos Dirt, de komolyabb rally koritessel, semmi extra valtozassal. -
#212 proci+lap kuka és vegyél intelt, nem oltásnak szánom, az AMD tényleg ritka nagy szutyok mostanság... a procidat leszámítva ugyanilyen cuccaim vannak (vidkari, ram) és vígan arma3-azok, de nem hogy játszok, hanem streamelem :) AC maxon sima, sorolhatnám... ott sajnos tuti a proci a ludas, mondjuk a vinyó se segít neki az fix, bár az enyémben is egy ezer éves 500 megás samsung van szal...
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.04.30. 14:49:53 -
#211 Első blikkre:) Nem írnám le de durván bele kellene nyúlniuk, szerintem nem fognak... Nézetek valami hihetetlen buták:) Kormány/FFB már kiveséztétek.. egyébként lehetne belőle valami, meglátjuk:) -
#210 Nagyon meleg a driver profiban:DDD -
#209 Jatek kozben nyomj egy escet, ott lehet egybol latod, lehet higy valami settingsben , mar nem tudom,
Eleg idiota helyre raktak :) -
#208 És hol van a preferences? Controlsban nem találom -
Zoolee1976 #207 Sziasztok!
Megvettem a játékot és piszok pipa vagyok!
Próbáltam a Benchmarkot és ultra lowon van átlag 50 fpsem.így rondább mint az alap Richard Burns.
A gépem Fx4170 4x4.2 Ghz,HD7770 1ghz OC,8Ghz Ram (2x4 dual 1600mhz) 320 samsung vinyó Win Ultimate 64 bit.
A World of Tanks is éppen hogy eldöcög rajta közepes beállításokon,ez meg még így sem!
Ezzel a két játékkal játszanék az RBR en kívül,valakinek valami ötlete lenne?Arra is gondoltam hátha a vinyó a ludas.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
#206 Nekem megvan a Rally Masters:) Rakjuk félre az autó mozgását(fizika höhö) én a rally championshipet a rally feeling a sérülések az egész mint egy valós rally, azt már írtam hogy tök könnyen lehetne az easy/normal/hard combóval szabályozni ki mit akar, 5-10-20 perces szakaszok akár még több:) A arcade-től a szim felé haladva, nehézséget meg tök egyszerű a szimet segítségekkel arcade tenni.
Én mivel félek a CM-től most hergeltem be a virágbótit:) ha bejön ugyis meg kell venni mert hetente majd updatékat tolnak, de látatlanba CM játékot tuti nem... na majd most tapasztalatból írok valamit:) -
#205 hát én már nem tudom, lehet.
arra emlékszem, hogy mindenki el volt ájulva a hosszú szakaszoktól, szerviz, stb, de nekem jobban bejött colin 1 akkoriban, mert ott legalább lehetett csúsztatni murván valamennyire. milyen rally-s játék már az, ahol nincs powerslide? pff
egyébként még a rally masters volt nagy kedvencem. valamiért ezt mintha alig ismernék. alig találtam meg, elfelejtettem már a nevét, csak az rémlett, hogy sárga rav4-el is lehetett menni, meg tele volt ilyen race of champions-ös 1v1 pályákkal.
https://www.youtube.com/watch?v=3U_u3PR_YuI
most , hogy így nézem, elég jó kis fizikája volt azért... -
#204 Igyal meg egy poharral, es jatek kozben nezd a preferences menut , asszem ott kell lennie kuplungnak.... -
#203 nekem a Need for Speed: V-Rally 2 volt a nagy szerelem, árkád sínautós játék volt.. de imádtam, sőt néha még most is megyek pár szakaszt mobilon :D -
#202 Nem a RC2000-re gondolsz ugye?:)) Az egy fos volt, ami előtte 2 db azok jók voltak nem is a fizika:DDDDD(nem is volt olyan) hanem maga a körítés a megoldások, na az kellene egy közepesen szimes jó graffal megáldott cuccban. -
#201 Valszeg nalam is megszepiti a 16 evnyi emlek, de talan azert tetszett, mert nagyon hosszu szakaszok voltak benne, egymasutan "valtozo" napszakokkal, jo idojarassal, mar akkor normalisabb cockpittel, ejszakai reflektorral stb. -
#200 Tudom hogy Örli Arcszesz de 2015-ben a kuplung hiánya engem nagyon zavar(vagy én nem vettem észre, pedig egy pohár bortól nem áll keresztbe a szemem), jobb szeretem a régi RWD-ket és vicces hogy a 300 lovas sierra 2-dikben befullad(murván), rúgnám neki a kuplungot de nem akarja Azt hogy futóművet képtelen csinálni a CM, inkább elfogadott dolog mint meglepő, de az hogy a százéves Rally Masters szintjét sem éri el a fizika az már szomorú. Grafika tényleg szép de a pályaterv miatt néha picit monoton tubussá válik az egész. A kormányt már írtátok nem megyek bele, és inkább nem is folytatom mert bunkó fikázó f@sznak fogok tűnni, amúgy az vagyok.
Amúgy nem lenne rossz és remélem csak egy összedobott tervezet a mostani állapot mert van bőven fejleszteni való rajta. -
#199 én nem bírtam megbarátkozni vele, még a kor szintjén is sínautózós volt. -
#198 A Rally Championship nagyon jo cucc volt!!! -
#197 Nem tudom, most valamikor ..... -
#196 ha defektek van, melyik gombbal lehet kereket cserélni? mert valamit kiír, de nem találtam el.
jah egyébként megy xbox kontrollerrel. -
#195 CARS-al már bőven elvagyok, utóbbi 2 hétben csak azt toltam. AI is elég jó benne ( AChoz képest menyország :D ) FFBt is kipofozták élvezhetőre.
-
#194 Verdák mikor jelenik meg?:))))) -
#193 Nekem olyan verziot adtak, higy valami vonzas van az arok aljan, mert mindig ott kotok ki :)))) -
#192 Mi a faco ez a vonz a fa meg a kő??? Eddig is volt csak egy fos volt.. 20 éve meg tudtak rendesen oldani most meg omlik a szar:) -
#191 Az a nehez, hogy vonz az arok es a fa ! :))
Karrier ilyen, javitani kell a szakaszok kozott , ha akarsz, penz az veges, autot kell venni a tovabblepeshez stb.... -
#190 Egyebkent mi a nehez? Meg hogy nincsenek otletek, pedig tok egy jo rally programot kesziteni, marmint koritesben nem fizikaban. Rally Championship!!! Rendes 20 perces szakaszok, tenyleg tartalekolni kell az autot, taktikazni mivel megyek mit javitok mit nem. Ebben megis mi a nehez???? Az arcade/sim ezt sem ertem, arcade az easy a hard meg a sim, 20 perces szakaszokbol lesz 5 perces meg segitsegek vannak ennyi... Nem az arcade fosbol kell szimet csinalni hanem forditva... Mert az lehetseges, meg egy gondolat online ebben a legkonnyebb mivel nem is kell csak az idoket kell ossze rakni megis a valos egymas ellenit eroltetik.. Telorol voltam:D -
#189 Es en meg bele sem kezdtem:))