DiRT Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon koszos aszfalt az lehet... 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
De remelem aszfalt nem lesz benne;D
Nem sokára jön az új frissítés a Finn pályákkal! + 1-2 új autó(?)
A Finn pályák veszélyesek... 😉
https://youtu.be/VmldcCYK3Ew

lac coo
Jah, most van dogivel.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Plusz a kezdetektol sajat FFB plugin-nel megy, vagyis nem rF1-erzes a kormanyzas es az FFB. De alapbol a gumi es egyebek valoban rF1, de mivel minden auto egyenkent piszkalgatnak, eleg jol ossze van rakva. KInezetre nem rossz, az AI boven jo, tartalom is van, de persze nem a divatos, tucat fajtabol (az ugy is van mashol). Az "uj jatek" meg eleg kodos. Bejelentettek, volt/van elofizetesi kampany, de mi az engine, azt nem tudni. Deformalodo gumikrol es egyebekrol voltak mar infok, ami vagy sajat lesz vagy rF2 licensz. Eleve ossze dolgoznak az ISI-vel, igy barmi megtortenhet.

De ennek is az a hatranya, hogy elegge telitodott a piac, nagy a "konkurencia", ez is inkabb szimes cucc, a tartalomert sem fogjak olni egymast az emberek (a palyak 90%-a teljesen ismeretlen a nagyatlagnak – pedig nagyon jok!!!!).

Neha megyek vele 1-1 versenyt, de mar annyi szim van, hogy foallasban kellene tolni a szimezest😄
lac coo
Licensz talán nincs, de ez a gumi rohadt messze van az rf1 től ,ez tutibiztos ...

Ha lenne rF2 licenszük, akkor csak említették volna a Kickstarter kampányukban...

Totti5
Ez kompletten 100% rf1, minden játékuk. Még a menü is olyan, minden lehetőség, csak tele liszenszelt autókkal és pályákkal.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Hat oda semmi nem jon sajna...
De nekem gya us ez a gumi is lehet ezek megvettek isitol...
Gondolkodom is rajta, hogy meg kellene neznem ezt a jatekot.

Szabi
na ez jöhetne rF2-re is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo

Toby0501
Intel C2D E8400 + Radeon HD5830 + 4GB DDR2 RAM-mal tolom, közepes beállítások mellett simán megvan a 60FPS, rallycrossban vannak gondok, de az annyira nem is érdekel. Ha valami, akkor ez jól van optimalizálva.

Xeon 5440 4*2,83Mhz
Gigabyte P35DS3
Geforce 650TI 1Gb
Carsair 4gb DDR3 1600MHz Ram

High-on 70 fps bárhol pedig ez a gép már őskövületnek számít.
Utoljára szerkesztette: balazsb1987, 2015.09.21. 20:45:19
bosco05
Motherboard: Gigabyte GA-P67A-D3-B3
CPU: Intel Core i5-3550 3,6 GHZ
Graphics card: MSI AMD R7770 1 GB
RAM: 8 GB Kingston HyperX Black KIT

100+ FPS bárhol... Nem tudom milyen oldalakat olvasol de kerüld el őket 😄
lac coo
UFO leszállásról nem olvastál ? 😊)

nekem sincs erőművem ,de példátlanul jól fut a játék ,ahhoz képest ahogy kinéz .

k0trapali
Sziasztok!

Lehet tudni valamit arról, hogy mikor foglalkoznak a játék optimalizálásával? Mert eddig olvastam, hogy kapott pár javítást rallycross mód stb. de a grafikáról nem látok sehol semmit és az optimalizálásról! Mindenhol olvasom, hogy geforce 970 meg full erőmű kell neki, de még azon is szarakszik néha. Nektek mi a véleményetek? Nagyon nyomnék egy jó rally-s játékot már, de a gépem nem egy erőmű!
danikosz

Kicsit passzívak voltunk,szóval íme a "heti" VSR league menetrend : VSR_hu
Időpont: 2015. szeptember 20. (21:00-től) - szeptember 27. (21:00-ig)
Szakaszok : 12 szakasz,van minden
Szervizpark: Minden 2. szakasz után
Autók: WRC

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

Majd írjál róla!

Tomsteel
Köszi! Erre várok már jó ideje!

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

lac coo
GRally beta ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.14. 20:13:47

Kösz, az jó.

lac coo
Lehet.

Kuplungot lehet "csúsztatni" (indulásnál, pl.)?

lac coo
Mentem vele pár kört, hát így már aztán totál béna vagyok, fék kormány kuplung váltó kézifék meg csúszik mindenfelé az autó ... 😊
a váltó fogaskerekeit megigazgattam rendesen ...

De én nem tudom mi ez, szim vagy nem az, de jó autóval, földúton, jól belőtt FFB-vel én nem nagyon találok kivetni valót benne !

lac coo
Juppíí, végre van H-váltóm és kuplungom is ! 😊)

lac coo
v0.71 Patch Notes

Additions
PVP - Session Visibility - When setting up an Online Custom Championship there is now an option to make the lobbies closed so only players who were either invited or on your friends list can join.
PVP – Race collisions can now be turned off when creating a custom lobby.
PVP - In a lobby, the user can now specify who they would like to communicate with via the Voice Channel option IE Everyone, Friends or no one.
Audio Options - There is now an option to set the chat receive volume.
Audio Options – Voice Chat can now be turned on or Off.
Controls – Users now have the option to enable Push To Talk for voice chat.

Fixes
HUD Fix – Rear view mirror in Rallycross is now correctly placed when using either internal camera.
Game Fix – Tooltip to repair a puncture now functions correctly.
PVP Fix – Players who jump start when in the staggered grid position can no longer collide with other users.
Save Fix – Fix for the game not saving when the player has entered 6 leagues.

bosco05
Ez nem offline játék, itt nem lehet ilyet.
Hali. Valaki tudja hogy lehet a játékba át írni a pénzt hogy több legyen?
Met
Setupok vannak valahol?
Annyi mindent lehet állítani hogy nem nagyon merek belepiszkálni.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Köszi. Erre voltam kíváncsi 😊 Esetleg abban tudsz segíteni még hogy a Warez topikot hol találom ennek a játéknak? Ha van. Elég rég jártam már itt az Sg és sokat változott. Köszi ha tudsz segíteni.
Alexease
Valszeg fut W10-en, a Win "engine nem nagyon valtozott" a Win7 ota (nem a koritest kell nezni, az csak parasztvakitas;P).
Amugy meg felesleges is, a Win7 Prof Eng tokeletes cucc! 😛 Foleg a 8-10 eves gepemhez😄DDD
Most pontosan nem ez a gond. Azt hogy 8 ig van a támogatás ki írva az egy dolog de esetleg valakinek el indul e 10 en. Igaz a BF3 nak is a támogatás 8 ig van de mégis fut tökéletesen a w10. Én ezt csak kérdeztem mert ha valakinek fut 10 is akkor nem ez a baj.
lac coo
Ha a tamogatas 8-ra irjak es neked 10 van akkor mi a kerdes ?

Köszike.
Alexease
Az elso gond a warez/crack, es mar tul is targyaltuk... 😊
Hali mindenkinek! Tud valaki segíteni? Először is nem tudom jó helyen írok e. Az a bajom hogy mikor indítom a játékot el indul és csak a Dirt Rally felíratnál meg fagy a kép tehát nem tölt be a játék. Le szedtem egy másik crack ot ami procihoz javasoltak mert sok ilyen gond volt. Tud valaki segíteni? Még esetleg arra gondolok nem e az a baj hogy Win10 en nem fut a játék mivel támogatás csak 8. van. Előre is köszönöm a segítséget. <#worship>
Alexease
Nem mondtam hogy jo, mert nekem sem tetszenek az ilyen "megoldasok", csak azt, hogy talan az igaziban is lehet valami hasonlo megoldas, es ez a resze is annyival rosszabb, mint a tobbi, de ez igy szar lett😉
lac coo
Na jó de itt kb nullát fordul középen utána meg lefejeled az ajtót ))

szerintem szar...😊

Alexease
Elofordulhat, hogy ezek igazabol is ilyenek vagy hasonlok. Kicsit logikus is lenne, mert ha ezeknel mar nagyobbat kell kanyarodni, akkor mar ugy ios durvan kanyaodnak, oda mindegy😄D
lac coo
ezeknek a kitcaroknak, meg a mai WRC-knek miért van olyan fura döglött rész a kormányon középen???

Nem ffb, kormányzás... középen olyan mintha holtjátéka lenne, utána meg kanyarodik mint a barom ...totál használhatatlan...Vagy ezekben gyárilag sem lineáris a kormány, ? 😊)

Glpetyus
hát ez nem jó hír :/

lac coo
ezt a hibát ma javítottak Az F1-ben, talán ide is bekerül ....

Nekem egy régi Thrustmaster van, és dettó ugyan ez a probléma... Megoldást még én sem találtam rá sajnos....

...sose azt nézd...

Glpetyus
Helló !
Van valakinek olyan rajtam kívül hogy nem ismeri meg a kormányát a játék ?
Egy 10-12 éves ( <#wow3> ) Microfos kormányom van,tudom irányítani vele a játékot,de a beállításokban csak "direct input device"-ként jelenik meg. Így finombeállítani sem tudom,és akkor holtjáték van,hogy élvezhetetlen a progi. (ezenkívül oké minden)
Régebben próbáltam x360 kontroller progival,amit itt ajánlott valaki,de az sem segített.
Minden másban PCars,Assetto Corsa -meg persze a régebbi cuccok- tökéletesen működik.
Vagy esetleg valaki tudja hogy melyik .ini fájlban lehetne ezt átírni,mert én nem találom -ha lehet egyáltalán-.
Köszönöm.
u.i: tudom hogy le kellene cserélni ezt a retró kormányt,de olyan jól bírja a strapát...

lac coo
Nem.

G27 váltó?

lac coo
Mikor kijott se kuplungom se h valtom nem mumodott, legutobb h valto mar ment kuplung nem, most kuplung jo valto megint nem 😊))
Huhetetlen cm mit ossze nem szenved az iranyitassal, itt is es F1-nel is .

Annyira azért nem rossz! Elég jól beállítottam a kormányom, nem egy AC vagy Lfs, de lehet vele játszani.
Online is kipróbáltam, teljesen jó a "netkód". Optimalizálták a futását is, nálam az RX esőben csak rajtnál esik le 60 fps alá.