2874
  • Alexease
    Minden evben "korbeer", talan ebben az evben meg nem volt;D
  • Solt
    A karácsonyi leárazások alkalmával nyugodtan megveheted, egy G25 szintű kormánnyal az utóbbi évek legélvezetesebb, és legjobban összerakott autós "játéka". Vannak kisebb hibái, és én is jobban örülnék, ha még szimulátorosabb lenne, de a műfajában jelenleg páratlan, egy ralit kedvelő, és kormánnyal rendelkező júzernek kötelező darab!
  • danikosz
    Jó. Csak nem enged még 6 autót berakni hanem csak 4-et egymás ellen. Meg kevés a pálya,hamar megunod. De nagyon élvezetes és jó móka,ha vannak cimbik akikkel tudsz játszani.
  • lac coo
    Beton az szerintem kuka ,mindennel...
    Autobol en a regi negykerekeskig birom, ufelett mar nekem az sem tetszik. Ami fura picit levettek az auto sulyabol, akarcsak alap rbr, picit sokaig balettozik a levegoben.
    De egyebkent teljesen rendben van.
  • croatianus
    Ja, köszönöm a kimerítő beszámolókat. Ezek alapján még tudom magam türtőztetni (egy kicsit).
    Mondjuk szerintem az onlány WRX lehet ebben az igazán nagy buli, ha jól összerakják.
    Arról nem írt senki. Az még nagyon izé?
  • lac coo
    Nekem akkor mar kijar nehany evtized :)))
  • Adam Jonas
    Majd mindjárt jön a másik topikból a rendőrbácsi és jól megbünteti.
  • croatianus
    A megfelelően feltett kérdésre adott válaszok mérvadóak tudnak lenni (aki az RBR-t szerette, rossz ember nem lehet).
    Még ama bűncselekmény végrehajtása előtti mérlegeléshez is, amire bujtogatol.
    Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.12.16. 16:40:13
  • alma2
    Mint a jatekrol is kialakitani a velemenyet, mivel letezik viragbolti verzio, magara vessen az, aki egy forum hozzaszolasaibol akarja eldonteni, hogy neki megfelelo-e vagy sem :)
  • Brian Kinney
    Természetesen:) Persze lehet még finomhangolni a saját szád ize szerint, még én is tologatom azért a csúszkákat:D
    http://www.kephost.com/images/2015/12/16/wheel1.png
    http://www.kephost.com/images/2015/12/16/wheel2.png

A logi driverbe pedig csak az effect strenght van 90%, a többi 0, és 540-on használom a DFGT-t.
    Utoljára szerkesztette: Brian Kinney, 2015.12.16. 10:53:30
  • GPx8
    Szerintem, mindenkinek magának kell kitapasztalnia a saját ízlésének megfelelően. Én is szenvedtem vele pár napot, mire jó lett.
  • Mozes
    Megosztanád légy szíves akkor, hogy neked mi a beállításod és milyen cucchoz?! ;)

Köszi, :)
  • Brian Kinney
    Megtaláltam a számomra optimális ffb beálltitásokat és azt kell hogy mondjam ennél élvezetesebb vezetési élményt rég kaptam rallys játéktól.
    Murván egyszerűen csak mosolygok mit lehet művelni:)
    Az aszfalt tényleg nem sikeredett túl jóra,de a többi felületre nem lehet panasz, meg gondolom jönnek még tapaszok bőven.
    Engem meggyőzőt NAGYON!
  • Musicking
    Igéretesnek indult a project aztán a v0.8-tól vett egy hátraarcot a sok rinyálós casual játékos miatt behozták a v2 handlinget és csökkentették a járgányok súlyát. A súlycsökketésnek köszönhetően tökmindegy milyen lágy setupot állítasz a görög és a walesi pályák alá akkor is sokszor értelmetlenül pattog, ráadásul egy nagyobb kavicstól vagy egy fűcsomótól is random katapultálhatsz. A kisebb bokrok viselkedése is elég gáz maradt ha nagy sebességgel rohansz neki akkor megpördít, esetleg drasztikusan lelassít, kis sebességnél meg különösebb nehézségek nélkül simán átgázolhatsz rajta, tehát elég érdekes. A defekten, a futómű sérülésein és a full damagen kívül nincs hátrány a mechanikai meghibásodásokból, sérült- vagy elhagyott hűtővel ugyanúgy repeszthetsz. Itt még nem is kell a RBR-hoz hasonlítanom mert ezt már a Dirt 1 (CMR Dirt) is elég jól szimulálta a neon engine-el ráadásul ott részletesebb volt az autó setupolása és nem volt szegmensekre osztva a min-max közötti érték. 270 óra után látszik rajta hogy ez csak azért lett 'hiánypótló' rallys játék mert gazdag a felhozatal a járgányok és a pályák tekintetében és mégsem azt a full arcade vonalat képviseli , viszont kompromisszumokkal egész jól el lehet ütni vele az időt.
    Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.12.16. 09:42:51
  • alma2
    Alex majd ugyis leirja az osszehasonlitos mondokajat, vagy ha visszatekersz, mar biztosan leirta parszor :)

Amit mar leirtunk az aszfaltos resz nagyon rossznak tunik a legtobb embernek, a sok "szimulator" utan. Valahogy teljesen maskepp mukodik, mint az osszes tobbi. (Hozzateszem az rbr is nagyon elverzik ilyen szempontbol aszfalton). Viszont megszokva azert elvezetes tud lenni.

A murvas reszek, viszont maga a moka kacagas, (ott igazabol nehez is mas jatekhoz hasonlitani rallys jatek hijan) . A viccnek is rossz wrc sorozaton kivul, nem nagyon van mihez hasonlitani, de kello kihivast tartogat, ha a top splitben szeretnel lenni.
    Az rbr-hez hasonlitva ami feltunik, egybol eltunik a papir nehez auto viselkedes es az elmult 10 ev fejlodese valoban latszik kulsoleg-belsoleg a legtobb esetben.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.12.16. 09:41:01
  • GPx8
    Most meg fognak sokan kövezni, de szerintem jobb mint az RBR, pedig én az RBR-t a megjelenése óta használtam...
    Nálam eleve nyerő, hogy vannak éjszakai szakaszok is.
  • croatianus
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy bicikli se olcsó, mégse hallottam még senkit csodálkozni, hogy egy járókerettel miért nem lehet ugyanúgy repeszteni.

Ezek szerint tényleg elkezdett szimulátorhoz hasonlítani?
    Jelenleg milyen a fizika meg az ffb az RBR-hez képest?
  • Palinko
    rendben, köszi, akkor hanyagolom. pedig látszik rajta, hogy jó lett. örülök hogy nem haltak ki a szimulátorok.
  • patchaou
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jó neked hogy nem tudod megérteni. Egy kontroller az átlag fizetés 10%-a egy valamire való kormány pedig a fele.
  • alma2
    Vagy legalabb hasznalnanak gamepadot, maris kormanyos tempokat tudsz menni vele, ha eleg ugyes vagy.
    Persze "vezetesi" elmeny meg mindig sehol nincs, de tempo mar lesz :)
  • alma2
    Komolyan nem ertem az embereket. Utoljara altalanos iskolaban nyomtam ping-pongot kezzel, uto nelkul. Aztan egyszer utot vettem a kezembe, mintha egy uj vilag nyilt meg volna elottem.

Amikor kijott az rbr akkor vettem kormanyt, kb ra 1-2 honapra. Elotte en is azt hittem lehet billentyuvel vezetni...

• Timbu
    Majd jön a Dirt 4, az újra controller-/billentyűzetbarát lesz
  • Palinko
    egyébként van valami patch vagy okosság amivel játszható billentyűzettel? próbáltam az 1960-as Lanciával simán játszható, kicsit nehézkes, de aztán váltottam a Stratosra (egek de jó hangja van!) de csúszkált mint a fene, havas pálya volt, gondoltam majd a következő helyszínen megoldódik, de fenét, csúszik és irányíthatatlan, végig pörögtem az egészet. a '60-as autóval sikerült 4-5 helyezés a végére, nem a legjobb de gondoltam majd fejlődök, de úgy látom ez kormányra lett kitalálva. pedig a Richard Burns Rally is játszható volt billel, komoly ujjtorna árán :D ugye pecegtetni kellett a gázt, fékezgetni hogy irányítható maradjon meg néha jobbra balra, hogy megtalálja a tapadást. mondjuk már ott is aszfalton nehéz dolga volt az embernek, de a Dirt-ben sehol sem könnyű.
  • danikosz
    Mert szar a DiRT.
  • Adam Jonas
    Most néztem meg a DiRT fórumát, ez valami bug lesz, jelentették jó páran, majd javítják gondolom.
  • Adam Jonas
    Mert nem engedi állítani az online felület, amikor létrehozod az event-et. Eddig automatikusan engedte, most valamiért nincs erre opció. Ilyen téren, amit állítani tudsz, az a Stage Retry, Event Restart és Service Area, semmi mást nem tudsz.
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.12.14. 20:50:08
  • Toby0501
    Ismét felteszem a kérdést: miért nem lehet setupolni?
  • danikosz
    300 fokon van. Játékba hozzá se nyúltam semmihez. Belőttem gombokra és kész. Nekem megfelel. De sose voltam ilyen kormány aprólékosan beállítós.

Értékek meg : 100 % , 0%, 0%, 0%, 0%, és nincs bepipálva csak lent az Allow
  • Brian Kinney
    Üdv srácok!
    Most kezdtem el igazán játszani a Dirt Rally-val, hogy kijött az 1.0 és érdekelne néhány jó ffb beállitás DFGT-re.
    Kérlek segitsetek ha tudtok. Illetve a logitech driverbe nektek hogy van belőve a kormány?
    Én 540 fokon használom, az Overall str. van 80%-on, a többire van e egyáltalán szükség, mert simes oldalakon olvasgatva a kommenteket a nagy átlag a többit 0%on hagyja
  • danikosz

Héten egy rövidebb VSR Event! Irány Görögország! 8 szakasz!

R4 kategória :
    Mitsubishi Lancer Evolution X
    Subaru Impreza WRX STi (N14)

>> mindjárt 100 fős a liga <<
  • patchaou
    Semmi extra. Abs bekapcsolva minden más ki, egyedül a gombkiosztást állítottam át saját ízlés szerint.
  • Adam Jonas
    Kapcsold ki a kéz animációját, akkor többet is fog fordulni.
  • k0trapali #1478
    Milyen beállításokat használsz? Én is billentyűvel próbálkozom, de kevés sikerrel!
  • MauroN
    Egyik kocsinál se? Na nagyjából megvagyok..mit érdemes még ki meg bepipál, hogy nagyjából életszerű legyen? Kamu effektekre gondolok.
  • lac coo
    A kocsiban saj os nem is fog tobbet forogni....
  • MauroN
    Valaki tudna küldeni egy printscreent a kormánybeállításáról? (DFGT) Próbálnám beállítani, de nem igazán tudom. Zavar hogy a kocsiba a kormány csak 90 fokig fordul el.
  • patchaou
    Minden elismerésem azoké akik kontrollerrel tolják. Billel átlagosan 20 másodpercet verek a kontrolleres időimre :)
  • Adam Jonas
    Akit esetleg érdekel, csináltam egy 8 szakaszból álló ralit:

https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/14556/sg-test-league

Jövő hét péntekig lehet lefutni!
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.12.12. 15:52:06
  • tbazsi95
    DIRT Rally | VSR Event | SS6 Stor-Jangen Reverse | Balazs Toldi OnBoard
  • Toby0501
    Ha csak ezzel fogsz játszani, akkor bőven elég egy DFGT.