DiRT Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ez a csapat csinált valaha is szimulátort, akkor nagyon jól rejtegetik.
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2015.08.03. 17:58:05
Egy cegen belul miert nem probaljak meg egyikaet atrakni a masikba ?😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
sebastien-loeb-rally-evo
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Egyelőre nekem hatalmas pozitív csalódás ez az egész Dirt Rally cucc, bízom benne, hogy ráfekszenek még a kényes részekre (főleg aszfalt fizika), és akkor jó időre megvan a szórakozásom! 😊 Amióta megvettem, AC-t el sem indítottam, bár az igaz, hogy hozzám a rally mindig is közelebb állt, mint az aszfalton kőrözgetés. 😊
A WRC5 beetető dumája jól hangzik, ha hozzák amit ígérnek, el leszünk kényeztetve! 😊 Az a Loeb bigyó meg mehet a banán harcosoknak bohóckodásra! 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.08.03. 15:59:19
www.smart-bus.hu
Persze jo, hogy toljak a tartalmakat (es logikusan emelik kozben a progi arat), bar azzal sose volt gond, van mibol valogatniuk, de ez a progi nem ettol lenne jo.
Ebben az evben 2 konkurenciaja is lesz, a WRC5 es a Loeb Evo. A Loeb az valszeg/tudi arkad lesz, vagy legalabbis a mmindenkinek kitaposott ut. A WRC5 kerdeses az uj fejleszto miatt, a szimes multjuk miatt meg jo is lehetne, de persze ez hivatalos, multiplatform, tomegeknek szant jatek lesz, eladasra kell csinalniuk.
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.07.31. 19:14:28
www.smart-bus.hu
Rettenetes nagy elvezettel fogok mindenkit felkenni a falra 😊
Olyat tapasztalt valaki,hogy nem ismeri fel a kormányt a játék?
Be tudom állítani,hogy használni lehessen,de a menüben nem lehet finomhangolni a beállításokat.
Ha rányomok a choose preset-re,a keyboardon kívül,csak valami "direct input device-t" ír ki amire ha beállítom,nem történik semmi.
Így kb használhatatlan a cucc,mert a vasak úgy kanyarodnak mint egy teherhajó...
Nagyon régi kormány Microfos gyártmányú,legalább 10 éves.De a többi (új) játéknál teljesen jó.
Köszi..
<#help>#help>
"Nulla tenaci invia est via"
Amúgy már most is elég szép a felhozatal.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
"Nulla tenaci invia est via"
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.07.26. 12:12:29
Lezajlott a heti VSR party! Már 51 versenyző van a ligában és 13-an most célba is értek! Gratula!
Heti VSR league menetrend : VSR_hu
Időpont: 2015. július 25. (17:45-tól) - augusztus 1. (17:00-ig)
Szakaszok : Pikes Peak. Full aszfaltozott szektor 1-2-3 és a full kör.
Szervizpark: Minden szakasz után
Autók: Pikes Peak
Utoljára szerkesztette: danikosz, 2015.07.25. 17:53:23
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
A Dirt3ban a régi B csoportos kocsikat, meg a Subarut, Micut leszámítva (amivel nem nagyon mennek RX-ba),
a Ford Focus (2006), Citroen C4, Peugeot 207, és a Fiesta Supercarok voltak. Bár a fiesta lehet csak a Ken Block féle amerikában használt 5 ajtós.
Szóval ez az új Fiesta, Polo és 208 új tartalom lesz. 😄
Anno volt egy Corvette szerűség is a Dirt1-be, azt meg a Grid1ből rakták át. 😊
Egyszer jol megszivtam egy ilyen daily eventet. kb 6 perc volt delig, mire vegigmentem, addigra valtott, igy nem adta meg a rewardot, se a helyezesemet nem mutatta mar, ha jol emlekeszem,
Na ez nem tudom ki, de igy szemre igen gyorsnak tunik. Na meg vette a faradtsagot es alaposan megtanulta a palyat.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.07.23. 20:11:17
szerintem
IMPACT Force Feedback 5.0
Mielott felteszi valaki olvassa el a hasznalati utmutatot 😊
Ha jol vettem ki es jol szamoltam akkor az utolso ujrairt ffb update utan is hasznos.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.07.23. 19:26:14
szerintem
az elején borultam jópárat, az eurosporton kitöltöttem volna egy negyed órás watts-ot az tuti 😄
idő után szépen rá lehet érezni.
már csak kéne egy rbr2 és akkor ezt is tolják sokáig 😊
!Forza Ferrari!
Le szoktam negedni a magasságot egészen alacsonyra , így a kormány kb a nyakam magasságában van,egészen autós helyzet 😊)
Az ules pozicio sem az igazi, olyan szintu szar erzes, mint az igazi Citrom C3 volt;D<#idiota>#idiota>
A masik ami meg zavaro a hintazas a tengelyen, hiaba fixalja az ember egy par centit azert mozog, legalabbis az enyem. (Dol hatra-elore)
Na jojjon csak meg az akcios ocso janos cockpit. kivancsi leszek ra.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.07.19. 22:24:29
szerintem
Amugy itt is mennyire latszik, ahogy beleeled magad forogsz jobbra-balra a szekkel. Anno ezert talaltam mar ki, hogy beteszek egy reteszt, ami megakadalyozza a jobbra-balra forgast, mert egy mas ulespozicio maris oda a labizmaidba beegett fekut stb. Bar ebben a jatekban annyira nem lenyeges.
Latom van mar gaz, fek kijelzo app is. Na legyen csak meg a kormanyom vegre.
szerintem