DiRT Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos nem erre gondolt: https://youtu.be/gfFkphwMrq8 <#idiota>
Ha ez a csapat csinált valaha is szimulátort, akkor nagyon jól rejtegetik.
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2015.08.03. 17:58:05

lac coo
Azt nem ertem, higy szerintem F1 ben sokkal jobb a beton-gjmi, itt viszont jobb az ffb, kormanykezeles...
Egy cegen belul miert nem probaljak meg egyikaet atrakni a masikba ?😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Loeb Evo csak jövőre jön 😊
sebastien-loeb-rally-evo

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

Rallycross gyakorlatilag sehol nincs... ezzel a fizikával és normális multival, AI-val nagyot üthet. Látványos, pörgős, nem is értem, hogy eddig miért nem feküdt rá senki. Így ezzel összességében eléggé magasra baszta a lécet a játék, de tény, hogy lenne még mit csiszolni rajta, ezzel 1000%-ban egyetértek.

Egyelőre nekem hatalmas pozitív csalódás ez az egész Dirt Rally cucc, bízom benne, hogy ráfekszenek még a kényes részekre (főleg aszfalt fizika), és akkor jó időre megvan a szórakozásom! 😊 Amióta megvettem, AC-t el sem indítottam, bár az igaz, hogy hozzám a rally mindig is közelebb állt, mint az aszfalton kőrözgetés. 😊

A WRC5 beetető dumája jól hangzik, ha hozzák amit ígérnek, el leszünk kényeztetve! 😊 Az a Loeb bigyó meg mehet a banán harcosoknak bohóckodásra! 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.08.03. 15:59:19

www.smart-bus.hu

lac coo
A wrc5 fejlesztok mit csinaltak szimes cuccot ?

Alexease
Tok jo, de az egyeb program fejlesztesek kicsit abbamaradtak:/ Persze jobb a kormanyzas es az FFB mint korabban, de azert meg lehetne csiszolgatni rendesen. Bar kivetelesen az eloretolt cockpit beallitas is hasznalhato, de ha kicsit szimesiteni szeretnek, akkor egy normalisabb allitas is beleferhetne (pozicio, fov, dinamika). Plusz aszfalton eleg szar volt, lenyegeben hasznalhatatlan, meg nem tudom, a multi kontrolleres embereknek most mennyire hasznalhato?!

Persze jo, hogy toljak a tartalmakat (es logikusan emelik kozben a progi arat), bar azzal sose volt gond, van mibol valogatniuk, de ez a progi nem ettol lenne jo.

Ebben az evben 2 konkurenciaja is lesz, a WRC5 es a Loeb Evo. A Loeb az valszeg/tudi arkad lesz, vagy legalabbis a mmindenkinek kitaposott ut. A WRC5 kerdeses az uj fejleszto miatt, a szimes multjuk miatt meg jo is lehetne, de persze ez hivatalos, multiplatform, tomegeknek szant jatek lesz, eladasra kell csinalniuk.
Megjött a Rallycross! 4.6GB! 😊

www.smart-bus.hu

Kipróbáljuk!Dinamikus időjárás?<#finom>
lac coo
No, moat olvasom befutott a konkurencia, egy ijabb ralli sim ! 😊
(Korona a mai napomra ...)

wrc5

Glpetyus
köszönöm

A X360CE progival próbáld, az advanced fül alatt wheel-t adj meg majd játékon belül az xbox 360 wheel alatt tudod konfigurálni.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.07.31. 19:14:28

<#worship>

www.smart-bus.hu

lac coo
A rendes multi mikor jon hozza ?
Rettenetes nagy elvezettel fogok mindenkit felkenni a falra 😊

Szabi
jövőhéten jönnek a cross autók 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Glpetyus
Heló
Olyat tapasztalt valaki,hogy nem ismeri fel a kormányt a játék?
Be tudom állítani,hogy használni lehessen,de a menüben nem lehet finomhangolni a beállításokat.
Ha rányomok a choose preset-re,a keyboardon kívül,csak valami "direct input device-t" ír ki amire ha beállítom,nem történik semmi.
Így kb használhatatlan a cucc,mert a vasak úgy kanyarodnak mint egy teherhajó...
Nagyon régi kormány Microfos gyártmányú,legalább 10 éves.De a többi (új) játéknál teljesen jó.
Köszi..
<#help>

Szabi
ez csak egy tervezet lista, nem jelenti azt, hogy csak ezek lesznek, sőt azt se hogy legalább ezek lesznek.. ez csak egy kis irányadás, hogy ők mit terveztek 😄

Ez nem iRacing, majd biztos jön még egy csomó autó...
Amúgy már most is elég szép a felhozatal.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Érdekes hogy nincsenek benne N-es kocsik, valamint az S1600, S2000 kategória is teljesen kimaradt, pedig S2000 volt a Dirt 1-be és 3-ba.

bosco05
hát azért az r5 meg az s1600 igencsak távol állnak egymástól... 1.6 liter turbó összkerék, másik szívó elsőkerék
lac coo
😄

Szabi
ez meg egy TÉK 😄D

Szabi

lac coo
Nem tudom nagyítani, én ezt nem is látom milyen autó 😊)

Szabi
R5-ösök 😄

lac coo
Nagyjából milyen autó, lehet tudni ?

Szabi
lesz

lac coo
Lehet már késdeztem, de ilyen kisebb kategoria, mondjuk 1600 lesz benne ?

(Kicsit) off:

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Kell valami normális tartalmat hagyni a dlc-knek is.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.07.26. 12:12:29

lac coo
Terep rallyt még belerakhatnák ! 😊)

danikosz

Lezajlott a heti VSR party! Már 51 versenyző van a ligában és 13-an most célba is értek! Gratula!

Heti VSR league menetrend : VSR_hu
Időpont: 2015. július 25. (17:45-tól) - augusztus 1. (17:00-ig)
Szakaszok : Pikes Peak. Full aszfaltozott szektor 1-2-3 és a full kör.
Szervizpark: Minden szakasz után
Autók: Pikes Peak
Utoljára szerkesztette: danikosz, 2015.07.25. 17:53:23

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

Abban nem voltak hivatalos Rallycross Vb-s kocsik. Most szerződést kötöttek a promóterrel, ezért lesznek benne ilyen jó kis kocsik. Ehhez még 3-4 valós pálya, és szupi lesz. A Rallycross része mindig is jó volt a dirt sorozatnak.

A Dirt3ban a régi B csoportos kocsikat, meg a Subarut, Micut leszámítva (amivel nem nagyon mennek RX-ba),
a Ford Focus (2006), Citroen C4, Peugeot 207, és a Fiesta Supercarok voltak. Bár a fiesta lehet csak a Ken Block féle amerikában használt 5 ajtós.

Szóval ez az új Fiesta, Polo és 208 új tartalom lesz. 😄

Szabi
ez elméletileg a hivatalos tartalom ami majd jön nemsokára

Ezek is Dirt 3-ból lettek átemelve? 😊

lac coo
<#eljen>

Szabi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jah..... Csak a Dirt3 kocsijait rakta át, gondolom megfelelően elnevezgetve. De ezek egyszer úgyis átkerülnek ide is. Saját 3d-s modellt csak a CMR1-2-be lehetett rakni, a többibe nem. :S Bár szerintem nagyon kevesen vannak akik olyan szinten tudnának modellezni mint a kódmesterek...

Anno volt egy Corvette szerűség is a Dirt1-be, azt meg a Grid1ből rakták át. 😊

bosco05
de minek? sivatagba homokot?
tonio2006
Valaki már modot készít hozzá! 😄

alma2
nem rossz, de gamepaddel inkabb nem bohockodok most, majd jovoheten.
Egyszer jol megszivtam egy ilyen daily eventet. kb 6 perc volt delig, mire vegigmentem, addigra valtott, igy nem adta meg a rewardot, se a helyezesemet nem mutatta mar, ha jol emlekeszem,

Na ez nem tudom ki, de igy szemre igen gyorsnak tunik. Na meg vette a faradtsagot es alaposan megtanulta a palyat.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.07.23. 20:11:17

szerintem

Norbi1990
Ez a FIAT 131 Abarth nagyon tetszik. Most van vele Daily Event, nagyon élvezetes volt a német szakaszon, egyből jöttem is egy 9. helyet 😄
alma2
nezegettem a racedepartment-es modokat. Akinek tul konnyu tehet ala sokkal "realisztikusabb" damage-t, hogy egybol szetessen a kocsija. De amin igazan megakadt a szemem az ez, amit nagyon dicsernek.
IMPACT Force Feedback 5.0
Mielott felteszi valaki olvassa el a hasznalati utmutatot 😊
Ha jol vettem ki es jol szamoltam akkor az utolso ujrairt ffb update utan is hasznos.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.07.23. 19:26:14

szerintem

oneal1
végre én is ki tudtam próbálni, a dirt3 után ez azért elég pozitív csalódás 😊

az elején borultam jópárat, az eurosporton kitöltöttem volna egy negyed órás watts-ot az tuti 😄
idő után szépen rá lehet érezni.

már csak kéne egy rbr2 és akkor ezt is tolják sokáig 😊

!Forza Ferrari!

Van most egy mazda3-as ülésem fullos még a légzsák is benne van, kell?😊
lac coo
Nekem is gurulós lenne, de nincs rajta görgő 😊))

Le szoktam negedni a magasságot egészen alacsonyra , így a kormány kb a nyakam magasságában van,egészen autós helyzet 😊)

Alexease
Nalam korabban meg annyival volt extremebb a helyzet (a gurulo es forgo szek melett), hogy egy kihuzhato asztallapon van a kormany bill.-lel egyutt, igy az is mozgot elore hatra;DD De azt mar fixaltam😊
Az ules pozicio sem az igazi, olyan szintu szar erzes, mint az igazi Citrom C3 volt;D<#idiota>
alma2
A tengelye koruli forgas megakadalyozasara az nem sokat segit...

A masik ami meg zavaro a hintazas a tengelyen, hiaba fixalja az ember egy par centit azert mozog, legalabbis az enyem. (Dol hatra-elore)
Na jojjon csak meg az akcios ocso janos cockpit. kivancsi leszek ra.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.07.19. 22:24:29

szerintem

lac coo
Le kell húzgálni a görgőket a székról , azt jóvan ... 😊

bosco05
Ja a szék fixáláson gondolkodtam már én is 😄 Majd megmérkőzünk ha meglesz a kormányod 😛 Én hosszú hosszú éveket hagytam ki szimulátorozás pláne rally terén, így most próbálok visszarázódni, ez a 40 óra ennyire volt elég.
alma2
haha legalabb a fejeket amiket vagsz vicces nezni, ha mar a menet messze van a jotol 😊
Amugy itt is mennyire latszik, ahogy beleeled magad forogsz jobbra-balra a szekkel. Anno ezert talaltam mar ki, hogy beteszek egy reteszt, ami megakadalyozza a jobbra-balra forgast, mert egy mas ulespozicio maris oda a labizmaidba beegett fekut stb. Bar ebben a jatekban annyira nem lenyeges.
Latom van mar gaz, fek kijelzo app is. Na legyen csak meg a kormanyom vegre.

szerintem