2874
-
#1590 A DFGT 50 alatt van és teljesen jó a kategóriájában. Külföldön még lehet találni szerintem, de lehet itthon is.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2016.01.01. 14:50:34 -
#1589 a t150-es még friss ha jól tudom ,nem sok tapasztalat van vele még szerintem
teszt -
#1588 Sziasztok és B.Ú.É.K.!
Az új évben nagy hardweres terveket szövögetek. Egy Thrustmaster T150-et néztem ki, elsősorban rally-hoz, de zártpályások is szóba jöhetnek a jövőben. Ehhez szeretnék véleményt kérni, főleg olyanoktól akik használják. Ajánlhattok mást is ebbe az árkategóriába, de drágábbat ne, mert már ez is fölötte van az általam emészthető 50 ezres pszichikai határnak.
Leegyszerűsítve a kérdést: 50 K-ig (+/-10K), mit érdemes most venni? -
Rady555 #1587 Köszönöm!
Megnéztem nekem is ez. -
Musicking #1586 játékon belül nincs verziószám ugrás, csak a drt.exenél láthatsz változást.
steames 'v1.0.2'
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.12.30. 17:02:49 -
#1585 mondanam, hogy a library-ben, ahol a jatekaid vannak. JObb gomb a dirt rally-n, properties, feljon egy ablak es ott a masodik fulon "updates" es felul "automatic updates"
Ott lehet allitgatni, de ahogy nezem, kikerulni itt nem lehet a frissitest, csak a prioritasat allitani.
Akkor a szokasos semmilyen valaszt, torold le steamen belul, tedd fel ujra, es valoszinu az utolso verziot teszi mar fel. Esetleg egy verify integrity of game cache-re rabokni, hatha akkor is frissit.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.12.30. 16:02:52 -
Rady555 #1584 Köszi a választ, de továbbra is V 1.0. Hol lehet engedélyezni a frissítést a Steamben. (nem találom) -
#1583 A kerdesedben le is irtad a valaszt. Magatol felteszi a legfrissebb update-et inditas elott, ha nem tiltottad le a steamben.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.12.30. 11:28:54 -
Rady555 #1582 Sziasztok!
Ezt a 1.0.2 verziót, hogy lehet feltelepíteni a játékba? Nekem V 1.0 van jelenleg. Steamről?
Köszi -
Irány Svédország! Nagy hófal és hatalmas sebesség! Ezúttal a betiltott szörnyekkel versenyzünk,avagy Group B!
12 szakasz! A rally lejárati időpontja : csütörtök 23:00!
>> csatlakozás a több mint 100 fős ligába << -
#1580 Nincs még mindig. -
#1579 Replay mentés van már? Ha nincs az óriási mínusz! Nagyon rég volt időm belépni a játékba ha valaki megmondaná a választ megköszönném :) -
GeriDoc #1578 Tegnap kipróbáltam az 1.0.2-t. Előtte a legelső megjelenésnél próbáltam, már akkor ígéretesnek látszott, és meglepő módon amit akkor hiányoltak az emberek, azok bele is kerültek. Ülésállítás, lekapcsolható kormány/kéz, ffb is jónak mondható (bár egyelőre csak annyit csináltam, hogy egységesen levettem mindent 40-re, még nem volt időm finomhangolni), szerintem optimalizálták a teljesítményt is, mert mintha jobban futna most a gépemen. Kapcsolható fényszóró és ablaktörlő, használható kuplung, navigátor bemondási idő állítás stb. Gyakorlatilag minden meg van benne, ami egy rallys játékhoz kellhet. A fizika aszfalton nem túl jó, de a többi felületen nagyon élvezetesen lehet menni, igazi rally feeling van. A pályák jól meg vannak csinálva, autók szépek. Azt hiszem valami hasonlóra vártunk már rég óta rally terén. Ha az aszfalt fizikát felhoznák kb. rF szintre, akkor azt mondanám, hogy itt a tökéletes rally szim. Engem meggyőzött, aki rallyzni szeretne, az mindenféleképp próbálja ki. -
matyineni #1577 Boldog karácsonyt mindenkinek! :) -
#1576 Nem tűnik rossznak az autók mozgása. -
#1575 Mit ertesz "online futam" alatt egy rally-nal?
rallycrossnal van 4 fos multi.
-
otto8914 #1574 Látom Event van.
A kérdés, hogy szokott-e lenni szervezett online futam? Egyáltalán ad-e a játék erre lehetőséget? Ha igen akkor max hány fővel? -
VSR Event! Monte Carlo - 2010-es autók!
12 szakasz. Sok mindent továbbra sem tudunk állítani. Lehet a szerviz sem lesz jó a megszokott, vagyis a saját embereinkkel.
>> ligába lépés << -
GPx8 #1572 Nem is.
"Available from Christmas Eve on PS4™ and Xbox One® Digital Stores." -
GPx8 #1571 Ez - mostanában - nagyvonalú ajánlatnak tűnik! -
tbazsi95 #1570 DIRT Rally | Polo Test | Lysvik | 05:51.635 | Balazs Toldi OnBoard
-
Timbu #1569 Elvileg hivatalos World RX licenszük van, ami ~10 helyszínből áll. -
#1568 Jól jönne 2,de inkább 3 cross pálya. -
#1567 Lesz demo, majd kiderül ....
-
#1566 Szerintem inkább egy nagy pályapakk kéne elsőnek. -
#1565 Milestone és hozzá kapcsolódó cuccokat pénzért reklámozza. Mindegyik ószom,bjúti,gud fiziksz mert meghívják a babazsúrokra. F1 2015öt meg lemocskozta, és direkt szarnak mutatta be, mert a Codie kihagyta a szórásból. Ennyit erről, meg a fizetett TH reklámról. -
#1564 Ennek a majomgyereknek minden játék nagyon trükkös !!! :DDDD -
GPx8 #1563 Kicsit off:
Csak én látom úgy, hogy gyengébb a grafika, mint a DR -ban?
A "fizikát" majd meglátjuk... Sok reményt nem fűzök hozzá. -
#1562 Elsőnek nem rossz ez . -
#1561 Szerintem is lesz DLC, csak ug eri meg. raadasul ez a resz meg sikeres-nepszeru is, igy valszeg a DLC is jobban fogyna. Ha jol emlekszem, eleve meg hianyoznak autok, az a lista alapjan, amit az elejen tettek ki promonak (falon kepek). Plusz a korabbi idokbol tuti vannak emg "elfekvoben" licenszek es autok. Meg a Codies-nek nem nagy kunszt legyartani nehany uj dobozt;)
En csak azt sajnalom, hogy az elejen a "nagy" lendulet kicsit elfogyott, legalabbis ami kormanyzast es az FFB-t erinti. -
#1560 egy jó nagy car pack nem lenne rossz (Corolla,Lancer Evo-k,Subaruból is hiányzik pár,206,Xsara,Saxo,Clio/Megane Maxi,Clio turbo csak hogy egy pár legendát említsek). Szerintem fognak hozzá valami nagyobb DLC-t kiadni,kár lenne kihagyni
911-re szerintem ne nagyon számíts ,ha jól tudom a porsche jogok az EA-nál vannak. -
croatianus #1559 Na ez jó kis videó!
Egész meggyőzően táncikálnak, asszem készíthetem a píztárcámat a következő leárazáshoz.
Ugyan szinte minden klasszikus benne van, de lehet tudni, hogy esetleg tesznek-e még be ótót? (például 911 netán Ferka 288/308)
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.12.21. 14:15:42 -
#1558 Az utolsó három kérdésre tudok válaszolni:
Menni fog, egy hasonló konfiggal, (a proci fx6300) itt egy videó:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Steamen fizethetsz kártyával és megmaradnak a fiókban a játékok uninstall vagy gépcsere után is, sok esetben még a mentett állások is. -
otto8914 #1557 Sziasztok!
Szemezgetek a játékkal, eddig ps3 GT6-al toltam magyar bajnokságban, de annak már nem sok jövője van, így váltani akarok valami "lazára".
A kérdések:
- Van-e magyar oldal, ahol futamokat rendeznek? Egyáltalán érdemes-e ebben a játékban ilyet szervezni?
- Mennyi a max multiplayer létszám? Neten csak olyan videót találtam ahol 3-4 en multiztak.
- DFGT vel tolom, a kérdés azzal minden rendben lesz?
- És hogy menni fog-e a gépen? Win7, AMD Athlon II X4 750K, 4GB DDR3 1333MHz, GTX650Ti 1GB DDR5
Streamen szeretném megvenni, soha nem vettem még ott játékot, simán bankkártyával fizetek? És ha uninstall lesz a gépen, akkor bejelentkezek a Stream fiókba és újra letölti? -
#1556 -
#1555 A pikes peak jó lenne a carmageddonban is,simán lehet annyi embert kaszálni benne :D -
#1554 Én gyorsan felejtek :D nagyon szeretem 3x -4x egymás után ugyanazon a helyen eldobni a gépet
Egy szakasz nálam így néz ki
1-3 próbálkozásból eljutok az utolsó szektorig ott valamin beszopom,ezután szopok az első szektorral amíg az összes lehetséges bukkanón fel nem borulok,ismét eljutok majdnem a végéig,majd kiderül hogy az első szektorban mégsem találtam meg az összes helyet ahol összelehet törni az autót,ekkor már idegből tekerem a kormánytés végül ha a csillagok együtt állása is optimális beérek
-
#1553 Amig a palyak "long" verziojaba azt a par darab szo*atos reszt, nem jegyeztem meg, ahol meg az itiner is rosszul vagy kesobb mondja a kelletenel, addig sokat szivtam veluk. De egy nappali versenyen, ahol jo elore latni a kanyarokat, tenyleg palyankent 4-5 szivatos kanyaron kivul, szerintem siman vegig lehet menni itiner nelkul, barhol, barmikor, foleg, hogy szep valtozatos a taj, konnyen beleég az emberbe mi fog kovetkezni. -
#1552 Ezt is megéltük,meg lett az első győzelmem,6-ból 5 szakasz Wales-ben(Clubman kat.). Igaz szerintem 4x-5x több km-t mentem rajta mint a teljes versenytáv Elméletben nem sok minden kellett hozzá,csak egy rövidebb váltó és puhább futómű.A többi szerencse dolga,általában az útpadkán valami mindig megszopatott
Kár hogy az itinert nem lehet szerkeszteni. -
#1551 Mindenfele valtas van a jatekban. Csak pillango, h valto, ha valtos autoban, vagy ott is pillango, rasegites csak, manualis, automata kuplung stb.
De bemesz controllers menube, es maris lathatod a variaciokat
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.12.20. 14:39:48