2874
  • bardocz
    Kerestem G25-höz beállítást, kipróbáltam, de ugyan úgy rossz. Ami érdekes, mert láttam egy videót, ahol direct drive kormánnyal nyomja egy csávó, és ott úgy néz ki, hogy faszán be van állítva.
  • lac coo
    Ha beallitod jora akkor teljesen jo lesz....
  • bardocz
    Szinte tökéletes, és sokat kell állítgatni?...
  • lac coo
    Rallycross autok vackok, beton az meg mindenhol vacak.
    Ffb az viszont szinte tokeletes, persze nem egy ac ,de rohadt sokat kell allitgatni.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.24. 21:24:16
  • bardocz
    Sikerült kipróbálnom. Meglepően jó, de azért az rbr-től még messze van. Az ffb elég béna még, ha csúszik a kerék rögtön elmegy teljesen, középen hatalmasnagy lyuk van, meg amikor elkezd szitálni az autó az eléggé fura. De a grafika szép, zene borzasztó, ui is tűrhető, bár konzolos. Csiszolgatással számomra akár fel is nőhet az rbr szintjére. Rallycross is tetszetős, de sokszor azért olyan érzésem van, hogy egy autó azért nem így viselkedik.
  • Alexease
    DIRT Rally -33%, + minden Codies cucc akcioban: http://store.steampowered.com/sale/codemasters_weekend?snr=1_41_4__42
  • Met
    Ha van ismerősödnek steam-en akkor családi megosztással ki tudod próbálni.
    Vagy ha van olyan bátor hogy oda adja neked jelszavát
  • bardocz
    Van ebből valami demo, vagy tört változat valahol? Jókat hallok róla, de eléggé szkeptikus vagyok azért :D
  • Nortai
    Végére már alig maradt ember, de az utolsó szakaszon kb vakon kellett menni. :))
  • tonio2006
    Köszönöm. :D Akkor jöhet a meló vele.
  • Musicking
    208 RX fájlok
  • tonio2006
    Igen a 3dsimed3 nyitja. A pályákat is simán. Picit lassabban bár az gép kérdése. De azokat is sikerült. :D
  • atiwrc
    Simed benyitja?

Hasonló célból érdekelne engem is a Focus WRC 2001, beltér fájlokkal együtt.
  • tonio2006
    Hellosztok!

Valaki eltudná küldeni a 208RX fileit? Konvertálás céljából. :D
  • Met
    Durva volt az utolsó szakasz
  • Met
    Valami base setup van valakinek?
  • GPx8
    Jól tolja a figura!
    "This is rally driver Will Orders, the 2011 Australian Junior Rally Champion (...)"

• danikosz

Íme a "heti" VSR league menetrend : VSR_hu
    Időpont: 2015.10.14. (21:00-től) - 2015.10.21. (21:00-ig)
    Szakaszok : 12 szakasz - Monte
    Szervizpark: Minden 2. szakasz után (Első előtt is a setup miatt)
    Autók: WRC 2000
  • priluki
    sziasztok, játtszik valaki oculussal?? nekem valamiért iszonyatos rossz a felbontás a rift-ben.. :(
  • GPx8
    Off:
    Kipróbáltam a WRC5 -öt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ahogy mondani szokták, halottról jót, vagy semmit..!
  • lac coo
  • GPx8
    Jó, a kamera egy kicsit csal, de akkor is arcade fos... :D
  • WinStar
    s ez mit takar,jelent?
  • bosco05 #1287
    Mindkettő full árkád...
  • alma2
    abban egy pillanatig sem remenykednek, azt a nyomorek milestone csinalja, akinek az elso 4 reszt koszonheted.
    Meg is ilyedtek ettol, meg a dirt-tol a szarkupacukkal es csak jovore adjak ki. Pedig nem igy volt bejelentve.
  • GPx8
    Ez nem. Majd talán a Loeb...
  • alma2
    Ide is beteszem, ahh de jo lenne ha eleg sok szempontbol, azert konkurenciaja lenne. Mondjuk palya mennyisegben mar biztosan az:)

WRC 5 FIA World Rally Championship.
    Available: 8 October
    This game will unlock in approximately 10 hours.
    Marmint a pc-s verzio akinek nem lenne egyertelmu.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.08. 14:30:16
  • alma2
    szo szerint a szart is kirazza belole ez a hepehupas ut :)
    A monitort kikapcsolhatna, hogy sporoljon az ulest mozgato motorok szamlajara :p
  • GPx8
    Oculus Rift + mozó cockpit? Kemény... :)
  • pajti
  • alma2
    mas meg pont forditva jart mint en. Win7-en gyorsabb neki.
    Belegondolva nem is egyezik meg a ket rendszeremen a driver, win7-en amugy az ujabb.
    dirt
  • alma2
    persze ez csak tipp, nem ettol gyorsabb. NEm gondolnam, hogy jobban osszevan teve,mint mondjuk egy tomb raider, na meg meg egy ket jatek amivel teszteltem es volt benne benhmark, de ott max 2-3 fps-sel volt jobb a minimum fps a ket renndszer kozott, azt ennyi. Mondjuk eleg lenne rakeresni a neten, mas is tapasztalte-e.

Gondoltam felveszek egy replayt, hogyan korrigalok a fej mozgassal menet kozben, de sajna nem rogziti a dirt. Viszont a replayt viszanezve belulrol, szinte mar hihetetlennek tartottam, hogy gyomorforgas nelkul kibirtam, amit rogzitett kameraval kibirtam a jatekban. Rohadt sokat kompenzal az ember az akaratlan fejmozgassal. Csinalnek egy osszehasonlito videot,de nincs turelmem szorakaozni vele.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.05. 17:05:52
  • Solt
    Gondolom a WDDM 2.0 az oka... Technikailag nagyon összevan rakva ez a játék. 4x MSAA mellett nekem nincs gondom a fákkal, de 8x mellett már tuti szép, és látva az FPS számokat, az sem jelentene nagy gondot szerintem. Az advanced blending a 290X-n is kb felezi az FPS-t.
  • alma2
    bar nem mentem jobban utana, de latva a ti atis fps szamotokat, nalam tul lassu volt a jatek. Kozben feltettem, egy win10-et masik particiora. Azon 50 %-kal, jobban futott a dirt, mint win7-en. Mielott barki esz nelkul elkezdene ezert telepeiteni, mas jateknal gyakorlatilag nem volt kulonbseg, illetve itt is biztos ki lehetne nyomozni, az okat. Es begyorsitani win7-en.

Ja meg aa-t, bekapcsolva, valoban csokken a fak attetszodesi problemaja, neha alig latszik, de ugyanugy megvan. az advance blending tunteti el teljesen, de az kb felezi az fps-t. Es ha jol emlekszem meg ultra modban sem kapcsolja be magatol.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.05. 16:24:06
  • Solt
    Az vitathatatlan tény, hogy minél nagyobb a kijelző, annál jobb az élmény! :)

Ezért lesz majd hatalmas élmény az OR...
  • alma2
    na igen, de hiaba mondod ezt, amig nem ul az ember egy megfeleloen nagy kijelzo elott. Egy 22 colos kijelzo elott, az osszes fejmozgas, mindegy milyen modban hasznalod, eroltett, ugymond mesterkelt. Vagyis meg kell tanulnod hasznalni a trackirt. Probaltam en anno autos.-t is egy az egyben modban, de mivel a fejem mozgatasa nelkul belattam az egesz monitort, igy automatikusan nem forgattam a fejem. HA meg direkt, mozgatod, akkor oda a precizitas. Most pont az a nagyszeru, hogy amugy is mozgatom a fejem, a nagy kijelzo miatt, csak hiaba mert nem latok be jobban a kanyarba, csak itt szol kozbe a trackir, hogy megis. Gyakorlatilag olyan szepen veszem be a hajtuket, hogy tv -be kene mutogatni :) Arrol nem beszelve, hogy mar kevesbe akarok kiesni az ulesbol, mert ha csavarom a fejem, akkor is ugye mozog a kep vagyis kompenzalja a mozgast. Ugyanigy nagy domb tetejen lenezek, es maris tobbet latok, vagy forditva. Most azt mondom, barkit beultetnek ide, aki sose hasznalt ilyet, teljesen motorikusan automatikusan forgatna a fejet es fel se tunne neki, hogy van egy trackir, csak, hogy kurva jo erzes. Na valamelyik nap ki is probaltatom egy haverral, tuti nem fog erezni belole semmit, az elvezeten felul, meg , hogy valami mas mint ha otthon tolna.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.05. 15:57:07
  • Solt
    Amióta szóba jött a TrackIr autós szimekben, azóta azt mondom, hogy 1:1-ben kell használni, és úgy sokkal nagyobb élmény! ;)
  • alma2
    Itt is oromkodom egy picit, trackir kapcsan, az ac forumban leirtak tudataban, betoltottem egy ismeretlen uj finn palyat, elite nehezseg, es a harmadik szakaszon mar 14 masodpercet adtam az elite a.i-nak. Hihetelen jo. Itt sokkal jobban kijon az elonye, hogy elore benezek a kanyarba, Gyakorlatilag 0 betanulasi megszokasi dolog nincs benne, mert tenyleg 10 perce indittam el, valahogy total termeszetes a fejem mozgasa vele.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.05. 14:15:25
  • Musicking
    jav. Az utolsó update-ig ...
  • Musicking
    Az utolsó upgrade-ig csapattam egy keveset szinte mindegyik járgánnyal (segítség nélkül) majdnem napi szinten, így nekem egyből feltűnik mi vátozott. A megváltozott fizika miatt (gondolom itt elsősorban a 'súlycsökkentés' játszik közre) egyes tipusoknál teljesen ártírták a járgány alap paramétereit ezért törlődnek a régi mentett setupok is. A 2001es alap subaru sokkal jobb menettulajdonságokkal rendelkezik mint a full upgrades 2010es wrc. A manta esetében az első kanyarig olyan érzésem volt hogy dupla oylan erős mint régen, mivel setup fájlok nem változtak (később hiába állítottam), ennek ellenére mégsem viselkedik úgy mint upgrade előtt. Azt nemtudom kinek mi nem tetszett a v1-ben de nekem nem volt vele bajom.
    Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.10.04. 19:56:52