2874
-
#1670 Akkor ezek szerint a játékot nyugodtan átkeresztelhetjük Sebastien Loeb Thrustmaster Rally Evo-vá... -
Musicking #1669 A kontrolleres irányítás is gáz, billentyűzethez csak akkor nyúltam mikor másfél szakasz után nyomtam alt+f4-et. Egyedül a pálya grafikája tetszett pedig egy rally-s játékban ez csak sokadlagos tényező. A Milestone mellett annyi szól hogy hajlandóak voltak kiadni egy demot, így sokakat megkímélnek a vásárlás utáni csalódástól vagy nem kell letölteni cirka 30GB-ot pár perc tapasztalat szerzésért. A Dirt Rallynak is vannak hibái , de a vakok közt a félszemű a király.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2016.01.22. 10:11:50 -
#1668 A Fanatec-et se támogatja. :( Kábé negyed órát volt fenn a gépemen. Majd a fullost még kipróbálom, mert a demo nem perdöntő. De ez gamepad-re, billentyűre készült, az egyértelmű. Legalább nem kell időt keresnem egy újabb szimre, így is kezd már túl sok lenni a jóból. :))) -
WinStar #1667 egy arcade játékot miért akarsz kormánnyal játszani? :D
Soha nem fogja vissza adni a valóságot kormánnyal sem!
Bohockodós játéknak billel jó. -
#1666 Alapvetően úgy álltam hozzá a dologhoz, hogy valószínűleg nem lesz jobb a DiRT Rally-nál (ez már videók alapján is látszott kb.), de ez, hogy a DFGT-t nem hajlandó támogatni a játék...plusz, hogy 1 szakasz és 3 autó közel 5GB-ot foglal el...kész röhej. -
#1665 Azt valszeg csak azert "erdemes" kiprobalni (ha egyaltalan mukodik:P), hogy felertekelje a Dirt-et ;))) -
#1664 Akinek DFGT-je van, egyelőre meg se próbálja. -
#1663 Lehet tesztelni;)
sebastien-loeb-rally-evo-pc-demo-available/
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.01.21. 19:47:26 -
Musicking #1662 Az nekem is lejött hogy fake, mert ez az idő a lydden junioron egy átlagos időnek számít (amit az alapbeállításokkal bármikor megfutsz) , pedig az a teljes pályának csak kb. a negyede. -
Joint Joe #1661 Köszönöm a segítséget!! -
#1660 Az valószínűleg valami elcsalt idő. Korábban is voltak ilyesmi idők, Codemasters-ék írták is a múltkori blogjuk, hogy próbálják kigyomlálni az ilyenek embereket. -
Loki of a Down #1659 Helló!
Én Steam workshop-ból szedem. Általában jobb, mint az alap. -
Joint Joe #1658 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy hol találok beállításokat az autókhoz? Próbáltam keresni a google barátommal, de nem jártam sikerrel :/ -
Musicking #1657 0:34-35-nél ott a 6ik fokozat vége, de már nyomni is kell a féket és rakni vissza 4be a jobbos miatt. Három helyen szoktam 2est szúrni egy rövid időre, a joker előtti balosnál, 0:25-nél és 0:42-nél de ott is csak azért hogy kicsit kitörjön a járgány hátulja. Persze lehet ezt másképp is, de nálam ez a koncepció működik nem is olyan rosszul.
A WR idők közül megnézném hogy sikerült összehozni a 0:19es lydenn full körrekordot.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2016.01.17. 14:45:17 -
Solt #1656 No, a WR időkkel meg az a bajom, hogy amelyikről nincs videó, azt kétkedve fogadom... némelyik nagyon irreálisnak tűnik. :) -
#1655 Ja az nekem is soknak tűnik, tekintve, hogy pár lassabb kanyarból néha 2-esben jövök ki:D -
#1654 Harmadik az túlzás is, nagyon nagyon nagyon rövid áttéteknél van értelme egyébként bukó és nem feltétlenül a rajt, hanem utána nem tudod kiautózni a teljesítményt 4. 5. 6. fokozatban. Az AI-t meg ne nagyon vegye alapul senki mert hulla gyenge a WR időket kell nézni ;) -
Solt #1653 Számomra is újdonság volt, sőt hihetetlenül is hangzott, de jobban belegondolva van olyan pálya ahol van ebben logika, mert nem tudják rendesen elosztani a fokozatokat... a másodikkal meggyőztek, de a harmadikat még mindig túlzásnak tartom. :) -
Solt #1652 Ne reagáld túl szerintem... semmi gond nincs addig, amíg kulturáltan meg tudjuk beszélni a vélemény különbségeket. ;) -
#1651 Semmibaj:) Ja, a 208-ak nagyon jók voltak, idén szerintem Hansen a legesélyesebb a vb-re.
#1650 Hát nem tudom, igaz én is most hallottam(és próbáltam ki) először a 2-esből indulást, de szerintem többet számít az, hogy magát a rajtot, hogy kapja el az ember. De majd most megyek párat 2-esből csak kiváncsiságból:D -
Musicking #1650 Szerintem azért vannak különbségek, viszont nehezen hiszem hogy kilőtt segítségek mellett hamarabb hamarabb előre küzdöd magad (miközben felváltasz 2 sebességet), mint 3ikból indulva egyenletes gyorsulással. Mivel tegnap úgyis toltam rx bajnokságot Subaruval (ami kb egy szinten van a 208-al) is és befigyelt a höljes full így felvettem belőle a rajtot, ezzel a váltóbeálíltással.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2016.01.17. 10:19:33 -
#1649 Bocs igazad van, csak egész nap belekötnek mindenbe amit írok, kicsit túlreagáltam a smileykat, ne haragudj. Egyébként most a Peugeot jött föl nagyon Hansenékkal, ők fogják vinni az autót KPT-nek, kíváncsi leszek nagyon. -
#1648 Nem értem, miért kell felháborodni azért mert vissza kérdeztem.
Szerintem kb. ugyanott van mint a Polo ami meg kb. ugyanott mint a DS3.
Kb. ugyanannyira erős, ugyanannyi kg, és ugyanúgy 2 sec a 100-as sprint(ezeket a VW honlapjarol neztem, nemtudom mennyire reálisak).
Másrészt meg egy szóval se mondtam hogy jobban tudom, csak leírtam azt amit találtam a neten, de mindegy. -
#1647 Ezen az SG-n már nem érdemes semmit írni komolyan, mindig jön valaki aki rohadt okos. Szerinted egy Beetle hol van egy Solberg féle Citröen-től? Mint Makó Jeruzsálemtől kb... -
#1646 Igen?
Mert így nézegetem az adatokat (VW Beetle GRC vs VW Polo RX) és nagyon hasonlóak.
És a Beetle-nél azt írják, hogy FIA/GRC szabvány szerint van építve/tervezve:D
Meg a Beetle bent is van a várható autók között:D
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2016.01.16. 22:00:07 -
#1645 Jogos, mert Barcelona (megjegyzem az is egy szar :D ). -
#1644 Pár tízezer EUR :D Ez kb olyan kérdés, hogy mi a különbség egy WTCC meg egy TCR-es autó közt... nem sok tulajdonképpen :) -
Nálam mindenképpen Dirt a nyerő -
#1642 Azért ne állítsuk úgy be, mintha olyan orbitális különbségek lennének. Legerősebb AI, 5/5 fejlesztés az autóban.
kép
Csak a rend kedvéért a bal oldani az 1-esből indulás.
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2016.01.16. 19:06:21 -
#1641 -
Solt #1640 Miért nem hatodikból? Akkor váltani sem kéne és már az első körben leköröznéd őket, ha ilyen ügyes vagy! :D -
Musicking #1639 Ja másodikból vagy harmadikból, az esetemben még hosszabra is vannak állítva a fokozatok. Azt azért megnézném DR esetében 1-es fokozattal rajtolva hogy sikerülne neked az alap Höljes pályán már a jokernél ekkora előnyt összehozni, persze nem a kezdő nehézségen.(kep1 kep2). -
#1638 Mi a különbség a GRC meg az RX autó között?:D -
Solt #1637 Nem a pályán van a lényeg! :D
#1635: Én mindent elhiszek amit alátámasztanak... :) -
#1636 Mondjuk ez meg pont nem a török pálya :D (videó címe megtévesztő...) -
#1635 Alap értsd nem különleges, nem életidegen... Az AI-t hátramenetben is le lehetne rajtolni szerintem olyan gyenge. A török pálya egyébként elég speciális (szar), itt nem csodálom hogy ennyire szét vannak tolva a fokozatok. Általánosságban kettesből rajtolnak, trust me bro. -
Solt #1634
De ez meg az ember... :D Tehát nem "alap" a másodikból indulás, hanem beállítás, és nyilván pályafüggő is, de ettől függetlenül nekem ez új, a játékban meg simán lerajtolható az AI első fokozatból indulva. :)
(egyébként meg elég szépen eljött a rajtnál)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.16. 15:58:04 -
#1633 Tessék :) Tökéletesen látszik a kettesből rajtolás és még a pálya is ugyanaz mint amit a Norbi mondott :D
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2016.01.16. 15:49:57 -
#1632 Ez nem RX autó ember :D Egyébként áttételtől függ, be lehet állítani mindegyiket úgy, hogy egyesből menjen, ha magasra teszed az áttételt akkor működik. A Dirt Rallyban nagyon rövidek a fokozatok, van olyan amit élőben is így állítanak be, van amit nem. Amikor én anno EB-n voltam, ott beszélgettem a szerelőkkel ők a Volvo-ban pl nem használták az egyest egyáltalán, Peugeot-ban szintén.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2016.01.16. 15:47:15 -
Solt #1631 :)