DiRT Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
F1 2015- hoz keszul a cockpit allitas, a beton-gumi is sokkal jobb..
Ebben jobb az ffb es a kormanykezeles.
Eleg hihetetlen, hogy ilyen szepen elmegy a ket jatek egymas mellett !

Remelem egyszer azert csak cserelrnek egy floppyt a szomszed irodak !!! 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Na ez már vmi😊
alma2
Jo reszt a FOV kulonbozo erteketol is fugg. Minel nagyobbra allitod, persze egyre torzabb kep mellett, egyre gyorsabban suhannak el melletted a dolgok es egyre tavollabinak latod a kepernyo kozepen levo dolgokat.
Allitani egylore csak egy kulso progival lehet.
Nem, senki nem fogja lemondani, hogyan kell hasznalni, mielott megkerdezed 😊

fov changer

szerintem

Sziasztok! Beszereztem a játékot. Egy olyan kérdésem lenne h belső nézetből nem nagyon van sebességérzet. pl. Bumper camerából sokkal jobban érezni a sebességet. Ez mitől lehet?
Adam Jonas
Kár érte, epic előzés volt. 😊

Itt van egy onboard róla:

bmwcrash
A pályaelhagyásos előzésért😊
Norbi1990
Igen volt bünti, de nem vagyok biztos hogy a lökésért, vagy pályaelhagyásért.
bosco05
azt hiszem bünti is lett belőle, de nem fix
bmwcrash
Ha ilyet csinálsz mint 3:15-től online akkor le "noob"-oznak nem?<#idiota>

Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2015.08.05. 21:50:32
Shodan
Most örülök igazán hogy múlt héten vettem dedikált kéziféket, de ezt is szokni kell azért elég hamar keresztbe áll. Az aszfalt szerintem is továbbra sem az igazi. murva nagyjából ok.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Ha jól hangolod a váltót és a difit akkor a DR esetében még ennyi se kell, persze segítségek nélkül és kézi váltással. 😊
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.08.05. 13:55:16

Gondoltam, hogy sok kézifékezés kell a rallycross-hoz...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

A dirt3 rx részét én billel és kormánnyal is élvezhetőnek tartottam, a cmr2-t is szerettem régen, de azért az elég más világ volt, a dirt3 sokkal jobb RX téren. A cmr2-arcade rész kb az rf rallycross modjaihoz áll közelebb, ami elég gyengus főleg murván...

bosco05
Nézted már milyen autók vannak a Dirtben? 😄 Szerintem vedd meg, próbáld ki és csalódni fogsz, csak épp pozitívan. Az RBR szintjét simán hozza, illetve inkább úgy mondanám mindkettő másban gyenge. Ennek is vannak hiányosságai de még a 0.5-öt sem érte el és EA, szóval itt még bármi lehet 😊
Adam Jonas
Én anno billel próbáltam a Dirt3 RX részét, olyan CMR2 - arcade játékmód feelingem volt vele.

Jégen még lehet gyorsabban is fordulnak szöges gumival mint aszfalton( vagy talán murván?) ezt még anno Benik Balázs meg Szabó Gergő mondta.

Viszont RBR-hez visszatérve, egyetértek azzal hogy talán tapadhatna jobban is aszfalton az esős gumi. De tegyük hozzá amit a tv-ben látunk hogy esőben nem mozognak máshogy az autók. DE, máshogy mozognak látszik, ha sok rally felvételt nézel. Ráadásul ilyenkor pl a wrcket átkapcsolják esős beállításokra, amit az rbr-ben nem lehet megtenni, legalábbis úgytudom a setup részben a hajtással kapcsolatos dolgokban nincs annyi állítási lehetőség amivel ezt meg lehetne valósítani.

Olyan van aki próbálta a Dirt3 rallycross részét és élvezte? Az ő véleményét meghallgatnám a Dirt Rally RX részéről.

Azért az túlzás hogy a rajttól a célig csúszol..... Esőbe tényleg csúszós, no meg ha rárakod a fűre a kereket.

De én még mindig azt mondom hogy Tv kamerából nézve nincs olyan játék ami közelebb áll a valós autómosgásokhoz.

A dirt rally-t még nem próbáltam. A korábbi verziókban elég jó volt az RX része. Videó alapján tényleg kicsit gyengusnak tűnnek a kocsik.
Az aszfalton pl német-en elég furán mozognak.

Az alap RBR-es kocsikat (2L turbó, aktiv difi stb,) meg ne hasonlítgassuk már az 1.6L-es, kisebb szűkitős, passziv difis mostani WRC-khez

Norbi1990
Ez a rallycross autó elég fura amúgy. Nem vagyok benne biztos melyik pályán mentem (elég egyszerű, kívül van joker kör murvás és a végén ilyen szűk derékszögű kanyar vezet vissza a pályára) van benne egy 180 fokos visszafordító jobb kanyar és ott ha csúsztatva mentem be, vagy kézifékkel és parkettáztam a gázt egyszerűen kiforogtam vagy olyan lett volna mintha nem vitte volna át a hajtást a kocsi, mert nem pörögtek a kerekek.

Nem tudom én arra számítottam hogyha befordítom az autót 180 fokkal és nyomom a padlót akkor mind a négy kerék elkezd kaparni mint az állat (600 lóerőnek simán kellene szerintem) és kivisz a kanyarból, ennek ellenére tök mást csinált nekem..
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.08.04. 18:36:55
lac coo
Hat en finnyas vagyok , nekeü ez mar oriasi gond 😊)

Alexease
Egy kicsit kockas a mukodes, az tuti😉 Az aszfalt is azert nem tetszik, peldaul a cross palyakon, mert ha kanyarodas kozben megyek ra, azonnal megcsuszik, keresztbe all es dritelni akar😉
bosco05
igen ott van némi gond, de közel sem akkora mint ahogy írjátok 😊 igazából ennyi, hogy ezzel az átmenettel van gond túl hamar veszít tapadást és túl hamar is fog újra, ha ezen picit csiszolnak perfekt lesz
lac coo
Hat szerintem ilyen hirtelen egy bumi sem tud tapadast fogni.
Gyak itt ninxs is atmenet , csuszik, aztan egy szempillantas alatt etapadt megy egyenesen elore .Ilyen nincs , meg kivulrol a latvany is eleg lehetetlen.
Nem azzal van bajom, hogy nem csuszik mint diszno a jegen...De ez a tapadas visszanyeres ez nem jo, az tuti.

Alexease
Mozgasra, mukodesre, latvanyra valszeg eleg jol belottek, azzal nincs gondom, hihetoen mozognak, gyorsulnak, lassulnak es kanyarodnak. Nekem meg mindig az FFB-vel van bajom (nem mintha vzettem volna rally autot😄DDD)... Meg az aszfalt eleg furcsa. Persze tuti teljesen mas egy rally/terep/cross gumi az szfalton, de akkor is.
bosco05
Jó helyen tapogatózol. Én ültem már ilyen autókban hálégnek (corolla wrc és evo) és eddig ez a játék hasonlít a valóságra legjobban rally téren, meg talán a rallyfactor féle rf (az egy picit jobban 😊 ). Az RBR 1000x rosszabb ezen a téren, ott négy kerékkel csúszol a rajttól a célig és egy kis esővel már olyan lesz mintha tükörjégen mennél, pedig valójában alig van különbség a rallyban száraz jeges és esős pálya között, mivel ezek erre vannak kitalálva. Hóba jégen felrakják a szögeset és hajrá!
alma2
csak neked.
dsfertujztuilgjk

szerintem

botyika
Nem tudja valaki mikor lesz már végre újra valami rally frissítés? Ezek a hegyrefelmenős meg rallikrosszos izék nagyon nem érdekelnek..
Na igen, az is... De Kunosnál az sem reménytelen :-)
Elég sokat javult már most is...

lac coo
Hat ahhoz kellene egy normalisabb utkozes modell is 😊

Tomsteel
Én csak videókat néztem róla, el se indítom. <#idiota>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Én AC-ban várom a rallycrost. Ha ott összeraknak valami jó kis murvás földes fizikát, akkor az mindent visz...

Vicc hogy karral megy de avval meg kurvára nem érdekel!
lac coo
Én sem ültem, nem tudok jobbat csinálni, sőt semmilyent sem tudok csinálni...de nekem ez nagyon nem jó ....😊

Ha valóban ilyen egy rally, akkor se tetszik .

Toby0501
Hát nem tudom, nem ültem még ilyen autókban, csak láttam párat, meg belső felvételt és azokon is nagyon tapadósnak tűntek. Jó lenne, ha lenne valakinek rallys ismerőse és odaültetné pár órára a gép elé, hogy mondjon véleményt.

lac coo
Rossz galaxist , bolygót és fizikát vettek alapul ! 😊)

Alexease
Nem jo <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.08.03. 22:24:58
Toby0501
Miért, mi a rossz benne?

lac coo
Nem igen írok ilyeneket ilyen fórumba, 600 db ember nekem szegezi a kérdést, hogy ugyan mi a rossz benne 😊))

Toby0501
Ne ide írd, hanem a Codies fórumra, hátha eljut a fejlesztőkhöz. 😊

lac coo
Nem, nem müxik se aH váltó se akuplung...

De ez a beton még mindig förtelem, menekültem a cross futamból is, ez így egyszerűen kuka . Ennél még D3 is jobb ....😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.03. 21:53:26

A honlapjukon erről semmit nem írnak. (Összesen ennyit találtam a Renault-val való kapcsolatukról. Ez inkább design, mint szimuláció.) Inkább hiszek a honlapjukon (nem) található információknak, a korábbi játékaik arcade mivoltának, a WRC 5-ről készült eddigi videók arcade mivoltának, mint hogy forrásmegjelölés nélkül milyen PR szagú cikk jelenik meg a magyar sajtóban.

lac coo
Meg az is lehet, hogy mukodni fog a h valtom ? 😊)

alma2
Epp a mai patch, hozza be a szabadon konfiguralhato vezerloket. Olvasd el, hogyan lehet, ha eddig nem tetted volna.

szerintem

Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy a jó Istenért sem akarja felismerni a MOMO Racing Force feedbackomnak a pedálsorát.
Minden más játékban működik+(RBR,GT Legends,Race 07)
Van valakinek valami ötlete ezzel kapcsolatban,mert néztem már a külföldi fórumokat de semmi!
Előre is köszi a válaszokat!
Elvileg a Renaultnak csináltak szimet, nem játékot😊)
Totti5
Jópofa a rallycross. Full szabályrendszer, vágásért is büntet ( szól h vizsgálják a bírák, és a végén hozzáadnak az időhöz ) stbstb... a szokásos Codie féle cucc.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
Azert vannak benne normalis fejlesztek is (pl. FFB vagy kormany kikapcsolgathatosag):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Features

Embark on a new World RX Career and Custom Events
Two new circuits, Höljes, Sweden and Lydden Hill, England both with three routes each
Official FIA Rallycross Championship drivers, cars and liveries
Anti-cheat stuff which will stop the small few from messing up our leaderboards. Our next step is to tell your mum you’ve been cheating – don’t say we didn’t warn you
Ability to identify your device as a wheel if you own one which isn’t supported yet
A brand new DiRT Daily Event type where you’ll be competing against the community Delta
Ability to repair a puncture mid-stage
Ability to disable replays in the options (this should help fix the stuttering some users experience)
Ability to remove the drivers arms without causing him to bleedout
Now have the ability to return the wheel back to zero degrees when your car is reset
Additions

Three new World RX cars: the Ford Fiesta WRX, Volkswagen Polo Rallycross and Peugeot 208 WRX.
Two new tracks: Lydden Hill, UK and Höljes, Sweden.
New music tracks for your listening pleasure.
Toggle added to enable centring of the steering wheel when the car is reset to track or starting a new race. This can be turned on/off from the “Advanced Wheel” menu in the options menu by toggling “Centre Steering”. The strength of this effect can be tuned from the “Vibration and Feedback” menu by changing “Steering Centre Force”.
Added a FFB slider to control the strength of the force applied when centring the wheel.
Clutch deadzone and saturation sliders have been added to the advanced wheel options screen.
Added support for the Leobodnar Sim Steering FFB system.
A game preference has been added to allow for the driver arms and steering wheel to be hidden when using an interior camera.
Progress bar now has red/green markers showing the split when completing a sector.
Fixes

The “Little Light” achievement now unlocks after fulfilling the criteria.
Win Championship based achievements now unlock after a player loses an event during that championship… Sorry.
All Hillclimb achievements now unlock correctly when the requirements are met.
Terminal reset lines on the Monte Carlo rally route Pra d’Alart have been pushed back from the track edge.
General art fixes to the Germany routes.
Visual co-driver calls improved throughout all tracks.
Ambience added to German routes.
Various fixes to benchmark mode race playback
Solved issue where the game would freeze and stutter while driving when the user has multiple hard drives.
Added functionality to override the type of device for a controller or wheel – enabling advanced options for these input device respectively.
Steering linearity is now being applied to the Microsoft Wireless Speed Wheel.
Position difference. Indicator shown in the Championship Standings for a Hillclimb event now displays the change in championship positions.
Fixed an issue where the distance required to unlock the later engineers wasn’t updating.
Fix for replay camera sequence sometimes getting stuck on the onboard camera.
Issue where the default vehicle tuning settings were not being applied correctly is now fixed.
Fixed an issue where cars would flip or launch into the air when driving at speed near low height objects… We’re gonna miss watching those videos.
Upgraded motion platform and telemetry peripheral support so you can now run as many DBox and UDP streams as you want, simultaneously without the need for 3rd party software.
Finishing 16th in a championship event will now give considerably less rewards.
Fixed a problem where the game would cause random inputs in the menus that didn’t come from you.
Various fixes to improve stability and reduce jitter in post race cut scene and replays.
Fixed the championship position indicators displaying the wrong information.
Fixed issue where warning message were still present on screen after completing an event.
Updated vibration and feedback screen to display descriptions for each of the options.
A wide range of fixes and tweaks to prepare for the upcoming content.
Alexease
Lehet hogy beneztem a keszitok nevet vagy valami mast😉
Tetszik a rallycross rész, sokkal jobb, mint amire számítottam.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Nem tudom , csak kerdezem, nekem semmit nem mond a csapat neve, nem vagyok tul tajekozott ilyen teren .

Adam Jonas
A WRC5 egy ugyanolyan hulladék lesz, mint a Seb Loeb Evo Rally. Diego Sartori hál'istennek végre nem a Sector3-nál rontja a levegőt, hanem a Kyloton-nál.