2874
  • Sponnyabob
    Az AMD kártyák nyűgjén javítottak az új patchben?
  • Adam Jonas
    Már megy délután óta a dirtgame.com oldal.
  • danikosz
    Hát ha visszatér a ligákba a saját team opció,akkor lehet állítható lesz vagy valami. Akkor meg kicsit alakítják az admin felületet az event készítésnél.
  • f2d
    Hmm..., R 5 Turbo, végre már valami érdekes.
  • alma2
    na meg a reklam is itt van:
  • GPx8
    Nem.
  • alma2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hello all! At just gone 11am today, we released a patch for DiRT Rally. Here's a rundown of the patch notes:

Performance when Weather is set to Low should improve.
    Leagues will now use a set of stock engineers. The option to use Career Engineers as an option will be going live on the website later today.
    There are various tweaks and fixes for the audio in Sweden.
    Rallycross tracks have been allocated more memory, to prevent cases where they forget to load.
  • Különc
    Fizetős content lesz ez?
  • GPx8
    Megkapom a két kedvenc Renault rally autómat, most már csak a Toyota Corolla WRC hiányzik (nekem)... :)
  • GPx8
    Úgy tűnik!
    http://blog.codemasters.com/community/02/new-content-for-dirt-rally/

• Különc
    Nem tudok jelentkezni ligába vagy a leaderboardokat megnézni, mert ide irányít minden link, pl az ez alatt lévő postban lévők is

Ide

Hegesztenek valamit?
  • danikosz

VSR DiRT Rally event! Hamarosan kiírjuk a DiRT bajnokságot,addig is mindenki alapozzon. Most csak egy kategória lesz, méghozzá az R4! Hat görög és hat wales-i szakasz.

Szerviz : Mivel jelenleg személyzet nem használható, ezért minden szakasz után tudtok javítani. Úgyse ér kb semmit.
    Ligába belépés
    Utoljára szerkesztette: danikosz, 2016.01.30. 13:28:32
  • Adam Jonas
    Aki esetleg össze szeretné vonni a kellemest a hasznossal: http://www.pcguru.hu/elofizetesi-csomagok/eves-elofizetes/382
  • Solt
    PH-n van egy srác, aki tagja a fejlesztőcsapatnak. Szedjétek össze azokat a hibákat, hiányosságokat amik még a hivatalos fórumon nem ismertek, elküldöm neki, hátha történik valami az ügyben.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.29. 11:13:12
  • bosco05 #1696
    A quattro difi beállítás nálam is eltűnt, de volt még más is ami elpárolgott az 1.0-val sajnos. És nekem is 7770 van és úgyanúgy bugos mint mindenki másnál :S
  • Musicking
    Konkrétan a video leírásában egy 7850es kártya van feltüntetve, de 7700 esetén is hasonló gondok vannak és nem a játékhoz szükséges minimum konfig szint.
    Több mint 300 órám van benne amiből 200at a 0.8as verzió megjelenéséig toltam bele tehát valószínüleg nagyobb rálátásom van hogy mi és hogyan működött eddig. Rally quattro-t gondolom kevesen bütyköltek de pár rally oldal (nem a játékkal foglalkozó oldalak) a center difi esetén esetén 50:50 és 20:80 közötti állításokat említ, tehát nyilvánvalóan állítható. Ha nagyon szükséges készíthetek egy képernyőmentést a 0.7es verzió quattro setup felületéről.
  • bosco05 #1694
    igen javítva vannak, csakhogy már kutya sem rbr-ezik sajnos :( amikor pörgött akkor ezek a dolgok mentek és simán lehetett wrc futóművet rakni az n3 alá és további fincsiségek :) és akkor még az ip ellenőrzés sem tartott sehol... tudom hogy mára teljesen össze lett rakva a plugin és tisztelem azokat akik időt energiát nem sajnálva idáig jutottak vele, mert óriási dolog, de lejárt az ideje sajnos...

@GeriDoc: AMD kártyákról van szó, azok hibáznak az új driverrel és az 1.0 óta van csak ez.
  • GeriDoc
    Mostanában elég sokat megyek vele, de egyik hibát sem tapasztaltam azok közül, amit írsz, vagy ami a videón van (Intel-Nvidia konfig, az is az elavult, gyenge verzió).
    Az Audinál nem lehet, hogy valójában sem lehet állítani difit, ezért itt sem?
  • Musicking
    Pl. ilyenre , ami a final verzió 'újdonsága' mert az early acces alatt nem futottam bele ebbe a fícsőrbe. Ráadásul még csak nem is driver hiba mert ugyanazon driver esetén a 0.7 és 0.9es verziók nem bugolnak így. De a grafikai bugok mellett szarakodik az rx rész is ami offline vagy pvp esetén is random kiakad a 1-1 pályabetöltésnél. A quattronál nincs lehetőség front és center difi állításra meg ilyen apróságok. Gyorsan összehányták a final verziót és cirka 2 hónapja tesznek rá magasról, Bezzeg ea alatt egy hét alatt jött hotfix a komolyabb hibákra.
    Utoljára szerkesztette: Musicking, 2016.01.29. 00:11:04
  • alma2
    Egesz pontosan milyen grafikai hibakra gondoltok amd kartyakon?
    A csikos fakra, fure, ami igazabol, nem sok vizet zavar, vagy valami masra?
  • Norbi1990
    Hát nekem meg nem fut hibamentesen :D
    Örülök hogy neked igen :)
  • atiwrc
    "főleg ismerve a simfansnál is előforduló rengeteg csalást, álnéven futást, setup haxolást."
    1.Csalni rbr-be? Ha a vágásra gondolsz azért durva nagy vágásokat nem sok helyen lehet alkalmazni és ezt rendesebb bajnokságban ellenőrzik is a szervezők. (Azokról a valótlan időkről ne beszéljünk, amikor valaki nem képes az itiner alapján végigtalálni a pályán)
    2.Az álnéven futást is lehet szűrni IP cím alapján.
    3. Mi az a haxolás? , Tudomásom szerint a setupok ellenőrzése is lett javítva nem olyan régen, így irreális adatokat nem tudnak megadni....
  • bosco05 #1688
    Persze egyetértek, csak itt túl könnyű...
  • Tommy78
    Ezért írtam, hogy teljesen mindegy mit csinàlsz, nincs az a jàték ahol ne lehetne csalni ha valaki csunyàn mondva erre élvez, hogy így nyerjen, akkor úgyis megtalàlja a kiskaput.
  • bosco05 #1686
    Okés, nincs baj én csak elmondtam az észrevételeimet :) Biztos hogy az összes szakaszon hibamentes? Te lennél az egyetlen a földön :P A Codies már el is ismerte a hibát és a konzolos releasek után fognak vele foglalkozni. Igazából az, hogy ez a bug van nem is vitatéma sehol sem, mindenki tudja :) Még egyszer sok sikert a versenyekhez, mi még azért törjük a fejünket tovább picit, meg még váltok pár levelet a codies-al, mert ezeket javítani kell és a replay pedig elengedhetetlen lenne :S
  • Gilb3rto
    AMD kártyám van bosco nekem az összes szakaszon hibamentesen fut a legújabb Crimson Driverrel.

Csalók mindig voltak, mindig lesznek, akinek ez az egy okoz örömet hogy azzal nyerjen annak megadjuk az élményt :) Sztem akik azért csinálják mert szeretnek versenyezni, azok így is jól érzik majd magukat ha csak10.-ek lesznek, a cél pedig ez, egymásban meg amúgyis megbízunk:)
  • bosco05 #1684
    A grafikai bug nem egyéni probléma, Amd kártyával új driverrel mindenkinél előjön. Tele van vele a codies fórum. Megértem az optimista hozzáállást, bár nem értek vele egyet, főleg ismerve a simfansnál is előforduló rengeteg csalást, álnéven futást, setup haxolást. Szerintem az emberek sajnos nem ilyen jó lelkű fair versenyzők, mint ahogy te látod, de azért reménykedem benne, hogy van igazság abban amit írtál. Ettől függetlenül én maradok szkeptikus és tartom, hogy az eleje így akar majd nyerni és ez sajnos pont a fair versenyzők mókájának rovására megy majd. Sok sikert a bajnoksághoz, nekem sajnos AMD-m van így ha nem nézitek a szakaszokat nem tudok indulni. Szerintem ennek azért olvassatok utána mert tényleg nem egyedi eset és közel félszáz tesztfutam kiírása alatt összegyűlt tapasztalataimmal próbáltam segíteni.
  • Tommy78
    A Citroent elírtam, jogos javítottam, biztos az RX verzió miatt maradt meg bennem. Szóval Mini akart lenni a DS3.

Az elözö hsz-re:
    1. Alt+F4 nem tudtam róla és nem is nagyon foglalkoztat, ahogy az "ismert" vàgàsok sem. Ha valaki így akar nyerni és az érdekli, hogy ezeket a helyeket keresse, egészségére. Ha valakit a csalàs visz elöre vagy ezt élvezi hajrà. Nem mindenki így àll a dolgokhoz. Arról nem beszélve, hogy szinte minden jàtékban van lehetöség csalàsra.
    3. Benne van a szabàlyzatban, hogy bàrmikor vàltoztathatunk rajta.
    4. Nem tapasztaltam eddig grafikai bugot, se a többiek, így valószínüleg ez egyéni probléma.
  • danikosz
    Ez igaz,crossba van csak sajnos a DS3.
  • bosco05 #1681
    És még egy apró észrevétel, a kiírásotokban szerepel a DS3 WRC, de a játékba nincs ilyen autó. A Citröen C4 van ugyan, de az meg nem egy kategória az új 1.6-osokkal, ahogy a Focus sem, de persze ez meg a ti döntésetek, nem akarok beleszólni, tényleg csak észrevétel.
  • alma2
    Most porgetem vegig a masters bajnoksagot offline, jott Monte Carlo. Eddig a jelek szerint nem sikerult osszehoznom ezt a kombot, de a group b 4w kategoriaban is, ugy csuszik, mintha korcsolyapalyan mennek. (Egy-ket eve volt ilyen film is a rallyrol, ahol tenyleg mar-mar vicc kategoriakent csuszkaltak faltol falig 20 km/h-val az eletben), na ugyanez az erzes siman megvan itt is :)
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.01.27. 16:34:47
  • bosco05 #1679
    Nem belekötni szeretnék, csak nem titok, hogy mi is gondolkodunk egy rally bajnokságon (ezért is volt a millió teszt futamunk) és pár kérdést szeretnék feltenni barátilag.

1. A legégetőbb probléma szerintem az, hogy egy laza ALT+F4 kombóval bármelyik szakaszt bármikor előről lehet kezdeni. Ez ellen van valami ellenszeretek esetleg (itt jön be az, hogy akkor nyomok super rallyt bünti nélkül amikor akarok sajnos :S ).

2. A replay mentés hiánya miatt minden ismert vágást végre lehet hajtani, ami szintén ellenőrizhetetlen sajnos.

3. A szervízt éppen szétkúrta a codies, mi van ha visszateszik és viheted magaddal a brigádot újra? Akkor megint nagyon sokat lehet javítani egy szervíz idő alatt.

4. A jelenleg kijavítatlan grafikai bugok miatt rengeteg versenyző hátrányból indul, gyakorlatilag van olyan pálya ami emiatt játszhatatlan, azokat nem teszitek be?

Bennem ezek merültek fel, ami miatt mi még nem tudjuk elindítani a sajátunkat, de érdekel, hogy esetleg ezekre van-e valami ötletetek, esetleg dolgozzunk össze ha van kedv :)
  • Tommy78

Február 8-án elindul az SRS szervezésében az első Dirt Rally Bajnokság, mely ingyenes, és minden rally fanatikust szeretettel várunk egy jó mókához.
    Röviden a Bajnokiról:

A futamok 2 hétig tartanak majd nyitva, egy Rally 3 Leg-et (3 versenynapot) foglal magába, melyek minden alkalommal 8 szakaszt jelentenek majd, tehát 24 szakasz vár mindenkire 1-1 versenyen.

A versenynaptár:

1. Monte-Carlo, Monaco, Február 8-21.
    2. Varmland, Sweden, Február 29 - Március 13.
    3. Jamsa, Finland, Március 21 – Április 3.
    4. Baumholder, Germany, Április 11-24.
    5. Argolis, Greece, Május 2-15.
    6. Powys, Wales, Május 23 – Június 5.
    7. Pikes Peak, USA, Június 13-19.

Bajnokságra jelentkezés:

Mindenkinek, aki indulni kíván a bajnokságban, jeleznie kell ebben a topikban az alábbi adatok megadásával:

Játékban használt név:
    Valódi név:
    Elsődleges Kategória:
    Másodlagos Kategória:
    Elsődleges Választott Autó márka/típus:
    (másodlagos autó márka/típust nem kell megadni csak akkor amikor kategória vagy kategórián belül megtörténik az autó váltás)

SRS Rally Információk, linkek a Bajnokság csatlakozásához :

SRS Dirt Rally Leg1

SRS Dirt Rally Leg2

SRS Dirt Rally Leg3

Bővebb információk a szabályzatban:
    Infó, jelentkezés

Jó szórakozást!
    Utoljára szerkesztette: Tommy78, 2016.01.26. 22:22:14
  • Musicking
    Majd ha legközelebb csapatsz az Audival nézz már bele az advanced setup-ba, nálad is hiányzik a front- és a center difi állításának lehetősége? Köszi. A fájlok rendben vannak és teljesen új karrier esetén is fenn áll a probléma így arra tippelek megint piszkálgatták a B csoport járgányait, mert 0.9esetén még megvoltak a hiányzó opciók.
  • danikosz
    Jól érezted,Group B autók között nagy különbségek tudnak lenni. Nekem a Delta jön be a legjobban.
  • csm
    sziasztok. nem rég kezdtem el játszani a Dirt-tel,hát az első pár méteren volt bukás rendesen :D gyorsan kezdtem egy karriert,1 év mini,feljutás,majd 1 év Audi S1, csak hogy legyen valami erősebb,azt a bajnokságot is sikerült megnyerni. Professionalon már 2 "szezont" kellett küzdenem az Elite-be kerülésért,ám meguntam az Audit,és átültem a Delta S4-be. Kezdetben ugye upgrade nélkül,de ígyis az első futamon 2.-lettem Wales-ben. A többit hol tempóval,hol kisebb-nagyobb szerencsével nyertem meg. Jóval könnyebben verhetőek az ellenfelek a Deltával,mint voltak az Audival. Ekkora különbség van a két autó közt,van valakinek tapasztalata vele?
  • Solt
    Jól van má, engem csak a mozgó kép kötött le... :D

Köszönöm...
  • lac coo
    Shifter: Thrustmaster TH8RS

Oda vagyon írva ! :D
  • Adam Jonas
    Videó leírás...

Shifter: Thrustmaster TH8RS
  • Solt
    Urak,

Milyen váltóval tolja a srác? Nem tudom kivenni... :S