2874
-
#1470 Az lesz köszi! Mondjuk mivel ez lesz vele a fő játék a szekvenciális váltó miatt is inkább a g25 érdekel. -
Hasselhoff72 #1469 Nezegesd a PH-t en par honapja vettem g27-et eleg jo allapotban. -
#1468 Alapból berak a leggyengébbhez és utána ha jól mész feljebb rak. Elején mi se tudtuk elverni. Montén verhető volt de Wales és Görög az olyan volt hogy folyamat kaptunk tőle kb. -
Solt #1467 Az egyik RC pályán a Polo bal hátulját nekicsaptam a palánknak... defektet kaptam, elkezdett leengedni a gumi, majd fél körrel később lerobbant a felniről! :))) -
#1466 Úgy rémlik, hogy először ilyen 20-30-40 körül ad csak. De akkor még a 3 részre osztott szakasz van. A legvégén már rendesen egy felfutás és fizet. 140 körül kapok asszem és nem annyira nehéz. Gép 9:10 körül megy és ha ügyes vagy akkor 8:30 körül le tudod futni,szal még hibázni is lehet benne bőven,hogy sok pénzt kapj. Délután megnézem én is ezt a számot, hogy nekem mennyi a rally,cross,hillclimb -
#1465 Ma meghatjuk a régebbi kocsikat. C4 meg Focus. Kiv vagyok hogy melyik a gyorsabb. -
#1464 azzal tolom, már lassan 5 éve.
hát nem egyszerű...főleg a svéd pályák most..
kb 1 óra játék után már meleg volt a kormány motorja, annyit tekergettem :D -
#1463 Ha valaki tolja G25-el megköszönnék egy élménybeszámolót :) (igencsak birizgálja a tudatom, hogy ehhez már tényleg érdemes lenne beszerezni egy kormányt, de 10-20k kategória nem érdekel, a G27 pedig baromi drága) -
#1462 én is ebben bízok, meg az autó beállításaiban majd.De nagyon pontosan kell menni ahhoz hogy meglegyen az első hely -
#1461 A pályák megismerése talán majd idővel akkor segít. Sajna nincs 100k forintom kormányra :) -
#1460 ha jól olvastam a bajnokságban open kategóriával kezd,és ha a végén valahol az első helyek között végzel akkor átrak a következő nehézségre.Viszont ha feladod az elkezdett bajnokságot akkor visszasorol.szóval elég hülyén lett ez kitalálva.
Amúgy az elsőt nagyon nem egyszerű megfogni,ráadásul nem hibázik,mindig ugyanaz az első,míg a többi azért cserélődik -
#1459 Nyilván, viszont az early access idején teljesen reménytelen volt billel, mostanra viszont már elég korrekt billel is az irányítás. Kontrollerrel 3 kanyar után feladom... XD Átbújtam a beállítási lehetőségeket, de valahogy nem sikerül megtalálni a szint beállítást. Elképzelhető hogy nincs benne? -
#1458 Valszeg a legkonnyebben vagy igy is ;) -
#1457 "Szerencsere" ezt mar nem bill-re optimalizaltak, igy valszeg nehezebb normalisabban tolni neki. Gondolom van valami nehezseg allitas, mar regen nem inditottam el;) -
#1456 Hali!
A nehézséget merrefelé lehet beállítani? Nagyon élvezetes a játék, de a sikerélmény valahogy elmard, billel a 3. helyezet is rámver 10 mp-et... :) -
#1455 30mp-vel mentél jobbat egy 10 évvel fiatalabb kocsival mint én :D
szép vagy :D -
tbazsi95 #1454 DIRT Rally | VSR Event | SS2 Norraskoga | Balazs Toldi OnBoard
-
#1453 Na lehet itt nyerni is...csak meg kell hozzá tanulni az adott szakaszt, viszont így már nem rally hanem pályaverseny :) -
Musicking #1452 Ezt nemtudtam, egyelőre azon mentem a legkevesebbet 22/326/234 (hillclimb,rally,rx) arányban, meg kikapcsolt segítségek mellett ott érzem leginkább a kontroller hátrányait. -
#1451 fájdalmasan elpicsáznak már openbe :) -
#1450 És a Pikes Peak is nagyon jól lehet keresni. Ott is 1 felfutással a végén (ami 8-9 perc) 130-40 ezret lehet szerezni. -
GPx8 #1449 OK. Majd megnézem. -
Musicking #1448 Ugyanannyi idő a bajnokságban is lefutni is csak vannak következményei a bajnokság feladásának, illetva a full damage-nek :)
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.12.09. 16:47:19 -
GPx8 #1447 Köszi, annyi időm nincs, csak autózgatok. -
Musicking #1446 Bajnokságban (custom championshipben is csak ott nincs master nehézség) , az online eventeken és az RX bajnokságokon (kivéve PVP) fejleszti a csapat a saját járgányt. A fejlesztés foka függ az adott mérnökök szintjétől és a perk bónusztól. Minél nagyobb a csapat szintje annál nagyobb mértékben lehet javítani a járgányokat a szervízpontokon. A custom event szakasz gyakorlásoz meg setup-oláshoz jó. A stexet az RX versenyekkel lehet a legjobban gyűjtögetni, egy 'pályabajnokságért' csak egy szakaszt vont le a mérnököktől, masteren a győzelmért cirka 180ezer -javítási költség is járhat.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.12.09. 16:39:04 -
Solt #1445 Nem... tudtommal csak azoknál az autóknál érhetőek el a fejlesztések amiket megvettél, és mentél vele annyit a bajnokságban, hogy feloldja őket. -
GPx8 #1444 "This was done with 4/5 upgrade car. I was missing 25 extra hp from turbo 2 upgrade. "
Ez mit jelent? Én csak "Custom event"-ben megyek, ott már fel van tápolva sz összes autó? -
Solt #1443 Steam műhelyből elérhető az az FFB beállítás, amit én használok a G25-höz, ha valakit érdekel.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.12.09. 15:43:12 -
cargame #1442 Sziasztok.
Én billel nyomom egy ideje. Kíváncsiságból kérdem, hogy pl. a német Ruschbergen mennyit mentek? A 6:05 milyennek számít? -
Musicking #1441 A preferences alatt tudod állítani.
Amúgy ez a final verzió egy nagy bughalmaz, ennyi hibával összesen nem találkoztam az early acces alatt.
A hörjes pálya egy-egy részén villogó fekete textura a belső tükörben, sokszor már az rx pályát olyan nehezen tölti hogy annyi idő alatt majdnem lenyomom a futamot, ha nagy nehezen betölti akkor is random vacakol a verseny indítással. Ettől már csak az volt szebb mikor az egyik svéd szakasz rajtjához állt be, illetve próbált , mert nem jött össze aztán rajt után még nekem kellett kikerülni a jelzőtáblát. -
#1440 Amugy a kormanyt hogy lehet eltuntettni ? -
#1439 Hat a dukkozas nalam meg soha nem uszta meg :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.08. 21:46:42 -
#1438 Túl vagyok az első bajnokságon a Fulviával, egy pár apróságot leszámítva számomra teljesen rendben van a játék.(pl.: a kis cserjék kegyetlenül megfogják az autót / persze tudom inkább a pályán kellene menni/, egy fakerítésen meg úgy mentem át mintha ott se lett volna.
Egy kicsit erősnek érzem érzem már legkönnyebb fokozaton az ellenfeleket. 3. lettem az összesítésben,ebből a 2.hely könnyen meglehetett volna,de az elsőt csak a német szakaszokon tudtam néha megfogni. Kontrollerrel megyek,csak az automata váltó van jelenleg bekapcsolva,amíg megszokom a "fizikát", utána majd kilövöm azt is,ahogy néztem abban is marad bőven idő :) Jó lenne idő visszatekerés funkció itt a kezdetekben,sok anyázástól megmentene :)
-
#1437 Setupot mé' nem lehet bizgerálni?! -
#1436 En is, fejen allva, a hegyoldalt a bokrok kozott;) -
#1435 Em ennyi ido alatt a palya felenel szoktam tartani ...:)) -
Solt #1434 Ez katasztrofális! :) -
Musicking #1433 itt egy WR idő
-
szabi34 #1432 Sziasztok, az mért lehet hogy telepítés után ha el akarom indítani a játékot csak fel villan a kis Dirt Rally-s kép és ennyi... nem indul el. -