9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#1750 Azt vágom. De akkor mi értelme van az "isz"-nek? Vagy amig azt nem csinálod meg nem lesz iszes első kehely? -
SlickAdam #1749 több szintje van adott dungeon-nak (NEM layer-re gondolok)
katt -
#1748 Az nem az első kehely? Nem isznek vagy minek hivjak az utolsót( egy koponya).? -
SlickAdam #1747 utolso Pthumeru vege, ja.
johet a kod! :)
amugy NG++ nem tunik nehezebbnek. max egy picit lett az. echot is ugyanannyit dobnak, mint NG+ -ban.
felebredtem intro utan, onnantol szamolva 10 percen belül halott volt Tibi atya.:D -
#1746 Az igen. Az már boss. :o grat amugy. Ez ugye az 5. Chalice fajta végén van?
Amugy ha van még alap anyagod adok olyan chalice layer kódot, aminek a 2. Szintjén +15% heal runa van lootként.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.08. 15:54:30 -
#1745 ruhafizikát imádom, wet nurse is marha jól nézett ki, ahogy pörgött, meg ugye itt animációk is elsőosztályúak. Annyira beteg a design is. Terhes, véres ruha, azok a hangok... elborult egy játék :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.08. 15:24:07 -
SlickAdam #1744 na ja. de ha maximalista az ember (bar nem kell miinden chalice-t bejarni erte), akkor ugyis ramegy a dungeon temara. de nem csak Yharnam miatt, van csillio uj boss odalent. jobbnal jobbak. -
#1743 Azért durva, hogy ezt a storyban elég fontos szerepet játszó bosst chalice dungeon opcionális bossnak rakták be. -
SlickAdam #1742 helyzetjelentes:
- Final Chalice Boss is halott (spoiler-ben)
- sima Final Boss is, ugyhogy indulhat a NG++ !
- Level 167
- 69 ora
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
SlickAdam #1741 probaltam. nem sokat er.
kar, hogy nincs meg custom wallpaper. BB ikonok jok, csak kep kene mas. -
#1740 2.50el jött erre megoldás. Be lehet állítani árnyékot feliratnak -
SlickAdam #1739 EDGE magazin tesztek:
Battlefield Hardline - 7
Bloodborne - 10
Hotline Miami 2: Wrong Number - 5
Ori and the Blind Forest - 7
Kirby and the Rainbow Curse - 8
Axiom Verge - 8
Titan Souls - 5
"Ezidáig 17 játék kapott maximális pontszámot az EDGE-től (legutóbb a Bayonetta 2), ez pedig most eggyel nőtt, a Bloodborne ugyanis sikeresen zsebre tette a 10-est."
G365
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.08. 14:55:43 -
SlickAdam #1738 nem tetszik. tul sok a vilagos terulet a kepen, alig latszanak a feliratok :( -
#1737 Nem én nem akartam feladni, max Moby, de szerencsére meginspiráltam :) -
#1736 Itt a PS+os ingyenes BB téma -
#1735 Ahhoz képest, hogy abba akartad hagyni, mikor a fejszés 4edjére ölt meg egymás után :DD -
#1734 ps europe írta ki twitterre, de még nincs fent. Biztos majd store updattel. -
#1733 X1-re nincs valami hasonló? :) -
#1732 Minimum 25 végigjátszás vagy ahány fegyver van. -
#1731 Én is. Ezért bátorkodom kimaxolni a játékot. Az 6-7 év remeteség...nekem ennyi köv generációig elleszek :) -
#1730 :) nem drága :) Lechtre -
#1729 Huh de fasza hazamegyek le is szedem -
#1728 *trophy -
#1727 Van olyan rúna, ami gyorsítja. -
#1726 Na megfeküdt a Fater :D huh gyerekek nem volt semmi, de kicsit úgy érzem túl tápos voltam már hozzá :D -
#1725 Ja csak felesleges. Mert még teophy sincs érte.
Chalice-ert meg van ugye. Az meg mar most olyan nehéz, hogy csak lesek. -
#1724 Az az én tempómban lehet, hogy ki is tart a második részig :D
Más.
Stamina regaintt lehet valahogy gyorsítani? Mintha egyre lassabb lenne... :) -
#1723 NG++ állítólag nagyobb kihívás :) -
#1722 wow van PS+ tagoknak ingyenes BB téma storeba!
-
#1721 Ezt csak ng+ ig mondod. Nekem mar csak a chalice dungeonok jelentik a szórakozast. ng+ mondjuk végig viszem még. 4 boss van hátra. -
#1720 Az egész játék alatt nem megyek mással. Van még egy kirkhammer nálam, ha esetleg zsákosretket fújna elém a szél, azokra tökéletes a kavics. -
#1719 Azthiszem soha többé nem akarok mással játszani, csak ezzel a játékkal :DDD Tolni egész addig, amíg ki nem jön a második része :) -
#1718 Martyr Logarius buzigeci fasz fattyú tetves mocskos rühesparaszt lefeküdt aludni.
Az eddigi legszopósabb, leggennyesebb csatában.
lvl70. Már minden őrületesen drága.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.08. 13:38:37 -
#1717 csítos axe kell oda, L1 nyomva tartva akkorát odabaszarínt, hogy lehet nyomni a parryt -
#1716 első phasebe csak varázsol, utána már meleezik meg lerakja kardját, csak tiszta bugosak bossok sajnos és van amikor EZ mode, van amikor tolja rendesen a phaseket ahogy kell. -
#1715 őőőő srácok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van egy gecinagy vadkan a csatornában XD jol van ez így? :D -
#1714 Ez nem bullshit valóban igaz. ;) -
#1713 Hagyd már ezt a 12 órás bullshitet lécci :D -
#1712 Csatorna után lesz :)
Nagyon ügyesen felépített a pálya, és hihetetlen hiszen hiába látszik labirintusnak, egy idő után szépen összeáll a pálya. Olyannyira hogy sokszor egyik helyről kmekre a távolban vagy egy kerítéssel odébb látod az hogy előte ott voltál vagy mész oda, szóval egybefolynak a pályák. Legegyszerűbb a Nightmare Frontiner. A kezdő szikláról lelátni a abygadala,hoz. -
#1711 Transformálódik a király is én nem emlékszem rá. :)