9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #1830
    Tudom utánajártam már csak a fegyverhez kell a dungeon tudtommal. :D
    Csak hogy müködik egész pontosan azt nem tudom, mármint a használata csak a bogyó hatására változik ét? mert ezt insight-ért lehet asszem vásárolgatni. :)

Beast Claw kell hozzá, azt olvastam, és ezt asszem a dungeonok végefelé kapod.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.08. 22:05:57
  • Myselor
    nem mondtam hülyeséget :D figyeld beast transform
    beast
  • darkSectorxxx #1828
    Holy Blade, miért az a legerősebb? :)
  • darkSectorxxx #1827
    Picsu
    + root
    Central Picsu
    + root
    Lower Picsu

ez az 5 van nekem az első itemeknél, ebből a Lower jön most. :)

ezek vannak még a többi menüben 1-1-1 darab. :)
    Hintertomb
    Ailing Loran
    Great Isz
  • Moby
    Amúgy mér a holy blade-el mentél a végén? Addigra az a csíterfegyver? :D
  • darkSectorxxx #1825
    Ja oks. :)
  • SlickAdam
    jol sejtem, hogy te a root chalice-okat is nyomod? azok random generaltak. en csak a fixeket nyomtam:
    - alap pthumeru
    - central p.
    - lower p.
    - defiled p.
    - great p.
    +
    - ailing loran chalice (ezt lower vagy defiled p. utan, nem emlekszek mar, agyam semmi)
  • Moby
    Ne várj rám, menj nyugodtan
  • darkSectorxxx #1822
    Írj ha átmész NG+-ba. :)
    Ma én tuti most abbahagyom elég volt aludnom kell. :D

Tiszta mosottszar voltam ma is a meloban ez nem állapot. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.08. 21:53:43
  • darkSectorxxx #1821
    Acsikat nehéz összeszedni?
  • darkSectorxxx #1820
    Ja elhiszem, pl az első 5 kehelynél itt a Lower-nél 5. már a layer 1-nél éreztem hogy nem végigfutós, ellemben az első 4-et zsinórban csináltam full mindent felszedve halál nélkül. :D

Asszem akkor inkább hagyom. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.08. 21:49:10
  • darkSectorxxx #1819
    Kb , kérdezek sokat, és informálódom utána meg megyek a saját fejem után. :D

Picsu Dungeon-okból nekem 5 féle van.
    4 kitisztítva.
    5. a Lower az már 1x meg is haltam és a végén genyláda 3 nagy dagadékot betett 3 nm-nyi területre, még jó hogy csak ezekből 2 jött rám. :)
  • SlickAdam
    en is NG+ alatt foglalkoztam velük. melyebb szinteken eleve keves vagy elsö vegigjatszaskor.
  • TomStorm
    Játékon belül olvasok persze,én azt hittem,hogy külön oldalakra menjek fel neten mert oda nem szoktam:)

Azért kis Rpg-t nyomokban tartalmaz..
  • darkSectorxxx #1816
    yeee...:)
    akkor lehet ezeket hagyom egyelőre ugysem adnak extra dolgokat. :)
  • Moby
    Jaja. Még mr. Kőbalta(aka Darksector :D ) is rengetegeg informálódik(aztán vagy használja vagy nem, de olvas/youtubeot néz) :D
  • Moby
    Illetve annyira RPG, amennyit átvett a H&S genre az RPG-ből. Szabályrendszerek egy része. De ennyi.
  • SlickAdam
    souls jatekok feeling-jehez mindig is hozza tartozott az olvasgatas. specko tippek boss-okhoz, titkos helyek, targyak, roviditesek, ...
    persze csak miutan mar bejartad magadtol az adott helyszint, kiserleteztel picit karival, ...
  • Moby
    Pedig ezt nem úszod meg: statok, scaling, stb...sok infora lesz szükséged, ha normálisan akarod csinálni.(A BB nem RPG. Semmilyen elemében sem)
    Többféle fegyvert lehet, és fogsz használni. Hogy a karid hogy néz ki...na hát az sokadlagos kérdés :)
  • SlickAdam
    megmaradnak.
  • TomStorm
    Mostmár így rendben vagyok.Rájöttem az itteni segítséggel és magamtól,így jobban szeretek RPG-t játszani.Utánaolvasni nem:)
    Gyorsan kifarmoltam 7 szintre elegendő echot és húzom a Skill+endurancot egyelőre.

Próbálok valami könnyű fegyveres de gyors támadásos Huntert összehozni mivel csajszival vagyok így kétkezes kalapács és egyéb batár fegyvereket nem szeretnék
  • darkSectorxxx #1809
    Dungeonok megmaradnak a következő NG+-ra vagy elvesznek?
  • darkSectorxxx #1808
    grat eléggé rohanhattál a játékban. :D
  • Moby
    Egen. Ha nem halsz meg. Ha meghalsz mielőtt felvehetnéd, akkor vége.
    Olvasgasd el az alapokat. Fegyókról, sérülésről, sebzésről ->mozgásról<-, mechanikáról, működésről, gyakorold-alkalmazd őket.
  • AntiHero
    Nekem a Strength: 25 (soft), 50 (hard).
    Na nekem pont figyeltem 55 pontnal akadt meg. 56-nál már nem növelte a sebzést.
  • TomStorm
    Ja hogy ha visszamegyek ahoz vagy oda ahol haltam akkor visszakapom,ahha ezt se tudtam,most nézem.nice
  • n000rbi
    Rohadna meg ez a Logaritmus. Az előbb majdnem elkaptam...
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.04.08. 20:43:16
  • SlickAdam
    hat vazz nem nezted, hogy növeli-e mielött ranyomtal? :D
  • Was
  • Tatyla
    Na basszus nekem 43 van az endurancon kidobott pontok 3...
  • Moby
    Ezt elolvashattam volna előbb is. lvl70-en ezek szerint 36-os vita nemj optimál, miközben arcane-re kéne gyúrnom, ott vanna a "jó" varázslataim, és nem tudom használni, csak azt a WTF messenger giftet :)
  • SlickAdam
    lehet meg novelni nyilvan (NG5+ -os csavo stream-ben mondta, hogy ö LVL 250-es), de mar "nem erdemes". vegen mar firepaper-re koltottem kinomban (12000 / db)
  • AntiHero
    Gratula. Én is megakarom a platinàt csinálni. De odébb van még. :)
  • AntiHero
    Tudtommal 99 pontnal van 100%-os "mitudoménmi" a skilleknél.
  • SlickAdam

amugy a vitality 50, Endurance 40, ... ezek mar durvan hard cap-esek. pl Endurance-ra mar hiaba tennek, nem nöne az erteke. Strength is max minden masodik szintlepeskor 1-el. szal ez a 170-es szint nagyon max. de a soft cap meg sokkal hamarabb befigyel.

Every stat in the game has a "softcap" and a "hardcap". The softcap is a point at which the stat stops being as effective, and the hardcap is a point at which it becomes even less effective again. It is not recommended that you increase stats above their hardcap, as the upgrades would typically be better spent elsewhere. The caps are as follows:

Vitality: 30 (soft), 50 (hard)
    Endurance: 40 (hard) &ndash; there is no softcap, 40 endurance is awesome, but ''never'' raise endurance above 40, as it stops increasing your stamina altogether at that point
    Strength: 25 (soft), 50 (hard)
    Skill: 25 (soft), 50 (hard)
    Bloodtinge: 25 (soft), 50 (hard)
    Arcane: 25 (soft), 50 (hard)
  • Moby
    Úristen most látom mekkora a staminacsík is :DDD
  • n000rbi
    Grat, nem szarozol. Hónapok kérdése és talán behozlak :D
  • Moby
  • TomStorm
    Húha jól hangzik:) már megyek is
  • SlickAdam
    NG++ vege. lehetett vagy... 2 ora összvissz.
    ennyi volt gyerekek. köszönöm a figyelmet! :)

elsö platinum trofeam evör! ez sok mindent elmond.