9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #1670
    Fasza ezekszerint a többi fegyver már most elérhetőnek kéne llenni.
  • TDC Geronimo
    Mindened megmarad. A kasza érhető el csak NG+ba boss után egyből
  • Myselor
    tudom.én is imádom ezt,de egyben utálom is ezért.hehe xd
  • darkSectorxxx #1667
    Munka helyett , ezt amugyis örömmel szoktam csiinálni. :)

Vannak olyan fegyverek amik csak NG+ ban elérhetőek? mert nekem 5 hiányzik.

Ja és megmarad a nálad lévő itemek és a store-ban tároltak is?
  • darkSectorxxx #1666
    :D
  • AntiHero
    Ez a jó játék. :) Ezeket imádom. Amikor még munka helyen is azon agyalok, mi lesz még. :)
  • Myselor
    amúgy részben ezért utálom az ilyen játékokat,annyira magába szippant hogy más nem is létezik addig és egyszerűen amég nem érek a végére tartson bármeddig is mert nem rohanok nincs nyugtom alig alszom stb:D
  • Myselor
    azt hogy ma alvás lesz :D ezt nem te döntöd el a játék hehe xd
  • balee4
    4 maradt, de elég volt.
  • darkSectorxxx #1661
    Érdekes, ahogy a fehér ruhát, ami szerintem a legjobb azt sem láttam senkinél, nekem megvan mind a 2 item, 1 darab van ezekből elvileg azt cserélgetni kell,a villáomt nem sokkal ezelőtt szereztem, én benéztem minden négyzetcentit, betettem azt hogy sok és fontos itemeket kapjak, és dobálgatott mindent, szerintem ezek opcionálisak ezért nincs meg sokaknak gondolom.

Nagyon durva, mert ugye a fir/bolt papirokat jelenti csak ez ugye végtelen.

És így elég durvaságos lv10-en a vajazós késem ezzel. :)
  • darkSectorxxx #1660
    Oks. :)
  • darkSectorxxx #1659
    Nekem azé nem volt 10 perc, de ilyen izmos fegyóval nem csoda, legtöbb enemy 1 ütés. :D most a nagy vasgolyósat lecsaptam másodpercek alatt Ward-ban amiből csak 1 van ugye, régen meg alig bírtam vele. :)
  • Moby
    mit?
  • Myselor
    pedig nagyon mondtad.hehe xd
  • Moby
    Amúgy ezt a tüzet meg villámot hogyan/honnan? Gem?
  • Moby
    És hogy örültem, hogy meglett shortcut...pont nullaszor használtam :DD
  • Moby
    Valamit csinált a szolgáltatóm! Ugyan publikus IP-m továbbra sincs, de elindul online a cucc. A köv bossnál behívlak (ma se lesz alvás :DDD)
  • Moby
    65
    Nincs még sajna olyanom :) A transzformáció után elbaszta a lelkem a dolgot, ugyanis ott beálltam a lábai közé, és ütöttem a tenyereit meg a fejét, ahogy bírtam :D Haa elugrott, visszabújtam, és repeat. De vagy 10 percig ment a csata. Elfáradtam a végére IRL is :D
  • darkSectorxxx #1652
    Amúgy örülök nked akkor bevárlak a NG+ -al. :)
  • darkSectorxxx #1651
    :DDDDDDDDDD milyen gif

ki kellett ugranom a városba most értem haza, még kicsit kutakodom, aztán vagy dungeon vagy NG+
    De dungeont szerinte ráérek NG+ után is nem?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.07. 23:32:48
  • TDC Geronimo

:D
  • darkSectorxxx #1649
    Az buta szörny, amit irtam taktika az kell ellene. :)
    Úgy már nem vészes, meg ugye nem mindegy melyik szörnynél mennyi szintlépéssel mész oada. :D
    Hányas vagy?

Megvan már a tüz és villám fegyver kiegészítő? :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.07. 23:31:25
  • Moby
    Amigdala eslőre
    LOL
    úgy remeg a kezem, hogy nem bírom megírni a posztot :DDDD
  • darkSectorxxx #1647
    Amúgy nekem az a nagy űlény aranyos volt, vigyázni kellett, de aranyos volt. :)
    Ja és a erős fegyóm mellé még annyit hogy az sem volt utolsó segítség hogy 23 (720-as) életerő volt nálam....99 darab volt a tárolomban és szinte mindig mert annyi echo van hogy tudom pótolni, régen meg nem tudtam szenvedtem csak. :D

Amúgy a farkasokra..............
    Moby a megmondhatója, szabájosan féltem a farkasoktól! De nagyon.
    Mikor Yahram-nál vagy hol volt a toronyőr, attól jobbra lent sok farkas, és ott úgy öltem őket mintha pillangókat kapkodnál egy hálóval a mezőn.
    Mert amúgy a lechter előtt az a legjobb farmhely. Nem használtam szintlépésre, mert annyit nem tököltem de mindig itemeket farmolok csak, vial-antidote.

Én most csak úgy fejlődtem hogy a bóklászással szerzett echo-kat költöttem el, és semmi de szó szerint semmi itemet nem nyomtam el!

Most állok 87-es szinten!
    ~66 óra játékidő, 2 főbossz és challange-ek visszavannak és még asszem pár titkos item, amit nem szedtem őssze esetleg hunterek.
    Vitality 42
    Endurance 23
    Strenght 32
    Skill 15
    Bloodtinge 10
    Arcane 15

Eddig. :)
  • AntiHero
    én is 2xra vertem le. Mert elsőre benéztem azt a nagy fényes támadást. + poti se volt. :D
  • SlickAdam
    no azert ugyesnek is kell lenni + az se art, ha marad par potion gehrman utan.
  • darkSectorxxx #1644
    Ja azt tudtam csak összekevertem a temetőőrrel, az a 2. boss. :)
  • darkSectorxxx #1643
    Jaaa igen én a faterra...elnézést. :D
  • darkSectorxxx #1642
    ja thx, igazából amit tanácsoltam Kongynak azt alkalmaztam (gyakoroltam) kb a csonti óta, mert igaz a fejüket érdemes ütni a nagy sebzés végett, de az én fegyómmal már tökmindegy hol ütöttem őket, azt igazából nem figyelek SEMMIRE, nem szabad figyelni a karakteredet!!!!

A szemed a mozgásán legyen az ellenfélnek és azonnal észlelni ha elkezdi a támadást, és érdemes tuddni, amiket tegnap írtam.

A Beast Roar, és a Bone egy ideig sérthetetlenné tesz.
    Csakúgy mint a tökéletes gurulás! Hiába gurulsz bele az ütésekbe, ha időben gurulsz nem sebződsz meg, mintha elgurulnál alóla....nem annyira pofon egyszerű tudom, énis átmentem ezen, nem akarok okoskodni, de mindenkinek maga kell ezt kitapasztalnia.

Vannak a végén az agyszívók, ott is ezzel a 2 technologiával elkerülheted a csapdájukat vagy oldalirányba kell kitérni, csak szük helyen jobb a Beast Roar.
  • balee4
    Igen, Gehrman után van még egy titkos boss.
  • AntiHero
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gehrman-t írt eddig is. Te a faterra gondolsz :)
  • darkSectorxxx #1639
    Várj most akkor te hol vagy az előbb még a boss-nál tartottál a játék végén. :D
  • TDC Geronimo
    elsőre? :O

gz hozzá, mert az egy okádék boss :D
  • darkSectorxxx #1637
    Mit mondtam....:)
    Én is fostoskodtam, kérdezd moby-t vagy a többieket akik a stream-ben segítkeztek elláttak tanácsokkal. :)
    Annyira kezddő voltam hogy nem is tudtam hogy lehet javítani a fegyveren mert ha elhasználódik akkor kevesebbet sebez. :D
  • darkSectorxxx #1636
    Aham, geci volt de Uppernél mind2 boss elsőre megvolt, lehet mert én ekkora már 82-es szintű lettem.

LV10-es áramos fegyverrel.
  • balee4
    Köszi, de harmadszorra sikerült, nem kellett volna úgy beszarnom tőle. :D
  • Kongy
    íííígy van.. :D Meg is szoptam mint a torkos borz :D
  • balee4
    No végigvittem én is, a Moon Presence nevetségesen könnyű boss volt.
  • darkSectorxxx #1632
    Hát van 2 megoldás.

1. ütni és az átváltozásnál doboz.
    2. leütni és átváltozáskot koktél.
    3. én másképpen öltem meg. leütöttem és amikor átváltozott kergetőztem vele és a szökökút környékén beakasztottam és elgurultam előle.

Leütni normálban nem vészes, kell pár halál, nézegesd a mozdulatait, pár támadást ismátelget, a lövéseivel ne törödj.
    Engedd magadhoz közel és a támadásból látod hogy kb mire készül, és probálj ne beakadni a sirokba, és mindig felé gurulni.

Valamint ha tudsz akkor ellentámast sem nehéz (parry)
    Nagyon fontos ha egy boss van vagy ellenfél, és csak ütni tud, nem tud magakörül megsebezni mondjuk varázslattal, MINDIG abból indulj ki hogy kitérni felé gurulva tedd, célod az legyen hogy a hátát megközelítsd....eszméletlen sokat segít ha így taktikázol.
    Ha tudnák coop-ozni segítenék nektek, megmutatni. Kár hogy nem lehet visszajátszani a boss-okat és leverni még1x.
  • TDC Geronimo
    upper cathedral 2. boss