9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • TDC Geronimo
    kikerülöd vagy megölöd. Egyszerűbb módja, ha lelököd a tetőről vagy magától is leugrik néha :D
  • n000rbi
    Nem kell beleállni a golyókba
  • Kongy
    Srácok, a gépfegyveres balfasszal mit lehet kezdeni? :S (old yharnam)
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.04.09. 15:01:25
  • TDC Geronimo
    Belehallgattam. Uram atyám ma tudom mit fogok melóban hallgatni. Fééééélelmetesen jó

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.09. 15:00:50
  • n000rbi
    Vielen herzlichen Dank! :D
  • ppista
    +1.

Hatalmas köszönet.
  • AntiHero
    Co-op meg baromi cheat dolog. Mert a boss arra agrózik egy ideig aki megüti. Aztan a másik siman ütheti párszor, mert nem figyel rá a boss.

Így az a felállás szokott lenni, hogy akire agrozik az csak ugral, addig a másik üti. Aztán fordítva.

Ja és itt nem lesz mindig veled a társad. Ha bossnál hívod be akkor miután megöltétek aztomatikas lekapcsolja rólad a játékost.
  • AntiHero
    Az az a szörny ami tipukas szétszed mindig. Aztan gondol egyett és nem támad..én is sokat szoptam vele..aztán egyszer csak hopp mintha nem is azt lett volna.
  • TDC Geronimo
  • SlickAdam
    BLOODBORNE FULL SOUNDTRACK (Collectors-hoz jart ugye):
    Dropbox mappamban figyel. fogalmam sincs milyen gyors onnan a letöltes, de hajra! megkerek mindenkit, hogy ne adja tovabb a linket (HOLNAP ilyenkor amugyis törlöm!), csak itteni arcoknak. ha gondoljatok feltehetitek valami megosztora (hogy gyorsabb legyen). en nem foglalkozok ilyesmivel, nem is ertek hozza.
    jelszo kicsomizni: "logaritmus"
    Kit-Katt!
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.09. 14:31:50
  • darkSectorxxx #1900
    2-en nem birzatok 1 ellen ugye viccelsz. Hol ez a híres szörny?
  • darkSectorxxx #1899
    Az hogy felkutattam minden négyzetcentimétert. :)
  • AntiHero
    Jeah taps :D
  • ppista
    Nos akkor te vagy az az egy a százból. :)
  • AntiHero
    Igazábol én magamtól találtam meg. Annyit tudtam, hogy van ilyen kó. Meg azt, hogy azon a pályán van eldugva.
  • ppista
    Ja, meg lehet találni, de száz emberből csak egy fog odatévedni.
  • Moby
    De látom más is arconcsúszik itt :)
  • ppista
    Vagy ahogy én csináltam. Összeszeded mind a három vadászt, és lerohansz a pincébe nyomodban a három faszival, oda ahol a villámos boss kutya felé vezető út van. Nos ők az ajtón túl nem jönnek ki, csak megállnak egymás után, és R2-vel, négy-öt bivalyszúrással ki lehet végezni őket..
  • Moby
    Na én őt nem vettem észre sosem :)
  • AntiHero
    Nincs semmi ilyen. Direkt ilyen a játék. Elotte ugye szépen mentél..mint kés a vajon. Elhitted (én is) , hogy erős vagy. Ott meg a játék pofán csap, hogy nem eszik azt a kását olyan forrón. :D

• SlickAdam
    az 5 mob (3 igazabol) mellett oldalt a fal mellett ott all a csengettyüs neni.:)

szerk.: 18 mp-nel

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.09. 13:56:58
  • Moby
    > aztan csengettyüs csaj

KI? :) Olyan nekem ott nincs. Ha bemegyek a hunterekhez, van ott egy csengettyű, boton, beleszúrvala a fődbe, de csaj nincs hozzá.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.09. 13:55:38
  • SlickAdam
    hazudik.:)
  • SlickAdam
    az nehez szakasz elsöre.
    chapelböl indulsz ugye. jobbra el (nem a lepcson), hogy fentröl racuppanhass a puskas (tan az) mob-ra, utana ket kutyara. aztan csengettyüs csaj. ha ö meghalt, egy par pillanatra megdermed a maradek harom. na oket gyorsan ketkezes R2-es fejsze areal attack-al megkombozod. utana gurulgatva levagod oket. harom hunter-t pedig elcsalogatva tudod csak nagykeservesen eliminalni. egyszerre max 1-et (ugyis meghalsz kozben). ha jol csinalod eleve "csak" kettö szalad utanad. a nem lancostra fokuszalj elöször! probalj hatralni es ugy idoziteni a csapast, hogy pont beleszaladjon: EGYKEZES R2-es charged-et pl. utana meg bevihetsz 1-2 simat is. repeat.
    harmadik bent a kapolnaban 1-1 ellen nem veszes.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.09. 13:51:47
  • Kongy
    Zsíííír :DDD
  • Kandurex
    Később találkozol velük..sima mobként....

[sátáni kacajt hallat]
  • Kongy
    Bossokat nem lehet újra és újra leverni? Mindig eltűnnek véglegesen úgy tűnik.
  • Moby
    Amigdala meg a logaritmuspapa nálam már fekszenek.
    Ja amúgy nem kéne már nálam éjszakának lennie?
  • Moby
    Hát igen, deeee valami más is van itt...
    valamit vagy őrületesen elkúrtam a staton, vagy nemtudom mi történt, de már a legegyszerűbb kis pöcs is levág. Yahar's gul chapelben van előttem talán 5 mob a 3 hunterig, de azokat sem bírom legyakni, ha el is jutok a hunterekig azok 6 mp alatt szednek darabokra. nemtudommostmivan.
  • n000rbi
    Én meg még mindig Logaritmussal szopok. Amygdala majdnem meglett elsőre, szerintem ott nem lesz baj.
  • SlickAdam
    szard le! majd kesöbb visszatersz.
  • Moby
    TUTTER, hogy itt valami szorzóval működnek a bossok, amiket kidob kockán előre a játék, amikor elindítod a karit.
    Több hetes szopkodás után fog sincs hogy, de bejött egy idegen (egyszer, sosetöbbet), és ketten nekimentünk a kozmixgirlnek. Ketten nem bírtuk levinni negyedig, és megpandeltünk mindketten LOÁL.
    Szerintem én ezt itt így hagyom a faszba ezt a tetvet.
  • AntiHero
    Nincs eldugva pedig. Simán kiszurhatod ha mindent átnézel. Főleg, hogy még egy átvezetőven is latszik, hogy van ott valami.
  • Myselor
    hát az a bloodrockos dolog az szép nagy buziság lett :D főleg hogy csak 1 db van benne
  • ppista
    Ez a mikulás elleni harc jól felbaszott. Félóra kergetőzés után nagy nehezen megtaláltam, erre olyan balfaszul estem le, neki pont háttal, hogy mire megfordultam már ki is nyírt. Régen kurvaanyáztam ekkorát. Másodjára persze öt perc alatt meg volt, de az előző szopás nyugodtan kimaradhatott volna az életemből.
    Annak az embernek is gratulálni tudok, aki minden utánolvasás nélkül megtalálta a blood rock-ot.
  • SlickAdam
    vagyis a kutyus a central-ban is boss (fel se tunt, valszeg ott csak 2 mp-ig elt :D). defiled az mas dimenzio.
  • SlickAdam
    szoval a langolo kutyus boss-al meg nem harcoltal (multkor azt irtad, hogy konnyu volt neked). az a defiled-ban lesz. muhaha.

defiled fel elettel eleg kemeny.:) vagyis a boss-ok azok, amugy elmegy.
    ihyll meg alapbol brutal. minden metere. na ott en csak a kapcsolora mentem. többiben minden szobat felkutattam (az elö es uto-szakaszbol nyilokat is).
  • Moby
    Bármilyen bossról van szó, te belököd, hogy az mennyire volt könnyű, csak tudnám akkor mi tartott 70 órát :D
  • darkSectorxxx #1872
    100-as szintet átléptem már.
  • darkSectorxxx #1871
    Örülj neki. Én még keresek 1-2 fegyvert meg gyors 1-2 dolgot aztán NG+
    :)

Amúgy arra lennék kíváncsi hogy jelzi azt hogy hányadszorra viszed végig a játékot? Vagy nem? Mire lesz coop, végzünk mindennel a játékba, ezt az egyet jól elbaszták, mérges is vagyok.