9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #1870
    :)

Agyelszívók meg farkasokat legyaktam a gecibe 6 insight ment kárba csak.
    Én jobban féltem azt hittem nehéz ez a rész, de Upper-t 1 élettel kipucoltam a 2 boss-al együtt. ;)
  • darkSectorxxx #1869
    Énis de miért akkor összvissz mennyi létezik? 10-15?
  • darkSectorxxx #1868
    Semmi baj nem is mertük volna leírni. :)
  • Moby
    Nem lesz ez meg nekem 70 óra alatt sem, de ez má nem is cél.
  • Moby
    Ne várj rám dark. Ez nekem még sokáig el fog tartani...mire elverekdtem maga Yahar'gul chapelbe...te úristen. Normálisak ezek?
    A Huntereket hagytam is a bánatba, visszamentem upper cathedral wardba. Ott várt rám a másik szopó...igazán tehettek volna még egy farkast a terembe, meg még kettő agyelszívó köcsögöt, mer kevésnek találtam őket :(
    Azt a szerencsétlen félhülye pöffeteggombát szétvágtam (ez is ilyen meh boss), aztán találkoztam a kozmixlánnyal. Hát erre nekem még aludnom kell párat. LOL
  • AntiHero
    Én hülye meg anno a root + sinister dungeonokat is csináltam. :D Rég meglenne már ez. :)
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.09. 01:06:15
  • AntiHero
    Pthumeru Chalice (3 layers) (KÉSZ)
    Central Pthumeru Chalice (3 layers) (KÉSZ)
    Lower Pthumeru Chalice (4 layers) (KÉSZ)

Ailing Loren Chalice (you need to find two "Bastard or Loran" items, needed to create the next dungeon - you could find these as early as the first layer, or much later, but play at least until you find the Beast Claw weapon in Layer 2)

(itt tartok.. layer 2., "Beast claw" meg 1db "Bastrad or loran" megvan. De csak holnap tudom folytatni. :(

Defiled Chalice (3 layers - you have half HP throughout this dungeon, which makes the bosses *brutal*)
    Pthumeru Ihyll Chalice (3 layers, Yharnam, Blood Queen of the Old Labyrinth is at the bottom)

A 2 utolsó dungeon meg még hátra van.
  • TomStorm
    Jól van elnézést csak régen volt már ilyen jó game és nem akarom tudni még a végét!
  • darkSectorxxx #1862
    Meg hogy merre van, magától erre amugyis max 1 ember jön rá az ezerből.
  • SlickAdam
    semmi konkretumot nem irtunk. vagy tudod mi az a cord? tudod mi lesz ha megeszi? na ugye...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.09. 00:13:42
  • darkSectorxxx #1860
    nem volt szó róla hogy hogy fejeződik be a játék.
  • darkSectorxxx #1859
    az lesz inkább felfalom
    :D
  • Myselor
    mi a probléma tomstorm?Xd spoilerbe rakhatnák mondjuk de na
  • TomStorm
    Vagy direkt csináljátok?
  • TomStorm
    A befejezésről pofáztok b+
    Hülyék vagytok most komolyan?
  • SlickAdam
    elvileg kulcsfontossagu item-ek eltunhetnek, de szerintem a cord-ok maradnanak. ha megse... hat megszerzed oket ujra. nem nehez.

VAGY fald meg, ha felsz es majd kesöbb megnezed a tobbi befejezest.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.08. 23:45:05
  • darkSectorxxx #1854
    de ha eltünik a cord nagyon kapol. :D
    amugy én is ráérek egyenként megnézni a befejezéseket, mert én nagyonn célt tűztem ki magamnak. :)
  • SlickAdam
    jajjj nyird mar ki azt a ven majmot vegre! ne remegj annyit!
  • darkSectorxxx #1852
    de ha meghagyom a cord-okat a store-ban a többi tárgal megmarad?
  • SlickAdam
    ez csalas.

ha csak a befejezö videokra lettem volna kivancsi, megneztem volna YT-on.
    harom vegigjatszas, harom különbözö elmeny:
    1.
    scanner modban felkutatni minden kis zugot, terkepet kesziteni fejben, meterröl meterre haladva, s vert izzadva legyözni a boss-okat. minden kezdet nehez...
    2.
    bejarni az "egeszet" ujra, figyelni dolgokra, amik elsöre nem tuntek fel. erezni, hogy egyre jobban magamba szivom a BB esszenciat. tudni, hogy mar nem vagyok teljesen elveszve, es mar CSAK 120-as a pulzusom mikor belepek egy föellenfelhez. dungeon-okban kincseket keresni, s a speci layout es boss-ok miatt jatekoskent is meg tovabb fejlödni.
    3.
    a jatek "mesterekent" a lehetö legrövidebb uton, totojaszas nelkul elerni a boss-okhoz es felmosni velük a padlot. szo szerint...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.08. 23:35:40
  • darkSectorxxx #1850
    Olyan acsi nncs amire mind a 3 befejezés kell?
    Illetve hogy és milyen sorrendben kell?
    mármint oké a 3.-ért de az első 2 hogy van?

elfogad-megöl
    elutasít-megöl?
  • yesname #1849
    Igen. :)

A teljesség kedvéért:
    Bloodborne Trophy Guide
  • darkSectorxxx #1848
    :D
    Backup USB-re pl? :)
    Mentést letenni usb-re? :)
  • darkSectorxxx #1847
    thx :)
  • yesname #1846
    Nem kell háromszor végigjátszani a három befejezéshez. Elég egyszer. Gehrmannal való beszéd előtt játékállásról back-upot kell csinálni. Majd a befejezés achi megkapása után kilépni. Visszaállítani a játékállást és jöhet a következő befejezés. Egy dolog fontos: a Childhood's Beginning befejezés legyen az utolsó (ez a true ending) és ezzel kell továbblépni NG+ játékba.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.04.08. 23:21:16
  • AntiHero
    Na akkor mivel még mindig nem kaptam házigazda jogot. ezért majd ezt valami modi berakhatná banner alá.:

Chalice Dungeon Glyph Kódok
    Ruhák\armorok statjai
    Angol FAQ a játékhoz.
  • darkSectorxxx #1844
    ja még annyit hogy ruhát nem kinézetre választottam hanem tulajdonság. :)
  • darkSectorxxx #1843
    Ja oks...:)
    Akkor mehetek nyugodtan a nálam lévő cuccok és a storeban lévők is megmaradnak ugye. :) nem vesztek semmit az ajtók bezárulásán kívül....

ja és ha jól emlékszem 3 befejezés van...nem?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.08. 22:28:01
  • darkSectorxxx #1842
    Köszönöm.
  • darkSectorxxx #1841
    Thx. :)
  • SlickAdam
    szerintem NE. az a leggagyibb befejezes. siman utasitsd el gehrman-t es gyözd le. majd ng+ -ban johet a koldokzsinor (ugyis megmaradnak).
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.08. 22:22:30
  • SlickAdam
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    father, amelia, shadow of yharnam, rom, the one reborn, micolash, wet nurse + gehrman / moon presence
  • AntiHero
    Igen.

Kodot majd ha haza mentem leírom. Sőt kaptok egy doc filet amibe ilyenek vannak. Anno linkeltem is ide, de akkor senkit nem érdekelt. :D
  • darkSectorxxx #1837
    Mielőtt belépek a főboss-hoz löjjem el a 3 köldökzsinórt?
  • darkSectorxxx #1836
    ide vele pls
    :)
  • AntiHero
    Chalice dungeon is ad blood stonet. Olyan kódot is tudok adni. :)
  • darkSectorxxx #1834
    :D uccu neki akkor. :)
    SDpoilerben megtudhatom mely boss-okat kell sorban leverni akiket muszáj? :)
  • SlickAdam
    ja igen, akartam is irni. vegere kicsit atalakult a stilusom. chalice-okban nem kell a fejsze nagy areal attack-ja, ugyhogy felturtam a holy blade-et is +10-esre es azzal öltem a boss-okat is. vegulis erösebb a fejszenel. egy kezben egy csapassal nem roncsol akkorat, de tobbet es gyorsabban tudsz inditani adott stamina-val. ket kezzel meg egyertelmuen erösebb. csapni is lehet (~ mini areal attack), ill. szurni egy baszott nagyot.

szerk.: ejj... NG++ -ban nem szereztem meg a blood stone-t... :( Gehrman kaszajat is kiprobalnam szivesen (maxra turva).
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.08. 22:14:25
  • darkSectorxxx #1832
    :) de a karom is kell tudtommal.
    Beasthood nekem 112
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.08. 22:07:27
  • Myselor
    jaja a beasthoodot kell növelni azokat a bogyókat kell enni hozzá :)