9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#1630 Jah. Az összes from játék ugyanarra tanít: önuralomra. Nem arra, hogy ne baszd bele a kontrollert a tévébe. Persze, hogy nem baszod bele, hisz tudod: te voltál a fasz. Arra, hogy 10 percet küzdesz egy arénában, kiszámított, végiggondolt taktika alapján, fókuszálva, óvatosa improvizálva, majd amikor már csak kevés kell neki túltolod...pontosan tudod, hogy már a dodge-t kéne tolni az atk helyett, de te még belemész egy ütésbe, amiből a gombnyomás nanoszekundumában tudod, hogy ez most sok lesz, és olyan kombót fogsz kapni érte, hogy nem éled túl...tipikus pillanatok ezek :D -
#1629 Hát Mert szünet nélkül , és már van tapasztalat. :D -
#1628 Az ki? :D -
#1627 Amúgy NG+ most elsőre lement szünet nélkül (egymás után) a 3 tesó + a vizipók. :O
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.07. 22:36:08 -
#1626 Én azt "Sinister Hinteromb root chalice" után kaptam meg. -
SlickAdam #1625 elsö Ailing-et en is lenyomtam vegig. eleve muszaj ahhoz, hogy megnyisd a Defiled Chalice-t (speci item). -
#1624 Nagyon jól néz ki a boss. Imádtam én is. Nekem nem volt ennyire nehéz mondjuk. Ott ahol most járok..az viszont nehéz.. Ailing Chalice
Amúgy Defiledben még nem mentem. De megvan a kehely hozzá.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.07. 22:27:01 -
SlickAdam #1623 Defiled Chalice Layer 2-es Boss (Watchdog of the Old Lords) epikus, 10 perces kuzdelemben legyözve. Chalice boss-okrol nem csinalok videokat, de errol muszaj volt.
amit lattok, az konnyunek tunhet, hisz egy fix semat kovetek vegig, lassan felörölve a csirat, de ez sok-sok kiserletezes eredmenye. a szokasos elugros korbe forgos taktika az itt nem mukodik, vagy 10 proba kellett mire rajojjek, hogy csak szemtol szembe megy. folyamatos, 100%-os koncentralast igenyelt kovetni az apro rezduleseit, hogy mikor mit fog csinalni, milyen messze lehetek tole, es ha csaphatok is egyet, merre mozdulhatok el utana. tavoli tamadasai nem halalosak, de ha csak 1 mp-re is "kozel" marad az ember egy hosszura nyult tamadas utan -> instant halal. ugye eleve csak fel HP csik van ebben a dungeon-ben.
egyik legepikebb csatam eddig. meg a vegen is "nyugodt" tudtam maradni, hogy ne mozduljak ra eröböl 1 mm-es csiknal (lasd lejjebb).
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.07. 22:16:12 -
#1622 -
#1621 Na mondd a megoldást. ;) -
#1620 Az a durva NG+ban úgy haladok, mint kés a vajon pedig nem vagyok túlszintezve se. 2 farkast már úgy leverek egyszerre szinte hozzám se érnek. Rengeteget tanult az ember 1 végigjátszás alatt. Belegondolok még eggyel is mit szívtam legelőször... -
#1619 Vagy 50-60....:S -
#1618 Tuti volt szerencsés harcod mindenkinek. :D
A nagy farkas engem nem szopatna meg mert az első alkalommal kiismertem a mozgását. :)
Dungeonoknak legutoljára megyek neki mert annyira összevisszaságnak tünik hogy zavar hogy nem látom át. -
#1617 3 próbánként fél óra szünet :D szerintem nincs abban semmi gáz :D -
#1616 ebriatus is lement már? :o -
#1615 Az a mosoly tárgya, hogy 3 próba után már pihentetni akarod. Ugyanis az semmi. Lesz olyan, 20 próba. :D -
#1614 Dungeonok is meg vannak? -
#1613 2.- ra levertem...bár igaz, hogy szerintem mákkal, beálltam a lábához azt addig borotváltam míg megfeküdt..jobban belegondolva azt hiszem volt pár boss akit szerencsével ütöttem eddig le... -
#1612 NA most végeztem elvileg minden hellyel és boss-al, már csak a 2 főboss van. :) -
#1611 Télleg könnyű, csak azoknak akik már kitanulták sok halállal, nagyon kiszámítható ám, és mi könnyen beszélünk, ez után még szívósabbak lesznek akiknl köpni nyelni nem lehet.
Igazuk van ne hagy el, ez tuti menni fog, tapasztalatból mondomm, ha ezen túl leszel hidd el nem fogod tudni már letenni a játékot, az első Boss után beszippant a játék. :)
Megéri. -
TomStorm #1610 Hol van save amúgy?Most rámférne mert végre átmentem egy nagy kapu másik felére de itt is sokan lesznek -
#1609 Lehet röhögni, DMC-ben is volt, hogy meghaltam (mediumon )... hát még itt :D
Dark te hanyas szinten verted le? :D Elég könnyen bedaráltad.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.04.07. 21:34:12 -
SlickAdam #1608 3 proba... :D -
#1607 -
#1606 Semmi baj, az egyik legkönyebb Boss,.. -
#1605 Nemár....:D -
#1604 Hát most 3 próba után inkább pihentetem, mert nem akarok agyfaszt kapni tőle, majd holnap folytatom. Szar érzés, hogy fél percen múlt az egész... -
#1603 Erdőben gereblyés farkas emberek tudnak még meglepetést okozni... -
#1602 Nehogy otthagyd. Le fog az menni, de ne hagyd ki -
#1601 #1599
Majd megtanulod, hogy ilyet nem szabad :P -
#1600 Na igen, erre rájöttem. Az a baj, hogy amikor csak annyi maradt neki odamentem eszetlenül püfölni... hát olyat bekombózott, hogy 2 ütésből végem volt... Még párszor megpróbálom, aztán ha nem megy, akkor húzok tovább.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.04.07. 21:26:17 -
#1599 Pontosan. BBbe sose szabad hogy elkapjon a hév, mert megszívod erősen. Benyalsz egy kombót és már halott is vagy, hiába volt 2 mm hpja. Türelem a legfontosabb -
#1598 Na a másik bölcsesség amikor azt hiszed hogy na még egyet beleütök akkor tuti te húzod a rövidebbet sőt nagy eséllyel kiikszelitek egymást és ez főleg a kis mobok is bizonyítják -
#1597 És megint :DD Nájsz.. miért nem dobom a kontrollert a tévébe? Más játéknál már megtettem volna :D -
#1596 -
#1595 welcome to bloodborne(tm) -
#1594 ÉS NEM HISZEM EL! FÉL PIXELNYI ÉLETTEL MEGÖLT XD (cleric)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.04.07. 21:14:34 -
#1593 Hát ja. :) -
#1592 temetőőr az necces...de van megoldáa, 112-es szint az sok. :D -
#1591 A titok öltözz frenzy resbe a játék végéig már szinte csak az kell