9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#1950 Nálam ezzel a gecibaszó localIP-vel van gond. Tuti. Csak az nem világos ezek után, hogy van akivel mégis megy. Mondjuk 40 óra alatt 1 ilyen volt, de akkoris... -
#1949 Aha elhiszem nem azért kérdem, az aki ott volt nekem, az, mármint ha az ürlény akar lenni az a pöffeteggomba, akkor utána egy ilyen csótányszerű sáskaszerű valami volt egy barlangban a vízben asszem.
Na az nehéz volt nem mondom, de 24 életem volt annyiból sikerült, biztos makkom volt, támadásokra nem emlékszem már pontosan, én mindig a közelben gurulgattam.
Akkor biztos nálatok erősebb volt ezekszerint.
Ja a coop nem megy, érdekes Geronimo-nak meg ment. :D -
#1948 Kozmik girl. A pöffeteg gomba után rögtön. De NEM TUDOM MEGMUTATNI, amíg nem tudjuk megoldani a coopot, mert te hiába mész oda/jártál ott, a tied nem az enyém. Aki bejött hozzám ő már legyakta az övét, mégsem bírtunk ketten sem az enyémmel. -
#1947 Ja, de amugy ilyen sáskaszerű lény vagy az a boszi aminek minden kezében penge van és összevissza kaszabol?
Amúgy csodálkozom hogy ennyire szivósak neked többnyire, mert te full egyfolytában nyomatod a játékot, ésn meg ki szoktam rendesen kapcsolni többnyire. Szóval ezért vagyok kíváncsi melyik ez a lény, mert névről max 3-4et ismerek, van akin csak sittysutty átrohantam.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.09. 18:48:34 -
#1946 Ez azért van, mert ahogy százszor leírtuk, ugyanaz a boss hótmás mindenkinêl. Mundegyiknek van egy közös movesetje, de hogy azt milyen intenzitással, hogyan használja, és miért tér el játékosonkênt/idővel ez egyelőre nem ismert. -
#1945 Köszönjük, nekemis van dropbox, megoszthatjuk egyik könyvünket. -
#1944 :D -
#1943 Bocs, nem arcoskodok csak akarok még ellenfelet vagy boss-t. Nem megbántani akartalak.
Tudod melyik nehéz? az áramos csonti meg a 3 testőr a többi ellen azért idővel van hatékony taktika, de az a 2 boss az valóban nehéz.
Csak meglepődtem hogy van olyan ellenfél amit nehéz vagy nem lehet többen megölni, nálam meg az Upper 2.-ja ha egyre gondololunk, valóban erős és nagyon kellemetlen, de a hátát nem védi semmi. :)
Nem egyszerű odaférkőzni sem, de azért megoldható, vagy akkor nem egy boss-ra gondolunk...:)
Melyik területen van ez?
Amúgy most Undead Giant elég ütős, de erre is van megoldás hogy 1 élettel megöljem....majd ha odaérsz segítek, vagy találkozol vele (giant) -
#1942 Mert nincs hozzá alapanyagod. Nyilvan nem fogsz egyből egy olyan dungeonba lenni ahol hozzád vágnak egy +15% healt runát. :) -
#1941 Óazistenfizessemeg!:) -
#1940 Ezzel a kb minden alapot nélkülöző arcoskodással kezdesz eléggé negatívba menni. -
#1939 Nem enged be ilyen kodos dungeonba...:S -
#1938 Ennyi sok chalice van omg...:D -
#1937 Bloodborne teszt:
Aki még nem vett PS4-et meg Bloodborne-t. :D -
#1936 30 és twitch-en vagyok :) -
#1935 Akko próbáljuk már meg :) -
#1934 Nagyon jó lore leírás kotakutól. Jó hosszú majd bentről elolvasom :y
Értelemszerűen spoileres
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.09. 16:46:11 -
#1933 nekem 3ból 3* meg igen :) -
#1932 Ja meg sokan megsem veszik a csengőt eleinte. Amivel tudsz csatlakozni pl. Nem ertik, hogy működik. Hogy tud becsatlakozni random emberekhez.
Én is csak mostanába szoktam rákereseni csenget e valaki és akkor segítek neki. -
#1931 Nem halott. Csak le van terhelve. Nekem csak 1 nap baszakodott eddig.
Amugy 5-10 perc max a várakozási idő. Tuti jön valaki. Volt mikor 3an mentünk. :) -
#1930 Halott az online nekünk 10-ből 10x nem ment. -
#1929 Melyik fegyót használod? -
#1928 Wardnál a nagy láncos golyósnál is van ilyen. :) -
#1927 Masik elképzelhető helyszín és boss.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Gyula mint vadász jelen van a játékban. Viszont ha mar magyar/erdély vonatkoztatás.
Vámpírok! Akár maga vlad dracul. Az ő kis kastélyával meg falujával. Ugye a havas kastély is baromi jó volt. Többet is ellenék ilyen helyszíneken. Meg maga a klinika (belső tere) is baromi hangulatos és horrorisztikus volt.
Simán eltudnám ezeket is képzelni.
-
#1926 Tegnap este Nightmare Frontierben bejött hozzám egy kolléga, megűzött egy kicsit, nyomott egy visceralt is rám, de peche volt, mert a piszkavasom már elég durca és egy kontra-viscerallal sikerült hamar jobblétre szenderíteni :) -
Lassan lehet elkezdek majd pvpni bár azt mondják magasabb szinten alig van lehetőség meg az online rész se az igazi még -
#1924 Elég ha exit game majd vissza akkor ott lesz fenn a loot, amúgy ezzel a gép ágyussal is lehet dumálni ha nem arról közelíted meg ad egy emoteot -
-
SlickAdam #1922 uj helyszinek + chalice garantalt -
SlickAdam #1921 Lullaby For Mergo-t meg lefekves elött -
#1920 1 bosst biztosra veszek, meg egy helyszínt is itt. Az tuti lesz. Mégpedig chalice alapján:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!barlangos rész, chaliceben sok van és nagyon hangulatos, ahogy a gyökerektől alig látunk.
Viszont aki chalicezett talalálkozott a zöld kicsi skorpiókkal. Na abból tuti lesz dlcbe valami nagyobb mutálódott verzió, sok kicsi skorpióval karöltve. -
#1919 egy barlang volt.vagyis inkább ilyen kripta szerű valami sok mérgező szarral és pár új bossal 3 vagy 4db boss van mindegyik dlcben. -
#1918 ezt nemtom kik mondják de szerintem buták.az első 2 dlc pl borzasztó volt szerintem.a 3 jó volt.viszont az első részhez jobb volt még mindig :)
én nagyon unom a 2 rész dlcit.tartalmilag rendben van csak a bossok szarok mindig lovag... viszont itt biztos az nem lesz :D -
#1917 Az a baj nem ismerem a soul világát így nem ismerem. DS2-be mi volt az elso dlcbe? -
#1916 Nézd meg a DS2 3 kiegjét. Valami olyasmire. Vannak zárt ajtók itt is, amit senki se tudott kinyitni, nagy valószínűséggel DLC helyszín lesz majd. DS2nél is a DLCkben voltak állítólag a legjobb helyek meg bossok.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.09. 15:36:37 -
#1915 A 8 kezű upper 2.-ja? -
#1914 Amugy dlc-be ti milyen tartalmat vártok?
Én remélem kapunk valami új helyszínt estleg ezeket kiegészítik agy 5-10 új bossal. :D
Chalicera meg valami új helyet, több csapdával, meg izgalmasabb felépítéssel. Fegyver nem kell új. Bááár egy íjpuskát szivesen használnék. :)
Páncél jöhet nyílván. -
#1913 Ha véletlenül leesne a fickó (le fog) és nem tudod felvenni a loot-ot, akkor menj vissza hunter's dreambe és gyere vissza a pályára, mert fent lesz a toronyban a cucc a faszi helyén. -
#1912 Köszi erre rájöttem mikor majdnem meghaltam :DDD -
#1911 Lesz BB 2 valaha abból day 1 CE lesz az is biztos. Remélem Shu tesz az ügy érdekében :y
E3on lehetne DLC bejelentés, azt tudnám értékelni.