9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#1550 Aranyos. :) -
SlickAdam #1549 Defiled Chalice:
nem eleg, hogy Depth 4-es nehezseg, meg a HP is meg van felezve ebben a dungeon-ben.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.07. 17:56:40 -
#1548 Én a vegyes karakterrel voltam, vajazókést választottam az elején ez a legjobb fegyó szerintem.
Azóta sem kaptam jobbat.
Valamint elosztásnál érdemes a saját igényedhez nézni.
Első az életerő, ez asszem egyértelmű, 30-35 körül van nekem.
A második a stamina, ez nekem fontos mert a gurulás-ütés fontos a harcban, vagyis ezt érdemes szerintem fejleszteni
Harmadik az erő....ez nehezebb fegyverek cipeléséhez kell tudtommal meg növeli a sebzést, bár ezt látod a tőle jobbra lévő értékeken majd, szerintem ez nem annyira fontos
Skill. Nem tudom mire jó, nem is növesztettem.
Ezt az 5.-et sem tudom, nem raktam még rá egyszer sem.
6. az Arcane, ami a varázslatokhoz kell. (ITT ÉRDEMES ELVINNI 15-IG MAJD HASZNÁLNI A BEAST ROAR NEVŰ ITEMET)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.07. 17:56:58 -
SlickAdam #1547 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ailing Loran Chalice-t most fejeztem be. 3 szintes "csak".
Layer 3 Boss-hoz pro tipp (en hozza se tudtam erni rendes tamadasokkal): mérgezett tör
-
TomStorm #1546 Már tényleg furcsa,hogy van végre olyan játék ahol gondolkozni is kell lol
Na összekapom magam,hazahúzok és folytatni fogom -
#1545 Illetve a harmadik nélkülözhetetlen tool: bloodborne.wiki.fextralife.com
:D -
TomStorm #1544 Tényleg,azzal fogom őket elcsalni,ahha:))
Nagy vagy,köszi! -
#1543 A szó amit keresel: pebble :)
/a legtöbb enemy felfigyel arra is hogy belockolod, de ahhoz közelebb kell menni. A kavics jó távolabbról is.
Illetve az aramyat érő, örök érvényű jótanács: learn to parry. -
#1542 alone survivor vagy mi. :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.07. 16:58:58 -
TomStorm #1541 Inkább gyengének érzem a karakterem sz.tem xar a stat.elosztás.
Melyik Origin ajánlott kezdésnek? -
TomStorm #1540 Akkor megpróbálom inkább a nagyobb csoportot valahogy megbontani először -
#1539 Aha..Loran Chalices - Ailing Loran Chalice. (3. halálfejes téma)
1 hites csapdák..ellenfelek se kutyák.. köszi..ezzel elleszek egy darabig... és 4 szintes!
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.07. 16:43:58 -
#1538 Én is akarok pihenni már 10 napja de hajnalba fekszem minden nap :) -
#1537 Nem fogod tudni betartani a cölibátust. :) -
#1536 Elsőre bonyolultnak tűnik de nem az, a lényeg hogy lesz mélyen egy csatorna patkányokkal oda menj legutoljára. -
#1535 BSB is elsőre. Alig bírt hozzámérni :y
-
#1534 Én csk az alvást, de azt már egyre durvábban, úgyhogy ma nagy vadászat nem lesz. Futok párat, előkészítem, _TALÁN_ nekimegyek amigdalának, de mára ennyi a max. Alvás lesz ma. Muszáj. -
#1533 Teljesen jófelé mész :) -
TomStorm #1532 Az elején még merre menjek?Van egy nagy csoport egy tűz körül vagy egy nagy baltás Boss szerü:)
Mind a 2 veszélyes és itt akadtam el bár nem sokat játszottam még vele -
#1531 Na fatherka is lement elsőre -
#1530 Énis éjjeli műszakban vagyok 10 napja. -
SlickAdam #1529 en meg a kotelessegeimet is elhanyagolom miatta, ami nagyon nem jo. ezert sietek vele (ha mar ilyen "kozel" vagyok, ramegyek a platinara... elsö platinamra evör).
tul jo, ujra "meh" jatekokat akarok, amik nem vonzanak vissza ujra es ujra.:) -
#1528 Na boszi ruha is meglett, az+ kasza elég beteg :D
-
#1527 Nekem is, ezért mondom hogy az egész társaságot megformálta a játék. :) -
#1526 Ja akkor később. :) -
#1525 Részben miattam mikor először jött segíteni. :) -
#1524 Már kinyírtam, de a lift nem lett meg mindegy futottam egy betanult tvonalon :) -
SlickAdam #1523 -
#1522 végig verted a dungeon -ket is? -
#1521 -
#1520 Mellette játszom az ágyban, másrészt a következő kismobyt várja/juk, szóval most nem annyira velem van elfoglalva :D -
#1519 az asszony mit szól hogy nem mellette töltöd az éjszakát az ágyban hanem a konzollal a kanapén ?:"D -
#1518 javítottam ezen=szabira küldtem magam :D
Ez sem megváltás, de nem kell kelni feltétlen 5.45-kor, ráérek 7-kor is, amikor a fiam ébred :D -
#1517 Az nem a játék miatt volt, hanem a körülmények miatt. Azóta javítottam ezen :) -
#1516 Tegnap nagyon felbaszta az agyam a kis sneci ROM. Majdnem ragequit lett belőle. Második nekifutásra nem kauzok 1 pixelnyi élete maradt. EGY! :D
Utána miközben darkkal szoptunk a csatlakozáásal bejött egy idegen, nekimentem vele, a balfasz állatja 1 perc alatt meghalt, és amíg néztem megöltek engem is a pókok.
LOL
Ez a coopos sztori nem akar összejönni :DD -
#1515 Mondtam hogy Amygdala bejáratától van nem messze egy rövidítés egy lift
-
#1514 Pedig ha belegondolok, hogy még 1 hete kb ment majdnem a ragequit meg eladás...micsoda 180 :p -
#1513 Most nem, holnapi elsősegély vizsgámra "készülök" :D -
#1512 Nem sztrímelsz?
-
#1511 MIN? Gyakorlatilag a játék köti le a gondolatim nagy részét akkor is, amikor épp nem játszom :D
Egész nap olyanokat memorizálok, hogy milyen statokat nem felejtsek el megnézni, merre kellene elnéznem, stbstbstb...meglátok egy pocsolyát az út szélén, már arról is a bloodborne jut az eszembe :DD