9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Kongy
    Na jó, csak nem találom a másik oldalát :DD Mindegy, megyek a csatornákba :D
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.04.08. 12:40:01
  • darkSectorxxx #1709
    Minden lift a másik oldalról mükszik, meg fogod találni. Utána beszállsz egyszer, és azt követően bármerről használható.
  • darkSectorxxx #1708
    Kéne valaki akivel tesztelhetném még de senki nem jelentkezik. :)
  • Kongy
    Cleric leverve, de nem működik a lift :(
  • darkSectorxxx #1706
    Van, amit mondtam nemrég.
  • darkSectorxxx #1705
    A statod nem lényeg milyen az max idben hosszabbítja meg a csatát, én egyetlen bossnál sem parryztem, hanem inkább betanultam a mozdulatait és kitértem mindig.

Bossnál csak akkor lesz könnyebb ha 12 órázol.
    De abygadala könnyü lett miután láttam milyen támadásai vannak, amint mondtam mögé kellett menni és vigyázni a lábaira.

A király nem vészes a nagy gömböt simán ki lehet kerülni a koponyák alatt meg átgurulni. Aztán ütni. Mondjuk ha akarsz parry-zni és másképpen nem megy akkor nála könnyű, de ütni tudtommal a 12órás szokott, alapon elég ritkán.
  • Moby
    Ja, lehet benne valami. Amigdala gyanúsan "könnyen" volt meg. Oké, fogytam vagy 2 kilót közben, és izmosodott a hasfalam, de sem a skillem, sem semmi nem predesztinált arra, hogy elsőre meglegyen. Pláne egy olyan boss nem, amelyik nehez parrízhető (csak ha lent van a feje), amikkel én extra sokat szopok, mert nem vagyok jó szecskázásban.
    Aztán meg jött a logarléc, és beng...vagyis elsőre tök jól viselkedett. Dobálta a parry mozgásokat, mindne, majdnem meg is lett, csak nem ismertem mit csinál a transzformáció után és beszoptam. Na onnantól viszont vége lett. Valami variál a program, ez biztos. De hogy ez szándékos, vagy nem...azt maximum a from tudja :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.08. 12:12:12
  • Moby
    20 sincs nálam. Koponyákba zárva örzöm őket, mert nem figyeltem hol írtátok az elszívókat, de előre fosok tőlük :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.08. 12:06:06
  • ppista
    Nincs a boss-oknál ugyanolyan mindenre ráhúzható taktika. Az insight mennyiség is van amikor működik, van amikor meg teljesen mindegy mennyi van nálad. Amikor lenyomok egy főnököt, meg szoktam nézni, hogy a többiek hogyan boldogultak vele. Például a Starved Beast nálam már az első pár ütés után átváltozott, és bármit csináltam, egy öt-tíz kombós mozdulattal kicsinált. Másoknál meg csak akkor csinálta, ha már csak 1 cm élete volt. A huszadik alázás után abbahagytam és mentem másfele. Két nappal később próbaképpen visszamentem, és úgy nyírtam ki pikk-pakk, hogy nem változott át, és csak parry-zhető mozdulatokat csinált. Vagy a Katedrálisban levő boss, ami nálam félpercenként felgyógyította magát, másoknál meg egyszer sem. Lehet van valami szisztéma, amit a From egyelőre nem tár a nagyközönség elé. Moby is pont abban a stádiumban van a kastélyos baromnál, amikor halálra szívatja a játékost. Lehet holnap meg nem csinál mást, csak parry-zhető támadásokat, amivel percek alatt le lehet verni.
  • Moby
    Kb ja. Nem kell végighemperegni a csatorneszt. Aminek mondjuk azért lehet haszna, feltéve, hogy elolvastad a zenedobozról intézett szösszenetemet a tegnap :) (bár én zenedoboz nélkül is játszva nyalattam ferl a padlót a faterral, ami rám is fért, miután arconcsúsztam a clericcel)
  • Kongy
    Egyből a következő bosshoz?
  • Moby
    shortcut father gascogne-hoz. Ha leölted clericet, menni fog.
  • Tatyla
    Ha megtalálod hogy hol áll most felmész vele onnantól használhatod
  • Kongy
    central yharnamban az a lift amit 2 ogre őriz amúgy hova vezet? és mikor nyílik meg?
  • Tatyla
    Egy oka lehet még ennek túl sok insight van aktívan nálad
  • TomStorm
    Igen én is ezen agyaltam éppen,hogy sunnyogni fogok ha tehetem.

Ezt az ajtót megnézem mindenképpen
  • SlickAdam
    indiccsad ujra vazze!
  • AntiHero
    Akkor nem tudom. Nekem is csinalt olyat, hogy csak varázsolt. De ha ütöttem akkor abba hagyta.

Lvl 99.-en szoptam vele én is sokáig.
  • TomStorm
    Ajha,akkor be kellene már támadnom azt a valakit,szerintem Boss lehet csak eddig még nem mertem:))
    Na lényeg,hogy lesz akkor csak keresni kell,köszi!
  • Kongy
    Érdemes a rövidítést megkeresni, a central yharnami lámpától balra van egy zárt ajtó, amit a másik oldalról ki lehet nyitni :)
  • Moby
    Elmondom mégegyszer, bár már vagy 5x megtettem: nem támad. Így nincs parry. Nem kell megtanulnom, mert én vagyok a parry istene :)
    Nem lehet parryzni. Ahhoz támadnia kéne. Varázslatnál nincs parry, mást meg nem csinál.
    Aranyosak vagytok, tényleg hálás vagyok(TÉNYLEG!), hogy próbáltok segíteni, de ne szelektíven olvassatok plíz :)
  • Tatyla
    Teruletenként van 1 és minden boss után a boss helyén
  • SlickAdam
    vannak lampak. de nem minden sarkon. ez nem az a jatek... :)
  • AntiHero
    Nem. Van máshol is.
  • TomStorm
    Na de ilyen lámpa aminél újraéledek?
    Central Yharnam van és ennyi.
  • AntiHero
    Teknika rá: parry!!! De tényleg! Én nala tanultam meg.

Amikor üt akkor meglövöd letérdel, elé mész és R1.
    Ha nem sikerül elugrasz. Ha varázsol mozogsz az oszlop mögött.

Ja és ne nyitott fegyverrel menj rá. Csak "zart" sok kicsi ütés. :)
  • Moby
    Órákat töltöttem már el várakozással. Órákat öltünk bele darkkal. Nem megy. Valszeg azért, mert nincs publikus IP-m, és valami nagyon szarul lehet megírva, mert ennek ellenére minden más sony-s szolgáltatás megy (meg a winesek is), csak ez nem. Meg persze semmilyen szervert nem tudok futtatni emiatt, de azt leszarom.
  • Tatyla
    Legyél online ugye networknél ne legyen jelszó, csilingelj néha váltogass local és worldwide között és így is néha várni kell akár 10 percet opcionális bossoknál többet is, de van úgy hogy azonnal jön valaki ez mákfaktor, ismerőst hívsz jelszóval néha ahoz is kell 5perc
  • Moby
    Ha ott akarod folytatni, tedd rest módba a gépet, ne kikapcsold.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.08. 10:33:59
  • Moby
    Valami félreértettél. Itt a bossokon (meg a huntereken) kívül _MINDEN_ enemy újra megjelenik, ha elhagyod a helyet, vagy meghalsz (és azért hagyod el).
    Itt nincs olyan, hogy "kipucolod" a helyet, és az ki van pucolva :). Amíg ottvagy, addig igen, amint visszamész hunter's dreambe, megint tele lesz.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.08. 10:35:47
  • TomStorm
    Még mindig nem sikerült mentenem.kipucoltam pár utcát pedig és legyőztem valami nagy mobot aki a kaput ütötte aztán éjjel kiléptem most vissza és kezdem megint az első lámpától:(
  • Moby
    Amúgy arra gondolok, hogy ez lehet az a memory leak bug, amitől csak csökkent mozgással futnak a bossok. Ma megpeóbálom hideginditással.
  • Moby
    Igen, ezt szeretném, csak nem működik nálam :( Senki nem tud bejönni. Hiába minden.

/mármint a coop, meg az egész online rész
  • Tatyla
    Hmmm érdekes próbálj behivni egy idegent ketten nem tudja majd kit molesztaljon
  • Moby
    olyan közel vagyok hozzá, hogy a zsebében turkálok, ÉS CSAK VARÁZSOL. Nem támad. Egyszersem, mióta először bentjártam nála.
  • SlickAdam
    ma nekem is 3 ora alvas volt, pedig 11-kor mar agyban voltam. mar kapcsoltam volna le a lampat, amikor az a brillians ötletem tamadt, hogy bekapcsolom vagy 20 percre a BB-t, s megnezek valamit gyorsan.

peeeeersze: 2-3 oras epik csata következett Reloaded Amygdala-val az egyik Chalice-ben..

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.08. 10:03:15
  • Tatyla
    Közel legyél hozzá ha felemelkedik ugorj el közelről nem varázsol
  • yesname #1673
    Annak vagy 30x futottam neki mire megfeküdt. :D
  • Moby
    Na ennyit az alvásról...LOL fél háromig viaskodtam Logarius papával. Nem találom a fogást rajta. Elsőre majdnem levágtam, aztán megváltozott a viselkedése. Azóta csak varázsol, bármit csinálok vele. Nem hajlandó harcolni, így meg nem tudom parryzni sem. Csak nyomja a kikúrt bloodvarázslatait, én meg csépelem, de ez így sehova nem vezet, ő többet sebez, mint amennyire én képes vagyok. Nem tudom backstabbelni, nem áll egy helyen fél másodpercet sem, mögékerülni sem lehet, repked feszt.
    Ilyenkor jól jönne a segítség, de az a kurva coop nem megy bármit csinálok.
  • Tatyla
    Egyik fegyver csak chaliceben esik