9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#2030 Ja sajnos, de nem értem miért. Pvp-ben még oké, de itt. -
#2029 Én mennék már csak senki nem hív. :) -
#2028 Miért húztam el? :) -
#2027 Ja, török előre mint a fene :D Igaz Old Yharnamban agyfaszt kaptam, úgyhogy azt egyelőre jegeltem, de miután szétnéztem Forbidden Woods-ban visszamegyek oda is. -
#2026 Egész jól haladsz! -
#2025 AAA... ez már másik sírkőnél van? :DDD -
#2024 Amatőr kérdés... jó sírkőnél állsz ? -
#2023 10+(lvl*0.1) -
#2022 Biztos? Megnézted a szomszédos sírt is? -
#2021 Az miért van amúgy szerintetek, hogy elmentem Forbidden Woods-ba, meggyújtom a lámpát, de elfelejti, hogy ott jártam, Hunter's dreamből nem tudok visszateleportálni. ez valami bug? -
#2020 +/- 10 szint különbség lehet, akárki nem tud bemenni bár én általában idegenekkel szoktam bemenni bossra ha nagyon szenvedős -
TomStorm #2019 Mennyivel könnyítenék a játékon ha befizetnék PS+?Co-op pl.tudna jönni valaki segíteni Boss-ra? -
#2018 Na ma már talán le tudok ülni játszani is két napja pakolok otthon, géphez se tudtam leülni , szét kaptam aztán azt is átvariáltam, csak pislogtam ma reggel is 180+ új hsz és még ma is kéne egy picit pakolnom....
Látom Dark szépen elhúztál , ideje össze szednem magamat, utoljára amikor beléptem akkor kinyitottam a klinikánál a zárt kaput meg lehet menni unseen villagebe... nem is tudom hol kezdjem majd -
#2017 Én erős vaok, csak a vial kevés. :) -
#2016 teis kevés vagy még oda gyerek xd viccelek -
#2015 Lópikulát kevés. :D -
#2014 :D -
#2013 nem nehezíted vele a játékot nem szinteződnek hozzád.könnyíteni tudod csak a fejlődéssel de azért a 80 level még kevés lesz ám a végére :) kell az még hajrá :D vialod is lesz még bőven nyugi ^^ -
#2012 Még má 80-as szintű vagyok, nagyon nincs értelme tovább tápolni, így sem lett könnyebb, sőt...lehet, hogy csak nehezítettem vele a dolgom. Mondjuk egy lavór vialt vehettem volna, elég lett volna a játék végéig :D -
#2011 oh értem.hát az kínos :| mondjuk visszafarmolod fél óra alatt max annyit.de kevesebb is lehet:) nem egy nagy összeg -
#2010 Mert bent volt a vér a bossnál. 40-el szaladtam be, nekimentem vagy 5x-6x mire elfeküdt. Addig gyarapodott, de az utolsó előttinél meghaltam mielőtt felvehettem volna. -
#2009 mért nem költöd el ha olyan helyen rohangálsz ahol nem érzed biztosnak magad?nem valami jó érzés elbukni annyit,meg ott van az a teleportáló item,harc közbe is betudod nyomni pl bossnál ha mégse megy. -
#2008 One Reborn fekszik. Több, mint 100K-t hagytam nála, de evvan.
Viszont a 3 huntert inkább békénhagyom egyelőre, -
#2007 Na majdnem meglett a Keeper of the Old Lords a Defiled dungeon-ban, 2 mm élete maradt, de megvan a nyerő taktika. -
#2006 Mindegyiknél sunnyogj mögé és visceral attack. A terem közepén lévővel kezdd, aztán futás ki onnan. A csengettyűs picsa és kompániája legyen kint halott, különben esélytelen. -
#2005 Hiába bújok bárhova, varázsolja a tetű a villámokat. Esélyem nincs ellenük. De épp most vágtak le 30K-val a zsebemben. Hellyeah... -
#2004 Amúgy addig is a 3 Hunter-nél, annyit tudok tanácsolni, tudom nem könnyű, hogy van 1 vagy 2 oszlop, ezeket használhatod fedezéknek, a testőrök közül a 2 kardosra meg úgy támadj hogy kitartónak kell lenni, és apránként ütni, vagyis, ez amit én szoktam sok ellen jó főleg amikor sok ellenfél van, odamész vagy odajönnek, csapsz egyet, de csak -et és utána azonnal ugrás hátra....és így tovább.
Vagy ha nem megy annyira akkor tápolás.
Én szerintem 50-(max)60-as szinten érhettem oda, nem is emlékszem de 60 alatt sokkal.
Persze nincs köze a boss-oknak a szinthez, mert minden boss kinyírható akár semmi sérülés nélkül.
Ez a molotov meg más baromság szerintem felesleges, csak magadat zavarod meg a ritmusban.
Max ajánlom még a papirokat.
Fire paper és Bolt paper. -
#2003 Ja megértelek....
Nekem is most mondák stream-en beszéltünk hogy nyomjam el az itemeket a sok echo-t.
De mondom nem mert annak nem látom értelmét hogy ellőjjem a piros köveket, egyszerűen így is úgy érzem hogy kellően fejlődtem.....minek könnyítsem feleslegessen a dolgomat? :D
Meg én is kihagyhattam volna dolgokat vagy hogy behívni valakit, de mondom max ha télleg nem megy önerőből. :)
Kíváncsi leszek hogy NG+-ban nálam másképpen viselkednek-e a boss-ok és szenvedés lesz-e mint most neked.
Nem tudnád megmutatni nekem stream-be gyors hogy milyen a boss?
Mármint a harcstílusa? :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.09. 22:50:47 -
#2002 Ez biztosan nem fog megtörténni. Nem a végigjátszás a cél. -
#2001 2000. vásárlónk.
Gratulálunk! :D
Amúgy a 3 őrt le kell ölni nem? hiszen az kell a továbbjutáshoz....Kozmik az lehet hogy nem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.09. 22:45:11 -
#2000 Azokat meg se kell olni. Oldalt siman ki lehet menni. Unseen villagerol beszelsz gondolom -
#1999 Ezt jó ideig nem fogod abbahagyni, csak akarsz játszani, csak még ölni, eteti magát a játék, és a dungeon észe szinte kifogyhatatlan kihívást jelent ahogy néztem. :) -
#1998 Én mindenképpen segítek, ha mást nem drasztikus módszerrel, átdobod a mentsedet.
Ha nem jön össze coop. -
SlickAdam #1997 platina utan feltettem a jatekot a polcra.
ma elinditottam a Shadow Of Mordor-t, de 1 orat birtam es kikapcs.
ujra BB-oznom KELL! remegek. -
#1996 Hát én itt most úgy elakadtam, hogy fogalmam sincs hogyan tovább. A 3 hunter ellen olyan szinten vagyok esélytelen, mint a kozmik girl ellen. Itt állok, és nem nagyon van hova tovább. Átjutni rajtuk nem tudok. Egyet sem tudok kinyarni közülük. Szétszedni nem tudok őket, bármit csinálok együtt maradnak. Kissé a motivációmat is kezdem elveszíteni. -
SlickAdam #1995 move bitch! -
#1994 Keeper of the Lords: 150-es szinten két suhintásra elintéz. Hogy az anyámba lehet ez megcsinálni? -
#1993 Aki gondolkodik ds2 ps4-es verzióján, digitalisan. Az szóljon aztán közösen megvehetjük. :) -
#1992 Valaki amúgy aki kicsit jobban belemerült a sztoriba nem szeretne mesélni, hogy mégis milyen átok ül Yharnamon? Tényleg érdekelne a háttere, hogy miért változnak át az emberek, miért van az a káosz ami. -
#1991 Csináltam magamnak egy logo-t :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!