1333
Total War: Attila
-
#52 gamestaros srác nagyvonalúan odaírta az egymilliós hun lovast :-D -
#51 -
#50 Új videó!
Utoljára szerkesztette: Riddick21, 2014.11.08. 14:28:00 -
Angelus1991ster #49 Remélem azt a jó dolgot bennhagyják, ami a Barbarian Invasion-ban volt, hogy a semmiből jött egy 2-3-4-5 előre megírt sereg bizonyos évente. Ha legyűrted akkor újra jött , legalább is ez volt a Mediveal II arany hordájával is. -
Stockbauer33 #48 http://www.playdome.hu/hirek/41231/total-war-attila-video-a-pusztito-langokrol -
Metontour #47 Nagy újra felfedezők a CA-s fiúk sajnos!:( -
#46 Olvasgatom a fejlesztői blogot:
"As a final note, it’s worth mentioning that the damage done to your buildings in the settlement on the battle map will bear itself out on the campaign map, and likewise any damage done to your settlement on the campaign map (be it through Agent action or otherwise) will have an effect on the settlement in battle."
Azt a szentségit! Ezek a srácok újra-feltalálták a Rome 1-et... :P -
Angelus1991ster #45 Tévedtem. Az aplha-béta-fasztudja videóban azért egy kicsit normálisabban megvan húzva a határ a régióknál. Talán mert magyar a lead designer??:D
kezelőfelület első benyomásra 10-ből erős 7-es. -
#44 Mondjuk azért Attilát túlélte a birodalom, mégha ennek nagyrésze a diplomáciának is volt köszönhető meg Aetius-nak))
Igazándibóla romaiaknak a gót nehézlovasság tette be a kaput előtte/utána,mint a hunok, bármilyen jo a mostani marketingjük)) -
Although #43 Kicsit megértem, hogy ez nem lesz integrálva a mostaniban. Teljesen új egységek és managment kell és valószínű visszajön a bi-ből a nomád egész banda feláll és tovább megy rész is. Alig várom. Igazi túlélő játék lesz. nem is kérdés a területünk 2/3 bukni fogjuk. :) A kérdés csak az meg tudjuk gyengíteni annyira a minden irányból érkező áldást, hogy róma túlélje. :) Persze vannak lehetőségek. Meglátjuk. Pl a BI-be én áttettem a főváros Karthágóba. -
Although #42 Ez is egy vélemény. Maradok a sajátomnál. OP-re kell megcsinálni a taktika egyszerű, a hunoknak nem lesz sok települése, és nincs jó supplyjuk se, egyszeri áldás. A kérdés kellő veszteséget tudsz e okozni nekik mielőtt elérik rómát, a városokban. Úgy gondolom kiismertem a CA csapat gondolkodását. Nagyon realisztikus és valósághű modellezést csinálnak viszonylag egyszerű eszközökkel.
A város nem véletlen lesz hangsúlyos, terepen semmi esélyed nem lesz a hunok ellen a rómaiakkal az elején.
Már csak az a kérdés lesz pár kör különbség mielőtt a frankok is beindulnak meg a vandálok. :) Legendaryt úgy csinálnám meg mindezek egyszerre :D Persze lehet elidőznek Pannoniába :) Meglátjuk esetleg ha meg tudjuk állítani őket olasz hegyes részen, akkor mint a valóságban elindulnak e észak felé. :) Tehát semmi értelme nem lesz a hunokkal kezdeni. Ha igazam van. -
Angelus1991ster #41 Francba mindig elírom, Attila.
A hangulatot dobná még a sok ( a játék motorjával ) egység, ügynök és átvezető videó. mennyire jó volt a sok ügyetlenkedő orgyilkos darwin díjas mutatványa.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.11. 22:20:44 -
Angelus1991ster #40 Kedves Altough!
Atillás kiegészítővel nincs bajom, az általad leírt újítások jók, örülök neki. De az egykor dicső CA, ma nagyot zuhan. Shogun 2 nél tört/törhetett el valami.
Amúgy jó lenne ha drága államunk fejesei megvennék a motorlicenszet, jogokat és magyaroknak szóló tw-t adna ki. -
Angelus1991ster #39 Rome 2 end turn-je nem annyira lassú, olyan egykét perc. Empire end turnjében volt , hogy megvacsoráztam, fürödtem, aludtam 10 percet és akkor váltott át.
Ez a városmenedzsment interfész nagyon jó volt, Population, ezt nagyon szerettem. bár szarul volt megírva de jó volt számolgatni satöbbi. -
Angelus1991ster #38 Csak hónapokkal később veszem meg , mivel CA-s játék. Az Empire óta félkészt adnak ki.
De akkor is egy standalone dlc-nek jó ez az Atillás tw.
Medieval III-at jobban vártam, a megint elcseszett ( mostmár kijavíthatatlan ) Magyar Királyság határaival.
Hunok azért nem lesznek játszhatók ( a barbarian invasionnal ellenben ), mert a CA képtelen beleprogramozni már azt, hogy régió/provincia nélkül tudjál kampányt indítani. BI-ben az volt, hogy volt 2-3-4 sereged a hunokkal oszt menjél, nem kellett provincia.
RTW-t is úgy lehetett móddolni, hogy a REBELS-ekkel is lehetet lenni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.11. 21:32:25 -
Angelus1991ster #37 Az is egy fő szempont. Shogunban tényleg megvolt a hangulat. A Rome 2 inkább egy módja volt a FOTS-nak.
Remélem a Gyűrűk Ura jogait megveszik egyszer és megcsinálják a Total War : Middle Earth-töt. Kiegészítőnek Beleriand, Numenor pályákkal.
Minden tw-s rajongó, köztük én is erre vár. Third Age mód ( inkább már játék ) is ezt mutatja. Atillával csak az gond , hogy csak kiegészítőnek lenne jó. Mert egy az egyben Rome 2 négyszáz-600 évvel később. LOTR-os TW után jöhet a drónok harc mániásoknak a tw-je. De soha nem kérdezik meg a rajongókat, ahogy az összes senkiházi semmirevaló fejlesztő é kiadó gárda.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.11. 21:27:48 -
Although #36 vezér nélküli sereg az egyben volt a 2-ben nincs.
Nem tudom melyik videot nézted. Ha más nem ebből a videoból az jött le a város defence hangsúlyosabb, részletesebb lesz. Ez neked visszalépés?
Ahogy mondták már a túlélés lesz a tét, és ehhez jól illeszkedik, főleg városokban van esély a nomád ellen. Ne ma világuralom, valószínű ezért nem játszható népnek tervezik a hunt. Van egy érzésem piszok nehéz lesz ez :)
Edit: Jól át kell szervezzék az élelemre épülő rendszert is másként nem éli túl a város a fosztogatást. Lehet komolyabb lesz a városmenedzsment el tudom képzelni a raktár alap szereltség lesz amit feltöltesz amikor épp nem tarolja földet a vandál a gót, frank vagy a hun :) Szerintem baromi jó játék lesz ez :) szerintem megveszem.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.11. 11:10:22 -
Mozes #35 Engem nem zavar, ha nincs tele újdonsággal, de a hangulat sokkal fontosabb, nekem ez nem volt meg a Rome2-ben. Kiváncs vagyok mi lesz az Attila-ban, jó lenne ha visszajönnének a videók (pl:seregbemutató) nagyon sokat dobott a Shogun2-ben az akkor japán hangulaton vagy a nagyon jó töltőképernyők!!!!! -
Angelus1991ster #34 Bár sok hibája van a Rome 2-nek. Egykét újítást hozott azért.
Seregelnevezés, seregikon módosíthatás mozi kameramód, vezérnélküli seregek. Ennyi. Sajnos egy Shogun 2 remake. Total WAR Attilában számíthatunk arra, hogy az előző részből kiveszik a jó dolgokat és a régebbiből hoznak vissza dolgokat Ezzzel az baj , hogy egyre középszerűbbé válnak.
Szerintem minden ezt következő részben az összes dolgot bele kell tenni ami jobbá tette azóta a sorozatot, nem csak foghíjas részeket csinálni. Ezek a dolgok: jobb , információ dús Családfa, más tech fa, tábornokok képességei (medieval 2-ben szinte ikoncunami volt, pl.: részeg vezér - morál ) régiók népességi adatai. -
Although #33 Sok minden nincs elől.
Sereg lehet raid módban, figyelő, ahol kap tűzlabdákat, barikádot,stb., aztán van erőd mód és erőltetett menet.
Az ügynököt beállíthatod elhárításra és akkor védi a városod a területen vagy sereg elhárítónak vagy az ellenfelet basztatod vele. Ez csak pár dolog ami van. Rome 1 óta nem vettem Tw-t úgyhogy nekem az összes újdonság ahhoz képest van. A provincia managment is megváltozott. Ötletes lett láncok vannak amire ráállhatsz. És a fejlesztéssel együtt eredményezik milyen néped lesz istenfélő és akkor engedelmes és magas adókat tudsz kivetni mint a barbárok voltak. vagy lehetsz olyan mint róma. És akkor korrupt leszel és kellenek majd azok a generálok, vagy ügynök akik csökkentik. Ügyes kis játék lett. A csata ai meg olyan, mod nélkül nyomom. tegnap volt egy 4.7 vs 5.3 ellen ahol sikerült meglepnem a felálló ellenfelet ennek ellenére gyorsan rendeződőt minden lépésemre, hatásos ellenlépése volt, változatos volt eleinte neki állt a zászló de 1 órás harc végére megnyertem. Igen nincs többet nullára kihozott győzelem mint az egyben volt.
Edit: Nekem szinte csak a provinciánkénti beállítás hiányzik adókra pl.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.10. 14:44:14 -
Although #32 Sok épület, tereptárgy, eszköz, teljes város. Úgy látom még lejjebb vehetem a beállításokat. Lehet ezt már csak új gépre, ha lesz veszem meg jövő tavasszal. -
#31 Egyetértek. A végére egész pofás lett, és igen ha jót akarsz játszani kell hozzá mod. De én az első részt is csak moddal toltam. -
#30 Azért az RTW1 is inkább egy jobb moddal volt teljesen élvezhető és volt ott is hiba dögivel.
Nem rossz ez az RTW2 sem csak iszonyat optimalizálatlan és bugos volt. Ezeket nagyrészt javították , most már nem annyira vészes. -
bgabor #29 -
bgabor #28 Szerintem meg a Rome egy gyönyörű, képes és áttekinthető UI-jáért a fél karunkat adnánk a Rome2-ben, ahol a kevés számú épület és az egységek idióta hieroglifa rajzokkal vannak pótolva, a jobbklikkes enciklopédia teljesen áttekinthetetlen és használhatatlan, és a kezelőfelület(városok, hadseregek) működése is erősen nyakatekert. Vagy összehasonlíthatnánk a Rome 1 tízmásodperces end turnözési idejét a Rome2ével. A listát napokig lehetne fojtatni. Lényeg hogy a Rome2 közel se lett olyan jó játék mint annó az előd volt.
-
#27 Pár infó:
Az UI egészen korrektnek tűnik az eddigiekhez képest. -
Although #26 Nagy rome 1 rajongó voltam, vagyok de a 2 messze sokkal jobb mint az 1. Nem csak az AI amelyik már hardon is szarrá ver időnként de a managment rész is fantasztikusan megoldott. Már nincs az, hogy lerombolom az épületeket és a szerzett pénzből felépítek egy hadsereget és még max fokozaton is relatív könnyen nyerek.
Remekül felépített játék. Sorolhatnám mi minden van benne amiről az egybe nem is álmodtunk. Nem csak a fejleszthető ügynökök a játékba rejtett ügyes kis felépíthető rendszerek, mely lehet vallásra, vagy kereskedelemre vagy hadi rendszerre és ezek ötvözeteire de ezek hatásai is zseniálisak, ha valaki elkezdi érteni mi miért, hogyan működik akkor a történelmet kapja meg lemodellezve, pl látja mi kényszerítette a hadi alapú germán, kelta törzseket a rablásra. Vagy a római rendszert és a korrupció.
Az eddigiek alapján az Attila még további pár apróságot fog tartalmazni. Egyedül A SEGA üzletpolitikája ami zavaró lehet. De ma ezek a cégek élnek meg ilyenek mint ők meg az EA. A Bioware meg megroppant 2008-ban. A fogyasztói társadalom termelte ki őket.
-
#25 Pedig pont az az időszak ahol még tudna fejlődni a tw.
Taktikusabb,stratégiásabb tudna lenni mint a róma,középkor vonalon.
Egyszerűen abban az időszakban komplexebb tud lenni az egész játék.. -
Nos #24 Szerinted, és sokak szerint. Szerintem viszont az M2-vel sikerült a legunalmasabb, legrondább kampánymapat összehozniuk. A csaták tényleg jók voltak.
Nekem nagyon bejött a Napoleon, de azt az időszakot olyan sokan nem szeretik. Szerintem egyébként az jól össze volt rakva. -
#23 Én a hét éves laptopomon továbbra is az RTW1 elé ülök le nagy-nagy néhanapján, de alig tagadható, hogy a nosztalgia most már egy igen nagy szeletét adja a tortának. :) -
#22 Szerintem az Empire vonal még egy jó irány volt, de ez a rómás visszatérés már nem kellett volna.
A tw játékok elérték ebben a témakörben a határukat, a nagytérképes része a játéknak meg mindig is gyenge volt.
-
Kurfürst #21 Ha emlékem nem csal, az eredeti Barbarian Invasion (az Attila nyugodtan tekinthető BI2-nek) szintén standalone játék volt, nem kellett hozzá az alap, úgyhogy ebben nincs új.
A rome 1-et meg leginkább az idő szépíti meg szerintem... hülyét kapnál ha most elkezdenéd, az áttörhetetlen lándzsás hoplitákkal, egy kör - egy egység képzéssel, gyenge történelmi hűséggel, hülye AI-val meg az állandó chain routeokkal... ;) -
bgabor #20 A SEGA kiadó összes játéka így működik. A játék tartalmának 40%-át kivágják, és utólag veheted meg külön pénzért, DLCként. -
bgabor #19 Szerintem (és sokak szerint) a medieval 2 kiegészítője óta nem tettek le minőségi játékot az asztalra. Azóta minden TW vontatott, unalmas. Legutóbb a Rome2-vel sikerült nekik talán minden idők leggyengébb minőségű TW-jét lerakniuk az asztalra, amit sírva töröl mindenki két óra játék után, aki játszott a Rome TW legendás első részével. Itt tartunk jelenleg.
-
#18 Interjú a vezető designerrel.
A videóban elhangzik mindaz, ami eddig már napvilágot látott (ostromok, felégetett provinciák, tűz, "éghajlatváltozás" stb.), illetve két érdekesebb infó:
- A magyarok - még távoli kis törzsként - megjelennek a játékban.
- Az interjú elkészítésének a pillanatában még vita tárgyát képezte, hogy Attiláék játszhatóak lesznek-e. -
#17 nyilván ez lesz az első amivel nem játszok
amugy nem zavarna egy részletesebben kidolgozott rövidebb történelmi intervallum mondjuk
Total War: Byzantine Empire vagy hasonlo..de ne 3 várossal :-D -
#16 Az első mondat második állítása roppantul felemelő. -
bazsidiver #15 Pár infó: a játék 2015 februárban fog megjelenni és olcsóbb lesz mint a rome 2, a hunok nem lesznek játszhatóak mert az egy boss frakció lesz. A játék survival stílusu lesz, tehát az a cél hogy tuléld a frakcióddal a barbárok támadását. -
#14 "Legalább minőséget tesznek le az asztalra. " Rome 2 mond valamit ? :) Na köszi de olyan "minőséget" szerintem nem szeretne senki sem még egyszer.
ratgab : a WH rts már biztos ? Vagy csak mendemonda ? -
Although #13 Hát a kiegészítő lehet különálló játék is. :) De köszi :)