Cities: Skylines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemrég fent volt egy talán 32 perces gameplay videó sips-tól, de sajnos azóta levették <#boxer>#boxer> Sajnos én már nem tudtam megnézni. Esetleg ha valahol még megtalálható és tud róla valaki valamit, akkor informálhatna <#eplus2>#eplus2>
Nálam az érdekes infó az az új infót jelenti! 😄 A redditen azért is érdemes figyelni, mivel TotalyMoo szinte az összes kérdésre válaszol, nomeg néha pár exkluzív képet is megoszt (amik ha jól tudom se a hivatalos fórumon se FB-n nem jelentek meg eddig), pl: #89 #91
redditen még nem néztem meg, köszi 😊 esetleg tudnál mondani pár ilyen érdekes infót? 😊
Utoljára szerkesztette: nyirog, 2015.02.04. 10:55:16
Utoljára szerkesztette: nyirog, 2015.02.04. 10:55:16
Nem tudom követni szoktad e EZT, itt napi szinten kérdeznek és válaszolnak. Vannak egész érdekes infók is. <#smile>#smile>
Cities in motion+simcity 4+simcity 2013 = az a játék amit a rajongók a maxistól vártak. Jobb is, hogy ők csinálják meg, legalább hallgatnak a rajongókra, nálam tuti vétel, szépen összeszedett játék lesz és ami még jobb, hogy a megjelenés után is tervezik beleadni a dolgokat amikre már sajnos nem jutott idejük (éjszaka/nappal váltakozása, szóbakerültek az évszakok, még mélyebb tömegközlekedés, épületek (fb-on legalább is a hozzászólásokban ezeket válaszotlák anno) 😊
Már csak egy pontos megjelenési dátum kéne végre valahára
Már csak egy pontos megjelenési dátum kéne végre valahára
És ha már statisztika:

Néztem az eddigi videókat és nagyon várom már a játékot, de egy valami aggaszt. A videókon - legalábbis az eddig látottakon - úgy mozognak a járókelők, mint a mérgezett hangyák: irreálisan gyorsak és idétlen az animációjuk. Pont, mint a legutóbbi SimCity-ben. A Cities in Motion-ban meg tudták oldani a normális gyalogos mozgást, itt miért nem? Apróság, tudom, de engem kifejezetten zavar az ilyesmi. Már többször leírtam, hogy szívem szerint a Tropico sorozat programozóitól látnék szívesen egy város építő játékot, mert azokban olyan részletes és élő-nyüzsgő városképet tudtak alkotni, amit kevés helyen látni. Na de bizakodom, hogy a Skyline is remekmű lesz.
Az egyiranyusitas szabadon definialhato lesz, vagy nem jol gondolom ? Mar csak egy pre-order lehetoseg kellene, de en meg nem talaltam ilyet.... 😞
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)

A két kép azt szemlélteti, hogy különböző filtereket alkalmazhatunk.

na megjelent már?

Már Béta állapotba lépett a játék! <#awink>#awink>
A videóban 3:35-től a parkos rész nagyon tetszik.
A videóban 3:35-től a parkos rész nagyon tetszik.
Developer Demo!
Utoljára szerkesztette: capa07, 2014.12.10. 15:14:25
Egy kis kérdezz-felelek (angol)
A városépítés ugyanolyan lesz mint a CiM2-ben, szerintem inkább ez az igazi városépítő, és nem a Simcitiy, lekorlátozott határokkal.
Mellesleg a térképet ugye lehet változtatni, ezért többféle arculatú várost lehet létrehozni. Inkább az egyforma épületekkel lesz a baj, remélhetőleg lesznek hozzá modok és akkor ez is orvosolható
Mellesleg a térképet ugye lehet változtatni, ezért többféle arculatú várost lehet létrehozni. Inkább az egyforma épületekkel lesz a baj, remélhetőleg lesznek hozzá modok és akkor ez is orvosolható
I met God. She's black
"és semmi újítás nincs benne a műfaj többi tagjához képest." Milyen újításra gondolsz?
"az épületek sem fognak senkit lenyűgözni, mert már kétszer elsütötték a CiM-ekben." Ez miatt nem aggódnék. Pl. SC4 esetében alig volt valaki, aki használta volna az eredeti épületeket, vagy ne egészítette volna ki más épületekkel.
"az épületek sem fognak senkit lenyűgözni, mert már kétszer elsütötték a CiM-ekben." Ez miatt nem aggódnék. Pl. SC4 esetében alig volt valaki, aki használta volna az eredeti épületeket, vagy ne egészítette volna ki más épületekkel.
az a baj, hogy ez a játék nem elég jó. Nem úgy néznek ki benne a városok, ahogy város kinéz, és semmi újítás nincs benne a műfaj többi tagjához képest. Ráadásul még az épületek sem fognak senkit lenyűgözni, mert már kétszer elsütötték a CiM-ekben. A Sim City 4 kapcsán kiderült már, hogy olyan városépítőre lenne igény, amivel különböző városképeket lehet létrehozni.
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.11.28. 03:25:16
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.11.28. 03:25:16
Csütörtök délután 3-kor (CET) is érdemes lesz ránézni a twitch-re:
Thursday 15:00 ParadoxLive with EUIV / Cities Skylines
Thursday 15:00 ParadoxLive with EUIV / Cities Skylines
Valóban jól néz ki! A Cities in Motion és az új SimCity keveréke. Ami egyelőre nem tetszik, az a zónázásnál a max 4 kocka mélységű telek. Meg kell majd szokni. A másik dolog ami furcsa lehet, de nem rossz dolog, azok a buszvonalak, főleg olyannak, aki még nem próbálta a CiM-t.
Ami viszont nagyon tetszik az a kerületek kijelölése és használata, valamint sok potenciált látok a brush tool más területen való használatában: pl. egy erdős táj (fák, bokrok, kövek stb.) "felfestése" egy ecsetvonással. Persze ez csak az én álmom, de hátha...
Ami viszont nagyon tetszik az a kerületek kijelölése és használata, valamint sok potenciált látok a brush tool más területen való használatában: pl. egy erdős táj (fák, bokrok, kövek stb.) "felfestése" egy ecsetvonással. Persze ez csak az én álmom, de hátha...
Sajnos csak a megjelenés után kerülnek be a játékba. Nem nagyon értek a programozáshoz, de ha ezt is ugyan az a motor hajtja mint a CiM-et, ráaadásul sok gyárépület van "áthozva" a CiM-ból, nem lehet olyan nehéz dolog megcsinálni. De az is lehet, hogy csak taktikáznak a fejlesztők <#vigyor1>#vigyor1>
és a trolit meg a villamost miért kellett kihagyni, ha már a CiM-ben volt?