Cities: Skylines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemrég fent volt egy talán 32 perces gameplay videó sips-tól, de sajnos azóta levették <#boxer> Sajnos én már nem tudtam megnézni. Esetleg ha valahol még megtalálható és tud róla valaki valamit, akkor informálhatna <#eplus2>

Nálam az érdekes infó az az új infót jelenti! 😄 A redditen azért is érdemes figyelni, mivel TotalyMoo szinte az összes kérdésre válaszol, nomeg néha pár exkluzív képet is megoszt (amik ha jól tudom se a hivatalos fórumon se FB-n nem jelentek meg eddig), pl: #89 #91

nyirog
redditen még nem néztem meg, köszi 😊 esetleg tudnál mondani pár ilyen érdekes infót? 😊
Utoljára szerkesztette: nyirog, 2015.02.04. 10:55:16

Nem tudom követni szoktad e EZT, itt napi szinten kérdeznek és válaszolnak. Vannak egész érdekes infók is. <#smile>

nyirog
Cities in motion+simcity 4+simcity 2013 = az a játék amit a rajongók a maxistól vártak. Jobb is, hogy ők csinálják meg, legalább hallgatnak a rajongókra, nálam tuti vétel, szépen összeszedett játék lesz és ami még jobb, hogy a megjelenés után is tervezik beleadni a dolgokat amikre már sajnos nem jutott idejük (éjszaka/nappal váltakozása, szóbakerültek az évszakok, még mélyebb tömegközlekedés, épületek (fb-on legalább is a hozzászólásokban ezeket válaszotlák anno) 😊

Már csak egy pontos megjelenési dátum kéne végre valahára

És ha már statisztika:

Néztem az eddigi videókat és nagyon várom már a játékot, de egy valami aggaszt. A videókon - legalábbis az eddig látottakon - úgy mozognak a járókelők, mint a mérgezett hangyák: irreálisan gyorsak és idétlen az animációjuk. Pont, mint a legutóbbi SimCity-ben. A Cities in Motion-ban meg tudták oldani a normális gyalogos mozgást, itt miért nem? Apróság, tudom, de engem kifejezetten zavar az ilyesmi. Már többször leírtam, hogy szívem szerint a Tropico sorozat programozóitól látnék szívesen egy város építő játékot, mert azokban olyan részletes és élő-nyüzsgő városképet tudtak alkotni, amit kevés helyen látni. Na de bizakodom, hogy a Skyline is remekmű lesz.
Az egyiranyusitas szabadon definialhato lesz, vagy nem jol gondolom ? Mar csak egy pre-order lehetoseg kellene, de en meg nem talaltam ilyet.... 😞

Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)

A két kép azt szemlélteti, hogy különböző filtereket alkalmazhatunk.

na megjelent már?

Már Béta állapotba lépett a játék! <#awink>
A videóban 3:35-től a parkos rész nagyon tetszik.

szabii98
kiadhatnák már<#crazya>

I met God. She's black

Developer Demo!

További pár új kép ITT!

Utoljára szerkesztette: capa07, 2014.12.10. 15:14:25

Egy kis kérdezz-felelek (angol)

szabii98
A városépítés ugyanolyan lesz mint a CiM2-ben, szerintem inkább ez az igazi városépítő, és nem a Simcitiy, lekorlátozott határokkal.
Mellesleg a térképet ugye lehet változtatni, ezért többféle arculatú várost lehet létrehozni. Inkább az egyforma épületekkel lesz a baj, remélhetőleg lesznek hozzá modok és akkor ez is orvosolható

I met God. She's black

"és semmi újítás nincs benne a műfaj többi tagjához képest." Milyen újításra gondolsz?
"az épületek sem fognak senkit lenyűgözni, mert már kétszer elsütötték a CiM-ekben." Ez miatt nem aggódnék. Pl. SC4 esetében alig volt valaki, aki használta volna az eredeti épületeket, vagy ne egészítette volna ki más épületekkel.

az a baj, hogy ez a játék nem elég jó. Nem úgy néznek ki benne a városok, ahogy város kinéz, és semmi újítás nincs benne a műfaj többi tagjához képest. Ráadásul még az épületek sem fognak senkit lenyűgözni, mert már kétszer elsütötték a CiM-ekben. A Sim City 4 kapcsán kiderült már, hogy olyan városépítőre lenne igény, amivel különböző városképeket lehet létrehozni.
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.11.28. 03:25:16

Csütörtök délután 3-kor (CET) is érdemes lesz ránézni a twitch-re:
Thursday 15:00 ParadoxLive with EUIV / Cities Skylines

Valóban jól néz ki! A Cities in Motion és az új SimCity keveréke. Ami egyelőre nem tetszik, az a zónázásnál a max 4 kocka mélységű telek. Meg kell majd szokni. A másik dolog ami furcsa lehet, de nem rossz dolog, azok a buszvonalak, főleg olyannak, aki még nem próbálta a CiM-t.
Ami viszont nagyon tetszik az a kerületek kijelölése és használata, valamint sok potenciált látok a brush tool más területen való használatában: pl. egy erdős táj (fák, bokrok, kövek stb.) "felfestése" egy ecsetvonással. Persze ez csak az én álmom, de hátha...

Sajnos csak a megjelenés után kerülnek be a játékba. Nem nagyon értek a programozáshoz, de ha ezt is ugyan az a motor hajtja mint a CiM-et, ráaadásul sok gyárépület van "áthozva" a CiM-ból, nem lehet olyan nehéz dolog megcsinálni. De az is lehet, hogy csak taktikáznak a fejlesztők <#vigyor1>

és a trolit meg a villamost miért kellett kihagyni, ha már a CiM-ben volt?