2012
A Paradox Interactive és a Colossal Order által fejlesztett városépítős szimulátor
-
#611 18,75€ akciosan Steamen a jatek, ha esetleg vkit erdekel :) -
TokraFan #610 Huhh..nagyon jó!
-
#609 Szép :) -
Borg #608 -
#607 Én meg egy idő után mindig újat kezdek, nem tudom miért. Eddig a legnagyobb kb 75k körül volt. -
Borg #606 Én 200 ezernél hagytam abba egy hónapja kb. Majd valamikor megpróbálom folytatni még :) -
Raiders87 #605 Kinek mi a rekordja lakosság számban? Gondolok itt a teljes 25 mezős térképre... -
#604 Szerintetek jol tapasztalom, hogy nem csak az uj terkepen epulnek a hazak europai stilusban egymas melle? Legalabbis a zonazo egybe zonazza a nagyobb teruleteket, a regebbi terkepen. -
#603 Cities: skylines workshop-ba mész és a tetején van, hogy böngészés. Azon belül pedig, hogy Feliratkozott elemek. Ott. -
WinStar #602 Ez hülye kérdés lesz,de hogyan tudok elíratkzoni?Hol találom a felíratkozásaimat? -
Raiders87 #601 Akkor ezt teszem én is... igazából csak a jó kis kereszteződéseket fogom sajnálni, főleg a vasúti körforgalmat, az valami brutál jó volt :) Mégis megéri majd új várost kezdeni, ezek az európai épületek nagyon tetszenek. Ha jól olvastam térképfüggő a dolog, de gondolom térképszerkesztővel tudok csinálni olyat, amin európai épületek épülhetnek. -
#600 Alagút ugyanúgy megy mint a felüljáró, csak nem pgdn up hanem down és akkor lefele megy. Nem törlődnek, nekem is bekavart pár asset meg mod, szóval egyenként leiratkoztam mindről, az volt a tuti és most csak azokra iratkoztam vissza amelyikre írták, hogy kompatibilis már az 1.1-el. -
Raiders87 #599 Hm. Azt nem tudtam hogy ha elegendőaz égetési kapacitás akkor nem is kell szeméttelep...ma is tanultam valamit :D Alagutakat hogy lehet csinálni? Holnap mégis újrateszem a játékot, kérdés hogy a modok amikre feliratkoztam akkor törlődnek? Vagy egyesével kell leiratkozni? Mert van egy pár... -
#598 Szeméttelepet kb a legelején szoktam csak csinálni, aztán meg annyi égetőt, hogy mindig zöldben legyen és akkor nem termelődik szemét. Most olyan mod kéne ami 1.1 kompatibilis és lehet vele állítani a buszok férőhelyeit, mert az alap 30 nagyon nagyon kevés. Ha valaki tud olyant ami működik és megy együtt a Traffic++ moddal azt szívesen veszem.
Amúgy az alagutak is nagyon frankók, és nem csak utakat lehet föld alá vinni hanem vasutat is, akár több szinten is!
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.05.21. 17:37:10 -
Raiders87 #597 Gondolom automatikusan frissíti a játék magát, én konkrétan semmit nem vettem észre...tegnap kezdtem egy várost, gondoltam leülök 30-40 percre, 4 óra lett belőle :D Van fent jó pár mod, lehet az zavar be... Na sebaj, csak ezért nem törlöm, most már folytatom ezt. A modok közül szerintem a leghasznosabb az auto bulldózer és az auto ürítés (temetőknél, szeméttelepnél). -
TokraFan #596 Na, ez jó lett! Sok dolgot javít, nézzétek a részletes listát...
A forgalomról mondjuk nem írnakm, pedig azt vártam legjobban. Még nem teszteltem élőben...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.05.20. 18:20:13 -
Meridius #595 Valamit csinálhattak vele, mert nálam "kizöldültek" a problémás csomópontok. -
#594 Szuper, tehát a traffic rendbetétele kamuzás volt... Gondolom még mindig bénán várakoznak / kanyarodnak többsávos utakról. -
#593 Szerintem Steam-en a feliratkozott elemeknél. Egy klikk egy mod. -
bruna #592 a Cities.exe leállt... ,leiratkoztam az összes módról ,és úgy sem jó ,kitöröltem a steam főmappáján belül a workshop által letöltött módok mappáját, utána elindult ,úgyhogy valamelyik Asset okozza ,most meg tanakodok hogy hogyan tudnék a leggyorsabban leiratkozni az összes módról... -
#591 Az az error az milyen error konkrétabban ? -
bruna #590 Én is leiratkoztam róluk ,shőt már a játékot is újra tettem ,elötte letöröltem minden mappát... De nem indul el ,rákattintok, tölt 1percig kb aztán error... Tegnap meg még gond nélkül játszottam... -
#589 Nincs, amelyik mod-ra azt írta, hogy nem kompatibilis, steam-en leiratkoztam. -
bruna #588 Annyira jól sikerült hogy nekem el sem indul sehogy sem ,hiába írok be mindent az indítási opciókhoz... hogy ne töltsön be módokat stb... most teszem fel újra a játékot :D De elvileg az emberek többségének nincs vele gond! :) -
#587 végre! :) -
bruna #586 Kijött az új patch! Európai házak, alagutak, jármű módok támogatás meg egy rakat új dolog!!! Update 1.1.0 -
TokraFan #585 Várjuk! :-) -
bruna #584 Azt írták hogy május közepén (ami péntek volt) ,vagy legalábbis akörül érkezik egy nagyobb patch javításokkal + az alagutakkal + az európai épületekkel... Remélhetőleg ez ma vagy holnap ,jó lenne ! :)
Utoljára szerkesztette: bruna, 2015.05.18. 09:12:00 -
TokraFan #583 Nem kapkodják el a patch-eket...Pedig lenne még mit javítani.
Kicsit beleültek a sikerbe, csak nehogy visszacsapjon a nagy önbizalom... -
WinStar #582 Sziasztok.Olyan problémám lenne hogy a játék mentésnél kidob az asztalra,s a háttérben fut,ha visszakapcsolom csak az egeret látom,de nem tudok semmit se csinálni.Mi lehet a probléma?
A gépem egy E7400-as Intel,6 GB RAM-al,és HD7770-es kártyával,ja s eredeti game-ről van szó!!!
Ja,s a játékot lemagyarosítottam még mellé.
Utoljára szerkesztette: WinStar, 2015.05.17. 15:31:35 -
bruna #581 Végre megjelent egy mód amivel a járműveket lehet színezni többféleképpen Vehicle Color Changer Én is csináltam hozzá egy színkombinációt ami ott van a kommentek között vagy itt: MegaFile (új színt csináltam az autóknak, motoroknak, kamionoknak, traktoroknak, tehervonatoknak ( a MÁV kék színe dominál de vannak más színűek is mint a valóságban, kék színű személyvasúti vonalakkal egészen magyaros) repülőket is átszíneztem meg a hajókat is... ) Több a fehér fekete szürke jármű és kevesebb a ilyen meseszerű élén kszínű jármű...
Csak fel kell iratkozni a módra ,és utána az én fájlomat be kell másolni a játék főkönyvtárába ahol felül kell írni a már meglévőt... ( Előtte csinálj másolatot arról amit felül írsz ,és ha nem tetszenek a színeim akkor csak visszacseréled)!!!
Utoljára szerkesztette: bruna, 2015.05.14. 22:42:19 -
#580 Ezt próbáltad ?
Ambient Occlusion -
#579 Nem tudom, sose néztem még az éleket a játékban... Ergo lehet, hogy nálam is olyan, de egyáltalán nem zavar. -
tfrecc #578 Sziasztok!
Lenne egy gondom, érdekelne hogy mi a véleményetek, illetve, hogy van-e tippetek hogy lehetne a problémát orvosolni. Akárhogy sakkozom a grafikai beállításokkal az élsimítás pocsék, zoomoláskor, térkép mozgatáskor villognak az élek és ez távolabbi nézetből is nagyon zavaró. Gondoltam a driveren állítani a 3D beállításokat, de nem lett jobb. Lefuttattam az nvidia optimalizálást, az is csak olyan eredményt adott amit én is beállítottam volna. A játék grafikai beállításainál az élsimítás kérdése nem túl komplikált: legyen / ne legyen. :)
Bocs az OFF-ért, kicsit furcsa, hogy Assassin's Creed 3, 4-ben ilyen gond nincs, ráadásul a konfigommal sem hiszem, hogy baj van. Láttam bemutató videókat, mindenhol ilyen volt, de ez valahogy nem zavarta a játékosokat. Mi a véleményetek?
Köszi előre is:
tfrecc -
bruna #577 Van arra valami mód ,hogy egy pályán az összes típusú fa/bokor elérhető legyen? Most kezdtem egy új térképet beépíteni és hiányzik a nagyobbik típusú bokor amivel szeretek díszítgetni... Ha pedig bemegyek az asset editorba ott meg nem tudok már a meglévő növényekből egy újat csinálni mivel az importnál nincs semmi.. pedig minden módot kikapcsoltam. -
#576 Akkor nem azt a forgalmat csökkenti ami a gyár és a kereskedelmi egységek közt van, hanem azt ami a városba jönne alapanyag kamionokon és a városból menne ki termék kamionokon. De így is jelentős és szeretni fogják az ipari és ker. területeid. -
skory92 #575 Akkor is elviszi, ha nem egy másik városrész másik vasútállomásához kapcsolódik, csak úgy az éterbe? -
#574 A vasúttal arra kell csak figyelni, hogy rettenetesen nagy kamionforgalmat generál be- és kifele is. A gyárterületek felé-felől és a kereskedelmi részek felé-felől is megfelelő úthálózat kell vezessen oda. Nekem volt hogy konkrét autópálya vezetett oda és még így is dugók voltak (bár az már jóval nagyobb város volt). -
TokraFan #573 Jaja, én is a vasutat javasolnám...nagymértékben képes elvinni az árukat. -
Sanyicucu #572 Köszönöm a segítséget.