1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
  • Jim Morrison
    és akkor a dőlt betűk is lehetnek nem dőltek. Gondolom én.
  • pxxl
    egyébként a cseten szerintem ki lehetne boldoni a userneveket mert így sokszor nem látni, hogy hol van a hsz vége, hol kezdődik az új.
  • Jim Morrison
    ja azt vágom, bővítményhez lett ha jól emlékszem, csak nem tudtam hogy ezek szerint megcsinálták a frissítést alapból is :)

szerk: akkor már azt is át lehetne írni az új felületnek megfelelően :) (persze amíg van a régi addig ez maradjon)
  • j0nNyKa
    tolem? amugy tegezhetsz
    amugy ja, a regit ez a http://sg.hu/ajax/kedvencdb.php frissiti ajaxon mittomen hany masodpercenkent
  • Maximus4
    Erre értettem én is.A régin nincs olvasatlan,most jelenleg,de az újon van egy rakat topik,amikben olvasatlanokat jelöl.
  • Jim Morrison
    régi magától szokott frissülni?
  • Jim Morrison
    de nálam mindegyik pontos, csak valamiért amint látod ami megjelenik az egyik felületen, az nem jelenik meg a másik felületen.
  • j0nNyKa
    azt mar mondjuk kitargyaltuk, menj be abba a topicba, es megjavul
    a gond itt most az, hogy nincs szinkronban a regi meg az uj rendszer kedvencek listaja, sot hat igazabol az uj szimplan nem frissul magatol, csak frissitesre
  • Maximus4
    Csatlakozom.Nekem is van olyan topik a kedvencekbe az új felületen,hogy 276 új olvasatlan hozzászólást mutat:)
  • Jim Morrison
    engem most csak ez a kedvencek bug zavar.
  • j0nNyKa
    oo wait most nalam is
    ok, egyelore erre mondhatjuk hogy nincs bug
  • Jim Morrison
    nálam jól működik O.o
  • Jim Morrison
    reméljük :) (újról küldve)
  • SuhiP
    jajam, gyors próbálgatom, nem szarakodok vele devel gépen..aztán így ezek a hsz-ek feleslegesek.
    de ha minden igaz akkor sikerült lekezelni a bibit
  • Jim Morrison
    Suhip. Mire válaszoltam volna neked, kitörölted a hsz-t, ezért por került a gépezetbe. Csak, hogy majd tudd miért jött neked most értesítő hibáról :)

szerk: alattam két üzenet törölve lett mielőtt küldtem az üzit, azért lett így a számozás
  • j0nNyKa
    de amugy azota jol szamol, gondolom mar csak apro hiba van, ha meg egyaltalan van
  • Jim Morrison
    mikor írtam hsz-t azt még nem láttam :(
  • j0nNyKa
    minden oke, es igy bekerult alad a 225 :D
    fun times
  • j0nNyKa
    ja egyebkent az uj forum topic legordulo menu nem azt jeloli ki, amelyikben vagyunk, hanem az elsot
    ezt is majd csekklisztelem nemsoka
  • Jim Morrison
    régi felület itt is, minden oké (válasz 227re)
  • SuhiP
    és ez is 227-re megy

de persze hogy 228 után 225-nek kell jönnie....oks, legalább megvan mi okozza a bajt
  • SuhiP
    jövök régi felületről...227-re ment válasz
  • j0nNyKa
    akko' most teszting van, es ez a hsz marpedig 227 lesz
  • Jim Morrison
    okés :)

Apróság:
    Egyébként ha már modern a felület, villódzik minden, ugrás új üzenethez nem lehetne berakni egy .animate({ scrollTop... -ot?:) Meg esetleg oldalbetöltődéskor egyből a csíkhoz szépen animálva csússzunk le a vonalhoz.

szerk: jonny úgy tűnik megjavult :)
  • j0nNyKa
    nincs is kavarodas ! :D
    szerk: picsaba, ez pont nem kavarodott ossze :C
  • SuhiP
    most épp a hsz azonosító kavarodásán dolgozok, utána sorra vehetjük az apróságokat ;)
  • pxxl
    nah 2 utolsó olvasatlan üzenetem is van :O

tudom vótmá...
  • Jim Morrison
    valami megkülönböztetés nem lenne rossz felhasználónév és üzenet között.

Kedvencekkel valami gebasz van.
    Régi felületen 3 topiknál jelez, hogy jött új üzenet
    Új felületen 8 topiknál jelez, hogy jött új üzenet.

Mindkettőnek igaza van, jól működik, csak mintha válagtva lennének a topikok melyik melyik felületen jelenik meg. Remélem érthető :D
  • pxxl
    ja ha jelezte volna, h új üzenet van, akkor néztem volna :D nem túnt fel szóóri
  • j0nNyKa
    nem tudom mennyire kovetted a 220as hozzaszolasomat (igen, az enyemet, nem a tiedet :DDDDDD), de leirtam mar
  • pxxl
    válasz gomb megint nem jó ahogy látom :(
  • pxxl
    nem tudom mennyire követted a csetet (az újat), de jó lenne kivenni a dőlt szöveget, és normálon hagyni.
  • j0nNyKa
    mier nekem valaszolsz?
    szerk: en meg miert pixxelnek lol
  • Efreet
    Csak össze lehetne szedni egy olyan széles adatsort ami már elég egyedi...
    És bejelentkezni böngésző frissítés után csak ritkább mint ip váltás után. Persze az elmúlt pár évben se okozott gondot.
  • j0nNyKa
    1-2 cset otlet:

- DOLT BETU A LEVESBE! nagyon gaz! :D
    - uzenet hosszra valami korlat mehetne
    - szmajlik? vagy az itt hasznalhatok, vagy ilyen automatikus atkonvertalos valami, ami pl. a :) -bol, :D -bol,. stb-bol csinal
    - felfele gomb megnyomasara az utoljara beirt uzenet betoltese a textfieldbe, mint pl. ircen
    - /me , mint a regi cseten, meg chat.hu -n ( :DD )
    - moderalasi lehetoseg, operatorok, torles, kitiltas
  • SuhiP
    hsz azonosítók megint keverednek, faja -.-

Efreet:
    nem lehet ilyenhez kötni...egyrészt sok lenne az azonos, gondolj csak bele hányan használják épp pl a legfrissebb firefox-ot fullhd-n win7-ről. másrészt böngésző frissülése után veszne az egész.
  • Efreet
    Nem lehet ip helyett böngészőhöz kötni? Felírni a verziószámot, felbontást, oprendszert még ilyesmiket, és amíg az nem változik addig maradhat. Persze ez is hamisítható de csak elég vedelem. És a scriptek akkor maradhatnak.
  • pxxl
    Én soha nem használtam még a bejelentkezve marad dolgot. Nem szeretem az ilyet, úgyhogy maradjon csak a script ^^
  • j0nNyKa
    szvsz ez a bejelentkezve marad dolog megkozelitoleg sem er annyit, mint a scriptek a fejlecbe
    abban meg teljesen biztos vagyok, hogy ha esetleg a kovetkezo hullamban erkezo hazigazdak velemenye is erdekes, ok ezt egyhangulag fogjak megerositeni

(egyebkent megint el van csuszva a hozzaszolas szam, nem magamnak valaszolok, hanem a te #212 -dre)
  • Jim Morrison