1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
-
SuhiP #290 Ezzel kapcsolatban én nem tudok mit tenni. Elfogadott designterv alapján lett megírva a frontend, tehát nincs sok beleszólásom. -
Dodo55 #289 Ezt én is észrevettem, de az a baj, hogy annak az oszlopnak a többi doboz (kedvencek, stb) miatt nem árt ez a szélesség.
Tekintettel erre, amit talán járhatónak tartanék, az az lenne, ha felkerülne egy horizontális sávba. -
SuhiP #288 jelenleg nem a flash tag és a videókorlátozás a legfontosabb, de ha lesz időm, gondolkozok majd rajta, hogy mit-hogy kellene e téren. -
#287 Oh, még annyi, hogy a menüt amiben a felhasználó dolgai vannak (üzenteim, galéria, ...) lehetne kisebbre venni, nekem legalábbis túl nagynak tűnnek. -
Dodo55 #286 A "legújabb témák" ott lent szerintem nagyon el van dugva. Nem mehetne oda vissza a kedvencek alá ahol eddig volt? -
#285 Emiatt már sírtam a másik topikban, de a videó beszúrásának korlátozása szerintem nem jó ötlet, elő szokott fordulni, hogy pl vimeo-ról akar valaki videót beszúrni. Másrészről ne kapjon monopóliumot a Google :)
Megoldásként azt javasolnám, hogy
a, a videó beszúrása maradjon ilyen amilyen, de ne legyen pl youtube tag a neve és mellette maradjon a flash
b, maradjon a videó beszúrása opció, de népszerű oldalakat is ismerjen youtube mellett (vimeo, dailymotion, liveleak így fejből)
Illetve, ha hajthatatlanok maradtok és mindenképp csak YouTube lesz, akkor legalább az iframes megoldást használjátok (ami Ő is felajánlj, ha a megosztásra kattint valaki egy videó alatt). Így a videók flash nélkül is megjelennek majd (mobilosok szeretnek majd titeket, meg azok is akinek nincs felrakva flash).
Megint csak illetve, nem tudom a HTML video fel volt már-e vetve, de mindenképp jó lenne az is (gfycat pl), legalább egy autostart off-fal, hátha hangos.
Illetve, ezek a Boostrap modal-ok "ugratnak" egyet az oldalon (legalábbis Chrome alatt), tippre a scrollbar fele kéne nézelődni, ott látszik változás, ezzel nem tudom tudtok-e valamit kezdeni, Githubon lehet kaptam már PR-t rá :)
-
SuhiP #284 igen, ezek tudott dolgok, pont ezért kapták most meg a házigazdák is az új felületet, hogy ehhez igazítsák a saját kis egyedi css-üket és a script-jeiket.
ikon-hibát köszi! :) -
#283 Nem tudom volt e már írva, de néhány topik az új felület alatt elég érdekesen viselkedik, például:
Forza Juve topik - nálam nem tölti be a hozzászólásokat
Star Trek Online topik - minden hozzászólást középre rendezett
Minecraft topik - minden hozzászólás félkövér
Ezeknek az okát a témakarbantartásban/designban érdemes keresni, vagy tudott dolog?
pluszegynek, frissen a modtopikból, öt büntetőpontnál kirakja az öt büntipontot és az átmeneti kitiltás ikont is:
-
#282 Progresszív képbetöltés príma, viszont szerint a fejlécet és a láblécet ki lehetne húzni teljes lapszélességre. -
#281 mind2 -
#280 Ha módosítom a topik kinézetet, akkor az csak az új oldalon változik vagy a régin is? -
SuhiP #279 20.000, csak elmaradt a korlátból egy 0
javítva, köszi :)
Maximus:
köszi, ránézek erre is holnap -
#278 Csak egy apró megjegyzés.Azokban a topikokban ahol házigazda vagyok,ott még mindíg nem jó a legördülő menüs rész.Pl.:
Plusz ahol hg. valaki,oda nem kellene a témaindító sor,szerintem. -
Téma karbantartásánál az info gomb 20000 karaktert ír (hogy olyan hosszú lehet), de csak 2000 karaktert enged ("A hosszú cím max 2000 karakterből állhat" - és tényleg).
A 20.000 elírás vagy a limit nem lett megnövelve?:) -
#276 thx -
SuhiP #275 a body class-ra ( .body ) kell tenni ezeket
a szűrő valamiért elnyeli a body-ra vonatkozó részeket. kéne majd írnom egy külön oldalt, hogy milyen tag-eket lehet használni milyen attribútumokkal és css-ben is mit-hogy kell...csak nem nagyon visz rá a lélek most -
#274 köszi, akkor még 1 kérdés: css boxba milyen sintaxist kell írni? WoT-ba ilyet próbálok, de elnyeli: body{
background-image:url(http://s1.directupload.net/images/131021/byrdpsu6.png);
background-repeat: no-repeat;
background-attachment: fixed;
background-position: center;
background-color:#000000;
} -
SuhiP #273 javítva, köszi -
SuhiP #272 látom, megvan...rajta vagyok -
#271 igazából ha egy szimpla 'a' betűt írok a html részre, a többit meg üresen hagyom, akkor is elszáll hibával :) -
#270 isten vagy :)
szerk: wot topic fejlécét akarom szétkapni html, css, js részekre, de hibát dob, és nem is menti el - erre ötlet ? -
SuhiP #269 Friss:
- Topicba lehet script-et tenni, jQuery alapból használható
- Hsz hivatkozás - lásd pl: #1
- Hsz-ben link színezve
- Lenyitott megválaszolt hsz-ben az aláírás nem folyik 1 sorba
Éjjel ki lesznek osztva a hozzáférések a házigazdáknak is, holnap pedig befut az 'Utolsó regisztrálók' lista is a moderátoroknak. -
#268 Rak le párat, üzenetközponthoz.
Meg rak le, hogy be volt e csukódva a kedvencek, de erre már nem lesz szükség :) -
#267 megnéztem, szavazó topikban lévő script nem használt sütiket.
Design váltós topikok valszeg használnak, de meg lehet azt is csinálni, hogy ne azt használjon (szavazós topikban lévő módszerrel pl). -
#266 hja pl. a diablo 3 designom is olyan volt, wotban is használok trollírtásra, meg szerintem az sg bővítmény is rak le párat -
#265 Tudsz olyan topicról ahol sütiket raknak ki a userhez?
Talán a szavazó topic (sokszoros szavazást akadályozandó), meg néhány designos, ahol a többféle design között lehet választani és azt elmenti. -
#264 godlike vagy :)
van egy ilyesmi, ez vagánynak tűnik így első blikkreif(!document.__defineGetter__) {
annyi hogy ugye így nem csak az identid cookie van levédve, hanem semmilyen cookie alapú fícsört nem lehet a topicokba rakni, de annyi baj legyen
Object.defineProperty(document, 'cookie', {
get: function(){return ''},
set: function(){return true},
});
} else {
document.__defineGetter__("cookie", function() { return '';} );
document.__defineSetter__("cookie", function() {} );
} -
#263 -
SuhiP #262 lehet csak szerdára kapják meg a házigazdák az új fórumot, de megoldom a script-dolgot. -
SuhiP #261 igen, én is épp most néztem, hogy valami nem szép a linknél :D -
#260 hozzászólásokban szereplő linkeknek szerint lehetne valami más kinézete, ne úgy nézzen ki mint a normál szöveg. -
#259 cset már jó lett azóta, igen -
SuhiP #258 - chat script-je lehet cache-elődött a böngésződben. másra nem tudok tippelni, nálam jól jelenik meg (kép)
- megpróbálok valami olyan keretet/blokkolót kitalálni javascript-hez, ami nem engedi kiolvasni a cookie-kat..de nem ígérek semmit
- új topic-kal nem nagyon szándékoznék foglalkozni -
#257 -
#256 pár gondolat
- again, <3
- cset az még dőlt, írtam ezt oda is
- házigazdáknak szvsz ne is mutassátok meg úgy, hogy szét vannak nyekkenve a topicok a script hiánya miatt, abból csak a lázadás lesz - komolyan kérem, mi modik leszünk szétkapva emiatt
- nem lehetne, hogy ennek a topicnak a lakói pontosan ezek maradnak, és a nagyobb tömeg kap egy másikat? tökjó itt a hangulat, és esetlegesen a későbbi fejlesztésekről való dumának ez maradhatna -
SuhiP #255 A most kikerült csomagról röviden:
- Fórumban új hsz értesítő
- Jim Morrison által felfedezett biztonsági hiba javítva - köszönet érte még egyszer! :)
- PM küldés nem hasal el
- PM törtlés javítva
- Kedvencek rész csukva marad
- Az oldalon használt ikonok sprite-ba lettek téve
Chat-et ért apró módosítások:
- Picit sötétebb háttér
- Nick kivastagítva
- Üzenet nem dőlt betűvel -
#254 oh. thx -
#253 http://sg.hu/forum/uzenet/1080392254/24120 -
#252 Nem tudom mennyire követtétek a Mi kellene az SG-nek? topikot, de sokszor előkerült, hogy jó lenne ha lenne más fizetési mód (pl Paypal).
Ahogy elnézem itt még mindig csak SMS-es fizetési mód van, terveztetek/terveztek más fizetési módot berakni? -
#251 ezen a felhasználón december óta ülnek a büntetőpontok - valami nem stimmel a lejárat-figyelővel, rá lehetne nézni?
1 pont 1 hét, 2-4 pont 2 hét, 5 pont 4 hét alatt járna le elvileg...