1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
-
#372 amit eddig észrevettem (biztos, hogy írhatták korábban, nem olvastam vissza)
- új fórum olyan nem olvasott hsz-eket mutat, amit a régin már olvastam, illetve dátumban is 2-3 hónaposat mutat olvasatlannak.
- házigazdaként nem tudok hsz-t törölni
- linkelés yt-ról nem megy.
- Chrome böngészőben az SG plugin (új hozzászólások megjelenítése) nem megy.
eddig ennyi. -
SuhiP #371 Gyorsan kitettem egy módosítást. CSS-nél CSS3.0 használható, body is működik már jól. Éjjel ezen felül jön majd egy csomagnyi vérfrissítés.
Efreet:
Köszönöm, hogy így besegítesz! -
#370 a büntipontokat nem mutatja az adatlapon -
#369 Amúgy sajátoknál fejlécet tudok manipulálni de hszt nem tudok törölni(régiben igen) meg hogy nem HG-nak vagyok megjelölve hanem Témaindító (mint néhánynál). -
#368 Próbáltam youtube videót beszúrni, nem megy. A form felugrik, bemásolom, leokézom, de semmi nem történik, eltűnik az ablak, de nem jelenik meg a link. Chrome. -
#367 új = nincs benne még a checklistben. -
#366 my bad:
ah, android topikomból loptam, csak ott mivel be van állítva háttérkép, (meg background-color, nem color) nem vettem észre hogy így nem működik.
Így viszont tényleg jó:
css:
#content, #forum-posts-list .body { background: white; }
#menu-family {color:white;}
js:
$('body').css({'background-color': 'orange'});
-
#365 "A házigazdás törlés hiánya új, azt köszönjük! (fel lesz írva a fenti jegyzékbe)"
mi új rajta ? :D
#301 -
#364 Ha [url] taget raksz be, eltünik a link. -
#363 Rajtam kivűl néhány topiknál szintén témaindító van megjelölve HG helyett. -
#362 Kiegészítés: a régi felületen házigazda, az újon "csak" témaindítóként szerepel. -
#361 Nem úgy van hogy a sajátban nyitot topikokban automatán házigizda leszek(féjléchez nem tudok hozzányúlni/törölni se tudok)? -
#360 Tudom, hogy van rá sok megoldás (megfogom és kihúzom a tab sávra, stb.), de a klikkre kinyíló funkció akkor is kényelmesebb, és hiányzik. -
body { color: #4d4b4c; }
#content, #forum-posts-list .body { background: white; }
#menu-family { color:white;}
-
#358 Jobb klikk, kép megnyitása új lapon. -
#357 Tabot nyomva nem ugrik a Küld gombra a kurzor. -
#356 Ennek örömére bug: a beszúrt képet lekicsinyíti - ami jó - de ráklikkelve nem lehet megnézni eredeti pompájában :) A régi felületen volt erre felugró. -
#355 Szerintem az nem valami szerencsés, ha hátterszínt állítunk be, akkor az egyik komment háttere átveszi a háttér színét, a másik marad fehér.
Szerintem lehessen ezt is állítani. -
#354 Fogod és lehide-olod, azt csókolom, kedves Don. :P
------
A css mező beviteli korlátozásait fel kéne oldalni, mert nem lehet pl. !important attribútumot beállítani és mivel pl. a háttér inline css-be van benne, nem lehet include-olt css-el felülírni az öröklődés miatt.
[Szerk.] Ahogy látom a lightbox képnézegető sem megy. [/szerk.]
Képben:
-
#353 sokan csak most jutottak be az új felületre, nem kell mindjárt harapni, ha esetleg ismétel valamit ami már korábban felmerült itt :)
Más: topikonként változik a bejelentkező szöveg kinézete is (XY-ként vagy bejelentkezve, stbstb) - van ahol normális, van ahol kicsi, van ahol pedig batárnagy a betűméret, ez is a topikdizájnnal babrálható (ha igen, akkor van értelme? A szöveget változtatni úgyse tudjuk, viszont nekem pl zavaró, ha batár nagy betűkkel van kiírva.
Megint más: a duplikálások, kiütések fixálva lesznek, vagy a hiba ott a gyökereknél keresendő, és sokmindent kéne megbolygatni hozzá? (Ha egyszerre nyomják le egy topikban a küldést, az egyik hozzászólás kiüti a másikat és duplikálódik) -
#352 A fórumkereső nem jó. Rákerestem arra hogy The Crew, erre kidobott minden olyan topikot amiben benne van hogy "the", a "crew" -t már nem vette figyelembe. -
#351 Én sem állítottam át soha. Nem értem mitől lett olyan ocsmány színe. -
#350 Van itt a fejlécben egy ajánlott topic, ott tudnak segíteni a topicok karbantartásával, ha bármi kérdésed van. -
#349 Ez jó infó, most én is kiszedtem ezt az izé színt és fehéret tettem be. Már nem bánja úgy a szemem :) Köszi -
#348 Kaptam üzenetet az sg-től, de nem tudom értelmezni.
Arra szeretnénk kérni, hogy az általad karbantartott fórumtéma egyedi felületét és script-jeit alakítsd át az új fórumhoz.
FIGYELEM! Ha az új felületen mented a topic változásait, a ''hosszú cimből'' elvesznek a script-ek és a css-ek, így ezek kimentésével kezd!
Nem én csináltam az egyik topikon ahol házigazda vagyok, de még ha én is csináltam volna mégis mi alapján kellene tudnom, hogy mi a jó...? -
#347 Én nem állítottam semmit, alapból ilyen volt. -
#346 Hoppá, nem tudtam, hogy a háttér színét lehet változtatni. Nekem alapból khaki/fehér színkombináción volt, ezért írtam a #328 -at. Akkor vissza az egész. Így fehérre állítva már sokkal jobb :) -
#345 elnezest kerek mindenki neveben, aki kivancsi ezekre -
#344 Igazából JS alól ugyanúgy lehet állítani ahogy nézem, szal tényleg nincs sok értelme kivenni. -
#343 A checklisthez: Új felület: Moderátor toplista, Legszigorúbbak, Fórumozó toplista nincs? http://sg.hu/buntetopontlista.php
Ezt mégis minek ? Ki kíváncsi arra hogy Ambrus Kocsis naponta 20x kitiltatja magát ? -
#342 jaja, akkor legalább legyenek a relációs jelek ( < meg > ) elérhetőek css-ben. -
#341 Az olvasatlan üzenetes dolog ismert vegyes használat alatt, az elvileg a teljes átállással megszűnik, mert nem kell két irányba számon tartani, hogy hol járt utoljára.
A házigazdás törlés hiánya új, azt köszönjük! (fel lesz írva a fenti jegyzékbe) -
#340 Szerintem minden ugyan akkora azon kívül hogy szélesebb lett az oldal, ennyi változott.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A hozzászólások része príma, én a fórum főoldallal nem tudok még megbarátkozni. -
#339 Én sem látom. Ezek szerint, még nincs implamentálva. -
#338 Most csak én nem látom, hogy házigazdaként hol lehet törölni hozzászolást? -
#337 Anomália:
Chrome.
* 1 fülön nyitva a RÉGI felület - Fórum - érkezik új hozzászólás egyik kedvenc topikomhoz. Benézek, elolvasom, vissza főoldalra
* Ugyanakkor, ÚJ felületen: Fórum - fentebb leírt topik mellett 749 új üzenet jelenik meg...
-
#336 Na, akkor ezeket egyszer és mindenkorra fussuk le, hogy lehessen a fejlécben írtakhoz (nem szemetelünk) tartani magunkat:
- a design fő vonása nem vita tárgya, ez van, lehet szeretni, lehet utálni, de egyiktől se fog változni a dolog, viszont segíteni lehet abban, hogy mindannyiunknak a lehető legjobbat hozzuk ki belőle
- a fejlécben van egy checklist, ahova sok ötlet, módosítási felvetés bekerült (az is benne van, hogy túl szellős a főoldal), ezeket a programozó látja, olvassa (sok apróságot meg is csináltak már a kérésünkre, de alapjaiban nem változhat meg a mostani design)
- a programozó szerződés alapján dolgozik, sok mindent nem tud csinálni azzal, hogy "ez nekem nem tetszik"
- a topicba működési hibákat, anomáliákat kérünk, esetleg olyan javaslatokat, amik még nem szerepelnek a fejlécben található checklistben
Köszönöm! -
#335 Amúgy azt sem tudom hogy keveredtem az új nézetbe ... a keresőből mentem egy topicba és átváltott ...
De most sikerült visszatérnem a régi nézetbe a könyvjelzők közé mentett bejelentkezés php-ről :) -
#334 Ezek után milyen (lesz) a mobilos? :)
Pont azért jó az 1080p-s monitor, mert sok minden elfér rajta ... de mintha visszaugrottunk volna az 1024x768-as korszakba ................. -
#333 Szavunk nincs itt. :(