1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
-
#411 Értem, köszi a választ! :) Ha jól látom a feltölthető fájlméretből, akkor a külső képfeltöltőket nem lesz muszáj használni? :) -
SuhiP #410 a képfeltöltő még nem szuperál úgy, ahogy kéne neki. holnapra az első teendők közé írtam fel magamnak a javítását.
ez is csak egy munka, de mindenesetre jól esik, ha valaki értékeli. :) azt viszont nem szeretem, ha valaki, akinek nem sok beleszólása van a dolgok menetébe, olyan stílusban kér tőlem számon valamit, mint ahogy tomsolo tette. -
#409 Sziasztok! Nálatok működik az SG saját képfeltöltője? Kipróbáltam, a HSZ megjelenik, de a kép nem..
@SuhiP: Köszi a munkádat! :) -
SuhiP #408 azt mondd meg, hogy miért kérsz számon...nem neked dolgozok. változtass a stílusodon, kérlek, mert eléred ezzel, hogy nem fogom nézni ezt a topicot se, befejezem mihamarabb a projektet és viszont lángos mindörökre, aztán lehet pislogni, hogy megint nincs olyan fejlesztő, aki foglalkozna a user-ekkel is egy kicsit.... kezdem érteni btamast
br azért van kilőve, mert nl2br alapból betolja, adatbázisban meg csak feleslegesen foglalja a helyet. css formázást pedig a szűrő csinálja, szintén helytakarékosság miatt, hogy a sok whitespace ne telepedjen be db-be. ha nem tetszik akkor megírod külön editorban, elmented magadnak hogy szép legyen a drága két szemednek, és csak a végeredményt másolod be az oldalra. -
#408 -
#407 Azt mondd meg mi szükség van az automatikus br/p parserre meg a béna css formázás kényszerítésére... -
SuhiP #406 A mai napra:
- Házigazdák is tudnak hsz-t törölni
- Gumiszobában nem lehet hsz-t értékelni
- CSS poblémák javítva
- Hosszú címben id-probléma megoldva
- Topic hosszú címében új html tag-ek:
map, area, embed, object, audio, video, ol, ul, li, header, footer, section, textarea
- Régi felületen újra megjelennek a smiley-k
- Moderátoroknak 'Utolsó regisztrálók' lista
- Topicválasztó legördülő lista hibája javítva
- Fórumban a képek nagyíthatóak
- Kedvencek új kinézetet kapott
- Kedvencekben a kategóriákon is vannak linkek
- Lazább hover effekt az 'Ugás az utolsó olvasatlan üzenethez' és 'x új üzenet érkezett a témába' gombokon
- 'Küld' helyett 'Küldés' gomb
- Statisztikában 'Összes üzenet' érték javítva -
#405 Köszi az infót, megnézem! :)
Azóta még egy érdekes dologgal találkoztam:
- IE11 alatt nem jeleníti meg a beágyazott YT videót. -
Monoton #404 A Téma lezárva funkció nem működik. -
#403 javascript részen nincs véletlen felesleges karakter? (;), vagy rossz css syntaxnál is ilyen hibát dob ha jól tudom. -
#402 Még annyi talán, hogy a módosítások mentésre kerülnek. -
#401 Sziasztok!
Nálam minden mentés (amikor szerkesztem a topic-ot) után ez jelenik meg:
-
#400 szerk: ha egymás után nyitom meg a topikokat új fülön akkor az első topiknak még jó a neve mindkét helyen, a többinek viszont elugrik a lenyíló listás név a képen látottra. -
#399 A Chuck topikban járva a címben jól szerepelt a név, viszont a lenyíló listában már más topik neve jelent meg.
-
SuhiP #398 Amíg nincs élesítve a rendszer, addig cache alapján van kigenerálva a link, és ez még úgy néz ki nem frissült mindenkinél.
tomsolo
Nem véletlen béta a dolog -.- üdvözlöm -
Dodo55 #397 [BUG] az "Utolsó olvasatlan üzenet" vonal megtöri a váltakozó háttérszínt:
-
#396 Innováció. -
#395 kérdés: a fórum link miért visz még a régi fórum felületre? -
SuhiP #394 Örülök :D -
#393 Megoldottam anélkül is... -.- -
#392 A rendes fórumban nem működik a smiley-rész. Betölti az ablakot,de nem jelennek meg a kis figurák. Elnézést,ha már jelezte valaki. Amúgy nekem tetszik az új design,szerintem jó lesz.
Böngésző: Chrome. Verzió: 35.0.1916.153 m
-
SuhiP #391 Este (szokásomhoz hűen inkább éjjel) jön egy csomag javítás, abban benne lesznek. -
#390 Köszi! -
#389 Jól látom,hogy hosszú idő óta a régi felületen most jól működik a népszerű téma és tényleg a legnépszerűbbek vannak elöl?
Az újon sajna nem. -
#388 Egy automatikus frissítés a kedvenceknél nem lenne megoldható? Mittudomén, két percenként frissít egyet a kedvenceken automatikusan, hogy lásd van e új olvasatlan üzenet - most nálam csak f5 után frissít és írja ki, ha érkezett azóta új hozzászólás.
szerk: híreknél, ha közvetlen a hozzászólásokhoz lépsz be, nem a hírt nyitod meg, nem ártana egy link, ami az eredeti hírhez vezet, most ha jól láttam csak az alcímet/első mondatot másolja be a bannerbe. -
#387 Akkor < embed> és/vagy < object> is várható? Illetve mikorra tervezitek a rajtot? -
#386 a fórum lapszín opciót ne hagyd üresen, írd be a fehér kódját pl és jó lesz. -
SuhiP #385 lesz html5 is, de ezt nem tudom ígérni ma estére, lehet csak holnap este lesz. id és class szintúgy meg lesz oldva. -
#384 Köszönjük, várható a HTML5-ös tagek teljes feloldása vagy majd minden elementet, JS-ből kell bele íratni a fájlba? Illetve se Id-t, se Class-t nem lehet megadni. -
#383 link -
SuhiP #382 css body class miatt volt/van ez. most már jó a sima body is css-ben, csak vedd ki a pontot és jó lesz -
#381 Másoltam saját hsz-emet a fejlécekről szóló topikból (ennek megfelelően a fejlécekről szól!):
Nem flém, csak vélemény némi értetlenkedéssel.
Entereket rak bele, attribútumokat szűr ki a css-ből, szűri a scriptet. A veszélyes dolgok kiszűrésével egyet értek, maximum nem értem, hogy valami miért veszélyes. A házigazda elméletileg megbízható fórumozó, képes rendet tartani egy topikban, miért lopna accountokat?
Ahogy én látom csináltatok magatoknak meg a házigazdáknak egy csomó munkát. Két üdvös út van, minden más munkát és feszültséget generál:
1. A topikok tejesen "személyre szabhatóak" a házigazda által, és meg is bízunk benne, hogy ezzel a "hatalommal" nem él vissza.
2. Egységes kinézetet akarunk, és a fejlécben legfeljebb a fórum leírónyelvét lehet használni (képek, linkek, szövegdekorálás, szájlik)
Ennek a jelenlegi működésnek nem látom értelmét, részemről áttérek a fejléccel arra, mintha a kettes számú opció lenne életben, de ehhez felesleges a html, a css meg a javascript. Szerintem felesleges munkát generáltok magatoknak.
Megismétlem, nehogy félreértés legyen: nem flém. Nem vagyok felháborodva, nem azért írom, hogy beszóljak, hanem mert segíteni akarok, illetve próbálom megérteni a célt, és próbálom jelezni, hogy mit értek el a jelenlegi működéssel. -
#380 Kéne egy olyan dolog, hogy ha valaki szerkesztette a hozzászólását, valahol a hozzászólás sarkában legyen feltüntetve hogy szerkesztve és hogy mikor. -
#379 Kérdés vagy hiba vagy nem tudom mi, de ha módosítom a hátteret, akkor az mindennek a háttérszínét lecseréli, nem maradnak meg a hozzászólás dobozok hátterei, DE minden második hozzászólás aláírásának meg megmarad.
Jó lenne, ha nem csak minden második hozzászólásnak, de minden hozzászólásnak és aláírásnak megmaradna :)
Köszi -
#378 Azt is ideje lenne javítani vagy bevezetni, hogy ha más eszközről bejelentkezek a fórumba, akkor ne léptessen ki a gépről. -
#377 A hosszú címben támogathatnánk az ul li ol tageket is. htx -
#376 tud :)
hm, érdekes, akkor megnézem miért vágja le a hosszú hosszú scriptemet. -
SuhiP #375 estig tud várni a map és az area? :)
script-re és css-re amúgy nincs hosszúsági limit -
#374 Itt a fejlécben van egy checklist,tehát mielőtt bárki beírna problémát az új felülettel kapcsolatban,olvassa el,hátha szerepel benne.
Mondjuk,jobban is ki lehetne emelni a linket -
#373 Hosszú címben lehetne engedélyezni a map és area tageket, szerintem semmilyen biztonsági kockázata sincs (meg kellene egyik topikomba^^)
Scriptre is jó lenne, ha _legalább_ 20.000 lenne a karakter limit (egyik topik scriptem tömörítve 19901 karakter, de még jönne hozzá)