1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
  • Papa01 #411
    Értem, köszi a választ! :) Ha jól látom a feltölthető fájlméretből, akkor a külső képfeltöltőket nem lesz muszáj használni? :)
  • SuhiP
    a képfeltöltő még nem szuperál úgy, ahogy kéne neki. holnapra az első teendők közé írtam fel magamnak a javítását.

ez is csak egy munka, de mindenesetre jól esik, ha valaki értékeli. :) azt viszont nem szeretem, ha valaki, akinek nem sok beleszólása van a dolgok menetébe, olyan stílusban kér tőlem számon valamit, mint ahogy tomsolo tette.
  • Papa01 #409
    Sziasztok! Nálatok működik az SG saját képfeltöltője? Kipróbáltam, a HSZ megjelenik, de a kép nem..
    @SuhiP: Köszi a munkádat! :)
  • SuhiP
    azt mondd meg, hogy miért kérsz számon...nem neked dolgozok. változtass a stílusodon, kérlek, mert eléred ezzel, hogy nem fogom nézni ezt a topicot se, befejezem mihamarabb a projektet és viszont lángos mindörökre, aztán lehet pislogni, hogy megint nincs olyan fejlesztő, aki foglalkozna a user-ekkel is egy kicsit.... kezdem érteni btamast

br azért van kilőve, mert nl2br alapból betolja, adatbázisban meg csak feleslegesen foglalja a helyet. css formázást pedig a szűrő csinálja, szintén helytakarékosság miatt, hogy a sok whitespace ne telepedjen be db-be. ha nem tetszik akkor megírod külön editorban, elmented magadnak hogy szép legyen a drága két szemednek, és csak a végeredményt másolod be az oldalra.
  • Jim Morrison
  • tomsolo
    Azt mondd meg mi szükség van az automatikus br/p parserre meg a béna css formázás kényszerítésére...
  • SuhiP
    A mai napra:
    - Házigazdák is tudnak hsz-t törölni
    - Gumiszobában nem lehet hsz-t értékelni
    - CSS poblémák javítva
    - Hosszú címben id-probléma megoldva
    - Topic hosszú címében új html tag-ek:
    map, area, embed, object, audio, video, ol, ul, li, header, footer, section, textarea
    - Régi felületen újra megjelennek a smiley-k
    - Moderátoroknak 'Utolsó regisztrálók' lista
    - Topicválasztó legördülő lista hibája javítva
    - Fórumban a képek nagyíthatóak
    - Kedvencek új kinézetet kapott
    - Kedvencekben a kategóriákon is vannak linkek
    - Lazább hover effekt az 'Ugás az utolsó olvasatlan üzenethez' és 'x új üzenet érkezett a témába' gombokon
    - 'Küld' helyett 'Küldés' gomb
    - Statisztikában 'Összes üzenet' érték javítva
  • Papa01 #405
    Köszi az infót, megnézem! :)
    Azóta még egy érdekes dologgal találkoztam:
    - IE11 alatt nem jeleníti meg a beágyazott YT videót.
  • Monoton
    A Téma lezárva funkció nem működik.
  • Jim Morrison
    javascript részen nincs véletlen felesleges karakter? (;), vagy rossz css syntaxnál is ilyen hibát dob ha jól tudom.
  • Papa01 #402
    Még annyi talán, hogy a módosítások mentésre kerülnek.
  • Papa01 #401
    Sziasztok!

Nálam minden mentés (amikor szerkesztem a topic-ot) után ez jelenik meg:
  • N o N a m e
    szerk: ha egymás után nyitom meg a topikokat új fülön akkor az első topiknak még jó a neve mindkét helyen, a többinek viszont elugrik a lenyíló listás név a képen látottra.
  • N o N a m e
    A Chuck topikban járva a címben jól szerepelt a név, viszont a lenyíló listában már más topik neve jelent meg.
  • SuhiP
    Amíg nincs élesítve a rendszer, addig cache alapján van kigenerálva a link, és ez még úgy néz ki nem frissült mindenkinél.

tomsolo
    Nem véletlen béta a dolog -.- üdvözlöm
  • Dodo55
    [BUG] az "Utolsó olvasatlan üzenet" vonal megtöri a váltakozó háttérszínt:
  • tomsolo
    Innováció.
  • RelakS
    kérdés: a fórum link miért visz még a régi fórum felületre?
  • SuhiP
    Örülök :D
  • tomsolo
    Megoldottam anélkül is... -.-
  • item
    A rendes fórumban nem működik a smiley-rész. Betölti az ablakot,de nem jelennek meg a kis figurák. Elnézést,ha már jelezte valaki. Amúgy nekem tetszik az új design,szerintem jó lesz.

Böngésző: Chrome. Verzió: 35.0.1916.153 m

• SuhiP
    Este (szokásomhoz hűen inkább éjjel) jön egy csomag javítás, abban benne lesznek.
  • tomsolo
    Köszi!
  • Maximus4
    Jól látom,hogy hosszú idő óta a régi felületen most jól működik a népszerű téma és tényleg a legnépszerűbbek vannak elöl?
    Az újon sajna nem.
  • Fabio Capello
    Egy automatikus frissítés a kedvenceknél nem lenne megoldható? Mittudomén, két percenként frissít egyet a kedvenceken automatikusan, hogy lásd van e új olvasatlan üzenet - most nálam csak f5 után frissít és írja ki, ha érkezett azóta új hozzászólás.

szerk: híreknél, ha közvetlen a hozzászólásokhoz lépsz be, nem a hírt nyitod meg, nem ártana egy link, ami az eredeti hírhez vezet, most ha jól láttam csak az alcímet/első mondatot másolja be a bannerbe.
  • mrzoltan
    Akkor < embed> és/vagy < object> is várható? Illetve mikorra tervezitek a rajtot?
  • N o N a m e
    a fórum lapszín opciót ne hagyd üresen, írd be a fehér kódját pl és jó lesz.
  • SuhiP
    lesz html5 is, de ezt nem tudom ígérni ma estére, lehet csak holnap este lesz. id és class szintúgy meg lesz oldva.
  • mrzoltan
    Köszönjük, várható a HTML5-ös tagek teljes feloldása vagy majd minden elementet, JS-ből kell bele íratni a fájlba? Illetve se Id-t, se Class-t nem lehet megadni.
  • Jim Morrison
    link
  • SuhiP
    css body class miatt volt/van ez. most már jó a sima body is css-ben, csak vedd ki a pontot és jó lesz
  • picket
    Másoltam saját hsz-emet a fejlécekről szóló topikból (ennek megfelelően a fejlécekről szól!):

Nem flém, csak vélemény némi értetlenkedéssel.

Entereket rak bele, attribútumokat szűr ki a css-ből, szűri a scriptet. A veszélyes dolgok kiszűrésével egyet értek, maximum nem értem, hogy valami miért veszélyes. A házigazda elméletileg megbízható fórumozó, képes rendet tartani egy topikban, miért lopna accountokat?

Ahogy én látom csináltatok magatoknak meg a házigazdáknak egy csomó munkát. Két üdvös út van, minden más munkát és feszültséget generál:
    1. A topikok tejesen "személyre szabhatóak" a házigazda által, és meg is bízunk benne, hogy ezzel a "hatalommal" nem él vissza.
    2. Egységes kinézetet akarunk, és a fejlécben legfeljebb a fórum leírónyelvét lehet használni (képek, linkek, szövegdekorálás, szájlik)

Ennek a jelenlegi működésnek nem látom értelmét, részemről áttérek a fejléccel arra, mintha a kettes számú opció lenne életben, de ehhez felesleges a html, a css meg a javascript. Szerintem felesleges munkát generáltok magatoknak.

Megismétlem, nehogy félreértés legyen: nem flém. Nem vagyok felháborodva, nem azért írom, hogy beszóljak, hanem mert segíteni akarok, illetve próbálom megérteni a célt, és próbálom jelezni, hogy mit értek el a jelenlegi működéssel.
  • Bronx South
    Kéne egy olyan dolog, hogy ha valaki szerkesztette a hozzászólását, valahol a hozzászólás sarkában legyen feltüntetve hogy szerkesztve és hogy mikor.
  • Laza
    Kérdés vagy hiba vagy nem tudom mi, de ha módosítom a hátteret, akkor az mindennek a háttérszínét lecseréli, nem maradnak meg a hozzászólás dobozok hátterei, DE minden második hozzászólás aláírásának meg megmarad.
    Jó lenne, ha nem csak minden második hozzászólásnak, de minden hozzászólásnak és aláírásnak megmaradna :)

Köszi
  • N o N a m e
    Azt is ideje lenne javítani vagy bevezetni, hogy ha más eszközről bejelentkezek a fórumba, akkor ne léptessen ki a gépről.
  • tomsolo
    A hosszú címben támogathatnánk az ul li ol tageket is. htx
  • Jim Morrison
    tud :)

hm, érdekes, akkor megnézem miért vágja le a hosszú hosszú scriptemet.
  • SuhiP
    estig tud várni a map és az area? :)
    script-re és css-re amúgy nincs hosszúsági limit
  • Maximus4
    Itt a fejlécben van egy checklist,tehát mielőtt bárki beírna problémát az új felülettel kapcsolatban,olvassa el,hátha szerepel benne.
    Mondjuk,jobban is ki lehetne emelni a linket
  • Jim Morrison
    Hosszú címben lehetne engedélyezni a map és area tageket, szerintem semmilyen biztonsági kockázata sincs (meg kellene egyik topikomba^^)

Scriptre is jó lenne, ha _legalább_ 20.000 lenne a karakter limit (egyik topik scriptem tömörítve 19901 karakter, de még jönne hozzá)