1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
-
#332 Nekem is túl nagynak tűnnek a betűk vagy a közök, nem tudom, de görgetnem kell a kedvenceim között, míg eddig elfért egyben az egész a képen ... illetve ez a minden második hozzászólás esetén keret nélküli színes, szagos oldal is érdekes, nekem kicsit összefolyik a szememben :)
Nem maradhatna minden a régiben? :D
Eddig úgy örültem, hogy csak maga a magazin váltott át abba a khmm, érdekes felosztásba és designbe, és a fórum maradt a régi. -
#331 Nos, akkor a megrendelőt kellene erősen galléron fogva kitartani Sarlacc* fölé...
/* = A Jedi visszatér... -
#330 Össze lehet csukni a felirat mellett balra a kis ikonnal, és akkor csak az olvastatlanok látszanak... meg egyszer végig kell nyomkodni, hogy a fals új hozzászólás jelzők kipattanjanak :)
Amúgy írtuk már, hogy sokunk szerint nagyon szellős a design, de a programozónak is meg van kötve a keze, mindent nem lehet megváltoztatni... arra majd idővel ott lehet az SG+ bővítmény. -
#329 Most, hogy látom mi lesz a Fórummal...
Ez az ujjbegyre koncentrálós dizájn tényleg fáj.
Nekem például "csak" 60 kedvenc topikom van... mi van azokkal, akiknek több 100? Iszonyatos... :( -
#328 Lehet, hogy egyedül vagyok, de egyelőre nem jön be az új dizájn. Ez a khaki szín, egyáltalán nem szép, nem is igazodik az új arculathoz. Az meg végkép zavaró hogy az egyik hozzászólás dobozban van, a másik meg nyitott (legalábbis látvány szempontjából ) , miközben a fejlécek színei is mások, így végképp zavarossá válik az egész. Ennek semmi értelme. Szerintem minden hsz-t dobozba kéne rakni, legfeljebb a dobozok színe váltakozzon, pár árnyalatnyi különbséggel, vagy mindegyik legyen "nyitott". -
#327 Szerintem a legújabb és népszerű témák kikerülhetnének vissza baloldalra. -
#326 Illetve középső "oszlopnak" lehet kéne valami háttérszín, mert, ha olyat hátteret adunk meg, ami pl középen fekete, akkor a felső teteje nem látszik (pl) -
#325 Az, hogy a body tagnek body az osztálya és a hozzászólás belsejének is nem a legjobb ötlet :D
Amúgy ahogy nézem #274-be bekerültek random <br>-ek új sornál. -
#324 #275 - lesz :) -
#323 Megengedett (inkább tiltott) CSS tulajdonságokról lehetne valami lista.
Legalábbis display none és opacity 0 nem ment :D -
#322 Készítettem egy új témát a topicok karbantartásához (fejlécben is elérhető, kiemelt téma az általánosban), remélem segítőkész társaság gyűlik ott össze. -
#321 Nekem nagyon jól jönne egy kis segítség a banner beállításához.
Az egész olyan, mintha új szakmából kellene lediplomáznom [IT]...
-
#320 Illetve, az tag jó lenne a beágyazott tartalom miatt. -
#319 Ezen oknál fogva csináltam egy saját topicot, - még amikor régebben csináltam - hogy tudjak zavartalanul fejleszteni.
Azért, a kódot majd tisztázzátok le, mert így nagy katyvasz, hogy ide oda amoda is van css írva, legyen egybe, egy helyen, úgy szép és igényes. -
#318 A legnagyobb része valószínűleg már végleges, csak apróságok változhatnak a hibajelzések alapján.
Viszont arra figyelj, hogy a régi felületet látja minden "nem-házigazda" fórumozó, tehát a kódot tesztelés után tedd félre a teljes átállásig, ha szétesik a régi felületen. -
#317 Tudjuk, mivel újra lett írva - a régi az előző felület bezárásával meg fog szűnni.
Ide a hibajelentéseket kérjük, mert a programozó ezt a topicot olvassa, segítsünk neki azzal, hogy nem szemeteljük tele a témát felesleges dolgokkal. -
#316 A default css marad ilyen ahogy most van, vagy még fejlesztés alatt van ? Mert tele van inline elemekkel és egyéb "érdekességekkel" és nincs nagy kedvem megcsinálni a design-t, ha aztán tervezhetem át.
Másik a "Hosszú cím" résznél, jó lenne ha lehetne beágyazni object tag-be flash tartalmat. -
#315 A régi és az új felület chatje elkülönült. :D -
#314 "Statisztikák
Összes üzenet: 0 db" -
#313 - a galériába se tudok képet feltölteni -
#312 Bug: a gumiszobás topicokban megjelenik a fel-lepontozó nyilacska, bár helyesen nem működik (felül hibaüzenettel jelez). -
#310 Most boldoggá tettetek. :D
Ez a szerkesztés dolog megmarad? :O -
#309 150-200 kedvencnél még kevesebb is lehet, mint egy perc! -
#308 nem, ez is egy bug, szépen újlapon nyitogasd őket végig majd zárd be őket egybe, max 1perc :D -
#307 Nálam is ilyen volt. Menj be, gyere ki és akkor megint 0 lesz. -
#306 Sziasztok!
Csak nálam hibádzik az hogy egyes topiknál sokkal több új beérkezett hsz-t írna ki a kedvenceknél(mikor láttam már őket)? Jó néhánynál pedig kiírja hogy 1-5 új üzenete érkezett mikor azokat már szintén láttam(kb hasonló helyzet mint a mobilos verziónál). -
#305 Ja, ezt nem tudtam. -
#304 Az a gomb az SG plusz bővítmény része, az alap verzióban nincs ilyesmi. Ha Jim adaptálja a bővítményt az új felülethez, akkor oda kerülhet.
Addig is marad az, hogy megnyitod-becsukod a topicokat, hogy nullázza a számlálókat. -
#303 Remélem jó helyre írok.
Szóval a régi fórumban a kedvenceimnél (fórum főoldal) volt egy gomb amivel resetelni tudom azt a számot, amit a topik mellé rak, ami mutatja, hogy mennyi olvasatlan üzenet van az adott topikban. Az újban nincs ilyen gomb, összecsukni sem tudok és mindegyik topiknál egy őrületesen nagy számot mutat. A gomb visszakerül? -
karajjj #302 dedurva az új dizájn :D élőben még jobb, mint képen! -
#301 + a régi sg-s kék színnel (#e1ebf3) háttérszínnek beállítva meglepően jól néz ki az új dizájn :D
- nem tudom kikapcsolni a vip csillagjaimat
- a képfeltöltés használhatatlan (nincs feltöltés gomb, csak mehet és azzal nem tölti fel a képet, csak elküldi a kommentett kép nélkül)
- az üzenet szerkesztés is (nem értem miért így nyílik meg és hogy miért nincsenek ott a mosolyok, bbcode stb gombok)
- nincs törlés gombom azokban a topikokban ahol házigazda vagyok
- a zöld küld gomb nagyon hülyén néz ki :D
- a fejléckép és az első komment között túl sok hely van, a küld gomb mehetne feljebb a kékek mellé, a "****-ként be vagy jelentkezve oldalunkra.
Hozzászólásod ezen a néven fog megjelenni." szöveg meg teljesen fölösleges szerintem -
#299 A főoldalról a fórum gomb a /forum.php -t tölti be, ami a régi felület.
Ha az újat szeretnéd látni megint, akkor írd át /forum/ -ra (.php nélkül).
Egyelőre párhuzamosan működik mindkettő, de a topicok működését már az új felületre kellene megírni és az újon megkeresni a hibákat, hogy minél hamarabb át lehessen teljesen állni. -
Ironman2 #298 Kimegyünk a főoldalra,majd vissza a fórumba,akkor visszaáll a régi felület nálam.Amúgy nem rossz az új,csak a sorok lehetnének sűrűbben is! -
#297 Halihó. Elsőre nekem nagyon tetszik az új fórum! Külön tetszik, hogy a hozzászólások fejlécében a dátumnál írja a tegnapelőttöt is.
A beállításoknál a várost véleményem szerint nem kellene egy adatbázisra korlátozni, vagy legyen egy Külföld vagy Magyarországon kívül lehetőség is mint a régi fórumnál - nálam ez aktuális. A város megadása nélkül pedig már nem lehet menteni a módosításokat.
Véleményem szerint ezt a topikon belüli új üzenet érkezett értesítési link hover-re 2 méretnyit változó effekt gagyi. Legyen más színe, legyen félkövér vagy aláhúzott vagy nem tudom, de a méretét vagy 1 lépésből változtassa vagy egyáltalán ne változtassa.
A Mi kellene az SG-nek topikba is jeleztem, hogy a KÜLD gomb szövege sem tetszik, elég szerencsétlen szó így magában, sokkal szebben hangzik és látszik a KÜLDÉS, ELKÜLD vagy a régi MEHET is például.
Mosolyok gomb? :D Vissza a szmájlik feliratot is légyszíves!
Az új fórum szerint van 2700 új hsz a Képek, videók (humoros, aranyos) topikban, pedig kb fél órája néztem meg a régi felületen a topikot és naprakész vagyok vele. Értem, hogy egymás mellett fut a régi és az új fórum most, de átállásnál ha nincsenek szinkronban a kedvencek új üzenet jelzései akkor forradalom lehet.
Egyelőre ennyi észrevételem van. Bocs, hogy ilyen apróságokkal fárasztok, mint a város vagy a küld vagy mosolyok, de ezek javítása nem olyan nagy dolog szerintem. -
SuhiP #296 megkaptad az új fórumhoz a jogot, csak a cache még nem állt rá, és nagy eséllyel még a session-öd is a régi.
sg.hu/forum címen eléred az új felületet, holnapra pedig a cache is frissül és nem lesz ilyen probléma már. -
#295 kaptam mailt, hogy használhatom az új sg-t, beléptem, kb 30 másodperc után visszaállt a régi design, wtf??... -
SuhiP #294 jajam, összeszedem. épp most kezdtem el összeírni, hogy mit kellene a kövi 1-2 napban megcsinálnom.
köszi az eddigi listavezetést! tényleg sokat segített.
-
#293 fúhát ilyen rohammal tuti nem bírom tartani a lépést, Suhi a checklist szerintem marad a mostani állapotában, a nagy dolgokat úgyis tudod, a kicsiket meg.. hát fene tudja, majd összevadászod? -
SuhiP #292 persze, meglesz oldva -
#291 Nekem csak egy apró észrevételem lenne, régen a kedvenceknél a kategóriák is linkek voltak, ezt meglehetne itt is oldani?