1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
-
#7 - topic listában a fekete hover effekten jó lenne valami transition effekt, nem vagyok epilepsziás rohamra fogékony, de 6-7 topicon végigpörgetve az egeret jojózik az agyam rendesen -
#6 Fel, lepontozás nincs megadva téma id hibaüzenettel nem megy, ráadásul saját hozzászólásnál is megjelennek a nyilak. -
Nekem asztali gépen zavaróan szellős, tabletről jó, de a cérna betűkkel együtt kényelmetlen. -
#4 1-2 bugbejelentés, sorry ha nyers :)
- küldés gombon a fehér betű nem látszik, + fáj tőle a szemem 2 mp után
- topic listában fehér háttéren világosszürke betűk fájdalmasan nem látszanak
- breadcrumb, illetve az útvonalak még néhol hiányoak, pl. büntetőpont lista szvsz a fórumból kéne, hogy induljon, ne csak az sg.hu gyökérből
legfontosabb: - overall ez a cérnavékony betű nálam bántja a szemet, és nagyon nehezen olvasható, legalábbis fullhd tvn, megnézem majd kisebb felbontáson is
- küld gomb hover effektje lehetne látványosabb, nehezen látja a szemem, hogy most tényleg rávittem-e az egeret, csak mondjuk "késés" van, vagy what
- bb code felugró bezárás gombja nagyon picike, kellett vagy fél perc hogy megtaláljam
- hsz szerkesztés felületen kaphatna a mentés gomb hover effektet
- hsz szerkesztés felületre is jók lennének a funkció gombok (szmájlik bb code stb)
- hsz boxba ha beírok valamit, majd kitörlöm, és rányomok egy funkció gombra, nem csinál semmit, hanem visszaugrik a hsz box mérete, még 1x rá kell nyomni a gombra, hogy működjön
- ezeken kívül egyébként hirtelen ránézve szép munka! -
#3 A kedvencekre hiába nyomkodok rá, nem igazán működnek...
Azt lehet tudni ki került be a bétába? Mert én például ezt a regisztrációt szinte kizárólag moderálásra használom, pár naponta egyszer jó esetben.. lehet ajánlani olyanokat, akikről tudjuk, hogy értelmesen - hasznosan hozzá tudnak szólni a dologhoz? -
#2 - Legújabb témáknál ott vannak a hírek fórumai is.
- Kedvencek nem csukódnak össze. -
SuhiP #1 Új forummal kapcsolatos észrevételek, javaslatok ide jöhetnek