1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
-
#133 Az mé van, hogy az új fórumon lapozok egy topicban, egy ideig ott is áll, ahova lapoztam (előre-hátra), aztán nemes 1xűséggel frissül az oldal és visszakúr az eredeti lapra, ahonnan ellapoztam. Híreknél tutira. -
#132 ja zsír köszi :)
viszont azt kiírtátok, hogy a szerkesztő felületre is bekerültek a textarea alatti funkciógombok (mosolyok bbcode etc), de én nem látok ilyesmit - ezzel mizu? -
SuhiP #131 Azóta javítva lett az üzenetküldés hibája, csak még nem került ki az oldalra. -
#130 Ha láttok ilyen üzenetet, akkor annak a jobb alsó sarkában lévő számot küldjétek el + egy linket ahol ez jelentkezett és ezekkel már előrébb vagyunk.
Amikor Maxi ezt írta, akkor nekem próbált privit írni. Az első 3 próbálkozása átjött tárgy nélkül, és valszeg ő nem látta, hogy sikerült elküldenie, majd negyedjére a tárgy is átjött, gondolom azt látta ő is. Erről kép itt, az első (sikertelen) próbálkozás sorszáma 2213992, az utolsó (sikeres) küldésé pedig 2213995, a maradék 2 meg ezek között.
Nem tudom, ez segít-e. -
btamas86 #129 Az ajánlott 3 ember értesítve lett és már láthatják ők is az új fórumot! :)
Köszönöm, megvolt! :)
Jó szórakozást, és tetszésed szerinti felsőbbrendű lény éltessen! :)
Ez simán belefér. Részemről még sok másra is lehetne külön gombot, igazából egy egész eszköztár jó lenne, hogy ne kelljen beírni mindig a bbcode-ot.
mondjuk olyan véresen komoly ötleteink nincsenek is, inkább apróbb kényelmi funkciók
gondolom pl. egy spoiler gombot berakni a mostaniak közé nem olyan dolog, amiért tibor megharapna bárkit... :)
Itt a linkre kattintva véletlenül nincs ilyen paraméter?: ”jump” Ezzel már kicsit közelebb lennék a hiba megoldásához.
Képekkel illusztrálnám ezt az általam már említett 8. oldalra való ugrást egy topikban,ami most is jelen van,legalábbis nálam.
Erre annyit tudok mondani, hogy jelenleg implementáljuk a régi rendszert az újba. Ha ez teljesen megvan, optimalizáltunk és minden jó, akkor utána jöhetnek a kérések. Szerintem, ha valami könnyíti a munkátokat és nem tart sokból megcsinálni (nem több napos vagy hetes fejlesztés), akkor azt engedni fogja Mortimer.
És ha már itt vagy,megkérdezném,hogy a moderációs eszköztárral van-e valami terv?Esetleg frissíteni,plusz dolgokat hozzáadni,javítani,például,hogy egy linkelt hozzászólást is lehessen moderálni.Arról már nem is beszélve,hogy valakit egyből véglegesen ki lehessen rakni,ne kelljen trükközni.
Ha láttok ilyen üzenetet, akkor annak a jobb alsó sarkában lévő számot küldjétek el + egy linket ahol ez jelentkezett és ezekkel már előrébb vagyunk.
Én se tudok, "por került a gépezetbe :("
Jelenleg az kimaradt a fejlesztésből, mivel eléggé hátul van a fontossági listán, de pótolva lesz. Részemről csak a chat szobát hagynám meg, a privátot meg kiszedném. Elég gáz ahogyan működik és megírni újra mondjuk node.js alapokra nem 5 perc. Ezt szintén nem mi fogjuk eldönteni, viszont részemről leszednék egy már kész node.js alapokra megírt chatet. Ezt elő fogom terjeszteni Mortimer felé, de mivel ő is olvassa ezt a témát, így hátha kapok majd erre reakció.
Apropó, azzal a chattel (facebook-chat volt a gúnyneve, és sokan sürgősen kikapcsolták) lesz valami? Foglalkoztok vele, vagy megszűnik? Ha megszűnik, akkor viszont a hozzászólások címsávjában a bal szélen a piros csíkot (az jelezné, hogy online-e valaki) ki lehet törölni.
-
#128 oh hai! :) fúde itt vagyok kössz :D -
#127 "
Hopsz, valami elromlott.
Az új regisztrálók számára ez a fórum a regisztrációtól számítva 3 hónapig zártkörű.
"
mint gumiszoba moderátor ez vicces -
#126 már bedobtam checklistbe :) -
#125 Én úgy vettem észre, hogy akkor van beragadás, ha a régin belépsz, ott törli a számlálót, de az újon is belépsz ugyanabba a topikba, ahol még megvan a számláló.
Lényeg: ha egy topikba csak az új felületen lépek be, akkor jól működik.
---
jé, elromlik az ű betű :D -
#124 Ahhoz képest,hogy nekem az új felületen vannak beragadva,tényleg jól működik :D -
#123 igen a régi meg az új össze tud keveredni, de nem írom fel checklistbe, mert kb kit érdekel a régi rendszer.. :)
az új rendszerben úgy önmagában a kedvencek most kb jól működik, az a lényeg -
#122 Nekem továbbra is be vannak "ragadva" a kedvencekbe a hozzászólások.Az egyikbe tegnap jött 3 új hozzászólás és akárhányszor belépek,mindíg olvasatlannak jelöli,egészen addig,amíg a régi felületen be nem lépek a topikokokba. -
#121 ilyen gyors-javaslat: tökjó hogy kategorizáltátok a kedvenceket, de olyan butácskán néz most ki, nem ? főleg ehhez a dizájnhoz azok a pici betűk
most megnéztem nagyobb betűvel, border-bottommal, ilyesmivel, jobban illik úgy oda :)
amivel néztem most:#sidebar-user-favorites nav > .category {
btw ebben a code tag-ben muszáj kihagyni minden 2. sort? :)
border-bottom: 1px dotted #333;
display: block;
font-size: 16px;
font-weight: bold;
line-height: 24px;
padding: 10px 7px;
} -
SuhiP #120 Persze, ez megoldható :) -
#119 jaja így az, és nem is rossz ötlet -
#118 azt, hogy ha szerkeszted a hozászólásodat, akkor legyen egy pl [szerkesztve] megjegyzés a fejlécben vagy az aláírás rész jobb oldalán, ahol a Válasz is van.
Ezen kívül ha a szerkesztett hozzászólás a legutolsó, akkor nem fontos megjelölni, lehet feltételezni, hogy a szerkesztettre fognak reagálni.
Még mindig nem világos? :D -
#117 ez mit jelent ? -
#116 Jelölhetné a fórum, ha egy hozzászólást szerkesztenek, miután már van újabb hozzászólás, nem? -
#115 úgy érted, rossza felirat :) Az "Újabbak" link régebben frissült topikokat hoz fel :)
Jé,válasz visszavonás link ... cool :) -
#114 A fórumkategóriákon belül,a topikok lapozásánál alul szerintem fel van cserélve a két gomb.Jobb oldalon kellene lennie a "régebbiek"-nek. -
#113 ad 4: Akkor a piros csíkot szedjétek majd le a hozzászólás-fejlécek széléről, teljesen feleslegesek :) Majd visszajöhetnek, ha majd egyszer valami történik velük. És ugyanígy érdemes lenne a beállításokból is kiszedni addig, amíg passzív. -
SuhiP #112 na akkor sorjában
1.) az üzenetküldésnek meg lett a hibája, következő pakkban javítva lesz
2.) adatlapokon nem direkt nincs elrejtve a hsz-ek száma. köszi :)
3.) a kép beszúrásánál az hiba, mindkettő...tehát üresen leokézva se szúr be majd semmit és mégsére nyomva nem lesz hibaüzenet. hasonlóképp az url beszúrás, az se fog üres url-t beszúrni
4.) a "facebook-chattel" kapcsolatban pedig még nem tudok válaszolni, hogy lesz-e. ami biztos, hogy nem különösebben szándékoznánk foglalkozni vele...de ez még majd kiderül, előbb legyünk túl a már meglévő dolgok hibáin -
#111 Az szándékos, hogy ha a "kép beszúrása" párbeszédablakban cancel-t nyomok, akkor megjelenik fönt egy "Üres, vagy érvénytelen URL" hibaüzenet, de ha ok-t nyomok anélkül, hogy változtatnék valamit, akkor azt berakja? :)
Ja, igen: A régi dizájnváltáskor is ment a nyafogás, most is hadd menjen: Ha legépeltük a mondandónkat, a megnyomása vezessen már a "Küldés" gombra -
#110 feature: Csak a fórum főoldalán jelez, hogy új privát üzenet van, régebben a topicokat járva is megjelent a jelölés / a jobb alsó chat is jelzett.
Apropó, azzal a chattel (facebook-chat volt a gúnyneve, és sokan sürgősen kikapcsolták) lesz valami? Foglalkoztok vele, vagy megszűnik? Ha megszűnik, akkor viszont a hozzászólások címsávjában a bal szélen a piros csíkot (az jelezné, hogy online-e valaki) ki lehet törölni. -
#109 Ezt már én is észrevettem,de azt hittem,hogy beléptem moderátorként amikor teszteltem az új felületet :D
Viszont ez az infó nehogy kikerüljön innen amíg nem lesz javítva (már ha lesz),mert elszabadul a pokol :D -
#108 Én se tudok, "por került a gépezetbe :(" :) -
#107 Az új adatlapokon a hozzászólások száma direkt nincs elrejtve?
Régebben azért került rejtésre (és csak moderátorok láthatták, a moderációba bejelentkezve), hogy ne legyen belőle verseny, hogy ki hányszor szólt hozzá (még régebben volt nyilvános toplista is, az már vagy 10 éve nincs).
Nem tudom, hogy kaptatok-e rá bármilyen irányelvet, vagy kikerült, mert létező adat. -
#106 Nekem azért hiányzik az új felületen az user fejlécből a privát küldési lehetőség.
Viszont nem is tudok küldeni privátot senkinek. -
#105 Pedig már jó ideje könyörgünk a fejlesztéséért...de akkor ez reménytelen. -
SuhiP #104 sajnos semmi ilyenről nem tudok. ezt feljebb (Tibornál) kell majd megkérdezni szerintem, hogy áldását adná-e ilyesmire...főleg erre az "egyklikkes" kitiltásra gondolva -
#103 És ha már itt vagy,megkérdezném,hogy a moderációs eszköztárral van-e valami terv?Esetleg frissíteni,plusz dolgokat hozzáadni,javítani,például,hogy egy linkelt hozzászólást is lehessen moderálni.Arról már nem is beszélve,hogy valakit egyből véglegesen ki lehessen rakni,ne kelljen trükközni. -
SuhiP #102 majd meglátjuk, hogy harap-e
de amúgy persze, nem hiszem hogy ez túl nagy dolog lenne :) -
#101 Képekkel illusztrálnám ezt az általam már említett 8. oldalra való ugrást egy topikban,ami most is jelen van,legalábbis nálam.
1. Főoldal
2. Topikon belül rányomok az utolsó üzenet gombra
3. És ide dob. -
#100 mondjuk olyan véresen komoly ötleteink nincsenek is, inkább apróbb kényelmi funkciók
gondolom pl. egy spoiler gombot berakni a mostaniak közé nem olyan dolog, amiért tibor megharapna bárkit... :) -
#99 Így már világos!Köszi,megnyugodtam:) -
SuhiP #98 Tehát én veszem át a fórum fejlesztését - most már inkább csak javítgatását. Addig a házigazdák sem fogják megkapni az új fórumot, amíg az összes előjövő hiba ki nincs javítva, nem hogy teljes élesítés....ilyentől nem kell tartani, hogy itt lesz hagyva a csap meg a pap és hibásan kerül majd ki a fórum.
Ötletek addig is jöhetnek, de ahogy btamas is írta, a komolyabb dolgokról nem mi döntünk, hogy lehet-e, vagy sem. -
#97 dzs: ekkora textarea-ba már könyvet is írhatsz (operán is működik jól?)
mondjuk ennél nagyobbra nem nő, ha kifutsz belőle, de emmár azér bőven szép nagy
a #96 errort feltoltam checklistbe, az tényleg elég megkergült perpill :) -
#96 Az egymásból nyitott válaszok "válasz xy üzenetére" feliratai egy csöppet összezavarodnak.
#95-öt kinyitogatva már a másodiktól összezavarodik, hogy kire írja a választ, és az a hozzászólás valóban kié. -
#95 +1 erre, köszi a mai munkát is
cseklisztet frissítettem, szépen nőttek az áthúzások :) -
#94 Balku Tamás @BalkuTamas · 8 min
Születésnapra fel! 3 napig senki se keressen! :)
Jó szórakozást, és tetszésed szerinti felsőbbrendű lény éltessen! :)