1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
  • ldavid
    listában ezeket nem láttam:

- az aláírás elválasztó vonal túl kontrasztos, zavaró! halványabb szürkés sokkal jobb lenne
    - szerintem jobb lenne minden hsz-nek szürke háttér - a sok színes csík miatt úgyse nagyon lehet észrevenni a különbséget, akkor meg mi értelme?
    - nick kép miért nem lehet még mindig PNG?
    - téma fejlécének sem ártana valami háttérszín, mert így eléggé beleolvad mindenbe
    - ha egy képre linket rakok és úgy postolom, ott marad mellette a link bbcode-ja
  • kifli
    akkor mostmár minden érthető :)
  • SuhiP
    Ez elméletileg csak akkor lehetséges, ha megújul a session, tehát kilépsz böngészőből és újra megnyitod az oldalt. De majd körbejárom ezt a dolgot.
  • SuhiP
    Tegnap éjjel került ki egy csomag javítás, amiben meg lett oldva, hogy a szűrő ne dobja ki az ID-ket.
  • kifli
    Most, ha csak colort írok, akkor megy linux alól is. Azt akkor nem értem, tegnap mikor hosszú címbe próbáltam egy div-nek id-t adni miért nem engedte...
  • Maximus4
    A moderálási időlimit (3 óra) pár perc után nem működik.Az utolsó regisztrálókat néztem kb. 5 perc elteltével újra ráklikkeltem,de már jött az üzenet:
    "Hiba: Nem rendelkezel a megfelelő jogosultsággal, vagy lejárt a bejelentkezésed!"
  • kifli
    új felületről megyek rá a karbantartásra, és eddig nem volt gond azzal, hogy jött-e hsz vagy sem. Arra viszont nem emlékszem, hogy linux vagy win alól csináltam-e. De úgy rémlik, hogy mikor tudtam szerkeszteni akkor asztaliról csináltam, ahol win van telepítve.
  • SuhiP
    erre majd ránézek.
    annyi apróság, hogy font-color property nincs css-ben, a betűszín állítása simán color property-vel történik.
  • tomsolo
    új felületen addig nem jelenik meg változás - ha a régiről frissítettél - míg nem érkezik rá hsz ;)
  • kifli
    Hg-ként nem tudok topikot szerkeszteni, de nem mindig, csak néha.
    Windows phone topikot elkezdtem multkor, aztán dolgom volt így félbehagytam, legközelebb mikor próbáltam már nem tudtam.
    Belépek a téma karbantartásba, és módosítom amiket szeretnék, rányomok amentésre, átirányit a topikra de nincs változás.
    Tegnap egy div-nek akartam id-t adni, de nem tudtam, aztán végül csak sikerült de csak később.
    Most css résznél betűszínt szeretném változtatni pl (font-color:#ffffff), de nem tudom, hiába nyomok a mentésre nem történik változás. És ha rámegyek a téma karbantartására megint valóban nincsenek ott a beírt dolgok.

Nem emlékszem pontosan, de legutóbb mikor tudtam szerkeszteni asztali gépről csináltam win alol, notin meg linux van. Próbáltam linux alol most ff-el és chrome-al is, de nem engedi, majd kipróbálom win alol is valamikor...
  • Szabi #441
  • Efreet
    A főoldali kedvencek összecsukásánál a főcsoport-feliratok megmaradnak, még ha nincs is bennük új hozzászólásos topic.
  • Bronx South
    Miért nem látom a saját hozzászólásaimat ?
  • Bronx South
    Az miért van hogy idáig szép fehér volt az oldal ahogy a korábbi képemen is látható, most meg ilyen csúnya lett ?
  • Maximus4
    Úgy nézem,hogy privát üzeneteknél nem lehet letiltani az üzenetküldést,illetve lehet,hogy működik,de nem vált át letiltás után "üzenetküldés engedélyezésre".
  • Papa01 #436
    Köszönjük! :)
  • Jim Morrison
    szuper
  • SuhiP
    Friss:
    - VIP csillag kikapcsolható
    - Felhasználói hsz szerkesztésnél BBCode, URL, IMG, stb. gombok
    - 'Ennyi pontszám alatti hsz elrejtése' élesítve
    - 'Ennyi pontszám alatti user elrejtése' élesítve
    - Felhasználó által beállított háttér minden oldalon aktív
    - Kapott a fórum egy átlátszó-fehér hátteret, hogy sötétebb háttérrel is használható legyen
    - Fórumban hsz-hez képfeltöltés javítva
    - Az 'Utolsó olvasatlan üzenet' vonal nem töri meg a hsz-ek hátterének szürke-fehér színezését
    - Hosszú címben h1-h6 tag-ek engedélyezve
    - Target attribútumot nem dobja ki a szűrő
    - Kép- és videóbeillesztésnél ha üresen a mégse gombra van nyomva, nem dob 'Üres vagy érvénytelen URL!' hibát
  • gergely1991
    Érdekesség:Itt meg mi történt?
  • Jim Morrison
    ha nem muszáj nem akarom :( ez legyen a legnagyobb baj.
  • tomsolo
    Majd azt én eldöntöm, nem kellesz ehhez, köszi.
  • tomsolo
    az nem is baj, imho

tessék diszkréten megoldani js-el
  • Jim Morrison
    Még valami:
    Hosszú címben az 'a' html tagekben a szűrő szűri a 'target'-t (=_blank).
    és jó lennének a lennének h1, h2, h3.. h tagek is!
  • Jim Morrison
    Jó lenne, ha [code] taget lehetne rendesen használni, ha html-t szeretnénk beszúrni. Sajnos a < és > karaktereket csak úgy szereti, ha át vannak alakítva,de jó lenne ha ezt automatán megcsinálná.
  • N o N a m e
    Véleményem szerint először az egész bal oldali oszlop szélességét kellene néhány pixelnyit növelni, majd aztán lehetne az oszlopmagasságot is csökkenteni, mert még így is szinte kilóg az új üzenetek száma ha már új sorba vannak tördelve..

Tudom, hogy lehetnek akár ennél hosszabb topiknevek is, ezért akár az is megoldás lenne a tördelés szempontjából, hogy egy x karakter után ...-al levágni a topik nevét, mint a Legújabb témák résznél.
  • Efreet
    A hozzászólás törlése szándékosan lett körülményesebbé téve? (most próbáltam csak ki) Egy popupban elég lenne rákérdezni, nem külön oldalt betöltögetni. Főleg ha több hozzászólást kell valahol elpucolni, akkor nagyon sok ide-oda cikázás ez így.

A törölt hozzászólást el lehet átmenetileg tüntetni az oldalról (nagyon régen így működött), aztán ha kész van a takarítás, akkor majd én újratöltöm a topicot.
  • mrzoltan
    Köszönjük az update-et.
    ---
    Kérdés: Iframe használhatóság várható?
  • j0nNyKa
    kurvagyorsan fejezd abba.
  • Szabi #423
  • MerlinW
    Ja és a textarea is lehetne kicsit magasabb, ha belekattintunk.
  • MerlinW
    Összelegóztam a Steam topik alapját, de lesz még vele munka.

Apróságok:
    - A beállításokban ha "Fórum lapszín" nincs kitöltve, transzparens (=olvashatatlan) lesz az egész oldal.
    - Ha a "Fórum háttérszín" sötét, a #menu-family nav betűszíneinek világosnak kellene lenniük.

Saját probléma:
    - a kedvencek sormagasságán lehetne csökkenteni. Egyrészt 100+ topik esetén ez kilométeres scrollozás, másrészt átláthatatlan. Valamint a kategóriákat ki lehetne emelni valamilyen háttérszínnel, szintén az átláthatóság érdekében.

Kérdés:
    - Ennek a topiknak miért más a szélessége? A forrás alapján nem topik script/css miatt van.
  • N o N a m e
    a fórum képek nagyítása általában jól működik, de vannak esetek amikor magasabb képnél "befagy" a scrollbar, sem kattintásra sem görgetésre nem reagál: KÉP
  • N o N a m e
    A statisztikáknál vannak ezek a Friss üzenetek és Friss témák adatok, ezeket hogyan kell érteni, mennyire frissek? Elmúlt 24 óra vagy 48 óra akár 1 hét adatai?

Ha beállítottam egy fórum háttérszínt, akkor a beállításokra, felhasználói adatlapra stb lépve miért nem marad meg az a szín? Ez megoldható lenne?
  • tomsolo
    Mesélj még btamasról nekünk légy szíves...

...btw tök felesleges hisztizned mert semmi sértő nem volt a kérdésben.
  • Papa01 #417
    Ha jól látom, az új oldalon az oldalak lenyílómenü (a lapozó) nem elérhető, míg a régin igen.
  • Papa01 #416
    Köszönöm a választ! :)
  • SuhiP
    IE-be nem lehet bővítményeket telepíteni, így szerintem semmilyen megoldás nincs IE alatt a css módosítására. más böngészőben megoldható a dolog.
  • Papa01 #414
    Nincs mit, szívesen! :)
    Értem, viszont nagyon örülök a szerkesztés gombnak, egy durva helyesírási hibámat javíthattam! :D
    Azt meg tudnád mondani, hogy az aláírás feletti vonalat el lehet-e távolítani? Szerintem IE alatt kissé vastag is, és annál is megjelenik, akinél nincs aláírás. Szerintem (!!!), ez egy picit zavaró.. :)
  • SuhiP
    ó, őőő, upsz az is egy bug, elmaradt egy osztás 1024-gyel. köszi!
    amúgy nem tudok róla, hogy tervben lenne a jelenlegi 20 és 200KB-os korlát növelése, bár én se látom az értelmét ennek így, hogy third-party dolgot használva fel lehet tölteni akármekkora képet.
  • Alexease
    Vegigneztem a checklistet, es megtalaltam ezt: "Új felület: Asztali gépen zavaróan szellős az egész."

Egyetertek, szerintem is feleslegesen szellos es zavaro, de gondolom a tabelet-ek es telefonok miatt lett ilyen(?!).

Talan lehetne a sajat beallitasokhoz tenni egy reszt, ahol ezeknek a "cellaknak" a "plusz" magassagat lehetne allitani?

Szukre veve megmaradhatna az uj letisztult design de attekinthetoen, es erintos kutyukon is be lehetne allitani kenyelmesre. (Nincs tapasztalat, semmilyen erintos kutyum nincs:P)