1018
10451682_723536924405280_571923764580658
  • SlayR
    Már nem azért, de ez ezt a kérdést nem tudom hova tenni... :D Az Arrow mitől több? Ott is a szigetes háttér téma volt kezdetben, ami feldobta. Nem értem miről beszélünk?! :D
  • Shep
    És a Flash mitől több, ugyanaz csak pepitában ill. vörösben :) Egyedül az átívelő Wells rejtély az ami itt ér valamit, a többi ugyanaz a tucat, mint bármelyik akciósorozat.
  • SlayR
    Szerintem jelenleg a Crossover menti meg az Arrow-t a teljes ellaposodástól..meg talán a Ra's Al Ghul sztori...de elnézve hamarosan jön a szokásos szünet, így megint az évad végére zsúfolnak össze mindent. Szerettem az Arrow-t, de ebben a szezonban többet foglalkoznak a nyögvenyelős drámázással, mint hogy sztorit kapjon az egész.
    Utoljára szerkesztette: SlayR, 2014.11.30. 20:36:55
  • Shep
    Nem kellene, de mivel a színészek egyre több lóvét vesznek fel a többi dologra egyre kevesebb jut vagyis ... Egyébként meg szerintem az utolsó pár rész az Arow-ból simán jobb volt, mint ebből bármelyik.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.30. 20:31:34
  • SlayR
    Néha olyan dupla Facepalmokat nyomok arra amiket írtok......attól, hogy egy sorozat a 3. évadnál jár még nem kéne ennyire ellaposodnia, mint ahogy az Arrow... Ha a 7. részben meg ha most nem vettetek észre dolgokat az meg nem a sorozat hibája! ;) A lényeg meg pont az, hogy egyelőre nem kell a dokiról tudni a pontos "hovatartozását". Ne rinyáljatok figyeljetek néha kicsit jobban! :)
  • Shep
    Hát akkor legyen a 2. évad, mindegy :)

7. részt megnéztem, semmi kiemelkedő nincsen benne, 40 perc szórakozás, ahogy bármelyik másik sorozat esetében. Az viszont rohadtul idegesít, hogy nem tudom a doki most jó/rossz, ki a búbánatos frászkarika egyáltalán.
  • Bokafix2
    Most zavartam le a 7-dik részt, de ebben volt egy elég nagy bullshit.
  • ForzaInter
    Arrow első évadja nem volt nagy szám, annál simán jobb eddig. A 2 évada viszont nagyon jo volt az Arrow-nak. A 3 évad pedig eddig szar, sajnos..
  • Shep
    Hát nem tudom de szerintem semmivel nem jobb, mint az Arrow, max annyival ,hogy az már 3. évados és kezd kifulladni ez meg új és itt még van némi rejtély amin lehet izgulni, de ha most összehasonlítjuk egy Arrow első évaddal akkor tegye fel a kezét aki erre szavazna!
  • ForzaInter
    Nekem ez a sorozat eddig kellemes csalódás. Simán jobb mint az Arrow, aminek a harmadik évada eddig katasztrófa, az akciók sokszor gagyik és hát pár színész alakítása valami hihetetlen csapnivaló.. Itt eddig a színészek jók (cw-s szinten), nem érzem senki alakításánál "hogy bazmeg ez mennyire szar színész", a cgi és az akció eddig sorozat szinten kiemelkedően jó. Az pedig külön tetszik, hogy a sorozat nem veszi magát komolyan. Kb szerintem ilyen egy jó képregénysorozat.
  • RatBaG #128
    hát valószínűleg nem fogják annyian visszasírni, mint a firefly-t...
  • LasDen #127
    technikailag nincs elkaszálva. Lemehet mind a 13 rész és csá.... Limited series :D
  • RatBaG #126
    na én meg pont fordítva látom.
    az arrow kezd dögunalomba fulladni, helyben topog az egész, a flash jelenleg sokkal izgalmasabb.
    a constantine meg annyira jó lett, hogy elkaszálták a picsába...
  • Narxis
    Constantine jobb ennél? lal... az nekem az év csalódása. :D
  • MoRT2195
    Nem tudom mitől vannak egyesek elájulva ettől a sorozattól. Én olyan vagyok, hogy kb. a legrosszabb sorozatot is képes vagyok megnézni, de ha még pár ilyen részt leadnak, akkor ez kasza lesz részemről. Az Arrow sokkal jobb, nagyot kell ennek még fejlődnie. A következő Flash rész lesz az első, amit várok a sorozatból, de azt is csak azért, mert benne lesz az Íjász. Az évben elég sok sorozatot elkezdtem nézni, és szerintem eddig ez a leggyengébb. Még a Constantine is jobb ennél.
  • Konyigery
    Na ugrott a matek picit több mint 200 évet :DD
  • Konyigery
    Hát lehet picit ezt megpiszkálják a készítők és leredukálják azt a 200 évet, hiszen Eddie sem rossz emberként kezdte a pályafutását :) De nem ragaszkodom görcsösen a véleményemhez, csak találgatok. Két hét és úgyis kiderül.
  • LasDen #121
    Zoom a 25. századból jött, nem pár évvel későbbről. Eddienek valami más szerepe lesz később, szerintem....Én arra tippelek, hogy Eobard elődje Eddie. Hisz Zoom sem rossz emberként kezdte pályafutását, csak kicsit megháborodott...
  • Konyigery
    Nem feltétlenül, mert az az Eddie az még nem az az Eddie :D És nyilván ha ott meghalt volna akkor meg sem történt volna csomó dolog, és ezért nem sietett önmaga segítségére. Nem hiszem, hogy csak egy sima detective niga sidekick szerepre hozták be, állandó karakterként, főleg ezzel a névvel, ilyen eddig eléggé elhanyagolható szereppel. :D Aztán ha nagyban terveznek, lehet valamelyik leszármazottja az, mert ugye volt egykét generáció Flashből is (Wally West meg ezek) ha jól tudom.
  • LasDen #119
    Ha Eddie lenne, akkor azonnal meg gyógyult volna, de nem tette, szóval Eddiet ki lehet lőni.

Amúgy meg túléli a hangsebességet meg hasonlókat, mert a speed force azt akarja...
  • Konyigery
    De egyáltalán miért kell ezen gondolkodni hogy túléli e vagy sem?? Amikor képregényt olvastatok akkor is ezen agyaltatok? A Nolan Batman óta egyszerűen mindenki a realitást keresi a szuperhősfilmekben. Hagyjuk már.Nyilván szükség van logikus tettekre, reakciókra, jól átgondolt történetre, de egyelőre itt ebből szerintem abszolút nincs hiány. Ehhez a könnyed sorozathoz meg minek vártok el ilyen true detective szintű színészi alakítást, főleg a cw-n. Én őszintén csodálkozom hogy ennyire fasza lett ez a sorozat már így az első évadánál is. A casting is sokkal szerencsésebb, érezhetően sokkal jobban átélik a szerepüket a színészek, mint például az Arrownál ahol azért kellett egy évad hogy elhiggyem hogy Stephen Amell bazmeg tényleg Oliver Queen, és nem egy random statiszta, a többi szereplőről nem is beszélve. Ha így folytatják szerintem nagyon ígéretes jövőnek néz ez elébe, csak ne kezdjenek spórolni az effekteken, és legyenek velük kreatívak. A múltkori supersonic punchtól kábé beszartam annyira jól sikerült :D
    Tegyük hozzá azért a helyszinekből sincs akkora hiány, csomó nagytotál kép van a városról például, multkori kikötős jelenet stb., jó nyilván nem fog elfutni Starlingtól Bukarestig egy rész alatt. Nézzétek meg pölö a Supernaturalt amit szeretek tisztelek, de az elmúlt évadokban kábé 3 helyszinen mozogtak a szereplők. Na mindegy..
    Amúgy szerintem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a Yellow Suit ficok az az Eddie Thawne uraság a jövőből, márcsak mivel a Reverse Flash neve elvileg vmi Eobard Thawne, biztos ellopja Barry a nőjét idővel, meg rakás nyomor éri és bosszút forral, meg ellopja a képességét amire most a doki utalt is. Na ellenben a doki gőzöm sincs ki lehet, első részben amig nem mutatták hogy nem egy szentember addig arra gyanakodtam hogy ő Barry a jövőből, dehát az elég beteg lenne ha ilyen könyörtelenné válna idővel :D Aztán kitudja biztos valami gigakergetőzésbe kezdett a sárga döggel és visszafutottak az időben :DD Ez a jó itt hogy fogalmad sincs ki lehet végülis és azért van egy kis csavar a történetben szerintem, mindenki a dokira gyanakszik aztán a fullkretén haszontalannak tűnő segéddetektív lesz a főgenya, sebaj majd két hét múlva kiderül.
  • Narxis
    Így van.
  • G_ArchAngel #116
    Folyamatosan regeneralodik a srac, ezert eli tul.
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.11.28. 13:26:22
  • Sir Quno Jedi
    Hangsebességnél is megdeglene már. Eleve a hangrobbanást nem élné túl ilyen alacsony magasságban. De ő szuperhős.
  • SlayR
    Azért sok köze nem volt hozzá.....meg hát a későbbiekben még lesz jelentős szerepe ennek a karakternek.
  • xido
    azért most nekem is fájt ez az electro epizód..a pók 2 fájdalmait juttatta eszembe a rossz fiú miatt. :)
  • SlayR
    Én azt várom még mikor elsz meg az első ruha dizájnváltás :)
  • Synchronous
    Ő nem sebezhetetlen mint az acélember. Fénysebességhez közeledve már elég komoly dizájnváltást tud okozni a légellenállás az arcának azon a részein amit nem fed a ruha.
  • extra sensory
    Asszem eddig az 1347 km/h-t lépte meg... ez még elég döcögős egy Flashtől. Én arra leszek kíváncsi hogy mikor közelíti meg a fénysebességet.
  • SlayR
    Döcögős? Szaggatott a lejátszód?! :D
  • LasDen #108
    de :D
  • precision
    gyerekek :D
    nem tini kislányok vagyunk hogy összekapjunk egy CW sorozaton :D
  • Narxis
    Inkább nem...
  • LasDen #105
    mondjad...
  • Narxis
    Döcögős? omg.... :D
  • LasDen #103
    elég döcögős rész volt ez az eheti, de ha a köv nagyon fasza lesz, akkor el van nézve...
  • precision
    azért ennyire ne legyünk válogatósak :D
    nem rossz sorozat ez, ha így lenne, nem néznéd... ínséges időkben jó ez így is, nem nagyon van dömping superhero sorozatból
    ennek ellenére Emmy díjat valóban nem fog kapni, attól nagyon messze áll :) de arra az időre amíg nézem tökéletesen kikapcsol, még érdekel is, hogy mi lesz, ennyi :)
  • Narxis
    jaja :)
  • SlayR
    Szerintem az Arrowban lévőkhöz képest magas mérce...
  • Shep
    Ajaj, akkor olyan epic lesz ,hogy le sem mered majd írni? :)