1018
-
G_ArchAngel #178 Mit nem ertesz? Leirta, hogy neki a szuperhosos sorozatok a kedvencei. Nekem pl meg egy kozepes kardozos-baszos (Spartacus, Camelot, Outlander es tarsai) is jobb, mint Breaking Bad vagy The Walking Dead, mert en meg azokat szeretem.
En is mosolygok az allando 'epic'-ezeseken, de ettol meg nekem semmi bajom nincs azzal, hogy mast jelent ez neki, mint nekem. -
SlayR #177 Ha te meg mással hasonlítod össze nem is csoda, hogy nem érted mi a lényege :) -
#176 Megbocsáss de ha neked egy ilyen sorozat epic, akkor te még nem láttál jó filmeket. -
SlayR #175 Hát pedig igencsak az, ha azt nézzük hány féleképp szövik bele a képregény, és az egész történetfonódások apróságait... -
Konyigery #174 Hát nézettségi adatokat figyelembe véve, szerintem elég valószínű a második évad, aztán azután mi lesz majd attól függ mennyire tudja megtartani ezt a frissességét, meg a nézőközönségét. -
#173 Neked, nekem meg sokkal szórakoztatóbb, de te nyilván jobban tudod, hogy nekem mennyire szórakoztató. -
#172 Tudja valaki hány évadosra tervezik? Vagy majd folytatják nézettség függvényében? -
#171 Figyelj én is szeretem ezeket de azért nem kell túlzásokba esni ,hogy epic, meg ultra mega csúcs szuper, mert nem az. Szórakoztató de nem több. -
Konyigery #170 Persze mert a jövőbeli Eddie az. :D Már a tegnapi részben elkezdtek utalni rá, ez hogy megtámadta Barry, nyomozást indított ellene..tuti elfajul mániákus hajlammá, aztán mindennek tetejébe majd lenyúlja Irist is tőle..megzakkan és később valahogy szert tesz Barry erejére. Nekem ez a teóriám.
Arrow is brutális volt ma. Ami nagyon tetszett hogy mindkettő a maga feelingjében játszódott és üde színvolt volt a másik sorozat elemeit bevonni, és érzékelni közben. Azthiszem mindketten sokat tanultak, és kaptak egymástól.Megismerték egymás eltérő nézőpontjait, és szerintem ez mindkét karaktert jó irányba mozdította. Oliver kapott egy új mellénykét, Barryék meg Felicity tuningjait. :D Jövöhéten Rhas Al Ghul és Zoom. "You got to admit its all pretty freakin cool right???" :DDD -
#169 Az utolsó jelenet komoly volt. De az egész epizod jó volt. -
#168 Lehet hogy neked a szuperhősös sorozatok ugyanolyanok mint a többi de nekem ezek a gyengéim, lehet elfogult vagyok de akkor is ezek nyújtják a legjobb szórakozást az összes sorozat közül. Látom a gyengéit de akkor is élvezem az elsőtől az utolsó percig. Persze kell más is, hogy legyen változatosság de ezt vagy az ilyen sorozatokat semmiért se hagynám ki. Semmiért. -
SlayR #167 Mondjuk mert lehet más szemmel nézed, mint azok akik azokat a bizonyos "Easter egg" témákat meglátják ;) -
#166 Majd a következő rész lesz epic :D -
#165 Megnéztem, nem volt rossz rész (eddigi talán legjobb) de a csúcs szuper, epic meg hasonlóktól igen messze áll. -
#164 a promoból kiderült, hogy biztos nem a jelenkori Eddie a Reverse-Flash. És nem is Dr. Wells.... -
#163 O-M-F-G bárcsak jövő hét szerda lenne már. -
#162 Ja ez nem volt EPIC... ez GIGASZUPERMEGAEPIC volt! A harc volt a legjobb de jó volt látni Barry-t mérgesen és ahogy azt a nyugtatót semlegesítette... lol. -
SlayR #161 Jön a legbrutálabb brutalitás! Azt hiszem mind2 sorozat óriási csattanóval zárja a félévet...folytatás sajnos csak február táján asszem :(
-
Konyigery #160 Ezt a Cisco gyereket egyre jobban bírom :DD Bitang rész volt :DD -
SlayR #159 First Official Look At The Reverse Flash!
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2014.12.03. 20:21:27 -
#158 -
#157 ismeretlen nő, akiről még az Arrow 2. évadában derült ki, hogy Ollie felcsinálta. Az anyja meg fizetett neki, hogy lelépjen, és Central Citybe költözött... -
#156 Tudja valaki, hogy a végén a kávézóban ki lehetett az a nő? -
#155 Am a legdurvább utalás a mai részben az érzelmi spektrum volt. Barrynek piros volt a szeme, ami a harag, düh. És amivel meggyógyították azok is. A szimpátia, a remény, az akarat és a szerelem fényei gyúltak fel. Ez pedig a Green Lanternből van. Durva lenne, ha felbukanna egy Lantern a sorozatban :D -
G_ArchAngel #154 Narxistol meg varom az EPICet... -
#153 jó kis rész volt ez. Jó volt a kontakt a két hős között, feldobta a részt. Azért annyira nagy szám nem volt. Meglátjuk mit tud holnap Captain Boomerang... -
#152 talán az első 3 évadot láttam belőle, vagy valami ilyesmi
valamiért abba maradt a nézése és azóta sem éreztem késztetést hogy folytassam :) -
xido #151 smallville-t se néztél anno? -
SlayR #150 Sebaj....legalább mozog a fórum is :D -
#149 köszi! :) nekem is eszembe juthatott volna... :) -
SlayR #148 Üdv! Szerintem így a legegyszerűbb: Arrow Wikipedia -
#147 valaki le tudná írni nagy vonalakban, hogy ez a Green Arrow micsoda? :) nem néztem a sorozatból egy részt sem, nem is hallottam még a karakterről korábban... csak hogy ne nagyon pislogjak a crossover részt nézve :D -
SlayR #146 Hát ez bizony, ha tetszik, ha nem de egy "EPIC" volt! új részhez még Trailer nincs, de van a ma éjjeli folytatáshoz: -
SlayR #145 Szerintem a Doki rejtélye kell a sorozathoz, és gyanús, hogy teljes választ nem is fognak rá adni. Vagy épp, hogy valami nagyon előremutató megfejtés lesz akár már az új évadhoz... -
#144 Korábbi évadokhoz képest már nem annyira de a többi sorozathoz viszonyítva viszont még simán az. :) -
#143 Akkor már nem is epic? :) -
#142 Olvastam fejtegetéseket azoktól akik ismerik a képregényt. Ettől függetlenül klassz ha van valami komolyabb rejtély a sorozatban, vagyis nem csak egy rejtély hanem egy összetettebb karakter. Nem simán jó vagy rossz. Én szeretem az ilyet. -
#141 Jó semmiképpen nem lehet...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy jó ember:
- nem tetteti magát bénának azok előtt akikkel egy csapatban játszik és megbíznak benne
- nem titkolja el a társai előtt hogy jövőbe látó masinája van
- nem gyilkol személyes ambícióból
- törődik másokkal nem úgy mint a doki aki maga is elismeri hogy nem igazán törődik senkivel
- nem hív "alanynak" egy olyan embert akihez barátként viszonyul mások előtt
-
#140 "Az viszont rohadtul idegesít, hogy nem tudom a doki most jó/rossz, ki a búbánatos frászkarika egyáltalán."
Nekem ez tetszik benne a legjobban, egyik kedvenc karakterem lett. Ez az a rejtély ami újabban már hiányzik az Arrow-ból. -
#139 Ezt mondom ,hogy kb egy szint az összes. Egyik sem emelkedik ki a tömegből és csak Narx szerint epic minden rész :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.30. 21:42:22