1018
-
SlayR #298 Az volt valószínüleg az Eddie "féle" Reverse Flash... -
#297 ez is egy jó kérdés. Itt jöhet be a 2 ReverseFlash teóriája. -
#296 engem arról világosíthatna fel valaki, hogy most akkor ha wells a reverse flash, hogyan ült egyszerre a székben, meg volt a csapdában?
nem emlékszem már pontosan arra a részre, de biztos tudjátok, kb mire gondolok. -
#295 Tehát Barry visszament az időben, viszont aki megölte az anyját az nem Wells volt. De az biztosnak tűnik, hogy itt most a jelenben Wells a Revere Flash, de akkor ki volt az régen?? Alakul a Flashpoint? -
#294 ej bazki... alig vártam hogy a TWD-ből kiírják... borzasztó színésznő szerintem, ugyanaz a pislogásmentes meredt tekintet minden egyes alkalommal és jelenetben....
reméljük itt majd néha mutat mást is... -
sata75 #293 egész szépen begyógyult a fejlövése:) -
#292 :D
Am. a mostani részre SlayR is rámondja, hogy nem nagy durranás de nekem meg nagyon tetszett. Az igaz, hogy epic nem volt de majd az a crossover tuti az lesz, crossoverek mindig azok. -
G_ArchAngel #291 Neked meg egy ketnapos sajtburger is az :D -
#290 epic lesz -
#289 http://comment.blog.hu/2015/02/11/szokenovel_erosit_a_the_flash -
SlayR #288 Hát azért ez a mostani epizód nem volt egy nagy durranás...de a jövőheti jónak ígérkezik.
-
#287 Egyre jobb lesz a sorozat! :)
Grodd-al való fight nagyon durva lesz és csak most kezd majd igazából beindulni a sztori!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem olvastam a képregényt, de az már világos számomra, hogy Wells=Professor Zoom aki a jövőből jött és rokoni szálak fűzik Barryhez (Professor Zoom - Barry ikertestvérének Malcolmnak a leszármazottja és ő a második Reverse-Flash!) Az időutazásnak fontos szerepe lesz a továbbiakban!
Utoljára szerkesztette: pzoli00, 2015.02.11. 00:11:07 -
Oddball29 #286 -
xido #285 azért a karaoke-n jót mosolyogtam,ugyan nem láttam már az ő Glee-beli epizódjait,de tudtam,hogy tud énekelni :) -
Konyigery #284 Mint említettem...Supernatural. -
#283 -
xido #282 Hát azért ezt az effektet ha már moziban X-menben meg tudták oldani 10 éve..meg a Jumperben..csúnya lenne,ha még nem tartana itt egy tv anyagilag :) -
SlayR #281 Ezzel megint csak az a baj,h ogy próbálnak arra rámenni, amit már egyszer a DC kitaposott....szép meg jó, de kihangsúlyozták, hogy a sorozat a drámai részre megy rá nem a szuperhősire....csak szerintem kicsit átesnek a lótúloldalára... -
Konyigery #280 Jó mert még csak most kezdi a fenegyerekeskedést, :D majd idővel tuningol, de amúgy tényleg nem tűnt annyira szarnak mint amennyire mondod és a marveltől talán Daredevil az egyik leg "dc-közelibb karakter", mondjuk ettől függetlenül még valóban lehet majd szar, de egyelőre szerintem ígéretes. Heti Flash meg szokásos királyság volt. Értelmes teleport effekttel, nem ám úgy mint a supernaturalban hogy félrekapják a kamerát aztán következő pillanatban meg nincs ott :D -
SlayR #279 De komoly, tőlem aztán csinálhatná a legmagasabb rangú író is a legmenőbb effektes csapat, ha egyszer gagyinak néz ki....és ha nem látod benne akkor jól van, de az a ruha rettenetes olyan mintha a turkálóból szedték volna össze.... :)
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.05. 18:48:23 -
#278 Ez a komment ugye nem komoly?:) Ez a sorozat bármelyik most futó képregénysorit magasan alázni fogja. Ez nem nem egy országos tv-n futó agyonfókuszcsoportozott low budget sorozat lesz. A Netflix eddig csak minőségi sorozatokat csinált, kb mint az HBO. Ebbe a sorozatba biztos nem lesznek gagyi akciók/effektek, és rossz színészek (elég ránézni a színészgárdára), és finomkodni se fognak, mert tvma besorolást kapott a sorozat. A ruha meg olyan amilyen képregényben is volt az elején..
Ezzel amúgy nem a Flash-t, meg a többi képregénysorit akarom leszólni, mert pl a Flash egy baromi szórakoztató sorozat, a hibái ellenére is. De a színészi alakítások (mondjuk itt még akkora gond nincs ezen a téren, na de az Arrow-nál...) néha borzasztó rosszak, és az akciók is sokszor gagyik, meg hát annyira érződik minden ilyen sorozaton az országos tv-k betegségei.. -
#277 :O -
Oddball29 #276 Nem fog menni. Grodd utálja a banánt. -
#275 Nem lesz hosszú küzdelem... csak tudni kell a módját hogy csalják csapdába.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
SlayR #274 Mondjuk gyanús, hogy a Grodd sztori át is fog nyúlni még a 2. évadba is. -
xido #273 nem elfeledni,hogy 2 utalás is volt már rá..az egyik már a pilotban -
SlayR #272 De igen -
#271 Ez nem Gorilla Grodd a Legion of Doom-ból? -
#270 Fúúú alig várom, hogy Flash megküzdjön vele. -
SlayR #269 Ez a Daredevil egy hülyeség lesz...az a ruha meg egy rossz vicc....amúgy hamár amott szó esett a rossz színészi játékról ez kb olyan mint valami internetre készült fan videó :D
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.04. 18:59:34 -
#268 -
#267 hogy jön ide DD?? o_O -
G_ArchAngel #266 Mindekozben...
-
G_ArchAngel #265 Utolso resz is... no comment.
Az egesz Central City-ben annyi elet van, mint egy bakonyi zsakfaluban. -
SlayR #264 http://moviepilot.com/posts/2015/02/03/exclusive-grant-gustin-says-time-travel-and-the-cosmic-treadmill-are-coming-to-the-flash-2654160?lt_source=external,manual -
SlayR #263 Csordogálnak az infók :)
http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=114571 -
#262 Még szép ,hogy az :) -
SlayR #261 Van ott még valami más is a háttérben, de majd arra az évad finálé derít csak fényt részletesebben. Legalábbis arról volt szó az lesz a következő Reverse Flashes téma. -
#260 Valsz Wells tényleg a Reverse-Flash. Az időutazás visszahatása vagy hasonló miatt valamiért nem tud annyira belenyúlni a Speed Forceba. A terve pedig, hogy Barryt tolja, hogy minélj jobban gyorsuljon, hogy aztán később ellophassa az erőt, ami kellő erőt ad neki egy újabb időutazáshoz, amivel a volt szerelmét menetén meg. -
#259 Brutáljó rész volt!