1018
10451682_723536924405280_571923764580658
  • SlayR
    Az volt valószínüleg az Eddie "féle" Reverse Flash...
  • LasDen #297
    ez is egy jó kérdés. Itt jöhet be a 2 ReverseFlash teóriája.
  • RatBaG #296
    engem arról világosíthatna fel valaki, hogy most akkor ha wells a reverse flash, hogyan ült egyszerre a székben, meg volt a csapdában?
    nem emlékszem már pontosan arra a részre, de biztos tudjátok, kb mire gondolok.
  • LasDen #295
    Tehát Barry visszament az időben, viszont aki megölte az anyját az nem Wells volt. De az biztosnak tűnik, hogy itt most a jelenben Wells a Revere Flash, de akkor ki volt az régen?? Alakul a Flashpoint?
  • precision
    ej bazki... alig vártam hogy a TWD-ből kiírják... borzasztó színésznő szerintem, ugyanaz a pislogásmentes meredt tekintet minden egyes alkalommal és jelenetben....
    reméljük itt majd néha mutat mást is...
  • sata75
    egész szépen begyógyult a fejlövése:)
  • Narxis
    :D

Am. a mostani részre SlayR is rámondja, hogy nem nagy durranás de nekem meg nagyon tetszett. Az igaz, hogy epic nem volt de majd az a crossover tuti az lesz, crossoverek mindig azok.
  • G_ArchAngel #291
    Neked meg egy ketnapos sajtburger is az :D
  • Narxis
    epic lesz
  • RatBaG #289
    http://comment.blog.hu/2015/02/11/szokenovel_erosit_a_the_flash
  • SlayR
    Hát azért ez a mostani epizód nem volt egy nagy durranás...de a jövőheti jónak ígérkezik.
  • pzoli00
    Egyre jobb lesz a sorozat! :)
    Grodd-al való fight nagyon durva lesz és csak most kezd majd igazából beindulni a sztori!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem olvastam a képregényt, de az már világos számomra, hogy Wells=Professor Zoom aki a jövőből jött és rokoni szálak fűzik Barryhez (Professor Zoom - Barry ikertestvérének Malcolmnak a leszármazottja és ő a második Reverse-Flash!) Az időutazásnak fontos szerepe lesz a továbbiakban!

Utoljára szerkesztette: pzoli00, 2015.02.11. 00:11:07
  • Oddball29
  • xido
    azért a karaoke-n jót mosolyogtam,ugyan nem láttam már az ő Glee-beli epizódjait,de tudtam,hogy tud énekelni :)
  • Konyigery
    Mint említettem...Supernatural.
  • Narxis
  • xido
    Hát azért ezt az effektet ha már moziban X-menben meg tudták oldani 10 éve..meg a Jumperben..csúnya lenne,ha még nem tartana itt egy tv anyagilag :)
  • SlayR
    Ezzel megint csak az a baj,h ogy próbálnak arra rámenni, amit már egyszer a DC kitaposott....szép meg jó, de kihangsúlyozták, hogy a sorozat a drámai részre megy rá nem a szuperhősire....csak szerintem kicsit átesnek a lótúloldalára...
  • Konyigery
    Jó mert még csak most kezdi a fenegyerekeskedést, :D majd idővel tuningol, de amúgy tényleg nem tűnt annyira szarnak mint amennyire mondod és a marveltől talán Daredevil az egyik leg "dc-közelibb karakter", mondjuk ettől függetlenül még valóban lehet majd szar, de egyelőre szerintem ígéretes. Heti Flash meg szokásos királyság volt. Értelmes teleport effekttel, nem ám úgy mint a supernaturalban hogy félrekapják a kamerát aztán következő pillanatban meg nincs ott :D
  • SlayR
    De komoly, tőlem aztán csinálhatná a legmagasabb rangú író is a legmenőbb effektes csapat, ha egyszer gagyinak néz ki....és ha nem látod benne akkor jól van, de az a ruha rettenetes olyan mintha a turkálóból szedték volna össze.... :)
    Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.05. 18:48:23
  • ForzaInter
    Ez a komment ugye nem komoly?:) Ez a sorozat bármelyik most futó képregénysorit magasan alázni fogja. Ez nem nem egy országos tv-n futó agyonfókuszcsoportozott low budget sorozat lesz. A Netflix eddig csak minőségi sorozatokat csinált, kb mint az HBO. Ebbe a sorozatba biztos nem lesznek gagyi akciók/effektek, és rossz színészek (elég ránézni a színészgárdára), és finomkodni se fognak, mert tvma besorolást kapott a sorozat. A ruha meg olyan amilyen képregényben is volt az elején..

Ezzel amúgy nem a Flash-t, meg a többi képregénysorit akarom leszólni, mert pl a Flash egy baromi szórakoztató sorozat, a hibái ellenére is. De a színészi alakítások (mondjuk itt még akkora gond nincs ezen a téren, na de az Arrow-nál...) néha borzasztó rosszak, és az akciók is sokszor gagyik, meg hát annyira érződik minden ilyen sorozaton az országos tv-k betegségei..
  • Narxis
    :O
  • Oddball29
    Nem fog menni. Grodd utálja a banánt.
  • extra sensory
    Nem lesz hosszú küzdelem... csak tudni kell a módját hogy csalják csapdába.

• SlayR
    Mondjuk gyanús, hogy a Grodd sztori át is fog nyúlni még a 2. évadba is.
  • xido
    nem elfeledni,hogy 2 utalás is volt már rá..az egyik már a pilotban
  • SlayR
    De igen
  • extra sensory
    Ez nem Gorilla Grodd a Legion of Doom-ból?
  • Narxis
    Fúúú alig várom, hogy Flash megküzdjön vele.
  • SlayR
    Ez a Daredevil egy hülyeség lesz...az a ruha meg egy rossz vicc....amúgy hamár amott szó esett a rossz színészi játékról ez kb olyan mint valami internetre készült fan videó :D
    Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.04. 18:59:34
  • LasDen #268
  • LasDen #267
    hogy jön ide DD?? o_O
  • G_ArchAngel #266
    Mindekozben...

• G_ArchAngel #265
    Utolso resz is... no comment.

Az egesz Central City-ben annyi elet van, mint egy bakonyi zsakfaluban.
  • SlayR
    http://moviepilot.com/posts/2015/02/03/exclusive-grant-gustin-says-time-travel-and-the-cosmic-treadmill-are-coming-to-the-flash-2654160?lt_source=external,manual
  • SlayR
    Csordogálnak az infók :)
    http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=114571
  • Shep
    Még szép ,hogy az :)
  • SlayR
    Van ott még valami más is a háttérben, de majd arra az évad finálé derít csak fényt részletesebben. Legalábbis arról volt szó az lesz a következő Reverse Flashes téma.
  • LasDen #260
    Valsz Wells tényleg a Reverse-Flash. Az időutazás visszahatása vagy hasonló miatt valamiért nem tud annyira belenyúlni a Speed Forceba. A terve pedig, hogy Barryt tolja, hogy minélj jobban gyorsuljon, hogy aztán később ellophassa az erőt, ami kellő erőt ad neki egy újabb időutazáshoz, amivel a volt szerelmét menetén meg.
  • Narxis
    Brutáljó rész volt!