1018
-
#18 Az első képek Reverse Flash/Professor Zoomról. SPOILERESek lehetnek képek, úgy nézzétek....
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.10.09. 16:12:13 -
SzinesGeza #17 Ha meg nincs benne effekt, akkor azért sírtál volna. -
SlayR #16 Kellemes csalódás! Maximálisan kellemes! Az epizód befejezése pedig hátborzongatóan komolyra sikerült! Biztos, hogy lesznek dolgok amik nem fognak tetszeni a dologban kicsit sok a túl szárazon tálalt szuperhősös témából. -
#15 Egy ilyen speedster vizuális bemutatásának elég behatárolt lehetőségei vannak. Mikor a forgószelet akarta megállítani és kívülről mutatták, az olyan mesésen nézett ki, de mégis beillett az egészbe. Nem lesz ez rossz... -
#14 Kösz. -
hapi #13 20 évvel ezelőtt védjegy, ma már csak egyszerűen gagyi :) -
#12 Ez a Flash védjegye. Mármint hogy így ábrázolják a rohanását. -
hapi #11 Kár hogy nem nézték meg a készítők az új xmen filmet, na úgy kell jelenetet csinálni egy gyors emberről :)
Utoljára szerkesztette: hapi, 2014.10.08. 22:44:33 -
#10 Ugyanaz -
#9 Változott valamit az első rész a nyári verzióhoz képest? -
#8 Korrekt volt a pilot a szokásos CW féle faszságokkal.:D -
Janika114 #7 Na megnéztem én is, nagyon vártam, de csalódás volt a pilot. Unalmas volt eléggé összességében. Azért bízom benne, hogy feljavul majd. -
#6 -
Csaba007 #5 Szerintem gyenge lett a pilot. Az effekteket könyörgöm miért erőltetik,ha nincs rá elég pénz?!? amikor mutatják,hogy mit lát futás közben,hát az asylum minőség és ez nem kicsit elvesz az élvezhetőségből. A főszereplő szerintem még mindig túl gyereknek néz ki vagy nem tudom hány éves. Egyenlőre ez így nagyon gagyi volt nekem. -
#4 Egyik legjobban várt sorozatom! -
#3 a S.H.I.E.L.D. javára legyen mondva, hogy az erősen gyenge kezdést követően valahol a 6-8. rész környékén magára talált és onnan egyre jobb részeket hozott, az évad vége már egész hangulatos lett és csavaros -
SergioAmigo #2 Szóval a napokban elég nagy meglepetést okozott, hogy a The Flash pilotja kiszivárgott a netre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.feliratok.info/index.php?action=letolt&fnev=The.Flash.S01E01.WEBRip-NOGRP.srt&felirat=1404248840 -
SergioAmigo #1
Méghozzá egy igazán hosszú előzetes, amiből sok részlet kiderül, például az is, hogy A zöld íjásznál is simán jobb lehet, aminek ugyebár egyfajta spin-offja lesz ez a széria.
Az Agents of S.H.I.E.L.D. nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, az Arrow eléggé pofás lett, de azért lenne hová fejlődnie, úgyhogy tárt karokkal várjuk a CW Flash-sorozatát, amiben Grant Gustin válik egy erősen bespeedezett Carl Lewis-zá. A DC Comics képregényhősét természetesen az Arrow atyjai hozzánk el közénk, a premier októberre esedékes. Elég jól néz ki, de azért szuperhős-témában a Hősök első évadát nehéz lesz megugrania.