10451682_723536924405280_571923764580658
  • Konyigery
    De egyáltalán miért kell ezen gondolkodni hogy túléli e vagy sem?? Amikor képregényt olvastatok akkor is ezen agyaltatok? A Nolan Batman óta egyszerűen mindenki a realitást keresi a szuperhősfilmekben. Hagyjuk már.Nyilván szükség van logikus tettekre, reakciókra, jól átgondolt történetre, de egyelőre itt ebből szerintem abszolút nincs hiány. Ehhez a könnyed sorozathoz meg minek vártok el ilyen true detective szintű színészi alakítást, főleg a cw-n. Én őszintén csodálkozom hogy ennyire fasza lett ez a sorozat már így az első évadánál is. A casting is sokkal szerencsésebb, érezhetően sokkal jobban átélik a szerepüket a színészek, mint például az Arrownál ahol azért kellett egy évad hogy elhiggyem hogy Stephen Amell bazmeg tényleg Oliver Queen, és nem egy random statiszta, a többi szereplőről nem is beszélve. Ha így folytatják szerintem nagyon ígéretes jövőnek néz ez elébe, csak ne kezdjenek spórolni az effekteken, és legyenek velük kreatívak. A múltkori supersonic punchtól kábé beszartam annyira jól sikerült :D
    Tegyük hozzá azért a helyszinekből sincs akkora hiány, csomó nagytotál kép van a városról például, multkori kikötős jelenet stb., jó nyilván nem fog elfutni Starlingtól Bukarestig egy rész alatt. Nézzétek meg pölö a Supernaturalt amit szeretek tisztelek, de az elmúlt évadokban kábé 3 helyszinen mozogtak a szereplők. Na mindegy..
    Amúgy szerintem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a Yellow Suit ficok az az Eddie Thawne uraság a jövőből, márcsak mivel a Reverse Flash neve elvileg vmi Eobard Thawne, biztos ellopja Barry a nőjét idővel, meg rakás nyomor éri és bosszút forral, meg ellopja a képességét amire most a doki utalt is. Na ellenben a doki gőzöm sincs ki lehet, első részben amig nem mutatták hogy nem egy szentember addig arra gyanakodtam hogy ő Barry a jövőből, dehát az elég beteg lenne ha ilyen könyörtelenné válna idővel :D Aztán kitudja biztos valami gigakergetőzésbe kezdett a sárga döggel és visszafutottak az időben :DD Ez a jó itt hogy fogalmad sincs ki lehet végülis és azért van egy kis csavar a történetben szerintem, mindenki a dokira gyanakszik aztán a fullkretén haszontalannak tűnő segéddetektív lesz a főgenya, sebaj majd két hét múlva kiderül.