1018
-
#98 Azért szerintem túlzol. -
G_ArchAngel #97 Emmy-dijas ZERO azaz NULLA szinjatekkal es karakterekkel?
Ez a resz felelmetesen gyenge lett, nagyjabol anno az altalanos iskolai szinjatszokor teljesitmenye, amire kepesek.
Helyszinek: kapitanysag varoja, elhagyott trafoallomas, szupertitkos bazis, amit mindenki ismer. A gonoszoknak meg annyi agyuk nincs, mint egy marek lepkenek. -
#96 Elképesztő rész volt, a köv. rész pedig szerintem TV show történelmet fog írni! Ez egy Emmy díjas sorozat. -
#95 Az jó, hogy a Flash-ben nem spórolnak a fantasy elemmel.
Valahogy egy DC világtól inkább ezt várom. -
spike0007 #94 Ez így van qrvajó a sori! :)
Jövő hét kegyetlenül várós! :) -
SlayR #93 Akárki akármit mond jelenleg történetvezetésileg a legjobb sorozat a Flash! Az új rész egyszerűen elsőre megemészthetetlenül pörög, és egy most indult sorozathoz képest szerintem egyedülálló! A jövőhét pedig...
-
#92 Hát inkább, a jótól is messze áll..:D -
#91 nem inkább zseniálisan középszerű? :D -
SlayR #90 Én itt arra céloztam, hogy mindketten az Igazság Ligájának tagjai szal mindenképp összefutnak majd a történet szálak...csak a Gotham egy kevésbé ismert oldaláról közelíti meg a Batman világát.
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2014.11.23. 23:44:55 -
spike0007 #89 A Gotham lehet hogy jó, de hogy a Flash nincs egy ligában vele....ezt állítani nagy badarság! Eleve más típusú a két sori. A Flash meg legszórakoztatóbb, leglátványosabb, legizgalmasabb a szuperhőssorozatok közül idén! -
SlayR #88 Más az alap....de előbb utóbb összefutnak a szálak hisz Batman is a Liga tagja :) -
G_ArchAngel #87 Gotham az egy zsenialis sorozat, iszonyat jol jatszo szineszekkel, rendesen kidolgozott karekterekkel, agyeldobos reszletekkel. A Flash egy B-kategorias, a sarokban kisablakban nezos hatterben menjen valami.
Nem hogy egy ligaban nincs a ketto, de meg csak nem is egy bolygon jatszanak. -
#86 Ok, kösz. -
SlayR #85 Arra Dec 9.én kapunk teljes választ gyanúm szerint. -
SlayR #84 Azért nem teljesen a Smallvillehez inkább a Gotham hasonlít. De vannak "szabályok" amiket tartani kell egy egy sorozatban. Szerintem ez jobban kivan dolgozva, mint anno a Smallville volt, de gonoszok nélkül nem szuperhős sorozat a szuperhős sorozat. -
#83 5. részt néztem meg. Azt lehet már tudni ,hogy ki a prof? -
hiper KOCKA #82 A CW-nek ezek a szuperhőssorozatai annyia hasonló analógiára működnek. A Smallvilleben szintén az volt hogy minden részben jön egy mutáns akit Clarknak le kellett győzni, itt ugyanez van, csak itt a részecskegyorsító tölti be a meteorzápor szerepét. Aztán a szerelmi szál... A csaj mindig mással jár, és lesz vagy 15 pasija meg két nője mire összejön hősünkkel, aki folyton évődik és természetesen titokban kell tartania a képességeit előtte. Reméltem hogy a Flash-al túllép a csatorna ezen az irányvonalon és változatat a sematikus felálláson... persze ez idővel változni fog mint ahogy a Smallville-nél is változott, de a kezdetek mindig ugyanolyanok. -
#81 az IMDB-t nézegetve..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
egy bizonyos Amanda Pays is fel fog tűnni, mint Dr. Tina McGee
1991-es sorozatban Flash segítőjét játszotta, mint Christina 'Tina' McGee
illetve egy spoilerebb spoiler
-
#80 Ha már benne van Prof Zoom az elejétől, akk egyértelmű, hogy később is képbejön az időutazás.... -
#79 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az ilyen ultragyors fickóknál mindig ez van... előbb-utóbb valahogy bejön a képbe az időutazás. A képregénybeli Superboy is össze-vissza utazgatott az időben... persze ő is olyan volt, hogy pókjárásban is lehagyta a fényt. -
#78 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ne... csak időutazást ne... az mindig szétcseszi a történetet, mert logikai bukfencekhez vezet... meg egyébként sem tudunk róla semmit, de azért vannak szabályok róla :D egyszóval marhaság. mármint beletenni filmbe, szerintem. persze ez egy könnyed kis sorozat értem én :) -
#77 A rajzfilmes gondolatra (2. mondat) reagalva: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A heten, vagy a mult heten volt egy cikk arrol, hogy Flash megkapja a tevesorozatban is ezt, vagyis az idoutazas kepesseget. Hogy mikor, miert, hogyan, stb. - errol nem sok info van, csak annyi, hogy lesz. -
#76 -
#75 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyobb az esélye annak, hogy inkább Professor Zoom, avagy más néven Reverse-Flash volt az elkövető, és nem csodálkoznék rajta, ha Dr. Harrison Wells lenne épp az alteregója.. -
#74 [spoiler]Az első részben az a valaki a villámban aki megölte az anyját nem ő maga volt a jövőből? Mert az egyik rajzfilmben már olyan gyors volt hogy képes volt áttörni az idő korlátját és visszamehetett a gyerekkorába. Elvileg ha ő volt, akkor most magát üldözi, csak nem tudja.[/spolier] -
spike0007 #73 Az új részhez csak annyit: Supersonic punch baby!!! Wohooo!:D
Király volt, a vége meg..:) -
#72 -
#71 nézettség : " A CW-n pedig továbbra is erős és rettentő stabil a The Flash – Supernatural-páros."
from Junkie -
#70 O-M-F-G
-
SlayR #69 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dec 9
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2014.11.19. 18:59:48 -
#68 nem volt rossz rész, bár azért annyira nem jött át, amennyi Narxisnak :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!érik már a dokiról egy kis háttérinfós rész, nem? egyre jobban érezni a gonoszságát -
#67 :DDDDDDDDDDDDD -
#66 Pedig rohadt jó, ezt várom a legjobban hétről hétre pedig jó sok sorozatot nézek. Ennyi. :D :P -
#65 lol :D
azért ennyire nem jó :D de nézhető persze
évszázad újonca :D :P -
#64 Basszus ez a sorozat színtiszta EPIC sorozat!!! Az évszázad újonca! -
SlayR #63 Ja igen utána láttam. -
spike0007 #62 Jövő héten még nem majd csak december elején..
Az Arrownak és a Flash-nek is a nyolcadik része lesz a Crossover!!
-
SlayR #61 Asztarohadt! Hát mi volt ez?! Az új rész egyszerűen ááááá! Az epizód vége meg aztán áll leejt...Jövőhéten Flash vs Arrow! -
SzinesGeza #60 SPOILER S01E04
Kár, hogy Felicity és Barry nem jöttek össze. Ők az egyetlen pár ahol működne a távkapcsolat. :)
-
#59 Hatalmas rész volt, ezt a sorozatot várom a legjobban minden héten.