1018
10451682_723536924405280_571923764580658
  • Narxis
    Azért szerintem túlzol.
  • G_ArchAngel #97
    Emmy-dijas ZERO azaz NULLA szinjatekkal es karakterekkel?

Ez a resz felelmetesen gyenge lett, nagyjabol anno az altalanos iskolai szinjatszokor teljesitmenye, amire kepesek.
    Helyszinek: kapitanysag varoja, elhagyott trafoallomas, szupertitkos bazis, amit mindenki ismer. A gonoszoknak meg annyi agyuk nincs, mint egy marek lepkenek.
  • Narxis
    Elképesztő rész volt, a köv. rész pedig szerintem TV show történelmet fog írni! Ez egy Emmy díjas sorozat.
  • DasIsFuck
    Az jó, hogy a Flash-ben nem spórolnak a fantasy elemmel.
    Valahogy egy DC világtól inkább ezt várom.
  • spike0007
    Ez így van qrvajó a sori! :)
    Jövő hét kegyetlenül várós! :)
  • SlayR
    Akárki akármit mond jelenleg történetvezetésileg a legjobb sorozat a Flash! Az új rész egyszerűen elsőre megemészthetetlenül pörög, és egy most indult sorozathoz képest szerintem egyedülálló! A jövőhét pedig...
  • ForzaInter
    Hát inkább, a jótól is messze áll..:D
  • LasDen #91
    nem inkább zseniálisan középszerű? :D
  • SlayR
    Én itt arra céloztam, hogy mindketten az Igazság Ligájának tagjai szal mindenképp összefutnak majd a történet szálak...csak a Gotham egy kevésbé ismert oldaláról közelíti meg a Batman világát.
    Utoljára szerkesztette: SlayR, 2014.11.23. 23:44:55
  • spike0007
    A Gotham lehet hogy jó, de hogy a Flash nincs egy ligában vele....ezt állítani nagy badarság! Eleve más típusú a két sori. A Flash meg legszórakoztatóbb, leglátványosabb, legizgalmasabb a szuperhőssorozatok közül idén!
  • SlayR
    Más az alap....de előbb utóbb összefutnak a szálak hisz Batman is a Liga tagja :)
  • G_ArchAngel #87
    Gotham az egy zsenialis sorozat, iszonyat jol jatszo szineszekkel, rendesen kidolgozott karekterekkel, agyeldobos reszletekkel. A Flash egy B-kategorias, a sarokban kisablakban nezos hatterben menjen valami.
    Nem hogy egy ligaban nincs a ketto, de meg csak nem is egy bolygon jatszanak.
  • Shep
    Ok, kösz.
  • SlayR
    Arra Dec 9.én kapunk teljes választ gyanúm szerint.
  • SlayR
    Azért nem teljesen a Smallvillehez inkább a Gotham hasonlít. De vannak "szabályok" amiket tartani kell egy egy sorozatban. Szerintem ez jobban kivan dolgozva, mint anno a Smallville volt, de gonoszok nélkül nem szuperhős sorozat a szuperhős sorozat.
  • Shep
    5. részt néztem meg. Azt lehet már tudni ,hogy ki a prof?
  • hiper KOCKA
    A CW-nek ezek a szuperhőssorozatai annyia hasonló analógiára működnek. A Smallvilleben szintén az volt hogy minden részben jön egy mutáns akit Clarknak le kellett győzni, itt ugyanez van, csak itt a részecskegyorsító tölti be a meteorzápor szerepét. Aztán a szerelmi szál... A csaj mindig mással jár, és lesz vagy 15 pasija meg két nője mire összejön hősünkkel, aki folyton évődik és természetesen titokban kell tartania a képességeit előtte. Reméltem hogy a Flash-al túllép a csatorna ezen az irányvonalon és változatat a sematikus felálláson... persze ez idővel változni fog mint ahogy a Smallville-nél is változott, de a kezdetek mindig ugyanolyanok.
  • Shiwo
    az IMDB-t nézegetve..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

egy bizonyos Amanda Pays is fel fog tűnni, mint Dr. Tina McGee

1991-es sorozatban Flash segítőjét játszotta, mint Christina 'Tina' McGee

illetve egy spoilerebb spoiler
  • LasDen #80
    Ha már benne van Prof Zoom az elejétől, akk egyértelmű, hogy később is képbejön az időutazás....
  • Synchronous
    Az ilyen ultragyors fickóknál mindig ez van... előbb-utóbb valahogy bejön a képbe az időutazás. A képregénybeli Superboy is össze-vissza utazgatott az időben... persze ő is olyan volt, hogy pókjárásban is lehagyta a fényt.
  • precision
    ne... csak időutazást ne... az mindig szétcseszi a történetet, mert logikai bukfencekhez vezet... meg egyébként sem tudunk róla semmit, de azért vannak szabályok róla :D egyszóval marhaság. mármint beletenni filmbe, szerintem. persze ez egy könnyed kis sorozat értem én :)
  • PiszkosFred
    A rajzfilmes gondolatra (2. mondat) reagalva:
    A heten, vagy a mult heten volt egy cikk arrol, hogy Flash megkapja a tevesorozatban is ezt, vagyis az idoutazas kepesseget. Hogy mikor, miert, hogyan, stb. - errol nem sok info van, csak annyi, hogy lesz.
  • acsati
  • Shiwo
    nagyobb az esélye annak, hogy inkább Professor Zoom, avagy más néven Reverse-Flash volt az elkövető, és nem csodálkoznék rajta, ha Dr. Harrison Wells lenne épp az alteregója..
  • Bokafix2
    [spoiler]Az első részben az a valaki a villámban aki megölte az anyját nem ő maga volt a jövőből? Mert az egyik rajzfilmben már olyan gyors volt hogy képes volt áttörni az idő korlátját és visszamehetett a gyerekkorába. Elvileg ha ő volt, akkor most magát üldözi, csak nem tudja.[/spolier]
  • spike0007
    Az új részhez csak annyit: Supersonic punch baby!!! Wohooo!:D
    Király volt, a vége meg..:)
  • Narxis
  • Shiwo
    nézettség : " A CW-n pedig továbbra is erős és rettentő stabil a The Flash – Supernatural-páros."

from Junkie
  • Narxis
    O-M-F-G

• SlayR

Utoljára szerkesztette: SlayR, 2014.11.19. 18:59:48
  • acsati
    nem volt rossz rész, bár azért annyira nem jött át, amennyi Narxisnak :D

érik már a dokiról egy kis háttérinfós rész, nem? egyre jobban érezni a gonoszságát
  • ForzaInter
    :DDDDDDDDDDDDD
  • Narxis
    Pedig rohadt jó, ezt várom a legjobban hétről hétre pedig jó sok sorozatot nézek. Ennyi. :D :P
  • precision
    lol :D
    azért ennyire nem jó :D de nézhető persze
    évszázad újonca :D :P
  • Narxis
    Basszus ez a sorozat színtiszta EPIC sorozat!!! Az évszázad újonca!
  • SlayR
    Ja igen utána láttam.
  • spike0007
    Jövő héten még nem majd csak december elején..
    Az Arrownak és a Flash-nek is a nyolcadik része lesz a Crossover!!
  • SlayR
    Asztarohadt! Hát mi volt ez?! Az új rész egyszerűen ááááá! Az epizód vége meg aztán áll leejt...Jövőhéten Flash vs Arrow!
  • SzinesGeza
    SPOILER S01E04

Kár, hogy Felicity és Barry nem jöttek össze. Ők az egyetlen pár ahol működne a távkapcsolat. :)

• Narxis
    Hatalmas rész volt, ezt a sorozatot várom a legjobban minden héten.