1018
10451682_723536924405280_571923764580658
  • spike0007
    Brutáljó volt 4 és az ötödik rész is!
    Ááá! Hamarosan Crossover! :)
  • spike0007
    Na csak idetaláltam erre a fórumra! :)
    Szuper a sorozat, abszolút kedvenc!!!
  • Bokafix2
    Olyan sebességnél nem láthatja tisztán a környezetet a Doppler-hatás miatt. Csak elmosódást látnál te is, ez egyszerű fizika.
  • Crsújreg
    köszönöm srácok
  • LasDen #54
    nyugodtan. Egymás mellett léteznek, nem közösen. Nem kell egyik a másikhoz. Mindent lehet érteni az Arrow nélkül is. Amit nem, azt meg úgyis elmagyarázzák, mint azt tették Felicity esetében is.
    Az évad közepén lesz valami nagyon epik(nek beharangozott) Arrow-Flash 1,5 órás crossover...
  • piamania
    Persze.Igazából szerintem sok köze nincs.Max néha, ha szereplő ugrások lesznek ide-oda, akkor nem tudod, hogy kicsoda az illető.
  • precision
    Ha az Arrow -ból egy másodpercet sem láttam érdemes nekilátni ennek a sorozatnak?
  • Narxis
  • xido
    kövi részben állítólag Robert Knepper tesz egy crossover látogatást..anno benne volt Arrow-ban ugyebár :)

• LasDen #49
    A sok szeret-nem szeret BS ellenére egész jó rész volt. CC rulz...:D
  • SpaceMonkey
    Gyorsabb. Az egyik Flash képregényben mondja Superman, hogy nem tudja őt Flash leállítani, mert megnyert néhány versenyt Barry Allen. Erre Barry annyit mond, hogy: "Those were for charity, Clark" és elhúz a francba.
  • LasDen #47
    Am én vagyok az egyetlen akinek feltűnt Wells mondata, hogy "mintha évszázadokat vártam volna erre"? Gyanús...:D
  • LasDen #46
    Sőt. Allen még anno a Marvel univerzum leggyorsabb hőse volt :D
  • Shiwo
    közel egyforma sebességgel képesek futni, elvileg Flash picivel gyorsabb..

képregényben kellett is versenyt futniuk, amit Flash nyert, de éppen csak..

viszont Superman sokkal gyorsabb, ha repül, pláne légüres térben
  • xido
    nem...legalábbis a Smallville-ben így volt,nem tudom mennyire vették alapul a képregényeket
  • Crsújreg
    Superman gyorsabb a Flash nél?
  • Narxis
    tyűűűű ez is nagyon jó lesz így trailer alapján!!!
  • xido
  • xido
    Ha a magyarok megveszik...és nem Kamarás Ivánt hívják be ennek a nyomozónak,aki Irissel kavar..akkor nagyon bénák..annyira jó hangja van a srácnak és annyira azonos orgánum
  • Narxis
    Csak olyanokat nézek amik nem okoznak csalódást. Ennyi. Nagyon komolyan megválogatom, hogy miket nézek meg.
  • Sir Quno Jedi
    Kicsit bugyuta, mint az arrow is, de még mindig jobb, mint a barátokközt, az tuti.
  • Shep
    Ne ölj meg! Nem hiszem el ,hogy mindig minden rész állati jó minden sorozatból.
  • Narxis
    pfff :D nem tom mé de nekem ez is ugyanúgy 100% bejön mint az Arrow. Úgy néz ki egyszerűen imádom a szuperhősös sorozatokat, filmeket.
  • Janika114
    Néha olyan érzésem van, mintha a barátnőd, vagy a húgod írogatna helyetted :D
  • Narxis
    Hatalmas rész volt, minden perce tetszett. Vége meg epic.
  • SpaceMonkey
    Legutóbbi részbe több volt a nyálas dráma, a heti elkövető se volt rendesen kidolgozva, de az epizód végén levő jelenetekért muszáj maradni.
  • Shep
    Hát nekem ez elég soványnak tűnik, kb. az a színvonal, mint amit most a 3. évados Arrow tud, ami már szintén a lehet nem kellene már tovább nézni kategória, legalábbis nálam.
  • hapi
    Asszem a TiniCSI-ból elég is volt 2 rész számomra...
  • Shiwo
    pár teória angolul..
  • SpaceMonkey
    Nekem tetszett a második rész is. Nagyon érdekes, hogy szinte mindegyik karakter, akit bemutattak, valamilyen szinten benne szerepelt a képregényben. Előreláthatólag rengetegen lesznek szuperhősök, vagy gonoszok, akikkel Barry érintkezik. Még anno leszedtem a régi, 90-es évekbeli Flash sorozat első évadját, de ott az effektek annyira nevetségesek voltak, hogy nem tudtam tovább bírni, így a második résznél töröltem is az egészet. Viszont a pilot egész jóra sikeredett. Emlékszem, még itthon is ki lehetett venni a videotékában.
  • LasDen #28
    Az első rész újságja (Crisis, Red sky) és a mostani safes dologból páran arra tippelnek, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Wally West a jövőből...
  • SzirmosSzisza
    Kíváncsi vagyok mi lesz a kerekesszékes emberből.
  • LasDen #26
    nekem kicsit sok volt a nem vagy az apám dráma...
  • Narxis
    Ez jó rész volt, pure gold ez a sorozat, a vége meg wtf...
  • Shiwo
    ha esetleg valaki nem értené, hogy miért...
  • Shiwo
    hehe.. meg sem ismertem az apucit.. haverom hívta fel rá a figyelmet, hogy már láthattuk vörös ruházattal kapcsolatban...
  • sata75
    jó kezdet, szerintem Sheldonnak is tetszett. Neki meg ki mer ellent mondani? :)
  • Konyigery
    Szerintem igencsak kúrvajónak igérkezik ez a sorozat, csak legyenek kreativak ezzel a futóeffekttel, sok ilyen legyen mint mikor elkapta a csávót a kocsi felett.
  • Shiwo
    az, hogy létezik ilyen fickó, az már spoileres, én nem tudtam róla :D de amúgy nem zavar, nem szoktam picsogni a spoilerért, de max más moroghat érte...
  • LasDen #19