1018
![10451682_723536924405280_571923764580658](https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10451682_723536924405280_5719237645806582032_n.png?oh=a7848e415ffe5694452687f52b7777b3&oe=54E54EB9&__gda__=1420864048_c397d5379b7e6b60f7fb6b18a907edc9)
-
Falsh egy nagyon pofátlan mókamester. Nehéz irányítani, és önfejű. DE arany jószíve van. Sokszor megbíznak benne úgy, mint senki másban, mert tudják hogy elkötelezett jófiú. -
Egészestésekben is murva jó, főleg, mikor több korszak, meg több generáció Flash-ei összejönnek. Az karajcsont. -
Hat a jl animacios sorozathoz hasonloan laza flasht vartam. En isde itt nyomat sem velem. Fellfedezni.
Meg flash minden jl filmbe olyan, nem ilyeqn sotlan mint itt. -
Bezonyám. A rajzfilmsorik nagyon jók. De legjobbak az eredeti képregények. -
Szerintem kicsit túl komolyan veszitek ezt az egészet. Mindkettő egy középszerű sorozat amik pont arra jók ,hogy megnézed szórakoztál 40 percet és kész. Nézegetem mostanában a Justice League animációs sorozatot és ott pl. Falsh sokkal nagyobb arc, mint itt. -
SlayR #413 Gustin elmondta egy riportban, hogy jelentősége van minden mozzanatnak, ami történik a hibáinak, amit Flashként követ el. Gyanítom, hogy ez az idő utazósdi is több potenciális kimenethez fog vezetni. Aki ennyit nem tud értelmezni, és megint leragad az elemezgetésnél annak kár is tovább nézni. Amúgy meg, hogy ne csak a levegőbe beszéljek eleve megnézni a történéseket a Flashben Eddie kezdődő "átváltozását" a több lehetséges kimenetelre való utalást....és valószínűleg Wells jelentős közben járulását,hogy legyen Reverse Flashnek utódja....nem a tökéletességet kell keresni, hanem azt, hogy mozdulnak előre a szálak...majd ha végre valami jelentőset meglépnek az Arrowban is akkor fejet hajtok az előtt, hogy igen ezt így kell csinálni, addig lehet gyerekes a Flash de sztoriilag teljesen jófelé halad. -
Akkor takard le az uccsó két sort, amit írtam és koncentrálj az előttük lévőkre. :D -
G_ArchAngel #411 -
SlayR #410 Azért hülyeség összehasonlítani egy mutáns sztorit a Flash témával, mert egy "mesterségesen" kapott erő más, mint a Mutánsok velük született gének általi változása..... -
SlayR #409 Ezt bőven lehetne cáfolni....:DDD -
Ezzel nem azt mondom, hogy a flash jobb, mert nem, sőt, ez még gyerekesebb, egy lószar kategória. Közel nézhetetlen töltelékszar. Képregényben tök kewl sztorijai vannak, meg rajzfilmekben is néha megerőltetik magukat, de ez?!? Pedig annyi potenciál lenne benne.
A tinipicsogás még hagyján. Az is egy idő után uncsi és gyomorforgató, de...
Kedvencem, mikor kurva gyors, majd megáll és megvárja, hogy az ellenfél komótosan IRL csináljon valamit (pl. lelőjje a túszokat, rákúrjon valami képességet tudomsién), beszopja bután (mégis hogy, síkhülye vagy mi?), majd megen kurva gyors és mégis elkapja. WTF?!
Láthattuk Quicksilvert az X-Men: Days of the Future Past-ban. Na kb. ott megmutatják egy rövid snittben, hogy valójában mekkora hatalom ez a sebesség. Kurvára senkinek semmi esélye ellene, ha 1x rendesen beindul, de legalábbis nem tucat fisemfos ellenfeleknek. -
Hát az arrow olyan végtelenül vontatott és ebből kifolyólag unalmas, hogy nem bírtam egy idő után, így már csak gyűlik, de nem vagyok képes újabb részt megnézni, mer rosszul leszek.
És ráadásul ultragagyi, kb. 1500x lebukott volna fullra, de mégsenem, mer CSAK. Nettófaszság elejétől a végéig minden rész. Súlytalan, nincs tétje, mert elbagatelizálják. -
G_ArchAngel #406 "epizódvégi "asztakurván" kívül semmi nem volt csak őrlődés"
Flash, utolsó rész ugyanez, csak nevetségesebb karakterekkel.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.03.19. 08:01:33 -
SlayR #405 Az Arrow készítői maguk elismerték, hogy a sorozat nagyon lefele menőben van. Nem kell egyetérteni,d e állandóan olyat hangsúlyozni ami nem igaz még nem támasztja alá amit írsz....a facebookos oldalon is alig van női hozzászólás a Flash oldalán. Most meg ahogy megnéztem az új Arrow-t megint azt kell mondanom, hogy egy epizódvégi "asztakurván" kívül semmi nem volt csak őrlődés...majd talán, ha tényleg a 4. évadban képesek lesznek egy 180 fokos fordulatot venni, vagy akár ahogy az évad végét ígérik igaz lesz amit írsz :)
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.03.19. 06:44:37 -
Na igen, ez a rész tényleg piszok epic volt és itt a végére tényleg elérték azt a katartikus érzést amit egy szuperhős téma azért megkövetel. -
Az a baj az arrowal, hogy az ugyan ez, csak fele annyira sem érdekes a story.
Itt az egész évadon átívelő sztori simán elviszi a sorozatot és itt azzal, hogy nem próbálják a gagyi realisztikus szuperhősös vonalat erőltetni, mint az arrow-ba kevésbé érződik szánalmasnak.
Meg az is igaz, hogy az arrow már kifulladt szvsz.
Önismétlés,tésztanyújtás a Flash meg még elég fresh és még érdekesebb és jobb szuperhero sorozat szerintem. -
G_ArchAngel #402 Szerinted...
Eleg csak az Arrow elozeteset megnezni - masfelperc alatt tobbszor akadt el a lelegzetem, mint a tini gyalogkakukk osszes epizodja alatt egyutt.
Nem kell egymassal egyetertenunk, szubjekiv dolog az izles, de ird oda, hogy szerinted, nott tul az Arrow-on, mert szerintem meg sokat kell a kis piros kotonruhasnak loholnia, hogy egylapra keruljenek.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.03.19. 00:28:26 -
alapvetően ez a rész volt az alternatív idővonal. A status quo visszaállításával megy majd minden tovább, ahogy régen. -
Konyigery #400 OMFG ez hatalmas rész volt!!! Majdnem elsírtam magam. Ahogy felépítették az egészet a vége totál katarzis volt és az ezutáni mindfuck. Tulajdonképpen így most meg sem történtek ezek, baromira kíváncsi vagyok innen hogy folytatják, milyen lesz az alternatív idővonal. Azthiszem bizton állíthatom hogy túl nőtt az Arrown ez a sorozat. :D -
Közben már megtaláltam :)
John Newman - Love Me Again -
Amúgy valaki nem tudja annak a számnak a címét ami a bowling pályán volt? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rájöhet Barry, mert ugye mondta neki Caitlin telefonba, hogy valami nem oké. -
SlayR #396 Te ezt még hányszor fogod leírni? Magad akarod mindig emlékeztetni a nem igazán igaz dolgokra vagy mással akarod elhitetni? Had nyivákoljanak már ennyi akció közé belefér.... -
ő ugyanúgy nem tud semmit most Wellsről szerintem, azt se kellett tudnia, hogy Ciscot megölte. De vmi biztos másképp lesz -
alapvetően én is így gondoltam a megmentést... -
Szerintem meg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye most visszament az időben. Tehát könnyen lehet, hogy resetelve lesz minden max. Barry megtudja végre, hogy valami nem oké Wells-el. -
Azok kimaradtak. :D -
Jó rész volt. Talán tényleg kicsit sok volt a nyál, de szerencsére nem mindig ez az általános. Iris-Barry most össze jön, aztán a 2. évad felénél mivel nem tudják összehozni a dolgaikat, ezért szakítanak. Persze mindkettő szereti a másikat. A 3. évad 19. részében pedig újra jön a nagy összeborulás, aztán később megint szakítanak, mert Ross egy másik lánnyal volt együtt, míg ő azzal védekezik, hogy szakításban voltak...
A nagy reveláció hatásos volt. Isco halála elég olcsó volt, főleg, hogy Barry most majd jól megmenti. Különben, hogy lenne belőle Vibe a 3. évadban. Mindenesetre érdekesek lesznek a továbbiak.... -
G_ArchAngel #390 Teged akkor egy Spartacus vagy Roma epizod utan ujraelesztettek? :D -
SzinesGeza #389 "epikusság"
Ez a szó! :) -
Mikor megnéztem, utána fél órán keresztül ültem csendben, hogy meg tudjam emészteni ezt a mennyiségű epikusságot. -
G_ArchAngel #387 Az utolos percek mentettek meg, azt hittem megorulok ettol a szerelmes nyivakolastol, amit rendeztek az elso feleben. Ertem, hogy tiniknek es kislanyoknak keszult a Flash, de ettol meg nem kellene atesni a lo masik oldalara... ez megsem Vampir Naplok. -
Volt ebben minden! Remélem lesz még pár ilyen rész a továbbiakban is :) -
Ez jobb volt, mint az egész sorozat eddig :) -
SlayR #384 Hűűűűh ez mennyire egy korrekt rész volt asztak*rva! -
"I was rubbing my nips because my body can't handle this much of awesomeness." -
SlayR #382 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://www.youtube.com/watch?v=qAQn7duY7SM -
Én egy új animációs sorozatnak örülnék inkább jl támánal.
Sorozatba igen szekptikus lennék, főleg arrow,falsh után. -
akkor fuss neki még egyszer :) de azért bemásolom...
"a Flash talán az egyedüli (meg az Arrow) ami nem csak nőket céloz" (mármint a CW sorozatokat nézve persze...)
Szóval nem csak nőket... őket is, de a férfiakat is. Egyszerű, képregény adaptáció, a nők pedig nem olvasnak képregényt. Mi férfiak pedig igen és szeretjük a superhero történeteket, meg a CGI -t és a látványt... a nők meg a félpucér Glee éneklős tini sztárokat és az ezerszer látott "bonyolult" szerelmi szálat.
De ez mit sem von le az eredeti mondandómból, mármint hogy a CW egy "női" csatorna.
Utoljára szerkesztette: precision, 2015.02.23. 08:52:45 -
max abban bukik el az összehasonlításod, hogy más-más csatornákon futnak, más a célközönség, az anyagi háttér, a menedzsment mögötte..
és hát amilyen hozzáállás remekül bevált a SupNat esetén, miért állnának másképp a Flash-hez vagy az Arrow-hoz ?
most készíthetnének egy ízig-vérig képregény hangulatú sorozatot, de azt max a képregény-rajongók néznék..
így meg ezeket ugyanúgy nézik a képregényrajongók + még a csajok is..