The Flash (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Az utolsó jelenet komoly volt. De az egész epizod jó volt.

Yo, Bitch!

Narxis
Lehet hogy neked a szuperhősös sorozatok ugyanolyanok mint a többi de nekem ezek a gyengéim, lehet elfogult vagyok de akkor is ezek nyújtják a legjobb szórakozást az összes sorozat közül. Látom a gyengéit de akkor is élvezem az elsőtől az utolsó percig. Persze kell más is, hogy legyen változatosság de ezt vagy az ilyen sorozatokat semmiért se hagynám ki. Semmiért.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mondjuk mert lehet más szemmel nézed, mint azok akik azokat a bizonyos "Easter egg" témákat meglátják 😉
Norbi1990
Majd a következő rész lesz epic 😄
Shep
Megnéztem, nem volt rossz rész (eddigi talán legjobb) de a csúcs szuper, epic meg hasonlóktól igen messze áll.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LasDen
a promoból kiderült, hogy biztos nem a jelenkori Eddie a Reverse-Flash. És nem is Dr. Wells....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
O-M-F-G bárcsak jövő hét szerda lenne már.

Narxis
Ja ez nem volt EPIC... ez GIGASZUPERMEGAEPIC volt! A harc volt a legjobb de jó volt látni Barry-t mérgesen és ahogy azt a nyugtatót semlegesítette... lol.

Jön a legbrutálabb brutalitás! Azt hiszem mind2 sorozat óriási csattanóval zárja a félévet...folytatás sajnos csak február táján asszem 😞
Ezt a Cisco gyereket egyre jobban bírom 😄D Bitang rész volt 😄D
First Official Look At The Reverse Flash!

Utoljára szerkesztette: SlayR, 2014.12.03. 20:21:27
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
ismeretlen nő, akiről még az Arrow 2. évadában derült ki, hogy Ollie felcsinálta. Az anyja meg fizetett neki, hogy lelépjen, és Central Citybe költözött...

SzirmosSzisza
Tudja valaki, hogy a végén a kávézóban ki lehetett az a nő?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LasDen
Am a legdurvább utalás a mai részben az érzelmi spektrum volt. Barrynek piros volt a szeme, ami a harag, düh. És amivel meggyógyították azok is. A szimpátia, a remény, az akarat és a szerelem fényei gyúltak fel. Ez pedig a Green Lanternből van. Durva lenne, ha felbukanna egy Lantern a sorozatban 😄

Narxistol meg varom az EPICet...

http://gaborszantai.co.uk/

LasDen
jó kis rész volt ez. Jó volt a kontakt a két hős között, feldobta a részt. Azért annyira nagy szám nem volt. Meglátjuk mit tud holnap Captain Boomerang...

precision
talán az első 3 évadot láttam belőle, vagy valami ilyesmi
valamiért abba maradt a nézése és azóta sem éreztem késztetést hogy folytassam 😊

Bazinga!

smallville-t se néztél anno?
Sebaj....legalább mozog a fórum is 😄
precision
köszi! 😊 nekem is eszembe juthatott volna... 😊

Bazinga!

Üdv! Szerintem így a legegyszerűbb: Arrow Wikipedia
precision
valaki le tudná írni nagy vonalakban, hogy ez a Green Arrow micsoda? 😊 nem néztem a sorozatból egy részt sem, nem is hallottam még a karakterről korábban... csak hogy ne nagyon pislogjak a crossover részt nézve 😄

Bazinga!

Hát ez bizony, ha tetszik, ha nem de egy "EPIC" volt! új részhez még Trailer nincs, de van a ma éjjeli folytatáshoz:
Szerintem a Doki rejtélye kell a sorozathoz, és gyanús, hogy teljes választ nem is fognak rá adni. Vagy épp, hogy valami nagyon előremutató megfejtés lesz akár már az új évadhoz...
Narxis
Korábbi évadokhoz képest már nem annyira de a többi sorozathoz viszonyítva viszont még simán az. 😊

Shep
Akkor már nem is epic? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Narxis
Olvastam fejtegetéseket azoktól akik ismerik a képregényt. Ettől függetlenül klassz ha van valami komolyabb rejtély a sorozatban, vagyis nem csak egy rejtély hanem egy összetettebb karakter. Nem simán jó vagy rossz. Én szeretem az ilyet.

extra sensory
Jó semmiképpen nem lehet...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy jó ember:

- nem tetteti magát bénának azok előtt akikkel egy csapatban játszik és megbíznak benne

- nem titkolja el a társai előtt hogy jövőbe látó masinája van

- nem gyilkol személyes ambícióból

- törődik másokkal nem úgy mint a doki aki maga is elismeri hogy nem igazán törődik senkivel

- nem hív "alanynak" egy olyan embert akihez barátként viszonyul mások előtt

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Narxis
"Az viszont rohadtul idegesít, hogy nem tudom a doki most jó/rossz, ki a búbánatos frászkarika egyáltalán."

Nekem ez tetszik benne a legjobban, egyik kedvenc karakterem lett. Ez az a rejtély ami újabban már hiányzik az Arrow-ból.

Shep
Ezt mondom ,hogy kb egy szint az összes. Egyik sem emelkedik ki a tömegből és csak Narx szerint epic minden rész 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.30. 21:42:22

Már nem azért, de ez ezt a kérdést nem tudom hova tenni... 😄 Az Arrow mitől több? Ott is a szigetes háttér téma volt kezdetben, ami feldobta. Nem értem miről beszélünk?! 😄
Shep
És a Flash mitől több, ugyanaz csak pepitában ill. vörösben 😊 Egyedül az átívelő Wells rejtély az ami itt ér valamit, a többi ugyanaz a tucat, mint bármelyik akciósorozat.

Szerintem jelenleg a Crossover menti meg az Arrow-t a teljes ellaposodástól..meg talán a Ra's Al Ghul sztori...de elnézve hamarosan jön a szokásos szünet, így megint az évad végére zsúfolnak össze mindent. Szerettem az Arrow-t, de ebben a szezonban többet foglalkoznak a nyögvenyelős drámázással, mint hogy sztorit kapjon az egész.
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2014.11.30. 20:36:55
Shep
Nem kellene, de mivel a színészek egyre több lóvét vesznek fel a többi dologra egyre kevesebb jut vagyis ... Egyébként meg szerintem az utolsó pár rész az Arow-ból simán jobb volt, mint ebből bármelyik.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.30. 20:31:34

Néha olyan dupla Facepalmokat nyomok arra amiket írtok......attól, hogy egy sorozat a 3. évadnál jár még nem kéne ennyire ellaposodnia, mint ahogy az Arrow... Ha a 7. részben meg ha most nem vettetek észre dolgokat az meg nem a sorozat hibája! 😉 A lényeg meg pont az, hogy egyelőre nem kell a dokiról tudni a pontos "hovatartozását". Ne rinyáljatok figyeljetek néha kicsit jobban! 😊
Shep
Hát akkor legyen a 2. évad, mindegy 😊

7. részt megnéztem, semmi kiemelkedő nincsen benne, 40 perc szórakozás, ahogy bármelyik másik sorozat esetében. Az viszont rohadtul idegesít, hogy nem tudom a doki most jó/rossz, ki a búbánatos frászkarika egyáltalán.

Bokafix2
Most zavartam le a 7-dik részt, de ebben volt egy elég nagy bullshit.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

ForzaInter
Arrow első évadja nem volt nagy szám, annál simán jobb eddig. A 2 évada viszont nagyon jo volt az Arrow-nak. A 3 évad pedig eddig szar, sajnos..

Yo, Bitch!

Shep
Hát nem tudom de szerintem semmivel nem jobb, mint az Arrow, max annyival ,hogy az már 3. évados és kezd kifulladni ez meg új és itt még van némi rejtély amin lehet izgulni, de ha most összehasonlítjuk egy Arrow első évaddal akkor tegye fel a kezét aki erre szavazna!

ForzaInter
Nekem ez a sorozat eddig kellemes csalódás. Simán jobb mint az Arrow, aminek a harmadik évada eddig katasztrófa, az akciók sokszor gagyik és hát pár színész alakítása valami hihetetlen csapnivaló.. Itt eddig a színészek jók (cw-s szinten), nem érzem senki alakításánál "hogy bazmeg ez mennyire szar színész", a cgi és az akció eddig sorozat szinten kiemelkedően jó. Az pedig külön tetszik, hogy a sorozat nem veszi magát komolyan. Kb szerintem ilyen egy jó képregénysorozat.

Yo, Bitch!

RatBaG
hát valószínűleg nem fogják annyian visszasírni, mint a firefly-t... <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

LasDen
technikailag nincs elkaszálva. Lemehet mind a 13 rész és csá.... Limited series 😄

RatBaG
na én meg pont fordítva látom.
az arrow kezd dögunalomba fulladni, helyben topog az egész, a flash jelenleg sokkal izgalmasabb.
a constantine meg annyira jó lett, hogy elkaszálták a picsába...

Per Aspera Ad Inferi.

Narxis
Constantine jobb ennél? lal... az nekem az év csalódása. 😄

MoRT2195
Nem tudom mitől vannak egyesek elájulva ettől a sorozattól. Én olyan vagyok, hogy kb. a legrosszabb sorozatot is képes vagyok megnézni, de ha még pár ilyen részt leadnak, akkor ez kasza lesz részemről. Az Arrow sokkal jobb, nagyot kell ennek még fejlődnie. A következő Flash rész lesz az első, amit várok a sorozatból, de azt is csak azért, mert benne lesz az Íjász. Az évben elég sok sorozatot elkezdtem nézni, és szerintem eddig ez a leggyengébb. Még a Constantine is jobb ennél.
Na ugrott a matek picit több mint 200 évet 😄D
Hát lehet picit ezt megpiszkálják a készítők és leredukálják azt a 200 évet, hiszen Eddie sem rossz emberként kezdte a pályafutását 😊 De nem ragaszkodom görcsösen a véleményemhez, csak találgatok. Két hét és úgyis kiderül.
LasDen
Zoom a 25. századból jött, nem pár évvel későbbről. Eddienek valami más szerepe lesz később, szerintem....Én arra tippelek, hogy Eobard elődje Eddie. Hisz Zoom sem rossz emberként kezdte pályafutását, csak kicsit megháborodott...

Nem feltétlenül, mert az az Eddie az még nem az az Eddie 😄 És nyilván ha ott meghalt volna akkor meg sem történt volna csomó dolog, és ezért nem sietett önmaga segítségére. Nem hiszem, hogy csak egy sima detective niga sidekick szerepre hozták be, állandó karakterként, főleg ezzel a névvel, ilyen eddig eléggé elhanyagolható szereppel. 😄 Aztán ha nagyban terveznek, lehet valamelyik leszármazottja az, mert ugye volt egykét generáció Flashből is (Wally West meg ezek) ha jól tudom.