1019
10451682_723536924405280_571923764580658
  • precision
    nem lehetne ezeket a képregényes dolgokat spoilerbe rakni vagy valami ilyesmi? szégyen nem szégyen én nem olvastam őket, semmit nem tudtam semmiféle Killer Frostról, meg egyéb más képregényből származó dologról
    vagy csak engem zavar? maradjak csendben? :D
  • SlayR
    Igen
  • extra sensory
    22 részesek lesznek az évadok?
  • SlayR
    A csapat feloszlása amúgy most már adott maradnak valószínű Barry közelében sőt Firestorm, és a doki biztos, hogy visszatérnek és még szerintem az sem kizárt ők is állandó szereplővé lépnek elő. A spekulációk szerint a 2. évadban Caitlinből lesz "Killer Frost" még pedig egy Firestorm elleni csata részeként jön létre a dolog.
    Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.18. 19:11:29
  • SlayR
    Sajnos ez szokásuk egy ideje gondolom megint valami ideiglenes műsorrend váltás csak...
  • SlayR
    Átírják a sztorit szval hoszadalmasan nem fogják kifejteni a flashpointot...legutóbb már arról esett szó hogy hamarosan megfordul a sorozatban Bane is.
  • acsati
    Tényleg egy hónap szünet? Hát de miért?
  • LasDen #332
    azért a vége oda vágott. Kíváncsi voltam Firestormot hogy vonják ki a sorozatból, de azt hittem 1-2 rész erejéig még marad. De gondolom még később visszatér, legrosszabb esetben az évadzáróra. Beszarok, ha a 2. évad a Flashpoint sztori lesz Thomas Wayne-nel. Még ha gondolom le is lesz butítva, mert nem hiszem, hogy Aquaman-WW háború benne lenne.

Not god. Grodd.....
  • Shep
    Hulk adta neki kölcsön :)
  • RatBaG #330
    na ja, költői kérdés volt :)
  • SlayR
    Ezt már eljátszották más topikba más szereplővel :v
  • G_ArchAngel #328
    Ez egy mese, zero logikai alappal :)
  • RatBaG #327
    hogy lehet az, hogy még barry hightech gúnyája is gyakran megsérült/megpörkölődött a sebességtől, közben firestorm tíz méteres lángcsóvaként repked, de a farmer gatya-kapucnis pulcsi még mindig tart?
  • SlayR
    Szeeeeeentisten ez mivooooolt?! Nah ezt hívjuk, úgy hogy Asztak*rva rész! A vége pedig....bizony nagyon EPIC közeli! ....és persze mi jön ilyenkor? ... Következő rész Március 17 :/

Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.18. 04:44:07
  • hiper KOCKA
    Az a majom egy telepata. Ahány filmben csak láttam mindig elmepowert használt. Mondjuk odacsapni is tudna az tény, na de kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle a sorozatban.
  • Shep
    Igazad van.
  • LasDen #323
    akkor azt írd, hogy 'ezek nem neked készülTek' és ne azt "hogy ezek nem neked készülNek"; feltételes módban, azt sugalva, hogy az eljövendő DC animációs filmek sem nekem készülnek....

De attól függetlenül, hogy ez a 2 nem nyxerte el tetszésem, még a célcsoportnak nagyon is a része vagyok. Tehát nekem (is) készült, csak nekem nem tetszik...
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.02.15. 15:24:17
  • Shep
    Ha nem tetszett akkor nem neked készült, akkor készülne neked ha tetszene :)
  • LasDen #321
    de, pont hogy nekem készülnek. De attól még nem kell mindet imádnom. Deathstroke mint Árnyak Ligája növendék, röhejes....
    Viszont a JL Flashpointot és a Háborút is szerettem. Az Atlantisz trónja is korrekt volt....
    Szeretem a DC-t és a DCAU-t is szívesen nézem.
  • Shep
    Akkor ezek nem neked készülnek :)
  • DasIsFuck
    Szerintem baromi jó volt:)
  • LasDen #318
    az Arkham nem volt rossz (se jó), a son of batman meg egyenesen szar....
  • Shep
    Azt már láttam, az is nagyon jó, meg a Son of Batman is.
  • DasIsFuck

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ajánlom még a Batman:Assault on Arkham-ot is.
  • SlayR
    A hírek szerint Grodd a szezon finálé környékére megérkezik..
  • SlayR
    AZért azt ne felejtsük el, hogy a kettő között ég és föld a különbség a történet idejében, és a történetszálon is...átfogják vinni a hírek szerint a sorozatba is csak az lesz a gond, hogy túl korai megvalósításban....
    Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.15. 11:37:24
  • Shep
    Tegnap megnéztem a Flashpoint Paradox animációs mozit és lazán körbealázza az egész sorozatot.
  • SlayR
    http://moviepilot.com/posts/2015/02/11/dc-leading-its-flash-viewers-into-flash-point-2682474?lt_source=external,manual
  • Shep
    Azt tudom, de ők még nem unják? :)
  • xido
    Azért örülök,hogy öcsit megmentették/átemelték,mert megkedveltem a Tomorrow people évad alatt :)
  • DasIsFuck
    Annál epicebb nem is létezik.
  • SlayR
    http://moviepilot.com/posts/2015/02/10/the-flash-s-firestorm-is-set-to-get-a-new-costume-2679361?lt_source=external,manual
  • Oddball29
    Firestorm sztem tutitra visszajön.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Különben Caitlinből hogyan lesz Killer Frost
  • SlayR
    Nekem meg pont azert nem tetszett egy fölös wpizód arra, hogy több szerepet nem kapott...Grodd az meg majd kb 2. Évad...
  • Konyigery
    A múlt heti lehet hogy az volt de ez szerintem baszott jó rész volt :) Egyedül az nem tetszett hogy egyből felrobbantatták szegény Firestormot. Túl érdekes ahhoz ez a kettős én dolog, bár szerintem csak kisütötte magát mint annó Peter Petrelli a Heroes-ban.:D Lényeg hogy ne dobják kukába ezt a karaktert, de azé külön sorozatot se csináljanak neki :D Jövőhéten huhúú mik lesznek :D Nade mivan Groddal? :(
  • LasDen #304
    mert a CW célközönsége a 18-34 közötti nők
  • SlayR
    Nekem rossz volt, mert szerintem kínosan unalmas így ez a Firestorm karakter hol ott sokkal jobb is lehetne ennyi a magyarázat...tőltelék epizód volt semmi más :)
  • Shep
    Nem volt olyan rossz ez a rész, hogy Slayer is lehúzta, azt hittem valami bénaság lesz de nem. Előre lépés van a rejtély ügyében, voltak vicces jelenetek, ez a románc dolog kínos már egy kicsit, ezzel a senki nem tudja igazán mit is akar dologgal. Nem értem miért kell ez minden sorozatba, a vége úgyis mindig ugyanaz, hogy összejönnek, minek ezt mindig eljátszani?
  • Bokafix2
    Wellsnek van az a számítógépe abban a secret room-ban ahol a cuccát is tartja és egy 2023-as (?) újságcikk digitalizált változatát nézegeti benne, vagyis fontos neki hogy a jövő ne változzon meg. Elképzelhető hogy Wells volt a reserve flash csak az az énje visszautazott az időben és így két helyen volt egy időben... a harc pedig maga ellen csak egy műbalhé volt hogy megőrizze az inkognitóját. Nekem ez a tippem.
  • SlayR
    Nem annyira biztos az.....igencsak kivolt hangsúlyozva az a dolog, hogy amikor Reverse Flash lerendezte a rendőröket Eddiet nem bántotta...
    Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.11. 19:04:51