1018
-
SlayR #338 Igen -
#337 22 részesek lesznek az évadok? -
SlayR #336 A csapat feloszlása amúgy most már adott maradnak valószínű Barry közelében sőt Firestorm, és a doki biztos, hogy visszatérnek és még szerintem az sem kizárt ők is állandó szereplővé lépnek elő. A spekulációk szerint a 2. évadban Caitlinből lesz "Killer Frost" még pedig egy Firestorm elleni csata részeként jön létre a dolog.
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.18. 19:11:29 -
SlayR #335 Sajnos ez szokásuk egy ideje gondolom megint valami ideiglenes műsorrend váltás csak... -
SlayR #334 Átírják a sztorit szval hoszadalmasan nem fogják kifejteni a flashpointot...legutóbb már arról esett szó hogy hamarosan megfordul a sorozatban Bane is. -
#333 Tényleg egy hónap szünet? Hát de miért? -
#332 azért a vége oda vágott. Kíváncsi voltam Firestormot hogy vonják ki a sorozatból, de azt hittem 1-2 rész erejéig még marad. De gondolom még később visszatér, legrosszabb esetben az évadzáróra. Beszarok, ha a 2. évad a Flashpoint sztori lesz Thomas Wayne-nel. Még ha gondolom le is lesz butítva, mert nem hiszem, hogy Aquaman-WW háború benne lenne.
Not god. Grodd..... -
#331 Hulk adta neki kölcsön :) -
#330 na ja, költői kérdés volt :) -
SlayR #329 Ezt már eljátszották más topikba más szereplővel :v -
G_ArchAngel #328 Ez egy mese, zero logikai alappal :) -
#327 hogy lehet az, hogy még barry hightech gúnyája is gyakran megsérült/megpörkölődött a sebességtől, közben firestorm tíz méteres lángcsóvaként repked, de a farmer gatya-kapucnis pulcsi még mindig tart? -
SlayR #326 Szeeeeeentisten ez mivooooolt?! Nah ezt hívjuk, úgy hogy Asztak*rva rész! A vége pedig....bizony nagyon EPIC közeli! ....és persze mi jön ilyenkor? ... Következő rész Március 17 :/
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.18. 04:44:07 -
hiper KOCKA #325 Az a majom egy telepata. Ahány filmben csak láttam mindig elmepowert használt. Mondjuk odacsapni is tudna az tény, na de kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle a sorozatban. -
#324 Igazad van. -
#323 akkor azt írd, hogy 'ezek nem neked készülTek' és ne azt "hogy ezek nem neked készülNek"; feltételes módban, azt sugalva, hogy az eljövendő DC animációs filmek sem nekem készülnek....
De attól függetlenül, hogy ez a 2 nem nyxerte el tetszésem, még a célcsoportnak nagyon is a része vagyok. Tehát nekem (is) készült, csak nekem nem tetszik...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.02.15. 15:24:17 -
#322 Ha nem tetszett akkor nem neked készült, akkor készülne neked ha tetszene :) -
#321 de, pont hogy nekem készülnek. De attól még nem kell mindet imádnom. Deathstroke mint Árnyak Ligája növendék, röhejes....
Viszont a JL Flashpointot és a Háborút is szerettem. Az Atlantisz trónja is korrekt volt....
Szeretem a DC-t és a DCAU-t is szívesen nézem. -
#320 Akkor ezek nem neked készülnek :) -
#319 Szerintem baromi jó volt:)
-
#318 az Arkham nem volt rossz (se jó), a son of batman meg egyenesen szar.... -
#317 Azt már láttam, az is nagyon jó, meg a Son of Batman is. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ajánlom még a Batman:Assault on Arkham-ot is. -
SlayR #315 A hírek szerint Grodd a szezon finálé környékére megérkezik.. -
SlayR #314 AZért azt ne felejtsük el, hogy a kettő között ég és föld a különbség a történet idejében, és a történetszálon is...átfogják vinni a hírek szerint a sorozatba is csak az lesz a gond, hogy túl korai megvalósításban....
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.15. 11:37:24 -
#313 Tegnap megnéztem a Flashpoint Paradox animációs mozit és lazán körbealázza az egész sorozatot. -
SlayR #312 http://moviepilot.com/posts/2015/02/11/dc-leading-its-flash-viewers-into-flash-point-2682474?lt_source=external,manual -
#311 Azt tudom, de ők még nem unják? :) -
xido #310 Azért örülök,hogy öcsit megmentették/átemelték,mert megkedveltem a Tomorrow people évad alatt :) -
#309 Annál epicebb nem is létezik. -
SlayR #308 http://moviepilot.com/posts/2015/02/10/the-flash-s-firestorm-is-set-to-get-a-new-costume-2679361?lt_source=external,manual -
Oddball29 #307 Firestorm sztem tutitra visszajön.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Különben Caitlinből hogyan lesz Killer Frost -
SlayR #306 Nekem meg pont azert nem tetszett egy fölös wpizód arra, hogy több szerepet nem kapott...Grodd az meg majd kb 2. Évad... -
Konyigery #305 A múlt heti lehet hogy az volt de ez szerintem baszott jó rész volt :) Egyedül az nem tetszett hogy egyből felrobbantatták szegény Firestormot. Túl érdekes ahhoz ez a kettős én dolog, bár szerintem csak kisütötte magát mint annó Peter Petrelli a Heroes-ban.:D Lényeg hogy ne dobják kukába ezt a karaktert, de azé külön sorozatot se csináljanak neki :D Jövőhéten huhúú mik lesznek :D Nade mivan Groddal? :( -
#304 mert a CW célközönsége a 18-34 közötti nők -
SlayR #303 Nekem rossz volt, mert szerintem kínosan unalmas így ez a Firestorm karakter hol ott sokkal jobb is lehetne ennyi a magyarázat...tőltelék epizód volt semmi más :) -
#302 Nem volt olyan rossz ez a rész, hogy Slayer is lehúzta, azt hittem valami bénaság lesz de nem. Előre lépés van a rejtély ügyében, voltak vicces jelenetek, ez a románc dolog kínos már egy kicsit, ezzel a senki nem tudja igazán mit is akar dologgal. Nem értem miért kell ez minden sorozatba, a vége úgyis mindig ugyanaz, hogy összejönnek, minek ezt mindig eljátszani? -
#301 Wellsnek van az a számítógépe abban a secret room-ban ahol a cuccát is tartja és egy 2023-as (?) újságcikk digitalizált változatát nézegeti benne, vagyis fontos neki hogy a jövő ne változzon meg. Elképzelhető hogy Wells volt a reserve flash csak az az énje visszautazott az időben és így két helyen volt egy időben... a harc pedig maga ellen csak egy műbalhé volt hogy megőrizze az inkognitóját. Nekem ez a tippem. -
SlayR #300 Nem annyira biztos az.....igencsak kivolt hangsúlyozva az a dolog, hogy amikor Reverse Flash lerendezte a rendőröket Eddiet nem bántotta...
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.11. 19:04:51 -
#299 nem jó, mert Eddie is ott volt vele egy szobában. Jövő Eddie meg szerintem baromság....