1018
10451682_723536924405280_571923764580658
  • acsati
    (Barry csíkja a sárga)
    Utoljára szerkesztette: acsati, 2014.12.11. 13:10:45
  • LasDen #217
    ez így kicsit bonyolultnak tűnik, de a a pillanatnyi állás szerint, akár lehet ez is :D
  • SlayR
    Hát csúnya fejkapkodások voltak most, ha ezt fogják csinálni időnként szerintem mehetek hetekre feldolgozni az eseményeket :)
  • Konyigery
    Ezért mondom hogy szerintem ez csak valami nagy félrevezetés akart lenni, persze nem kizárt hogy ő az, vagy hogy ő is az, kérdés hogy hogyan futnak össze a szálak. Lassan kezdi kinőni a sorozat a CW szintet. :DD
  • SlayR
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lehet meg fogunk lepődni...ha tényleg kiderül...

Utoljára szerkesztette: SlayR, 2014.12.10. 20:04:34
  • SlayR
    Igen
  • Norbi1990
    Idén ez volt az utolsó rész?
  • Konyigery
    Hát vagy csak összedolgozik vele, ez így túl nyilvánvaló, ahhoz képest hogy azt mondták hogy "mennyire meg fogunk lepődni" azon hogy ki a sárgadög.
  • SlayR
    Gyanús nekem az a fajta sztori, amit a Flash Paradoxon animációs film vetett fel amikor Flash egy alternatív jövőben találkozott Batmannel aki ott Bruce apja volt. Lehetséges lenne, hogy a jelenesetbeli Wells Reverse Flash, aki egy másik lehetséges jövőből elhozta Eddie-t aki az ottani Reverse Flash?!
  • LasDen #209
    Tehát Wells nem Zoom, csak véletlenül pont ugyanazt akarja, mint Zoom a jövőben :D
  • Konyigery
    Szerintem ettől függetlenül..
    [spoiler]Még mindig nem biztos hogy a doki a Reverse Flash...lehet ez csak valami giga átverés volt. Szóval..én még mindig fenntartom Eddie-s tézisem, vagy ő az vagy a leszármazottja..ez megmagyarázza miért nem ölte meg "jelen Eddiet". Wells szerintem szintén időutazó, aki a jövőben mindenáron megakarja szerezni Flash vagy Reverse Flash erejét. A múltban a piros csík egyértelműen Barry, valahogy a jövőbeni énjük az egymással való acsarkodásban visszautazott az időben, lehet annak a kütyünek a segítségével. Dr Wells meg pont belekeveredett és ő is visszajutott. Az hogy megvan a ruhája a Yellownak nem feltétlenül jelenti azt hogy ő az. Könyörgöm hát mennyire nyilvánvaló lett volna így. Szerintem csak egy "hiteles másoló", aki mindent megtesz hogy megkaparintsa azt az erőt. Na mindegy ez elég wtf lett így is. Firestorm is kurvamenő volt, nem számítottam a megjelenésére a végén, vagyis reméltem hogy még vissza van fél óra a részből :DD. Alakítások is egyre jobbak szerintem és a zenei háttér, fő téma is pöpec. De messze van még február :SS :D
    [/spoiler]
  • SlayR
    Szerintem teljes egyértelmű volt, hogy az időutazás sztori miatt későbbre fejtődik meg a Reverse Flash dolog. Arról ne is beszélve, hogy Wells mindent tud szerintem a megfejtés arra marad, hogy a következő részekben is majd szép lassan össze kell raknia sztorit, hogy megoldódjon.
  • SlayR
    Azért ennél a témánál nem várható el, hogy ne legyen csöpögés, de sztem pont hogy rettentően jó volt az egyensúly az egészben.
  • SzirmosSzisza
    lol
  • LasDen #204
    A másik, ami eszembe jutott, hogy esetleg a Flashpoint végéről indultunk. Amiben Barry visszament az időben, hogy megállítsa Zoomot mielőtt megöli az anyját, de az egy disztópikus jövőt eredményezett ezért mégegyszer visszament, hogy megállítsa önmagát az anyja megmentésétől. Amit tudunk, az alapján ráhúzható, hogy a Flashpoint végéről indult a sorozat és a Krízisben kulminál majd....
  • SzirmosSzisza
    Nekem is eszembe jutott az apja, legalábbis így testfelépítésére hasonlónak tűnt.
  • LasDen #202
    Két Reverse.Flash jelenet között nekem azért sok volt a csöpögés....
    Két tippem van azért.
    Az egyik, hogy két Wells van.
    A másik, hogy az a másik piros speedster Barry anyjánál az szerintem vagy az apja volt v Jay Garrick, az eredeti Flash.
  • SzirmosSzisza
    Igen, csak ugye sárga volt a ruha, azért néztem.

Bár azzal a cucclival már pirosas lett, lehet régen volt olyanjuk csak történt valami
  • twi452
    előtte meg kint ült és beszélgetett stb aztán végignézte ahogy saját maga befut a csapdába? :D
    inkább az lehet amit mondtak, hogy van még +1 ilyen gyors csóka/klón/tesó akárki
    de majd egyszer kiderül biztos pár évad múlva..xD
  • SzirmosSzisza

Most én értettem félre valamit vagy olyan kurva gyors, hogy magát ütlegelte + átöltözött?
  • G_ArchAngel #198
    thx ;)
  • Narxis
    kickass torrents
  • G_ArchAngel #196
    Hogy a 'szomba nezitek, amikor all a TPB es az EZTV?
  • Narxis
    Aztarohadt! Ez annyira gigaepic volt, hogy 2-szer is megnéztem. Legkirályabb sorozat ez.
  • SlayR
    Most végeztem vele....január 20-ig lesz mit emészteni. Lehet mondani, hogy már megint túlzom, de ha ennyire összerakott lenne az Arrow egyetlen részben is mostanság (bár reménykedem azért ez a mostani talán üti a szintet majd) ....nem tudom mit mondjak olyan brutális szinten minden a helyén volt, hogy egyszerűen kész ha ez nem a GIGA WTF?! és GIGA EPIC! akkor semmi... aztán addig osszátok be a januári trailert:

Utoljára szerkesztette: SlayR, 2014.12.10. 04:12:02
  • sata75
    neee, most ezt miért kellett? évek és rengeteg pénz kellettek hozzá, hogy ezt elfelejtsem
    Utoljára szerkesztette: sata75, 2014.12.09. 12:05:27
  • Oddball29
  • Narxis
    Tök jó ez a régi Flash jelenet, olyan mint az Adam West-es Batman. :D
  • SlayR
    Érdekesen hangzik a dolog...:D
  • xido
    http://www.origo.hu/teve/20141208-mark-hamill-nem-csak-luke-skywalkerkent-ter-vissza.html
  • LasDen #188
    a képregényről beszélek...o_O
  • SzinesGeza
    Ne a rajzfilmet nézd.
  • LasDen #186
    én anno elkezdtem a Flasht, de nekem nem jött be. Nem a változások miatt, hanem egyszerűen nem tetszett a rajzolás és a sztori is olyan so-so volt...
  • Narxis
    Pontosan!
  • SlayR
    The Flash Paradigm
    Csak, hogy érzékeltetve legyen milyen elképzelésekben is valósult már meg pl. képregényben a sztori. :)
  • SlayR
    Elsőre nekem sem volt bizalom gerjesztő az egész. Magát a főkaraktert se éreztem, úgy hogy ennyire jól építhető sorozatot rakjanak alá. Most még így belegondolni is durva, hogy majd csatlakozik a témába valószínű egy Supergirl sorozat is. Remélhetőleg hasonló felépítéásben.
  • ForzaInter
    Azert a mostani epizod vege sztem is eleg epic volt.:D

Nagyon fasza ebben a sorozatban a cgi. A cw-nek ilyenre nem tudom hogy van penze, azt hittem anno hogy full gagyi lesz a latvany.
  • Shep
    Nekem nincs bajom vele csak komolytalannak tartom :)
  • SlayR
    Szerintem meg inkább félreértitek sokszor....maga a megvalósítás igenis sokszor lehet "Epic" ha megtalálnak egy olyan módot amit az ember már elképzelt vagy nem is gondolt volna rá, hogy így is lehet. Ugyanakkor tovább fokozhatja a sorozatmenetét. Régebben is tele voltak a sorozatok "félévados" zárásokkal aminél az ember nehezen tudta a folytatást is kivárni majd idővel ezek alább hagytak maradtak a rémunalmas széria sablonok. Nah ez tört meg most ezzel.
  • LasDen #179
    Szerintem A Flash egy nagyon jó feel good sorozat. Künnyed szuperhősködés leöntve a célközönségnek szánt nyállal. Ha valaki nem igazán érez rá, akkor persze, hogy nem lesz neki a kedvence. A másik oldalon meg ott van Narxis, akiről már tudni lehet, hogy könnyen el tudja kápráztatni egy sorozat és könnyen eltud merülni bennük. Ez részben jó, mert könnyne talál magának szórakozást, de persze az, hogy gyakran elragadja a HÉV (MÁV, BKV, MALÉV stb), és szuperlatívuszokban beszél arról, amit látott kicsit zavaró tud lenni....