The Flash (TV)

← ElőzőOldal 21 / 21

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
http://www.youtube.com/embed/FWD4-Fis6eE

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Az első képek Reverse Flash/Professor Zoomról. SPOILERESek lehetnek képek, úgy nézzétek....
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.10.09. 16:12:13

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ha meg nincs benne effekt, akkor azért sírtál volna.

Kellemes csalódás! Maximálisan kellemes! Az epizód befejezése pedig hátborzongatóan komolyra sikerült! Biztos, hogy lesznek dolgok amik nem fognak tetszeni a dologban kicsit sok a túl szárazon tálalt szuperhősös témából.
LasDen
Egy ilyen speedster vizuális bemutatásának elég behatárolt lehetőségei vannak. Mikor a forgószelet akarta megállítani és kívülről mutatták, az olyan mesésen nézett ki, de mégis beillett az egészbe. Nem lesz ez rossz...

Shep
Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

20 évvel ezelőtt védjegy, ma már csak egyszerűen gagyi :)
Narxis
Ez a Flash védjegye. Mármint hogy így ábrázolják a rohanását.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kár hogy nem nézték meg a készítők az új xmen filmet, na úgy kell jelenetet csinálni egy gyors emberről :)
Utoljára szerkesztette: hapi, 2014.10.08. 22:44:33
ForzaInter
Ugyanaz

Yo, Bitch!

Shep
Változott valamit az első rész a nyári verzióhoz képest?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ForzaInter
Korrekt volt a pilot a szokásos CW féle faszságokkal.:D

Yo, Bitch!

Na megnéztem én is, nagyon vártam, de csalódás volt a pilot. Unalmas volt eléggé összességében. Azért bízom benne, hogy feljavul majd.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

LasDen

Szerintem gyenge lett a pilot. Az effekteket könyörgöm miért erõltetik,ha nincs rá elég pénz?!? amikor mutatják,hogy mit lát futás közben,hát az asylum minõség és ez nem kicsit elvesz az élvezhetõségbõl. A fõszereplõ szerintem még mindig túl gyereknek néz ki vagy nem tudom hány éves. Egyenlõre ez így nagyon gagyi volt nekem.

Narxis
Egyik legjobban várt sorozatom!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Shiwo
a S.H.I.E.L.D. javára legyen mondva, hogy az erõsen gyenge kezdést követõen valahol a 6-8. rész környékén magára talált és onnan egyre jobb részeket hozott, az évad vége már egész hangulatos lett és csavaros

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Szóval a napokban elég nagy meglepetést okozott, hogy a The Flash pilotja kiszivárgott a netre.

http://www.feliratok.info/index.php?action=letolt&fnev=The.Flash.S01E01.WEBRip-NOGRP.srt&felirat=1404248840

http://www.youtube.com/v/rnXsnR-2AvU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Méghozzá egy igazán hosszú elõzetes, amibõl sok részlet kiderül, például az is, hogy A zöld íjásznál is simán jobb lehet, aminek ugyebár egyfajta spin-offja lesz ez a széria.

Az Agents of S.H.I.E.L.D. nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket, az Arrow eléggé pofás lett, de azért lenne hová fejlõdnie, úgyhogy tárt karokkal várjuk a CW Flash-sorozatát, amiben Grant Gustin válik egy erõsen bespeedezett Carl Lewis-zá. A DC Comics képregényhõsét természetesen az Arrow atyjai hozzánk el közénk, a premier októberre esedékes. Elég jól néz ki, de azért szuperhõs-témában a Hõsök elsõ évadát nehéz lesz megugrania.
← ElőzőOldal 21 / 21