744
-
#664 Amúgy a Grid2 TGA jó ide is, aki ki akarja próbálni kicsit kevesebb tapadással .... -
#663 Iszonyúan agresszív az AI helyenként... Csomószor amiatt kell Flashbacket elhasználnom, mert egyszerűen kilöknek egy kanyarban. :/ -
#662 80 %-os tapadás próba .
-
#661 -
#660 Néha az AI-nak több esze van, mint publikon az embereknek :D
-
#659 Modelletgetni sok helyen nem kell, de attol meg hagyomanyos 3d modellt general a kesz palyara.Itt meg valami csiribiri van :) -
#658 Tegnap toltam ezekkel a Forma 1-es kocsikkal, hááát... káromkodtam már a végén, mint 18 éves koromban. :D Nagyon szép a környezet amúgy, amiket megcsináltak, fasza a közönség is, igazán hangulatos. Sajnos az ellenfelek nagyon agresszívek sokszor, néha kissé irreálisnak is tűnik, ahogy egy-egy ütközés után én nagyon lelassulok, ők meg vígan elhúznak mellettem.
Amúgy most már van egy-egy jó versenyem, de összességében még mindig zavar, h átlagban elég hátul végzek. :/ Igaz, már a beállításokon is sikerült finomítanom, az auto tuning részben állítottam be ezt-azt.
Na mind1, kíváncsi vagyok, mit tartogat még, amúgy jó móka egy fél vagy 1 órát tolni vele este. :) -
PacsutaTibi #657 A Piboso-s játékokba is van 3d-s fű. Nagyon egyszerűen beáállítható hogy hol milyen sűrű, milyen nagy legyen. Nem kell modellezzegetni.
Az meg hogy letapossa a füvet olyan volt már régebben is, ha jól emlékszem pl a World Racing 2-be, de ilyen terepjárós játékokba tuti. -
#656 Nekem leginkább az tetszik, hogy nagyon helyesen ,nem az autókat modellezték halálba, mert minek (????)hanem inkább pályára , egyéb látványra fordították amit spóroltak az autón. Az autóból amennyit látok, ez is teljesen szép, persze nem lehet Carsos shotokat lőni, de legalább hihető látványra marad kraft a szélvédő előtt :) -
#655 A GRID megjelenese utan jelentettek be az 1 honapos "csuszast", igy barmi elofordulhat:))) A fuvet ketlem, de egyeb GRID-es funkciot el tudok kepzelni. A CARS-bol a felhoket mar atvette:DDDDDDD Az is igaz, hogy a CSMS-nel 1 evig dolgotak rajta, Kunos megoldotta 1 het alatt:P Persze ez tisztan latszik a funkcioin, mukodesen es a latvanyon is:DDD -
#654 Arrol beszeltem mar evek ota, csak en "realtime-shadernek" hivtam vagy shaderezett funek.
Kunosnak is ezt kellett volna beepiteni, nem azt az agyament, gigantikus, kezzel modellezett cuccot(a teljes palya polygonjainak a 3-4-szereset kitevo fuvet):)
Persze ez nem olyan egyszeru, egy ilyen cegnel (Codies) kuln szpftver-mernokok dolgoznak ilyen es hasonlo "problemakon", eleg jol egyeuttmukodve a HW es DX "gyartokkal". -
#653 Akkor emiatt a fű miatt csúszik megint Kunos !!! :P -
#652 Igen így ezekból lehet építkezni ,de hogy fog az kinézni ,ha ez így néz ki ? :DD -
#651 Semmi extra: nagyobb felbontas(ok) es texturak (diffuse + shaders), nagyobb latotavolsag, lazabb LOD-olas, tobb fps (fix 60 vagy 120 vagy mitudomen:P). Tobb es reszletesebb realtime postprocess es egyeb effektek. Jobb/normalis/fizikas/interaktiv reszecske effektek (viz, por, fust stb.). -
Azt mondjuk első percben megfigyeltem, hogy a fű alatti föld foltjaira teszi a fű csomókat, tehát ahol messziről még csak egy zöld folt-textura a fű, közelebb már pont ugyanoda rakja a fűcsomót is. Ami jó mert messziről nem is látni, hogy ott nincs fű, vagy épp egyszer csak kinő .
Ügyes megoldás ! -
#649 A válasza a procedurális fű -
#648 És ahhoz képest, h milyen pofásan néz ki, a gépigénye nagyon szolid. -
#647 Meg hogy fog ez kinézni, ha tényleg nextgen konzolra fejlesztenek ???
-
#646 szerintem is, minden CM játékban ( na jó a grid2-ben nem...) van valami jó dolog.
ennek is vannak egészen jó pillanatai. Érezni mindig, hogy tudna ez jobb is lenni.
De Forza meg GT hogy-hogy mégis jó ( bár én sose próbáltam még..), az is mindenkinek szól, sőt ha valami az aztán tényleg. Ott mégis hogy működik, hogy nem gagyi, itt meg jajjgatás van ha már nem magától megy az autó. Ott hogy-hogy el tudják adni ennyi éve ? -
#645 Az autokezelesen kivul minden toppos:) Kunos ilyet szeretett volna, csak normalis autokezelessel. De sajnos ilyet sose fog tudni:/
Es valszeg nem a fizika es a szamitas hianyzik alola, az valszeg van annyi, amennyi szukseges lenne, hanem a "mindenkinek" jelleg miatt erosen butitva van:/ -
#644 Azért micsoda jó játékot tudna csinálni CM.- ha egyszer végre tényleg normális handlingot rakna bele ... -
#643 Úgy nem is, de nekem nagyon úgy rémlik, hogy van valami editor hozzá...Csak nem találom, Vagy nincs :))) -
#642 A palyak konyvtaraban, azonbelul a ROUTE_X-ben, replay_camera_config.xml neven.
De ezt igy DevKit nelkul allitgatni halalos:DDDD Amig megtalalsz valamit, atirod vakon es ki-belepegetsz (a 12 enterrel) megoszulsz:D Semmi ertelme:P -
#641 Köszi !!!
Pálya replay kamerákat nem tudod hol lehet piszkálni, tuti lehet, mert F1-hez is voltak normálisak mindig, nem ez a cirkuszos :) -
#640 Itt a frissebb FFB tunning. Itt-ott piszkaltam, de itt a vege, a tobbit mar az engine korlatozza:/
grid-autosport-ffb-v30.zip -
#639 Igen egy árva virtuális tükör nem lenne nagy baj ....)
De hát ez ilyen, itt csillogni kell, akkor veszi a nép, más nem lényeg, így se-úgy se jó a közönségnek soha :)) -
#638 Ez sajnos 80% funbol es 20% komoly dolgokbol all:) A tukor mar komoly dolognak szamit:D Mondjuk ehhez a jatekstilushoz nem nagyon hianyzik:D -
#637 -
#636 A füvet letapossa a kocsi, de működő visszapillantó tükörre már nem futotta.
Prioritások. -
#635 2014 van elvégre. :) -
#634 Mindig meglepnek az apróságok, nem vagyok én ilyenekhez szokva :))) Letapossa a füvet !
-
#633 Replay kamera szerkesztéshez nincs valami EGO-s cucc ? :DD -
Skyline #632 Akkor gyakorolni, hardon tolom, első oszlop első szezon túraautók.
Az első 2 megbízásban gyatra kocsival kellett menni, az első 3 hely nehézkes volt a bmw-k egyenesben utolérhetetlenek voltak, hiába küzdöttem le a távot kanyarokban, kis egyenesben rögtön eltűztek. De nem is megbízási cél hogy első legyél.
A 3. megbízásban már Deéjvú (bocsánat, sevrolééé) szerepelt, azzal rendre hozom az első helyet, bár a bmw-k még mindig erősebbek de egyenesben nem tudnak annyira elhúzni, és kanyarokban végük. A több kanyaros pályán le is hagyom őket, ahol pedig több hosszabb egyenes van ott a 20-30 kör alatt hibátlanul autózgatva le lehet küzdeni őket szépen fokozatosan.:)
//Nem tilitolizom, elveszi az egész játékélményt, sokkal nagyobb élmény 5-6 körön át üldözni a bömösöket szélárnyékon és amikor hibáznak avagy valamit jobban összehozok beelőzni, mintsem kanyarban kilökni a francba...Sajnos ki lehet, és ezért nem büntet a gép...kár... -
#631 Razezesre madarak lennenek, mashol szepen repkednek. Itt valami anomalia van:) -
#630 Ezmiez a bigyó török pálya felett ? :))
-
#629 Patch Notes
Nvidia 3D VISION Fix - Improvements in UI interactions when using NVidia 3D Vision.
UI Fix - (French & Portuguese) Online session text updated for easier readability in French & Portuguese languages.
Career Fix - Fixed configuration issues which intermittently caused certain races to use the qualifying results for the starting grid positions rather than the previous race results in reverse.
AMD CrossFire Fix - Resolved graphical issues which could appear during menu transitions when CrossFire is enabled.
Online Fix - Fixed disconnection issues which could potentially cause checkpoint sessions to end prematurely if hosts lose their online connection.
Online Fix - Resolved issues which sporadically caused session length times to cease displaying within the voting screen.
UI Fix - Fixed rare instances of the total points OSD appearing within a drift zone then persisting on race results and rewards screens after drift event.
Nvidia SLI Fix - Fixed flickering menu transition artefacts which occur on certain SLI configurations.
UI Fix - Improved readability in relation to the online player XP scores when playing with 4:3 aspect ratio.
Art Fix - (Paris Track) - Fixed track issues within Paris routes which occurred when playing in ultra low graphical presets.
Online Fix - Resolved issues which could sometimes cause the player to receive damage twice if the online session experienced packet loss.
UI Fix - Improved the event rules messaging text to better differentiate between various online game modes.
Art Fix - Resolved rare track issues which could have caused the player wheels to sink into the ground whilst on certain tracks.
UI Fix - Added a fix to prevent the vehicle avoidance OSD message appearing on screen when the feature is switched off.
UI Fix - Resolved issues which could potentially cause the scoring prompts to stay on during drift games.
Save Game Fix - Fixed a save game corruption issue which could occur over time in specific circumstances. -
#628 Értem. Majd még gyakorolok akkor. :) -
Java33 #627 Én szintén 2 napja kezdtem. Valóban nem az van, hogy 1 kanyar alatt megelőzök mindenkit. Meg kell szokni a kocsit, hogy a kanyarokat rendesen be lehessen venni kisebb drift-el. Érdemrs az időmérőt is lenyomni, h szokd a pàlyàt meg a kocsit... -
CamelX #626 Szerencsére ez nem az a játék hogy 1 perc alatt 8 pozíciót előre, majd 5öt vissza, stb :D -
#625 Toljad neki ! :)